Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#901 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2009 - 21:14

Animation τραγικο... Μου θυμισε την 6η ταινια, χαλια το animation.. χαλια κι η ταινια...(εεε ας επανελθω)το ep ηταν καλο με μαχη και πολυ γελιο.Εκει με το Franky και το hentai πεθανα:hahaha::hahaha:... Δε το θυμομουν απ'το manga αλλα γελασα με τη ψυχη μου!! Κι ο Duval!!!Το θυμηθηκα και γελασα!!:hahaha::hahaha:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#902 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2009 - 21:35

Αυτός ήταν ο Duval από το σκοτεινό παρελθόν του Sanji?:hahaha:
Ίσως η τελευταία φάτσα που περίμενα να δω...έκλαιγα από τα γέλια!!!

+1 επίσης η σκηνή του Franky...ο τύπος απλά είναι απίστευτος, αρχίζει να μοιάζει με τον Luffy αν συνεχίζει έτσι τις παλαβομάρες του!

-1 το animation...:erk:

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#903 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2009 - 00:04

Aπο τα καλυτερα επεισοδια που εχω δει σε σχεση με το γελιο-franky μπορεις εσυ και ο brook ειστε 8εοι:nod:.Οσο για τη μασκα του duval απλα ηταν 8εικο πε8ανα στα γελια μολις το ειδα.Απλα αυτο το ανιμε συνεχιζει να ειναι καταπληκτικο και νομιζω οτι ετσι 8α το παει και στα επομενα-παραπονα για το ανιματιον δε ξερω γτ εχετε....

Δημοσιευμένη  εικόνα

#904 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2009 - 00:41

Έχοντας δει μέχρι το 387 μπορώ πια να πω με σιγουριά ότι η σειρά αρχίζει και ξαναγυρνάει στις παλιές καλές εποχές της,τουλάχιστον όσο αφορά το γύρω περιβάλλον και τα αστεία.

Τέρμα η ενοχλητική παιδική σκοτεινιά του thriller bark,όπως και τέρμα όλα τα χαζοαστεία που είχε.

Camie rocks,αυτό έχω να πω(νταξ,μην ξεχνάμε και τον καημενούλι τον Pappag,έχει κι αυτος τον ρόλο του xD)...πρέπει να είναι η πρώτη κόπελα που βλέπουμε στην σειρά να είναι τόσο αθώα και γλυκιά(ειλικρίνα οι γριμάτσες της είναι priceless ώρες ώρες) και που την πατάει τόσο εύκολα παντού.

Η δράση δεν είναι πολύ σε αυτό το αρκ,ας το πούμε η νηνεμία πριν την καταιγίδα,αλλά τα αστεία είναι απίστευτα χορταστικά,σε πολλές φάσεις με έκαναν να θυμιθώ παλιούς καιρούς και να γελάσω.:P

Τρέχω να δω το φημισμένο 388 λοιπόν...thriller bark is over,τώρα ξεκινάνε τα πραγματικά καλά.

(αν και το γεγονός ότι δεν θα έχουμε αυτόνομα fillers,αλλά συμπληρωματικά επεισοδίων,απ όσο άκουσα,με ανυσηχεί κάπως,αλλά μέχρι τώρα έχω να πω ότι οι σεναριογράφoι τα έχουν βγάλει πέρα καλά με όλα τα fillers γενικά,βλέπονται...μακάρι να τα καταφέρουν και τώρα και να μην μας χαλάσουν το επόμενο εξαίσιο arc)

Επικές στιγμές μας περιμένουν ξανά,καιρός ήταν!

#905 darkphoenix

darkphoenix

Ανιμερώνομαι

• Members
  • 238 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2009 - 02:06

Αν κι ο Franky ηταν ολα τα λεφτα, κατι δε μ'αρεσε στο επεισοδιο...
Το σχεδιο της Ναμι, Ρόμπιν, Ντουβαλ ηταν ελεεινό...
Γενικότερα δε με γεμισε το επεισοδιο, ηταν απο τα χειροτερα που εχω δει. (εκτος των φιλλερ)
Περιμενω, σαν τρελος sanboady !!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#906 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2009 - 04:47

ρε παιδια...γτ εχουν αλλαξει τοσο πολυ το σχεδιο στο ανιμε...μεχρι τις αρχες του Thriller Bark
ηταν οπως και του μανγκα και οι πιο πολες σκηνες ηταν ζωγραφισμενες οπως τις ειχε κανει ο Oda...απο το T.B αρχισαν να αλαζουν λιγο το σχεδιο του ανιμε κ αρχισαν να αλλαζουν ΚΑΙ τις σκηνες και να τις κανουν οπως θελουν...π.χ στο 388 αν δειτε τη φαση που ο Zoro και ο Brook πρωστατευουν τον Hachi ειναι imo Πολυ LAME...στο μανγκα ειναι εντελος διαφορετικη και πολυ ποιο ωραια..κ δεν βρηκα 1 καλο λογο που την αλλαξαν....
αν μου λεγαν να πω τη γνωμη μου για το ανιματιον θα ελεγα "100% το εχουν κανει ολο μεσα σε 3 ωρες το πολυ, με Vector στο Photoshop" και τη φατσα του Duval εχω να πω οτι η μυξα σε συνδιασμο με το κλαμα τα σπασαν...ειμαι σιγουρος ο Oda τον σκεφτηκε αυτο το χαρακτηρα οταν ειδε τον g@y στο youtube "LEAVE BRITNEY ALONE" xD

