Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Posted 22 May 2009 - 19:01
Posted 22 May 2009 - 20:18
Τα ηλεκτρόνια έχουν μάζα ενώ τα φωτόνια όχι?..
edit : Sorry this was very desperate

[/URL]
Posted 22 May 2009 - 20:36
Το σκεφτηκα λιγο και κατεληξα οτι μαλλον μπορει να εκτοξευσει ακτινες στην ταχυτητα του φωτος απο τα ακρα του.Indd, άλλο ένα πετυχημένο επεισόδιο στο ιστορικό της σειράς... με βελτιωμένο σχέδιο και πολλές ανατροπές επιτέλους!
Να συγχαρώ για άλλη μια φορά την voice-acting ομάδα της σειράς, μιας και με τον Kizaru είχαμε άλλη μια πετυχημένη προσθήκη στις φωνές... λάτρεψα το Kizaruuuuu που έλεγε στο Den Den Mushi.
Μοναδική μου απορία, ΟΚ να μπορεί να κλωτσάει στην ταχύτητα του φωτός, αλλά πως από μια τέτοια κλωτσιά μπορεί να ρίξει ένα κύμα άλα DBZ που διαλύει ολόκληρο δέντρο;
Ή πως, τεντώνοντας απλά το δάχτυλό του, έριξε άλλο ένα τέτοιο;![]()
Πέραν αυτών, άντε για το επόμενο να δούμε περισσότερες ικανότητες και μάχες!
ΥΓ: Για όσους παρατήρησαν το Gear 2nd του Luffy στο επεισόδιο, ελπίζω ο ήχος του να θύμισε και εσάς την μεταμόρφωση του Goku σε Super Saiyan... ολόιδιος ήταν! ;p
Posted 22 May 2009 - 20:40
Indd, άλλο ένα πετυχημένο επεισόδιο στο ιστορικό της σειράς... με βελτιωμένο σχέδιο και πολλές ανατροπές επιτέλους!
Να συγχαρώ για άλλη μια φορά την voice-acting ομάδα της σειράς, μιας και με τον Kizaru είχαμε άλλη μια πετυχημένη προσθήκη στις φωνές... λάτρεψα το Kizaruuuuu που έλεγε στο Den Den Mushi.
Μοναδική μου απορία, ΟΚ να μπορεί να κλωτσάει στην ταχύτητα του φωτός, αλλά πως από μια τέτοια κλωτσιά μπορεί να ρίξει ένα κύμα άλα DBZ που διαλύει ολόκληρο δέντρο;
Ή πως, τεντώνοντας απλά το δάχτυλό του, έριξε άλλο ένα τέτοιο;
Πέραν αυτών, άντε για το επόμενο να δούμε περισσότερες ικανότητες και μάχες!
ΥΓ: Για όσους παρατήρησαν το Gear 2nd του Luffy στο επεισόδιο, ελπίζω ο ήχος του να θύμισε και εσάς την μεταμόρφωση του Goku σε Super Saiyan... ολόιδιος ήταν! ;p
Zoro δε καταλαβες τι φρουτο εχει.Οπως ειδες στην αρχη περασε μια σφαιρα απο μεσα του, οταν τον πυροβολησαν 2 κομπαρσοι, αρα logia.Τα υπολοιπα σε 2 μερουλες που εχουμε το 402.
Posted 22 May 2009 - 20:43
Kizarus fruit power
Posted 22 May 2009 - 21:43
Posted 22 May 2009 - 23:38

Λετε να δουμε μαχη σκοταδι εναντιον φωτος? (BB vs Kizaru δλδ)
Posted 23 May 2009 - 11:16

BTW μου φαίνεται εμένα ή το animation ήταν λίγο γτπ σε αυτό το επεισόδιο;

Posted 23 May 2009 - 11:20
Βασικά το ανιματιον είταν ένα απο τα καλύτερα στο επεισοδιο Α+ και στο αυριανό ο animation supervisor θα είναι ο Takeo Ide(Α) δείτε το επεισόδιο 373 για το ανιμάτιον τουΑν και λίγο αργοπορημένα είδα το 401. Πολύ λολ αυτός ο Kizaru!
Ελπίζω να πέσει καμια καλή μάχη μετά.
BTW μου φαίνεται εμένα ή το animation ήταν λίγο γτπ σε αυτό το επεισόδιο;

Posted 23 May 2009 - 13:06
Posted 23 May 2009 - 19:02
Posted 23 May 2009 - 21:14
Μπορει ο x drake να μην εχει φαει καποιο φρουτο.Οπως ο zoro δν εχει φαει φρουτο του διαβολου και παρολλα αυτα ειναι παρα πολυ δυνατος.Tεσπα θα δουμε στα επομενα επεισοδια για τον xdrake
Edited by GkLoc, 24 May 2009 - 01:39.
I Mistaked the logia with the zoan