Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Posted 21 September 2008 - 00:42
Αλλα και το 1ο οντως ηταν πολυ καλο,η μουσικη ειδικα εσκιζε,ακομη την θυμαμαι μετα απο τοσο καιρο!
Posted 21 September 2008 - 03:05
(Btw @Zoro in this episode Robin was beaten up badly)
Δυστυχώς δεν είχαμε Nightmare Luffy αλλά από το επομένο επισόδειο θα ξεκινησει κανονικα η πολυαναμενόμενη μάχη

Α...ξέχασα να πω πως το animation όλων των χαρακτήρων ήταν εξαιρετικό.Μόνο του Moria με ψιλοχάλασε στην αρχή αλλά στα επόμενα πιστεύω θα βελτιωθεί καθώς ακόμα ο ίδιος δεν έχει πολεμήσει πολλύ(μόνο με τον Luffy!)
Αυτά καλυνύχτα!

Posted 21 September 2008 - 08:29
Posted 21 September 2008 - 10:17
Συμφωνώ με χίλια το πρώτο ήταν κορυφαίο.Τα τελευταία είναι τέρμα ξενέρωτα.Όντως αν εξαιρέσεις τα 2 πρώτα endings (και ειδκά το πρώτο) κανένα από τα υπόλοιπα δεν μου άρεσε κι εμένα!
Posted 21 September 2008 - 10:23
http://www.nyaatorrents.org/?page=torrentinfo&tid=33194
Edited by RiDeLub, 02 November 2008 - 15:06.
I would like for a pet...
Posted 21 September 2008 - 10:36
Δεν ειχε και κανενα τρομερο animation...

Posted 21 September 2008 - 15:04
Παντως κριμα που
Posted 21 September 2008 - 15:51
Καλύτερα να κατεβάσετε αυτό 371 HD Raw
Το άλλο είναι ψιλο crappy και λείπει και σκηνή. Γενικά αυτή την εβδομάδα κατεβάστε το raw των 460mb.
Το επεισόδιο μου άρεσε. Το animation θα το κρίνω καλύτερα στο HD raw. To σχέδιο πάντως (σαν πρώτη εκτίμηση) μου άρεσε πιο πολύ από του 370 που ήταν μισό καλό μισό μέτριο.
Posted 21 September 2008 - 20:34

Αλλα να ρωτήσω κατι??? Αυτός ο Μόρια δεν είναι πολύ γραφικός??? Είσαι που είσαι σαν ανάποδο γαμώτο... τι στο διάολο κάνεις στη κοιλιά ενός παραφουσκωμένου γίγνατα που κάνει ακροβατικά???

Εντάξει δεν λεώ και εγώ μικρός ήθελα να γίνω πάουερ ρείντζερ αλλα δεν το κάνω θέμα....

Posted 22 September 2008 - 01:03
Mπορεί οι υπότιτλοι να μην είναι ποιοτικοί αλλά τώρα πια έχουμε πολλύ πιο γρήγορα subaρισμένα τα επισόδεια όταν βγει το raw!
Posted 22 September 2008 - 01:13
Αλλα να ρωτήσω κατι??? Αυτός ο Μόρια δεν είναι πολύ γραφικός??? Είσαι που είσαι σαν ανάποδο γαμώτο... τι στο διάολο κάνεις στη κοιλιά ενός παραφουσκωμένου γίγνατα που κάνει ακροβατικά???
Εντάξει δεν λεώ και εγώ μικρός ήθελα να γίνω πάουερ ρείντζερ αλλα δεν το κάνω θέμα....
Γενικως δεν τον παω καθολου κι εγω,ειδικα το σχεδιο του,αν και το χω ξαναναφερει....η ιδεα πισω απο την δυναμη του αρκετα καλη βεβαια αλλα το σχεδιο του χαλια για μενα,οποια δικαιολογια κι αν του δωσει κανεις...και η φωνη...
Κατι αλλο επισης που ξεχασα να πω που μου την σπαει ειναι οτι σε καθε αρκ ο καθε χαρακτηρας εχει σχεδον παντα απο εναν εχθρο που μπορει να πολεμησει μονο αυτος,στα "μετρα" του δλδ,με ικανοτητες παρομοιες μεταξυ τους...
πχ
Zoro:Hachi-Mr.1-Ohm-Kaku-Ryuma
Sanji:Merman απο Arlong arc που μου ξεφευγει το ονομα

