Το 361 τα σπαει ΑΠΛΑ!!!

Ακολουθουν μερικα spoilers για το επεισοδιο...
Επιτελους,μετα απο 300+ επεισοδια ειδα αυτο που ηθελα!!
Την Robin να πολεμαει σε μαχη με μη-logia εχθρο και να χανει...οχι τα συνηθισμενα dos fleur και τους εχω ολους!!
Αλλα αυτη η μαχη με ικανοποισε ακομη περισσοτερο!!!
Γιατι?
Γιατι πολυ απλα τα βαλε με το Zombie που ειχε την σκια του Zoro και δεν μπορουσε να τον κρατησει!!
Πρωτη φορα την βλεπω να χανει τοσο ευκολα...τωρα θα μου πειτε ο Zoro "νιωθει" δεν ειναι Zombie,αλλα και παλι με την δυναμη του ανετα μπορει να αντεξει απ οσο φαινετε!!
Και επιτελους απαντατε η απορια μου στο ποιος ειναι πιο δυνατος,που την ειχα τοσον καιρο!!
Βεβαια οταν την ειδα κατω δεν χαιρομουν και τοσο...αντε να πλακωσει κανεις το Zombie!!

Somebody save the lady!!!

Επισης ενα αλλο που δεν καταλαβα ειναι γιατι ο πιγκουινος με την σκια του Sanji την χτυπισε...δεν υποτιθετε οτι δεν χτυπαει γυναικες??
Μαλλον αρχιζει και "ανεξαρτητοποιειται" υποθετω...
How dare he??

Kill the Penguin!!!
Ακομη,ειδα και το preview,και στο επομενο προβλεπεται τρελη πορωση στην μαχη Zoro vs Ryuma!!
Φαινετε θα ναι δυσκολος εχθρος,πολυ δυσκολος αλλα η κατανα του ειναι ολα τα λεφτα....obtain it Zoro-kun!!!
Εχει και μονο 2 σπαθια και θα ναι δυσκολη μαχη...
Τελος τη μαχη Usopp vs Perona δεν την ειδα,θα περιμενω να βγει μεταφρασμενη,αλλα φανηκε πολυ καλη απο 1-2 σκηνες που ειδα...
[μεχρι και Usopp 10 ton Hammer ειδα!!....που σαι ρε GK??]
Αυτα,αντε να βγει μεταφρασμενο το 361!!
Ηταν τελειο επεισοδιο και το επομενο θα ναι επισης φαινετε!!
Επιτελους αυτα που μας λεγαν οτι καλυτερευει το Thriller Bark πιο κει πιασαν τοπο!!
It Truly Rocks!!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 10 Ιούλιος 2008 - 16:57