Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#1441 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2009 - 01:46

Ο Apoo δεν περίμενε πως θα πέθαινε ο Kizaru από την επιθεσή του, αλλά ούτε και πως θα επέστρεφε τόσο εύκολα και τόσο γρήγορα, του επιτέθηκε για να το παίξει μάγκας και την πάτησε :frozen:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1442 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2009 - 01:46

Ο Apoo το έκανε καθαρά λόγω χαρακτήρα(περιέργεια, βλακεία πες το όπως θες). Τώρα για το γιατί δεν την κοπάνησαν οι υπόλοιποι, πολλοί απλά ήξεραν ότι δεν μπορούσαν να αποφύγουν έναν admiral και το να τους δουν οι πάντες όλοι να τρέχουν πανικόβλητοι σίγουρα θα ήταν πλήγμα στην αξιοπρέπειά τους. Πάντως ο Kizaru φαίνεται γενικά πιο καθίκι απ' ότι ο Aokiji(απόλυτο respect σε δύναμη, voice actor, εμφάνιση και χαρακτήρα).

#1443 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2009 - 01:57

Ναι indd, ξέχασα να το αναφέρω και αυτό... καλός ο Kizaru, φοβερή ικανότητα, αλλά με τίποτα δεν έχει την λογική και τρόπο σκέψης του Aokiji. ;p

Πάντως αν κάτι με έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο, είναι ότι οι φοβίες που είχαν όλοι προς τους Tenryuubito, γιατί μετά θα έστελναν Admiral εκεί, ήταν πάρα πολύ δικαιολογημένες, όπως πολύ καλά βλέπουμε... hell was unleashed. :P

Το λέω γιατί σε άλλα anime (ακόμη και στο OP σε πιο παλιές στιγμές) κάποιοι άνθρωποι φοβούνται εχθρούς οι οποίοι στο τέλος καταλήγουν αδύναμοι και εύκολοι για τους πρωταγωνιστές... ενώ εδώ όλα ήταν δικαιολογημένα.

#1444 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2009 - 18:03

3) το φρούτο του Drake (που btw είχαμε άλλον marine που ονομαζόταν Drake, για όσους των θυμούνται... και ήταν lieutenant... νομίζω ήταν filler χαρακτήρας, τον είδαμε στο Stronghold Navarone G8 filler, καθώς και στην 5η ταινία αν θυμάμαι καλά) είχε ένα κενό του στυλ "είμαι ο Luffy και γίνομαι μικρούλης λόγο του Gear 3rd και μικραίνουν και τα ρούχα μαζί μου"... ενώ ο μανδύας και η μπλούζα του έμειναν πάνω του με το που έγινε δεινόσαυρος, το παντελόνι του εξαφανίστηκε και ξαναεμφανίστηκε σαν ξαναπήρε ανθρώπινη μορφή! :hahaha:

αχαχα ναι δικιο εχεις...γιατι το αλλο;ο κιζαρου (και οι logia γενικως) γινονται οτι φυσικο στοιχειο εχουν, κοβονται, ενωνωνται, και τα ρουχα παντα πανω τους λες και ειναι μερος του σωματος τους :P

#1445 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2009 - 19:19

αχαχα ναι δικιο εχεις...γιατι το αλλο;ο κιζαρου (και οι logia γενικως) γινονται οτι φυσικο στοιχειο εχουν, κοβονται, ενωνωνται, και τα ρουχα παντα πανω τους λες και ειναι μερος του σωματος τους :P

Αλλιως θα ηταν σαν τσοντα ρε παιδια φανταζεστε τον ace να του καιγονται τα εσωρουχα??:hahaha:
παντος ναι ο κιζαρου ειναι πολυ επειδηξιας δυναμης σε σχεση με τον αο kiji oποτε τους παταει ολους αφου μπορει κιολας χεχε:tensai:

#1446 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2009 - 21:47

Οι Logia ανέκαθεν έχουν την ιδιότητα να μετατρέπουν και τα ρούχα ή αντικείμενα τους στο στοιχείο που κατέχουν... το ίδιο δεν ισχύει όμως για τους Zoan ή για τους (περισσότερους) Paramecia (με μόνη εξαίρεση ίσως λίγο τον Buggy).