Nami:Miss Doublefinger-Kalifa-Absalom-Satori
Luffy:δεν τον αναφερω καν!
Εχω αρχισει να βαριεμαι αυτη την τακτικη γιατι το κανει αρκετα προβλεψιμο σε καθε αρκ,στο Dragonball πχ δεν γινοταν αυτο!
Τωρα θα μου πειτε πχ λογικο ειναι ο Zoro να τα βαζει με swordsmen παντα και ο Luffy με τους τελικους αρχηγους κλπ,ναι οκ σ'αυτο,αλλα δεν ειναι αναγκη να γινετε καθε φορα,γινετε μονοτονο ετσι!
Θα μπορουσε πχ να τα βαλει και καποιος αλλος με τον τελικο αρχηγο και να νικησει και οχι μονο ο Luffy καθε φορα...στο TB κατι εγινε ευτυχως με την ολη μαχη με τον Οz αλλα και παλι στον Luffy πηγε [σχεδον] ολη η δοξα της τελικης νικης!
Πραγματικα ελπιζω καποια στιγμη να δουμε αλλαγη στον τομεα αυτο...
Posted 22 September 2008 - 01:40
Στην αρχή όντως ήταν λιγάκι σπαστική αλλά μετά την συνήθισα!
Παντως γενικά πολλοί χρακτήρες του one piece έχουν παράξενα γέλια!
Δεν ξέρω αλλά εγώ τον πάω τον Moria ως χαρακτήρα.Το μονό κακό για μένα είναι ότι δε έχει τόσο καλο σχεδιασμό στο anime, αλλιως μια χαρά τον βρίσκω.
Γενικά οι Sichibukai είναι από τους πιο καλά σχεδιασμένους χαρακτήρες στο one piece και μου αρέσουν όλοι, ακόμα και ο Don Flamingo!
Posted 22 September 2008 - 01:45
Επισης
Γενικά οι Sichibukai είναι από τους πιο καλά σχεδιασμένους χαρακτήρες στο one piece και μου αρέσουν όλοι, ακόμα και ο Don Flamingo!
Τον DoFlamingo,οπως και τον Kuma και ολους τους υπολοιπους τους παω κι εγω γιατι,κι ας εχουν παραξενιες,εκπεμπουν ενα "υφος",μια μαγκια...
Ο Μoria απ την αλλη παραειναι φλωρος για μενα,σαν χαρακτηρας καθαρα παιδικης σειρας μου φαινετε....παντως θα συμφωνησω για την φωνη,την ψιλοσυνηθισα κι εγω πια και δεν με ενοχλει τοσο οσο στην αρχη

Edited by Zoro, 22 September 2008 - 01:50.
Posted 22 September 2008 - 02:02
Ο Μoria απ την αλλη παραειναι φλωρος για μενα,σαν χαρακτηρας καθαρα παιδικης σειρας μου φαινετε
O Moria ίσως να φένεται όπως λές Zoro πιστεύω πως γενικά ταιριάζι σ'αυτό στυλ που ήθελε να περάσε ο Oda στην arc!
[media]http://www.youtube.com/watch?v=xpvdAJYvofI[/media]
Oκ το εν λόγο βιντεάκι μπορεί να είναι παιδικό αλλά το γουστάρω αφάνταστα!
Δεν λέω πως ο Oda κατάφερε να μεταφέρει πλήρως υτό που ήθελε σε καποια πράγματα έκανε μια καλή προσπάθεια, if you know what I mean!
Posted 22 September 2008 - 02:35
Γενικως θεωρω οτι σε αλλα σημεια τα καταφερε,οπως πχ με τον Absalom και την Perona και αλλου οχι και τοσο,οπως με Moria,Hogback και τα ζωακια της Perona...βεβαια δεν σημαινει πως δεν βλεπονται αλλα απλως οτι δεν πετυχε εντελως στην προσπαθεια του να μεταδωσει αυτο το ιδιαιτερο κλιμα...αυτο πιστευω τουλαχιστον