Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#61 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 10 July 2008 - 12:10

Ρε παιδιααααα!!!

Το 361 τα σπαει ΑΠΛΑ!!!:head:

Ακολουθουν μερικα spoilers για το επεισοδιο...

Επιτελους,μετα απο 300+ επεισοδια ειδα αυτο που ηθελα!!

Την Robin να πολεμαει σε μαχη με μη-logia εχθρο και να χανει...οχι τα συνηθισμενα dos fleur και τους εχω ολους!!

Αλλα αυτη η μαχη με ικανοποισε ακομη περισσοτερο!!!

Γιατι?

Γιατι πολυ απλα τα βαλε με το Zombie που ειχε την σκια του Zoro και δεν μπορουσε να τον κρατησει!!

Πρωτη φορα την βλεπω να χανει τοσο ευκολα...τωρα θα μου πειτε ο Zoro "νιωθει" δεν ειναι Zombie,αλλα και παλι με την δυναμη του ανετα μπορει να αντεξει απ οσο φαινετε!!

Και επιτελους απαντατε η απορια μου στο ποιος ειναι πιο δυνατος,που την ειχα τοσον καιρο!!

Βεβαια οταν την ειδα κατω δεν χαιρομουν και τοσο...αντε να πλακωσει κανεις το Zombie!!:madtodeath:

Spoiler:

Somebody save the lady!!!:nbleed:

Επισης ενα αλλο που δεν καταλαβα ειναι γιατι ο πιγκουινος με την σκια του Sanji την χτυπισε...δεν υποτιθετε οτι δεν χτυπαει γυναικες??

Μαλλον αρχιζει και "ανεξαρτητοποιειται" υποθετω...

Spoiler:

How dare he??:roar:

Kill the Penguin!!!

Ακομη,ειδα και το preview,και στο επομενο προβλεπεται τρελη πορωση στην μαχη Zoro vs Ryuma!!

Φαινετε θα ναι δυσκολος εχθρος,πολυ δυσκολος αλλα η κατανα του ειναι ολα τα λεφτα....obtain it Zoro-kun!!!

Εχει και μονο 2 σπαθια και θα ναι δυσκολη μαχη...

Spoiler:

Τελος τη μαχη Usopp vs Perona δεν την ειδα,θα περιμενω να βγει μεταφρασμενη,αλλα φανηκε πολυ καλη απο 1-2 σκηνες που ειδα...

[μεχρι και Usopp 10 ton Hammer ειδα!!....που σαι ρε GK??]

Αυτα,αντε να βγει μεταφρασμενο το 361!!

Ηταν τελειο επεισοδιο και το επομενο θα ναι επισης φαινετε!!

Επιτελους αυτα που μας λεγαν οτι καλυτερευει το Thriller Bark πιο κει πιασαν τοπο!!

It Truly Rocks!!:wooi2:

Edited by Zoro, 10 July 2008 - 16:57.

#62 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 posts

Posted 10 July 2008 - 12:40

Ζορο ... μην βάζεις σε πειρασμό να γράψουμε 2-3 επισόδεια παρακάτω. :P:P:P

Στην δύναμη απάντηση θα βρείς και
Spoiler:

Και ο πιγκουίνος αρχίζει να χάνει τον Snanji χαρακτήρα και να γίνεται πιο πιστός στον Moria.
Spoiler:

E, και δεν νομίζω οτι έχασε 100% η Robin, άν δεν έτρωγε την κλωτσία θα ήταν αλλιώς.
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#63 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 10 July 2008 - 12:42

'μεχρι και Usopp 10 ton Hammer ειδα!!....':oo:

ΑΛΗΘΕΙΑ??????:kakaka:Yosh,My Mystic Weapon Is Out!!!

RiDeLub Που Εισαι???Σε Περιμενουμε Με Το Γνωστο Link Για Τα Επεισοδια!!!:ureshii:

Berserk___Gatsu.jpg

#64 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 10 July 2008 - 13:00

E, και δεν νομίζω οτι έχασε 100% η Robin, άν δεν έτρωγε την κλωτσία θα ήταν αλλιώς.