Αυτό φαίνεται όχι μόνο στον Chopper που ακριβώς γι αυτό το λόγο δεν φοράει ποτέ πάνω από ένα παντελονάκι ή ένα ανοιχτό μπουφάν, αλλά και με τους CP9.

Επομένως το συγκεκριμένο (δεν ξέρω αν παρουσιάστηκε αλλιώς στο manga) ήταν κενό, μικρό μεν, τίποτα το συνταρακτικό, απλά το παρατήρησα. :congrats:

Βέβαια μπορούσαν απλά να του βάλουν ένα ελαστικό παντελόνι που δεν σκίζεται εύκολα, κάτι όπως τον Lucci... αλλά φαντάζομαι θα έδειχνε παράξενα πάνω σε δεινόσαυρο... :hahaha: οπότε είδαμε αυτό που είδαμε!

#1447 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2009 - 21:59

Είπαμε ρε Zoro, αν κάτσουμε να αναλύσουμε και την σχέση ρούχων / φρούτων δεν πρόκειται να βγάλουμε άκρη:blurah5:.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1448 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2009 - 22:15

...αυτα ειναι που κανουν τη διαφορα, φαινεται... οτι γινεται δεινοσαυρος εχει εξηγηση... αλλα το παντελονι ειναι πιο σημαντικο... ειναι η πιπερατη λεπτομερεια...

:borednn9:

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#1449 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2009 - 22:26

το φρουτο του καπονε τι ειδος ειναι?και ποιες ακριβως ειναι οι ιδιοτητες?
παντως το τελευταιο επεισοδιο μου αφησε την αισθηση της συμπιεσης
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1450 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2009 - 22:31

...αυτα ειναι που κανουν τη διαφορα, φαινεται... οτι γινεται δεινοσαυρος εχει εξηγηση... αλλα το παντελονι ειναι πιο σημαντικο... ειναι η πιπερατη λεπτομερεια...

:borednn9:

Έχει: βρισκόμαστε σε έναν κόσμο όπου υπάρχουν κάποια φρούτα που σου δίνουν κάποιες ιδιότητες... μια χαρά εξήγηση και την δεχόμαστε.

Επίσης σε αυτό τον κόσμο μια ειδική κατηγορία users, οι Logia, μπορούν να μετατρέπουν ότι φοράνε στο στοιχείο που κατέχουν.

Οι υπόλοιποι users δεν μπορούν όμως, με βάση τα όσα έχουμε δει ως τώρα τουλ, και, από την στιγμή που ο συγκεκριμένος κύριος Drake κράτησε το μανδύα του άθικτο ενώ το παντελόνι όχι, το παρατήρησα... ήταν κάτι που δεν είχε ξανακάνει κανένας Zoan ως τώρα.

Δεν είπα όμως ότι η σειρά τρώει drop λόγο του γεγονότος, απλώς ότι ήταν ένα κενό στην λογική των Devil Fruits. :gotit:

#1451 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2009 - 22:53

Zoro mate ηθελες να δεις τον drake μολις μετατρεποταν παλι σε ανθρωπο χωρις παντελονι?Δε νομιζω :P

qzMHWHd.png

#1452 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2009 - 22:54

το φρουτο του καπονε τι ειδος ειναι?και ποιες ακριβως ειναι οι ιδιοτητες?
παντως το τελευταιο επεισοδιο μου αφησε την αισθηση της συμπιεσης

Απο οσο εχω καταλαβει εχει γινει φρουριο και το ability ειναι να συρικνωνει τα παντα γυρω του μεσα σε μια ακτινα. Το οτι ειναι φρουριο ισως σημαινει οτι απλα ειναι cyborg οπως οι Kuma/Franky.

Ενταξει και εμενα μου αρεσει να εξηγω την παραμικρη λεπτομερεια... αν δεν το κανουμε τοτε ποιος ο λογος να βλεπουμε ενα φανταστικο κοσμο οπου ολα θα ειναι αυθαιρετα (δεν θα μου αρεσε)? Παντως ενα τετοιο κοσμο εχω οποτε θελω... στην φαντασια μου!

