Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#331 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 posts
  • LocationLost in Time...

Posted 16 September 2008 - 20:30

OMG o Nightmare Luffy τα σπαει ολα! Ιδικα η σκηνη με την κατανα!Ανηπομονω για το επομενο επεισοδειο!

Υ.Γ. το Thriller Bark (αν και μικροτερο) προβλεπω να ειναι καλητερο απο το CP9 Saga!

#332 erculix

erculix

Anime Amateur

• Members
  • 83 posts

Posted 16 September 2008 - 23:01

Δε ξερω τι λετε , εμενα το 370 μου αρεσε αρκετα.Εχει εδω και 5-6 επεισοδια που αρχιζει και γινεται πολυ καλό ... απορω πώς ακομα δεν εχω αρχισει το Μανγκα. Ελπιζω να μην υποκυψω.
Original Butterfly User - Βοηθός Master Swordsman

#333 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 posts

Posted 17 September 2008 - 11:10

Ποπο zeliga my friend μην μου θυμίζεις το skypiea κλαίω,κάθε φορά που το θυμάμαι.Τουλάχιστον το TB έχει και δυο sichibukai ,ειναι και πιο συμαζεμένο ...
Spoiler:

#334 M.D.F.

M.D.F.

Gomu no Pirates Captain

• Members
  • 203 posts

Posted 17 September 2008 - 13:57

Εμενα το Skypiea Αrc μου αρεσε, μπορει να ηταν το Arc με τα πιο πολλα "κουλα" αλλα η ιστορια του Norland, της φιλιας και η καμπανα μου αρεσαν πολυ....νομιζω οτι το finale συναγωνιζεται της Arabasta παρολο που θεωρω της Arabasta καλυτερο!

Αυτο που δεν μου αρεσε ηταν τα filler στον Foxy και το filler arc μετα το Ennies Lobby...τα θεωρω αθλια!
Κατα τα αλλα δεν εχω παραπονο απο κανενα Arc που δεν ηταν Filler...

Το Animation τoυ Thriller Bark στην αρχη δεν μου πολυ-αρεσε αλλα τωρα το βρισκω απολαυστικο!
Ειναι καποιες σκηνες που πραγματικα τις περιποιουνται!
Posted Image

#335 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 posts

Posted 17 September 2008 - 14:08

Οντος ρε παιδια η Sky-piea (αλλα και ηArabasta ) ειχε πολλα ακυρα επεισοδεια τα οποια βαριομουν να δω!Πραγματικα ηταν μουφα (μαλλον ηταν filler επεισοδεια) και με το ζορι τα εβλεπα απλα γιατι περιμενα την μαχη Enel vs Luffy

#336 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 17 September 2008 - 16:22

εγω ειδα 368-369 απλα τελειο.τι να πω ρε παιδια?το καλυτερο ανιμε!!!!!!!!!!!!!!!!

#337 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 17 September 2008 - 18:35

Οντος ρε παιδια η Sky-piea (αλλα και ηArabasta ) ειχε πολλα ακυρα επεισοδεια τα οποια βαριομουν να δω!Πραγματικα ηταν μουφα (μαλλον ηταν filler επεισοδεια) και με το ζορι τα εβλεπα απλα γιατι περιμενα την μαχη Enel vs Luffy

Η Skypeia δεν είχε filler επεισόδια αλλά κάποιες filler καταστάσεις (όπως τώρα που χαζοπαραπονιέστε κάποιοι για filler δευτερόλεπτα στο TB - φιλικά πάντα :)).
Το Arc εκείνο είχε ένα κακό (στο anime) και αυτό ήταν το σχέδιο-animation. Μπορεί κάποιοι να παραπονιούνται αλλά από ιστορία, συναίσθημα και ήρωες (αν εξαιρέσετε τον Satori και τον χοντρό που νίκησε η Robin) ήταν πάρα πολύ καλό (και με φαντασία). Επίσης αύξησε εκθετικά το ενδιαφέρον μας για τα poneglyph και τον Roger.

Αυτά τα λέω ορμώμενος από το μήνυμα, αλλά δεν είναι μόνο για αυτό. Τα αναφέρω και επειδή δεν έχω πει την γνώμη μου για Skypeia γενικά (οπότε sorry αν ακούγεται offensive με κάποιο τρόπο)

Στο τελευταίο επ τώρα μιας που δεν το σχολίασα.
Καταρχήν το επεισόδιο μου άρεσε (καθόλου παράξενο θα μου πείτε αφού όλα μου αρέσουν....)