Αυτο ειναι αληθεια αλλα ηδη αυτο που ειδα με ικανοποιησε γιατι ολοι κουραζονται και χανουν σε μαχες,ακομη και η nami και αυτη μονο απο logia χανει ή σε περιπτωσεις που ειναι περιορισμενες οι δυναμεις της...πχ στο CP9 arc ή με τον Υama που ηθελε να προστατεψει τις αρχαιες επιγραφες...

Ηθελα να την δω με κανονικο εχθρο και με τις κανονικες της δυναμεις...αρα ειναι γεγονος οτι ο Zoro νικαει!!

'μεχρι και Usopp 10 ton Hammer ειδα!!....':oo:

ΑΛΗΘΕΙΑ??????:kakaka:Yosh,My Mystic Weapon Is Out!!!

RiDeLub Που Εισαι???Σε Περιμενουμε Με Το Γνωστο Link Για Τα Επεισοδια!!!:ureshii:

Ετσι μου φανηκε αλλα το δα λιγο βιαστηκα,ελπιζω να μην εκανα λαθος!!

Οσο για τ'αλλο που λες...χαχα καλος εισαι,δεν εχεις φτασει ακομη εδω αλλα τα βλεπεις τα επεισοδια εχοντας αφησει τα υπολοιπα!!

Αλλα θα μου πεις μια φορα κανει κι ο Usopp κατι φοβερο σε μαχη,που δεν μπορει κανεις αλλος,αρα τ'αξιζει οντως!!!:wooi2::tensai:

#65 GkLoc

GkLoc

• Members
  • 1,233 posts

Posted 10 July 2008 - 13:03

Yosh,

You Can't Touch Me!!!!........

Im Totally NEGATIVE!!!!(Και Οι Αλλοι απο Πισω)............

"ΜΗΝ ΚΩΡΔΟΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ"

Berserk___Gatsu.jpg

#66 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 posts

Posted 10 July 2008 - 13:06

Πάντως η σκηνή απο το 360 που ο Usopp πέρνει την μάσκα "γίνεται" Sogeking και κάνει το σάλτο και βάζει το αλάτι ήταν πολύ καλή σε σχέση με το manga. Άν διαβάσει κανείς το manga μετά το επισόδειο θα δεί οτι σαν να έχει μερικές κομμένες σκηνές το manga ή κάναν καλή δουλειά με το anime και καλύψαν τα κενά.
Spoiler:

#67 GkLoc

GkLoc

• Members
  • 1,233 posts

Posted 10 July 2008 - 13:36

Kαι Ειδικα Οταν Αρχισε Να Παιζει Το Τραγουδακι Του,ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!

100 Shots,100 Hits~!!!

Inside Your Heart LOCK ON~!!!

Lu,La,La,La,La,~!~~~

Berserk___Gatsu.jpg

#68 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 posts

Posted 10 July 2008 - 13:44

Πάντως τα άκυρα συνεχίζονται ...

Στην φάση που πετάγεται ο αρχηγός των zombie, αυτός με την φάτσα απο αγριόχοιρο.

Απο πού και ως που πετάχτηκε εκεί, που ήταν τόση ώρα και πώς και δεν χρειάστηκε αλατάκι είναι απο τα ανεξήγητα :P
Spoiler:

#69 Franky_Super

Franky_Super

Power Of Cola

• Members
  • 83 posts

Posted 10 July 2008 - 15:34

εχει βγει το 361 με υποτιτλους???

#70 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 10 July 2008 - 16:27

εχει βγει το 361 με υποτιτλους???

Nop,αν και ολοι αυτο περιμενουμε με αγωνια!!

[κι εγω μεσα!!]

Παντως να προσθεσω και κατι αλλο...αν συνεχισει ετσι,οι μαχες του thriller bark θα μ'αρεσουν πιο πολυ απο το φημισμενο CP9 arc!!