#1453 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2009 - 22:54

Έχει: βρισκόμαστε σε έναν κόσμο όπου υπάρχουν κάποια φρούτα που σου δίνουν κάποιες ιδιότητες... μια χαρά εξήγηση και την δεχόμαστε.

Επίσης σε αυτό τον κόσμο μια ειδική κατηγορία users, οι Logia, μπορούν να μετατρέπουν ότι φοράνε στο στοιχείο που κατέχουν.

Οι υπόλοιποι users δεν μπορούν όμως, με βάση τα όσα έχουμε δει ως τώρα τουλ, και, από την στιγμή που ο συγκεκριμένος κύριος Drake κράτησε το μανδύα του άθικτο ενώ το παντελόνι όχι, το παρατήρησα... ήταν κάτι που δεν είχε ξανακάνει κανένας Zoan ως τώρα.

Δεν είπα όμως ότι η σειρά τρώει drop λόγο του γεγονότος, απλώς ότι ήταν ένα κενό στην λογική των Devil Fruits. :gotit:

μπορει να φοραει ειδικα ελαστικα ρουχα ενα πραγμα σαν τα ρουχα των απιθανων
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1454 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 Δημοσιεύσεις:
  • LocationLost in Time...

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2009 - 23:01

Τώρα ίσως μου φαίνεται εμένα, αλλά μήπως ο Kizaru δεν είναι τόσο χαζός όσο δείχνει; Γιατί σε ορισμένα σημεία φαινόταν σαν να σοβάρευε λιγάκι... :blurah5:

#1455 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2009 - 23:07

μπορει να φοραει ειδικα ελαστικα ρουχα ενα πραγμα σαν τα ρουχα των απιθανων

Εκεί είναι το θέμα, δεν φορούσε! :hahaha:

Τώρα ίσως μου φαίνεται εμένα, αλλά μήπως ο Kizaru δεν είναι τόσο χαζός όσο δείχνει; Γιατί σε ορισμένα σημεία φαινόταν σαν να σοβάρευε λιγάκι... :blurah5:

Το πα πιο πάνω:

4) Τέλος να σχολιάσω, σχετικά με τα διάφορα που άκουσα περί Kizaru ότι είναι χαζός, ότι κάθε άλλο παρά baka είναι... το κατάλαβα και σιγουρεύτηκα όταν τον είδα να κοιτάζει τον Hawkins με αυτό το μάτι:

Spoiler:
... ίσα ίσα τον θεωρώ αρκετά έξυπνο... απλώς, κλασικά όπως όλοι οι logia, η υπερβολική δύναμη του έχει δώσει στο μυαλό και τον έκανε υπερβολικά χαλαρό... σαν να κοροϊδεύει ουσιαστικά τους rookies που τα βάζουν μαζί του... μπορώ να καταλάβω αν είναι σπαστικός για μερικούς, αλλά με τίποτα βλάκας.

Βέβαια, σαν τα έβαζε με κάναν ΒΒ ή κάποιον που χρησιμοποιούσε Kairuseki (Sea Stone) για να τον αγγίξει, θα τις έτρωγε αρκετά πιστεύω... δεν είναι όλοι Enel ώστε να τα βγάλουν πέρα και χωρίς το ability τους.

Δηλώνω fan πάντως. :P

... για μένα δεν είναι χαζός, απλά "άνετος". ;)

Ενταξει και εμενα μου αρεσει να εξηγω την παραμικρη λεπτομερεια... αν δεν το κανουμε τοτε ποιος ο λογος να βλεπουμε ενα φανταστικο κοσμο οπου ολα θα ειναι αυθαιρετα (δεν θα μου αρεσε)? Παντως ενα τετοιο κοσμο εχω οποτε θελω... στην φαντασια μου!

:thumbup:

Zoro mate ηθελες να δεις τον drake μολις μετατρεποταν παλι σε ανθρωπο χωρις παντελονι?Δε νομιζω :P

Και ανάποδα... δεινόσαυρος με παντελόνι και μπλούζα... :erk: οπότε μάλλον ήταν "αναγκαίο κακό" για την περίπτωση!