Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#871 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 29 January 2009 - 10:40

Bασικα την ωρα που 8α δειτε πιος ειναι.......$@#$#%#^$^&^*%(ridelub got me before i could spoil).Εμενα παντως μαρεσει ο luffy που οπως κα8ε φορα εχει το δικο του ρυ8μο-μη δει κατι καινουργιο suge suge:nod:

Posted Image

#872 tasostsatsos

tasostsatsos

ポート 7

• Members
  • 141 posts

Posted 30 January 2009 - 15:08

Finally είδα κ τα 386 επισόδεια που έχουν βγεί, 2 μήνες μου πήρε.... Καταπληκτική σειρά:riiight: Πλέον κ η αγαπημένη μου:respect:Waiting for the next ep now...:bahhh: Ωραία είναι να τα βλέπεις μαζεμένα:if:

#873 Geo Kouk

Geo Kouk

Paladin

• Members
  • 89 posts

Posted 31 January 2009 - 13:13

Μόλις τώρα είδα και γώ το 386

Μέτριο επεισόδιο...
Χειρότερη στιγμή όταν τραγούδαγε το starfish! Μου ήρθε να το παρατήσω εκείνη τη στιγμή....
Ο Hachi απο ότι μου φαίνεται πρέπει να είναι εκείνο το χταπόδι απο τη συμμορία του Arlong που είχε νικήσει ο Zoro. O Duval μου κάνει για τον Morgan Αxe αλλα μου φάνηκε ότι δεν είχε τσεκούρι αντι για χέρι. Τέσπα θα το μάθουμε λιαν συντόμως...
Posted Image
Going Merry

#874 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 posts

Posted 31 January 2009 - 15:38

Ωραία είναι να τα βλέπεις μαζεμένα:if:

Tell me about that...:sleepy:

Όντως ο Hachi πρέπει να είναι ο χταποδάκιας, κ όλο ελεγα μα τι μου θυμίζει αυτή η φωνή.

Οι Luffy και Sanji έκλεψαν πάλι την παράσταση ο ένας με το φαγητό του και ο άλλος με τους έρωτες του.Γέλασα με την ψυχή μου πάντως.

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#875 jimilegolas

jimilegolas

ハア?

• Members
  • 344 posts

Posted 31 January 2009 - 17:32

Μέτριο επεισόδιο...
Χειρότερη στιγμή όταν τραγούδαγε το starfish! Μου ήρθε να το παρατήσω εκείνη τη στιγμή....

Η καλύτερη στιγμή εννοείς.
Και όταν λες μέτριο τι εννοείς; Δηλαδή τί παραπάνω να εδειχνε;
Απλά ακολούθησε το Manga...

Κάποιοι εδώ μέσα έχουν περίεργες απαιτήσεις μου φαίνεται.
Για χαλαρώστε και δείτε τα επεισοδιάκια. Δεν σας τα χρωστάει κανένας Ιάπωνας animator..
ヤクザ   あいしてる!

#876 Geo Kouk

Geo Kouk

Paladin

• Members
  • 89 posts

Posted 01 February 2009 - 02:26

Κοίτα καλό θα ήταν να σέβεσαι τα γούστα του καθενός. Το ότι μου φάνηκε μέτριο επεισόδιο είναι γεγονός και εφόσον ακολουθεί το μάνγκα σημαίνει οτι και αυτό για μένα θα ήταν μέτριο αν το έβλεπα. Αν όλοι θεωρούσαν οτι όλα τα επεισόδια είναι τέλεια τότε δεν θα υπήρχε λόγος να γράφει κανένας γιατί όλοι θα είχαν την ίδια άποψη...
Posted Image
Going Merry

#877 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 01 February 2009 - 10:28

Ενταξει μην ανοιξουμε παλι 8εμα για το ποις εχει δικιο-σε τελικη ειναι 8εμα γουστου το οποιο παντα ειναι υποκειμενικο.Οσο για το επεισοδιο λογικα ειναι hachi απο τους πειρατες αφου ο οντα μας εχει συνη8ισει σε εκπληξεις τετοιες πολλες φορες-παντως καλο 8α ειναι να δουμε και την αντιμετωπιση της ναμι πανω στο συγκεκριμενο 8εμα γτ αυτη ειχε υποστει τα πανδεινα απο αυτους τους ψαραν8ρωπους:tensai:

Posted Image

#878 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 posts

Posted 02 February 2009 - 14:20

387:Περιμενα λιγα απο αυτο το ep αλλα οχι και τοσα λιγα!O Hachi τελικα ειναι καλυτερος στο anime.Finally μαχη γιατι ειχα αρχισει και βαριομουν!! Με αριστα το 10 του βαζω, παρολο OnePiecekκαμμενος, 6

Posted Image

#879 darkphoenix

darkphoenix

Ανιμερώνομαι

• Members
  • 238 posts

Posted 02 February 2009 - 14:55

Μια χαρα ηταν δε με χαλασε καθολου, ηξερα ετσι κι αλλιως τι θα γινει απο το μανγκα...
Διασκεδαστικότατο το βρήκα....
Posted Image

#880 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 posts

Posted 02 February 2009 - 18:05

funny as hell:hahaha:Teleio to episodiaki we are waiting for the battle:tensai:

MbcN7u5.png

#881 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 02 February 2009 - 18:07

να δω κατι ποστ μολις δειτε τη φατσα του Δουβαλ.... :tensai:

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#882 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 02 February 2009 - 18:40

να δω κατι ποστ μολις δειτε τη φατσα του Δουβαλ....

Χαχα εμεις που την εχουμε δει ξερουμε τι περιμενουμε-αλλα και παλι πε8αινω κα8ε φορα που 8υμαμαι τη σκηνη-οπως και να χει ενταξει πσιλομετριο επεισοδιακι ειναι -απο τα επομενα αρχιζουν τα καλα

Posted Image

#883 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 posts

Posted 02 February 2009 - 19:14

Μολις δω τη φατσα του Duval και στο anime θα κανω 3ο σηκωτι, γιατι 2ο εχω κανει με το Luffy:hahaha:...Περιμενω πως και πως τη στιγμη!Ευτυχως που μπαινει στη μαχη τωρα!! Και σε ακομα καλυτερα μετα...

Posted Image

#884 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 02 February 2009 - 22:33

Τα καλύτερα για μένα έρχονται μετά τον Duval

Edited by RiDeLub, 02 February 2009 - 22:44.
NO SPOILERS

#885 crais

crais

the 5th cylon!

• Members
  • 256 posts

Posted 03 February 2009 - 00:07

σε 2 επισόδια θα δούμε ποιος είναι ο duval

παντως έγω οταν το είδα στα καθιερομένα σποιλερ της τετάρτης πριν απο το μανγκα παραλίγο να πέσω απ την καρέκλα
Posted ImagePosted Image