sorry για τα λαθακια ειναι 5 το πρωι και δεν ξερω τ γραφω :P

Δημοσιευμένη  εικόνα

#907 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2009 - 13:55

to thριλλερ μπαρκ ηταν φοβερο ρε ζορο γιατι δε σαρεσε και τα α στεια ηταν απιστευτα εγω δε πιστευω οτι το one piece eφυγε ποτε απο τις παλιες εποχες παντα ετσι ηταν οσο για τον darkphoinix μηπως εισαι λιγο υπερβολικος??οχι και το χειροτερο που εχεις δει .ειπαμε.τελος παντων ειδα το επεισοδειο και δεν ηξερα αν επρεπε να γελασω ή να κλαιω απο την παλαβομαρα μολις ειδα τον duva ενταξει ηταν οτι πιο ακυρο υπηρχε περιπτωση να δειξει

#908 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2009 - 13:51

Τέρμα η ενοχλητική παιδική σκοτεινιά του thriller bark,όπως και τέρμα όλα τα χαζοαστεία που είχε.

:oo:I fucking liked exactly that feeling!!! Eπισης ενα αλλο που μου αρεσε πολυ στο Thriller Bark ηταν το οτι οι μαχες δεν ηταν μακροσκελεις και δεν κρατουσαν 1000000 επς.

(Perona sama :nbleed:)

anyway... Ρε τι ηταν αυτο πλαι στο 388? Να γιατι το αγαπαω το ΟΡ ακομα και μετα απο 388 επς.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#909 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2009 - 11:45

Ορίστε το 389 raw.

Enjoy :)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#910 crais

crais

the 5th cylon!

• Members
  • 256 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2009 - 13:04

subbed version is out by ACSF click me

edit: πολύ καλύτερο απο τα release των Yibis. αυτον τον desiboy δεν θα τον αφήσουν να αγιάσει:congrats:
εκεί με το gaon cannon μου θύμισε αρκετά ttgl
ο franky ίδιος ο Kamina

ussop+franky -> viral + simon -> who the hell do you think we are

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από crais: 16 Φεβρουάριος 2009 - 14:34

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#911 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2009 - 16:27

Επεισοδιάρα, και έρχονται τα καλύτερα !!!!!!

#912 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2009 - 19:14

Πάρα πολυ καλο επεισόδιο one of the best Sanji usopp και franky γ@*&^* σε αυτο το επεισόδιο ώσο για τον luffy και την αγελάδα εκεί κατι έγινε που πιστεύω είτε θα δίξει σε επομενα episodes ή ηταν η determination του luffy:tensai:

MbcN7u5.png

#913 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2009 - 20:54

Μην ξεχνάμε πως ο Σανκς περπατούσε και οι άλλοι λυποθυμούσαν :kakashithumbup:
Τα ονόματα των επόμενων επεισοδίων

"Explosion! The Sunny's Super Secret Weapon: Gaon Cannon"
"Sakuretsu! Sanī-gō no Chōhimitsu Heiki Gaon Hō" (炸裂!サニー号の超秘密兵器ガオン砲) February 15, 2009 390 "Landing to Get to Fishman Island - The Shabondy Archipelago"
"Gyojintō o Mokushishite Jōriku - Shabondy Shotō" (魚人島を目指して上陸 シャボンディ諸島) February 22, 2009 391 "Tyranny! The Rulers of Shabondy, the Celestial Dragons"
"Bōgyaku! Shabondy no Shihaisha Tenryūbito" (暴虐!シャボンディの支配者天竜人) March 1, 2009 392 "New Rivals Gather! The 11 Supernovas"
"Aratana Raibaru Shūketsu! Jūichinin no Chōshinsei" (新たなライバル集結!11人の超新星)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από D.Dragon: 16 Φεβρουάριος 2009 - 23:02

#914 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2009 - 23:26

Το επεισοδειο ηταν πολυ ωραιο, ειδικα εκει που ο Sanji του ειπε να αλλαξει την εμαφανιση του, η αντιδραση του Duval ηταν θεικη.:hahaha:

Γιουχου δεν πρεβλεπονται φιλλερ στο αμεσο μελλον!!!:joyful::joyful::joyful::joyful:

Το 392 θα ειναι ΓΑΜΑΤΟ, το περιμενω με ανυπομονυσια.

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#915 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2009 - 05:57

Ορίστε και το script από yibis
Όντως το επίσόδιο με τους supernovas θα είναι όλα τα λεφτά :)
Δημοσιευμένη  εικόνα