Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#1741 Being Of Darkness

Being Of Darkness

the last numenorian

• Members
  • 137 posts

Posted 09 August 2009 - 22:16

επιτελους ειδαμε καλο ανιματιον και αρχισε το:nbleed: και η μαργκαρετ γκομεναρα οπως και η μποα

#1742 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 posts

Posted 14 August 2009 - 14:48

Πάρα πολύ παράξενο και κανείς δεν έκανε comment σε αυτο το επεισόδιο.Τώρα που ξεκίνησα και το manga αυτο το επεισόδιο ήταν άψογο ως προς animation και όλα είναι αυτο το animation που ταιριάζει στο styl του one piece.Με μεγάλη ανυπομονησία περιμένω και το επόμενο.Το επεισόδιο είναι ανεβασμένο και απο yibis:kill4u:

MbcN7u5.png

#1743 cyber_john

cyber_john

決められた運命

• Members
  • 226 posts

Posted 15 August 2009 - 13:17

Πολύ καλό επεισόδιο και για την ακρίβεια το πρώτο καλό από τότε που ο Luffy πάτησε το πόδι του σε αυτό το νησί. Όλα τα λεφτά οι έκπληκτες φάτσες των βλαμμένων αμαζόνων (και ειδικά της Boa και των βοηθών της σε αργή κίνηση), όταν ο Luffy ξεπάστρεψε αυτό το γατοειδές τέρας μόνο με μια γροθιά (πολύ γέλιο έσκασα εκεί). Ανυπομονώ για το επόμενο.

btw οι yibis εδώ και λίγο καιρό έχουν βγάλει νέο site : http://www.yibis.com/

Το αναφέρω σε περίπτωση που δεν το δουν κάποιοι (όπως εγώ :nosey:) γιατί στο blog τους δε συνεχίζει πέρα από το 410.

#1744 jimele

jimele

Anime Newbie

• Members
  • 55 posts

Posted 15 August 2009 - 14:47

γενικα τα επεισοδια σαυτο το νησι ειναι απο τα χειροτερα στα 400 που εχουν σχεση με ιστορια αντε να φυγει απο κει
[URL="http://s1017.photobucket.com/albums/af298/Midgetdude3/?action=view¤t=JiraiyaSIG.jpg"][/URL]Posted ImagePosted Image

LEGENDS NEVER DIE
A Shinobi's life is not measured by how they have lived
but rather what they managed to accomplish before
their death.

#1745 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 16 August 2009 - 10:35

ντακς ρε παιδι μου, χειροτερα.... 8α τα χαρακτηριζα βαρετα, και 8α αργησει λιγο απ οτι ακουσα...

#1746 xxnioxx

xxnioxx

Anime Fan

• Members
  • 141 posts

Posted 16 August 2009 - 17:18

Εχει βγει εδω και καμια ωρα το 413 ! πηγεντε να το δειτε ....

Τι λετε ρε παιδια τα τελευτεα επισοδια ειναι που σιγα σιγα αποκαλυπτουν πραγματα και συμπληρωνουν κενα κ πολλα ερωτηματα μαλον δεν τα εχετε συζητησει κ πολυ μαλον :P

#1747 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 posts

Posted 16 August 2009 - 21:48

Ουφ νομιζα οτι θα τη σπαγανε τη Μαργαριτα:hot:.Σιγα σιγα θα αρχισει και η πλοκη να εχει ενδιαφερον.Μου αρεσε η μεταφραση του haki (το amibition δεν με καλυπτε)αν και το προτιμω αμεταφραστο.Το οτι ο Luffy μπορεσε να χρησιμοποιησει το King's Disposition δεν με εξεπληξε και η στιγμη που εγινε ηταν ολα τα λεφτα.Η Boa θεα οπως παντα.Μενει να μαθουμε γιατι ειπαν ψεμματα οι αδερφες σχετικα με το τερας που υποτιθεται οτι σκοτωσαν.

#1748 Ichigo_hollow

Ichigo_hollow

Tensai_Sora

• Members
  • 138 posts

Posted 16 August 2009 - 22:35

Μενει να μαθουμε γιατι ειπαν ψεμματα οι αδερφες σχετικα με το τερας που υποτιθεται οτι σκοτωσαν.

Ουτως η αλλως ειναι ψεματα αφου τις δυναμεις τους τις πηρανε απο devil fruit.
Εγω αναρωτιεμαι πως 2 shichibukai οπως ο crocodile και ο Moria δεν ξερουν να χρησιμοποιησουν Haki...
Kαι επισης αν ο Luffy εχει βρει καποιο τροπο ωστε να μην μπορει να τον ελκει η hancock.