Θεωρώ το πρώτο μισό (μέρος της μάχης SH-Oz) πολύ καλό ιδιαίτερα εφόσον συνεχίστηκε το teamwork μεταξύ των SH. H μάχη αυτή τείνει να γίνει η αγαπημένη μου μόνο και μόνο επειδή πολεμάνε όλοι μαζί.
Στο δεύτερο μισό τώρα μπορεί όπως λέτε να "έπεσαν οι τόνοι" αλλά χάρηκα για 2 λόγους. Πρώτον γιατί έμαθα επιτέλους ένα κομμάτι του Nightmare Luffy(όχι πως είναι, αλλά από που προήλθε).
Δεύτερον γιατί είδα πως ήταν οι Risky και η Laura. Για εμένα είχε φάση το να δω πως ήταν εμφανισιακά (όπως και για τον Brook).

Τέλος για να σχολιάσω και το εμφανισιακά. Το animation μου άρεσε. Το σχέδιο όχι πάντα (η χοντρή μύτη του Usopp και οι περίεργες φάτσες των Zoro και Sanji σε μερικά σημεία δεν μου άρεσαν καθόλου). Γενικά πάντως το animation γύρω από την μάχη του Oz είναι σε πολύ καλά επίπεδα.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#338 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 17 September 2008 - 19:25

πιστευω οτι θα μας δειξει πραγματα για την σkypea pio meta στο ανιμε οπως με τη Laboon.

#339 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 posts

Posted 17 September 2008 - 21:04

Παντος παιδια προβλεπω ουτε στο 371 να δουμε Nightmare Luffy εν δραση γιατι απο το Preview που ειδα πιστευω οτι θα παλεψουν ολοι εναντιων του Οζ ,θα χασουν και θα ερθει ο Nightmare Luffy να τους σωσει AΛλΑ εκεινη την στιγμη θα τελιωσει τo anime:(

Edited by zeliga, 19 September 2008 - 13:15.

#340 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 20 September 2008 - 17:31

Λογικά όσοι διάβασαν το 515 chapter θα το πήραν χαμπάρι. Εγώ το πληροφορήθηκα έμμεσα αφού δεν διαβάζω on-going manga (ακόμα...)

Ανακοινώθηκε το νέο opening που θα ξεκινήσει από τις 5/10 (επ 373)

Το νέο opening θα είναι ένα cover version (νέα εκτέλεση) του πρώτου op, του "We Are" από άγνωστο/ους (ακόμα) performer (it's a secret λέει).

Παρατηρήσεις από εμένα:
Το γουστάρω το We Are και θα ήθελα πολύ μια ακόμα εκτέλεσή του.
Από την άλλη θα ήθελα νέο υλικό. Το OP έχει κόψει καιρό τα ending του, ενώ τα opening πλέον τείνουν να γίνονται ετήσια. Κάτι τέτοιο αρχίζει να γίνεται κουραστικό γιατί όπως και να 'ναι η κατάσταση ρουτινιάζει.

Τουλάχιστον ακούμε νέο ηχητικό υλικό μέσα από τις ταινίες (τα OST των οποίων ακούγονται και στη σειρά).Ελπίζω να βγει κάποιο νέο OST της σειράς σύντομα

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#341 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 posts

Posted 20 September 2008 - 18:37

Ανακοινώθηκε το νέο opening που θα ξεκινήσει από τις 5/10 (επ 373)

Ολε!Επιτελους ενα καινουργιο opening.Για τα endings ομως θα διαφωνησω μαζι σου καθως με το να αφαιρουν τα endings μενει περισοτερη ωρα για το επεισοδειο(αν και αυτη η ωρα συνηθως ειναι φιλλερ ) :nanana:

#342 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 20 September 2008 - 23:48

Το "We are" μαζί με το "brand new world" είναι τα αγαπημένα μου!
Μία νέα εκτέλεση δεν θα με χάλαγε καθόλου, αρκεί να συνοδεύεται από ωραίο βίντεο!!
Me wants aya for vocals :hihi2: !!

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#343 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 20 September 2008 - 23:53

Γενικως η μουσικη του op τελευταια δεν με ενθουσιαζει οπως παλια και ειδικα το ξεκινημα με τον Roger στην αρχη δεν παλευετε με τπτ...1000 φορες καλυτερα ενα καλο ending...

Και το Jungle P εχε αρχισει να με κουραζει τελευταια,ευχομαι κι εγω η νεα εκδοση του We Are να αξιζει οντως γιατι εχουμε αναγκη απο κατι καλο σε αυτο τον τομεα..ειναι παραδοση το οp να χει καλα μουσικα κομματια...

#344 jimilegolas

jimilegolas

ハア?

• Members
  • 344 posts

Posted 21 September 2008 - 00:34

πάντως εγώ ποτέ δεν έβλαπα τα endings
Μου φαινόντουσαν πολύ κουραστικά
ヤクザ   あいしてる!

#345 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 21 September 2008 - 00:37

πάντως εγώ ποτέ δεν έβλαπα τα endings
Μου φαινόντουσαν πολύ κουραστικά

Όντως αν εξαιρέσεις τα 2 πρώτα endings (και ειδκά το πρώτο) κανένα από τα υπόλοιπα δεν μου άρεσε κι εμένα!
Posted Image