Το CP9 ηταν το πιο κορυφαιο αρκ που εχω δει,αλλα μονο μεχρι την "γεφυρα" του enies lobby με τους ψαθινους στην μια μερια και την robin,cp9 στην αλλη...

Μεχρι εκει τελειο!(εκτος απο την μαχη με τον wanze και τον sanji,ελεος!:thumbdown:)

Αλλα απο κει και περα οι μαχη με τον Zoro ηταν η πιο χαλια που εχω δει,μετα αυτη με τον Fukuro,ενω με τον Jyabura,Kalifa και Kumadori ηταν ολες ισαξια καλες,αλλα μετριες...

Η μονη που ελεγε πολυ ηταν αυτη του luffy vs lucci,που και παλι ειχε τα μειονεκτηματα της αλλα ηταν κορυφαια οπως και να το κανουμε!!

Ενω εδω με τον Sanji ηταν λιγο συντομη αλλα μ'αρεσαν πολυ τα αστεια...πιο καλα απο τους cp9,με τον usopp τα σπασε,αυτη της robin ηταν αποκαλυψη και οι επομενες προβλεπονται επισης πολυ καλες!!

Ετσι τουλαχιστον θα υπαρξει μια ισορροπια...αν το thriller bark υστερει απο ιστορια,νικαει απο μαχες τουλαχιστον...

Αν και πρεπει να δω και τις αλλες για να πειστω βεβαια!!

Zoro vs Ryuma προβλεπεται τρελη πορωση παντως!!

Until Sunday....

[να δω ποτε θα χουμε μεταφραση!!μια ματια θα τις ριξω σιγουρα παντως!!:hahaha:]

#71 M.D.F.

M.D.F.

Gomu no Pirates Captain

• Members
  • 203 posts

Posted 10 July 2008 - 18:25

To 361 ηταν θεϊκο!
Το animation ηταν τελειο!
Ο Oz αρχιζει να υπακουει στον Moria!
Ελπιζω η μαχη Zoro-Ryuma να εχει το ιδιο animation!
Η φλογα του Ryuma ειναι μπλε και μονο το σπαθι του ειναι εκτος!
Θυμαμαι πως ειχαν μπερδευτει πολλα ατομα με αυτα τα δυο chapters(και εγω μαζι!) και τελικα ο Oda μας ξεγελασε ολους!
Posted Image

#72 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 10 July 2008 - 21:42

Ρε παιδια,για ολους εσας που διαβαζετε και το manga,ειχα περιεργεια να δω πως θα ηταν η απεικονιση της μαχης του τωρινου επεισοδιου 361 του ανιμε με την Robin και τον Chopper!!

Αλλα οσο και να εψαξα δεν την βρηκα!!

Βρηκα μονο την μετεπειτα στιγμη της μαχης,που θα το δειξουν στο 363...

Το σημερινο,που τις "εφαγε" η Robin που ειναι στο manga??

[μην μου πειτε οτι δεν το δειξανε και το πηγαν κατευθειαν στο οτι αιχμαλωτιστηκαν??:oo:γιατι ο chopper στο manga ειπε για τον πιγκουινο που την κλωτσισε,αλλα δεν μπορεσα να βρω την σκηνη....μην ηταν φιλλλερ δλδ!!]

#73 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 10 July 2008 - 21:51

Οι σκηνές τις μάχης ήταν filler. To manga το "πήδηξε" και έδειξε κατευθείαν τους νικημένους Robin,Chopper.
Αυτό το πρώτο σχόλιο ήθελα να το κάνω από το μεσημέρι μόνο και μόνο Zoro για να σου χαλάσω λίγη από την χαρά :hehehe:

Για τα raw των VP ήθελα να πω (κυρίως στον attsifte D που έχει καιρό να τα δει) να έχετε υπόψιν σας ότι μπορεί να βρείτε glitches (artifacts) στην εικόνα σε κάποια σημεία λόγω κακού raw.

Θέλω να σημειώσω επίσης ότι οι INP συνήθως χρησιμοποιούν το "classic" raw για τα release τους. Γι' αυτό, τον χρόνο μέχρι να βγάλουν το ep καλό είναι να το υπολογίζετε με βάση εκείνο το raw.

