Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#346 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 21 September 2008 - 00:42

Εμενα μ'αρεζε παρα πολυ αυτο που ηταν ολοι μικροι και ετρεχαν,νομιζω το 2ο ηταν αν θυμαμαι καλα!

Αλλα και το 1ο οντως ηταν πολυ καλο,η μουσικη ειδικα εσκιζε,ακομη την θυμαμαι μετα απο τοσο καιρο!

#347 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 21 September 2008 - 03:05

Eίδα το 371!Αρκετά καλό επισόδειο με πολλύ δράση απ'όλους τους τους strawhats!
(Btw @Zoro in this episode Robin was beaten up badly)
Δυστυχώς δεν είχαμε Nightmare Luffy αλλά από το επομένο επισόδειο θα ξεκινησει κανονικα η πολυαναμενόμενη μάχη:wooi2:.

Α...ξέχασα να πω πως το animation όλων των χαρακτήρων ήταν εξαιρετικό.Μόνο του Moria με ψιλοχάλασε στην αρχή αλλά στα επόμενα πιστεύω θα βελτιωθεί καθώς ακόμα ο ίδιος δεν έχει πολεμήσει πολλύ(μόνο με τον Luffy!)

Αυτά καλυνύχτα!:gn2:
Posted Image

#348 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 21 September 2008 - 08:29

Oντως μοωο και μονο που βλεπεισ το luffy με το κατανα αξιζει πραγματικα.Παντως τα ωραια στο thriller bark τωρα αρχιζουν που σιγα σιγα 8α ειναι ολοι μαζι.Αντε και να δυμε και τον kuma μετα οεο^^

Posted Image

#349 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 posts

Posted 21 September 2008 - 10:17

Όντως αν εξαιρέσεις τα 2 πρώτα endings (και ειδκά το πρώτο) κανένα από τα υπόλοιπα δεν μου άρεσε κι εμένα!

Συμφωνώ με χίλια το πρώτο ήταν κορυφαίο.Τα τελευταία είναι τέρμα ξενέρωτα.

#350 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 posts

Posted 21 September 2008 - 10:23

371 raw is out

http://www.nyaatorrents.org/?page=torrentinfo&tid=33194

Edited by RiDeLub, 02 November 2008 - 15:06.

I would likePosted Image for a pet...

#351 M.D.F.

M.D.F.

Gomu no Pirates Captain

• Members
  • 203 posts

Posted 21 September 2008 - 10:36

371 PICS!
Δεν ειχε και κανενα τρομερο animation...:(
Spoiler:

Posted Image

#352 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 21 September 2008 - 15:04

Ααα,τωρα καταλαβα τι εννοουσε ο ichi για την Robin στο 371,ειναι αυτο που
Spoiler:
το χα διαβασει σε σποιλερ στο wiki παλια και παντα ειχα περιεργεια να καταλαβω πως καταφερε να ξεφυγει απ το πιασιμο των χεριων της ο Moria για να
Spoiler:
...

Παντως κριμα που
Spoiler:

#353 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 21 September 2008 - 15:51

Επειδή δόθηκε ένα raw προειδοποιώ για όσους το κατεβάζουν (ή το έχουν κατεβάσει).

Καλύτερα να κατεβάσετε αυτό 371 HD Raw

Το άλλο είναι ψιλο crappy και λείπει και σκηνή. Γενικά αυτή την εβδομάδα κατεβάστε το raw των 460mb.

Το επεισόδιο μου άρεσε. Το animation θα το κρίνω καλύτερα στο HD raw. To σχέδιο πάντως (σαν πρώτη εκτίμηση) μου άρεσε πιο πολύ από του 370 που ήταν μισό καλό μισό μέτριο.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#354 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 posts

Posted 21 September 2008 - 20:34

Ρε παιδιά εγω το 371 δεν το έχω δει... μιας και τα γιαπωνεζικα μου δεν είναι σε καλό επίπεδο..:nosey:

Αλλα να ρωτήσω κατι??? Αυτός ο Μόρια δεν είναι πολύ γραφικός??? Είσαι που είσαι σαν ανάποδο γαμώτο... τι στο διάολο κάνεις στη κοιλιά ενός παραφουσκωμένου γίγνατα που κάνει ακροβατικά???:wis:

Εντάξει δεν λεώ και εγώ μικρός ήθελα να γίνω πάουερ ρείντζερ αλλα δεν το κάνω θέμα....:nbleed:
Posted Image

#355 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 22 September 2008 - 01:03

371 out by cyb3rfr34k!

Mπορεί οι υπότιτλοι να μην είναι ποιοτικοί αλλά τώρα πια έχουμε πολλύ πιο γρήγορα subaρισμένα τα επισόδεια όταν βγει το raw!
Posted Image

#356 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 22 September 2008 - 01:13

Αλλα να ρωτήσω κατι??? Αυτός ο Μόρια δεν είναι πολύ γραφικός??? Είσαι που είσαι σαν ανάποδο γαμώτο... τι στο διάολο κάνεις στη κοιλιά ενός παραφουσκωμένου γίγνατα που κάνει ακροβατικά???:wis:

Εντάξει δεν λεώ και εγώ μικρός ήθελα να γίνω πάουερ ρείντζερ αλλα δεν το κάνω θέμα....:nbleed:

Γενικως δεν τον παω καθολου κι εγω,ειδικα το σχεδιο του,αν και το χω ξαναναφερει....η ιδεα πισω απο την δυναμη του αρκετα καλη βεβαια αλλα το σχεδιο του χαλια για μενα,οποια δικαιολογια κι αν του δωσει κανεις...και η φωνη...