Posted Image

#1749 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 posts

Posted 16 August 2009 - 22:52

Ουτως η αλλως ειναι ψεματα αφου τις δυναμεις τους τις πηρανε απο devil fruit.
Εγω αναρωτιεμαι πως 2 shichibukai οπως ο crocodile και ο Moria δεν ξερουν να χρησιμοποιησουν Haki...
Kαι επισης αν ο Luffy εχει βρει καποιο τροπο ωστε να μην μπορει να τον ελκει η hancock.

Ε ναι το ξερω, εγω θελω να μαθω το γιατι ομως.Ειναι πιθανο η χρηση του haki να ειναι ενα ταλεντο με το οποιο να εχεις γεννηθει και καλλιεργειται με την παροδο του χρονου και μεσω εμπειριων.Ανετα μπορει να ισχυει αυτο καθως ειναι αρκετα convenient.O Luffy δεν επηρεαζεται ειτε επειδη ειναι χαζος, ειτε λογω καποιας side-ability του φρουτου του ειτε γιατι το ισχυρο haki τον προστατευει.

Edited by ThePirateHunter, 16 August 2009 - 22:58.

#1750 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 16 August 2009 - 22:57

O Luffy δεν επηρεαζεται ειτε επειδη ειναι χαζος, ειτε λογω καποια side-ability του φρουτου του ειτε γιατι το ισχυρο haki τον προστατευει.

Και τα δυο βασικά. Για να πιάσει η ικανότητα της Βοα πρέπει να σαγηνέψει τον αντίπαλο κι ο Λούφη πέρα βρέχει. Επίσης, όταν ο Σανκς πήγε στον Whitebeard μόνο οι αδύναμοι στο πλήρωμα λιποθύμησαν. Και ναι, το κόβω να είναι το χάκι κληρονομική ικανότητα.

#1751 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 posts

Posted 16 August 2009 - 23:07

Και τα δυο βασικά. Για να πιάσει η ικανότητα της Βοα πρέπει να σαγηνέψει τον αντίπαλο κι ο Λούφη πέρα βρέχει. Επίσης, όταν ο Σανκς πήγε στον Whitebeard μόνο οι αδύναμοι στο πλήρωμα λιποθύμησαν. Και ναι, το κόβω να είναι το χάκι κληρονομική ικανότητα.

Το "κληρονομικο" μου ακουγεται καπως πεζο για μια τετοια ικανοτητα αλλα εχεις δικιο.Βεβαια για το King's Disposition δεν ισχυει αυτο.Ωπα τι φλασια εφαγα τωρα;Θυμαστε που οταν ο παππους του Luffy τον χτυπουσε αυτος πονουσε και ολοι αναρωτιοντουσαν γιατι(με δεδομενο οτι ειναι rubber);Ο Garp(ετσι δεν τον λενε;) ελεγε οτι οι μπουνιες του πονανε γιατι ειναι "love fists" η κατι τετοιο.Προφανεστατα ηταν haki(αρα ειναι οντως κληρονομικο).Ασημαντη λεπτομερεια αλλα μου ηρθε και ειπα να την γραψω.

#1752 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 16 August 2009 - 23:09

Αν ο παππούς του είχε αρκετό χάκι, θα μπορούσε να πονάει τον Λούφι και χωρίς καν να του ρίχνει μπουνιές. Από συνήθειο το έκανε.

#1753 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 posts

Posted 16 August 2009 - 23:12

Αν ο παππούς του είχε αρκετό χάκι, θα μπορούσε να πονάει τον Λούφι και χωρίς καν να του ρίχνει μπουνιές. Από συνήθειο το έκανε.

Ναι αλλα θα ηταν καπως παρεξενο δεν νομιζεις;Αλλα δεν ξερουμε αν ειχε οντως ακρετο καθως ειναι εξαιρετικα σπανιο.Και οχι δεν δεχομαι οτι ο Luffy ειναι τοσο χαζος ωστε να ποναει απο συνηθεια(αν και τωρα που το σκεφτομαι ειναι:terror2:).

#1754 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 16 August 2009 - 23:14

Η Νάμι έχει βαρεθεί να τον μελανιάζει, τι μου λες τώρα.

#1755 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 posts

Posted 16 August 2009 - 23:16

Η Νάμι έχει βαρεθεί να τον μελανιάζει, τι μου λες τώρα.

Ολοι ομως ξερουμε οτι αυτο ειναι ποιητικη αδεια.Πρακτικα ειναι αδυνατο να τον πονεσεις με κλωτσιες,μπουνιες κτλ.

EDIT:Θα μπορουσες να πεις οτι το ιδιο συμβαινει και με τον παππου του, αλλα στην περιπτωση της Ναμι περναει ως φυσιολογικο να τις τρωει(οπως και οι υπολοιποι)