Πολύ καλό το σημερινό, manly tears παντού.
Το preview πολύ ενδιαφέρον, απορώ τι θέλει να κάνει ο fujitora. Επίσης κάποιος να πάει να αλυσοδέσει το Don μην ξυπνήσει πάλι.
Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2016 - 16:29
Συγκινηση ... ειδικα στο Τελος με τον Κουρος ... οπως επισης και τα λογια του Φρανκυ οτι αυτη η πολη δεν ειναι οπως φαινεται αλλα κρυβει ενα σκοτεινο μυστικο....
Πολυ ωραιο! παμε παρακατω τωρα στο επομενο αρκ (μετα απο 15 ανιμε ακομα )
"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2016 - 22:02
Εγω δεν καταλαβαινω πως και σας αρεσε το σημερινο.Ενα ολοκληρο επεισοδιο σπαταλημενο για να ζητωκραυγαζουν ολοι που ο Luffy νικησε για 100η φορα καποιον κακο σε αυτο το μανγκα χωρις να δειξει ουτε μια ουσιωδη σκηνη.Οκ αν τα εβλεπα μαζεμενα δε θα με πειραζε,αλλα μετα απο τοσες κοιλιες σε αυτο το αρκ καλο θα ηταν να ειχε ψηθει να το παει λιιιγο πιο γρηγορα.
Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2016 - 02:24
Εγω δεν καταλαβαινω πως και σας αρεσε το σημερινο.Ενα ολοκληρο επεισοδιο σπαταλημενο για να ζητωκραυγαζουν ολοι που ο Luffy νικησε για 100η φορα καποιον κακο σε αυτο το μανγκα χωρις να δειξει ουτε μια ουσιωδη σκηνη.Οκ αν τα εβλεπα μαζεμενα δε θα με πειραζε,αλλα μετα απο τοσες κοιλιες σε αυτο το αρκ καλο θα ηταν να ειχε ψηθει να το παει λιιιγο πιο γρηγορα.
Γιατι πολυ απλα ειναι η στιγμη της απελευθερωσης μετα απο τοσα χρονια απο εναν κλεφτη δολοφονο ηθοποιο υποκριτη... μετα απο τοση δυστηχια ναι... ενα επεισοδιο επρεπε να ειναι μονο κλαματα και ζητοκραυγες... (ειπα 1 .. τωρα αν γινουν 10 αυτο ειναι αλλο...)
"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2016 - 12:44
Γινονται τοσα πολλα μετα την ηττα του doffy που ειχα ξεχασει τελειως τον γονατισμο του fujitora, να και ενα καλο του να βλεπεις το ανιμε ενω διαβαζεις και το μανγγα
Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2016 - 14:41
πολυ καλο... ο φουτζι το χει δει σοβαρα να διαλυσει το συστημα των 7 warlords... Μου αρεσε και το ξυλο που εφαγε ο στοκος ο μπεργκες
Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2016 - 11:55
Πολυ καλο επεισοδειο και αυτο ,μου φαινεται οτι πλεον το animation εχει στρωσει.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GokussjGod: 04 Απρίλιος 2016 - 12:00
Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2016 - 12:54
Και πώς γλίτωσε απο την πυρά?? HAKI???
Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2016 - 13:53
Spoiler:
Διαβαστε το πρωτο ποστ της πρωτης σελίδας του νηματος αυτού. Τωρα όμως.
Τον Burgess τον δείχνει να είναι Κ.Ο μεσα στις φλόγες, δε ξερω αν καποιος μπορει να επιζησει απο κατι τετοιο, αλλα ότι κιαν είναι θα μας το δειξει στα επομενα επεισοδια προφανώς.
Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2016 - 21:13
H λογικη λεει οτι ενας κυριος χαρακτηρας σαν αυτον δεν πεθαινει ετσι... επιπλεον αν πεθαιναν τοσο ευκολο απο μια τετοια μπουνια τοτε ......
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2016 - 11:43
Πολύ ενδιαφέρον το σημερινό, επιτέλους βλέπουμε να μιλάει και κάποιος άλλος. Επίσης επικό το χώσιμο του Fujitora στον Akainu. Το επόμενο είναι filler ρε παιδιά γιατί κάτι τέτοια που δείχνουν ιστορίες από τα παλιά, συνήθως είναι.
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2016 - 14:19
Aπιθανο ολο το επεισοδιο ,ειδαμε πολλους χαρακτηρες που ειχαμε καιρο να δουμε , επικος και ο διαλογος Issho - Akainu και για το animation ,αν και το εχω ξαναπει , απο τοτε που ο luffy εκανε gear 4 εχει γινει πολυ καλο κατα τη γνωμη μου.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GokussjGod: 10 Απρίλιος 2016 - 14:20