Έχω να πω εδώ ότι για να μην έχουμε κάθε βδομάδα ερωτήσεις για το πότε θα βγει το ep, μπορείτε να κοιτάτε που και που στην 1η σελίδα του thread. Tα updates μου εκεί είναι γρήγορα. Αν ανακοινώσω raw εκεί, ή δώσει κάποιος άλλος link για raws πάει να πει ότι το επεισόδιο είναι 1-2 μέρες κοντά να βγει. Όταν βγει μεταφρασμένο, σίγουρα πάλι θα έχουμε link (και update στην 1η σελίδα)
Αυτό το λέω γιατί γενικά το OP αργεί με τα translations του αρκετά και αν κάθε φορά κάνουμε την ίδια συζήτηση, θα "πεθαίνουμε" από την αναμονή.

Και μια δεύτερη απογοήτευση. Υπάρχει πιθανότητα να μην έχουμε καλό animation στην μάχη με τον Zoro (τουλάχιστον όχι όσο στα τελευταία 2-3 eps). Όπως είδα το preview, το animation μου άρεσε, αλλά όχι όσο του 361.
Απλά σε 2-3 μέρες θα μάθουμε.

Edited by RiDeLub, 10 July 2008 - 22:40.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#74 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 10 July 2008 - 21:57

Damn You Oda,το φανταστηκα!!:roar:

Λιγο να την δειξει να τις τρωει μια φορα δεν μπορει!!:madtodeath:

[ero sanji κι αυτος!]

Τεσπα,η μαχη εγινε αρκετα καλα και μιας και ουτος η αλλος υποτιθετε εγινε και στο manga θα την δεχτω ετσι λοιπον....

ΟΚ,RiDe,κανε το edit σου να δω τι εχεις να πεις!!^^

Οι σκηνές τις μάχης ήταν filler. To manga το "πήδηξε" και έδειξε κατευθείαν τους νικημένους Robin,Chopper.
Αυτό το πρώτο σχόλιο ήθελα να το κάνω από το μεσημέρι μόνο και μόνο Zoro για να σου χαλάσω λίγη από την χαρά :hehehe:

Χαχα παλι καλα που ειχα περιεργεια και τσεκαρα το manga δλδ!!:bleh:

[αν και η απογοητευση ηρθε και παλι!!!:uhh:]

Παντως το θεωρω χαζομαρα να παει κατευθειαν στους ηττημενους Chopper,Robin στο manga...οπως και να το κανουμε μαχη ηταν[και σημαντικη για μενα] και θα ταν και συντομη,τπτ το μεγαλο,οπως και εγινε στο ανιμε,την οποια δεχομαι πληρως...

Μου φανηκε λιγο αποτομο να παει κατευθειαν εκει χωρις να δειξει το πως φτασανε...τεσπα,ισως δεν ειχε χωρο στις σελιδες ή ισως βαριοταν να την ζωγραφισει...

[ή ισως δεν ηθελε να ζωγραφισει να χτυπανε την Robin:P]

Edited by Zoro, 11 July 2008 - 04:54.

#75 M.D.F.

M.D.F.

Gomu no Pirates Captain

• Members
  • 203 posts

Posted 11 July 2008 - 13:07

Υπαρχουν και αλλες σκηνες filler νομιζω.
Η σκηνη που ο Oz αρχιζει να θυμαται τον Moria, η σκηνη που ο Luffy δαγκωνει τη σκια του Moria και παλευει και λιγο παραπανω με αυτη στο anime.
Κατι αλλες σκηνες απο προηγουμενα επεισοδια που ο Luffy πεταγεται εξω απο το freezer επειδη τον κυνηγουν οι νυχτεριδες-σκια και ο Oz που κολυμπαει στην θαλασσα ειναι και αυτες filler!

Καλα κανουν και τα αναλυουν γιατι το manga "ετρεχε" καπως οταν τα εδειχνε!
Posted Image