Κατι αλλο επισης που ξεχασα να πω που μου την σπαει ειναι οτι σε καθε αρκ ο καθε χαρακτηρας εχει σχεδον παντα απο εναν εχθρο που μπορει να πολεμησει μονο αυτος,στα "μετρα" του δλδ,με ικανοτητες παρομοιες μεταξυ τους...

πχ

Zoro:Hachi-Mr.1-Ohm-Kaku-Ryuma

Sanji:Merman απο Arlong arc που μου ξεφευγει το ονομα:P-Mr.2-Jyabura-Absalom

Nami:Miss Doublefinger-Kalifa-Absalom-Satori

Luffy:δεν τον αναφερω καν!

Εχω αρχισει να βαριεμαι αυτη την τακτικη γιατι το κανει αρκετα προβλεψιμο σε καθε αρκ,στο Dragonball πχ δεν γινοταν αυτο!

Τωρα θα μου πειτε πχ λογικο ειναι ο Zoro να τα βαζει με swordsmen παντα και ο Luffy με τους τελικους αρχηγους κλπ,ναι οκ σ'αυτο,αλλα δεν ειναι αναγκη να γινετε καθε φορα,γινετε μονοτονο ετσι!

Θα μπορουσε πχ να τα βαλει και καποιος αλλος με τον τελικο αρχηγο και να νικησει και οχι μονο ο Luffy καθε φορα...στο TB κατι εγινε ευτυχως με την ολη μαχη με τον Οz αλλα και παλι στον Luffy πηγε [σχεδον] ολη η δοξα της τελικης νικης!

Spoiler:

Πραγματικα ελπιζω καποια στιγμη να δουμε αλλαγη στον τομεα αυτο...

#357 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 22 September 2008 - 01:40

H φωνή του Moria εμένα δεν με ενοχλεί!
Στην αρχή όντως ήταν λιγάκι σπαστική αλλά μετά την συνήθισα!
Παντως γενικά πολλοί χρακτήρες του one piece έχουν παράξενα γέλια!

Δεν ξέρω αλλά εγώ τον πάω τον Moria ως χαρακτήρα.Το μονό κακό για μένα είναι ότι δε έχει τόσο καλο σχεδιασμό στο anime, αλλιως μια χαρά τον βρίσκω.

Γενικά οι Sichibukai είναι από τους πιο καλά σχεδιασμένους χαρακτήρες στο one piece και μου αρέσουν όλοι, ακόμα και ο Don Flamingo!
Posted Image

#358 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 22 September 2008 - 01:45

Απο πανω να διορθωσω τους Satori και Absalom {και λιγο Kalifa} που εγραψα γιατι δεν εμπιπτουν στην κατηγορια,μιας και δεν ηταν εχθροι που τους πολεμησε μονο ενας απ τους mugiwara!

Επισης

Γενικά οι Sichibukai είναι από τους πιο καλά σχεδιασμένους χαρακτήρες στο one piece και μου αρέσουν όλοι, ακόμα και ο Don Flamingo!

Τον DoFlamingo,οπως και τον Kuma και ολους τους υπολοιπους τους παω κι εγω γιατι,κι ας εχουν παραξενιες,εκπεμπουν ενα "υφος",μια μαγκια...

Ο Μoria απ την αλλη παραειναι φλωρος για μενα,σαν χαρακτηρας καθαρα παιδικης σειρας μου φαινετε....παντως θα συμφωνησω για την φωνη,την ψιλοσυνηθισα κι εγω πια και δεν με ενοχλει τοσο οσο στην αρχη;)

Edited by Zoro, 22 September 2008 - 01:50.

#359 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 22 September 2008 - 02:02

Ο Μoria απ την αλλη παραειναι φλωρος για μενα,σαν χαρακτηρας καθαρα παιδικης σειρας μου φαινετε

O Moria ίσως να φένεται όπως λές Zoro πιστεύω πως γενικά ταιριάζι σ'αυτό στυλ που ήθελε να περάσε ο Oda στην arc!

[media]http://www.youtube.com/watch?v=xpvdAJYvofI[/media]

Oκ το εν λόγο βιντεάκι μπορεί να είναι παιδικό αλλά το γουστάρω αφάνταστα!
Δεν λέω πως ο Oda κατάφερε να μεταφέρει πλήρως υτό που ήθελε σε καποια πράγματα έκανε μια καλή προσπάθεια, if you know what I mean!
Posted Image

#360 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 22 September 2008 - 02:35

Yup,I get what u mean^^

Γενικως θεωρω οτι σε αλλα σημεια τα καταφερε,οπως πχ με τον Absalom και την Perona και αλλου οχι και τοσο,οπως με Moria,Hogback και τα ζωακια της Perona...βεβαια δεν σημαινει πως δεν βλεπονται αλλα απλως οτι δεν πετυχε εντελως στην προσπαθεια του να μεταδωσει αυτο το ιδιαιτερο κλιμα...αυτο πιστευω τουλαχιστον:)