Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#1711 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 03 August 2009 - 01:00

Έχει βγει το νέο http://utsf.wordpress.com/2009/08/02/one-piece-411-the-secret-hidden-on-their-backs-luffy-encounters-the-serpent-princess/
Posted Image

#1712 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 posts

Posted 03 August 2009 - 03:10

Ωραίο επεισόδιο πολύ γεμάτο! Γέλασα αρκετά εκεί που είπε "Safe!"!!!!!!!!!!! Κλασσικός Λούφης..γενικά έδωσε ρεσιτάλ στο επεισόδιο...

Αυτό που θέλω να ρωτήσω όμως:

Γιατί γράφει κάπου "Lolwut Chopper"? Είναι κάποιο αστείο λόγω anniversary?

Spoiler:

[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]

#1713 Being Of Darkness

Being Of Darkness

the last numenorian

• Members
  • 137 posts

Posted 03 August 2009 - 11:59

αν και καλο επεισοδιο το animation εκει που το ψαρι τραβαγε το λουφυ απο το καπελο ηταν χαλια, οπως και το καπελο ηταν λες και το ειχαν παραφουσκωσει με αερα, επισης απο την αρχη που εδειξε τη boa δεν μου αρεσε οπως την εκαναν, πολυ πιο ωραια ηταν στο μανγκα, αλλα εκει που ο λουφυ ειδε τη πλατη της εγινε πολυ καλυτερη απο τις προηγουμενες σκηνες απο αποψη animation, επισης σε μερικα σημεια της ειχαν κανει υπερβολικα μεγαλο μετωπο, επισης ειχε παλι χαλια animation εκει που νομιζε οτι πνιγοταν ο λουφυ στο λουτρο της boa, η μονη αμαζονα που μου αρεσε σαν σχεδιο, εμφανιση κλπ ειναι η Lan, εκεινη με τη φραντζα για οποιους δεν καταλαβαν

#1714 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 posts

Posted 03 August 2009 - 13:07

Μαυρα χαλια το animation σε καποια σημεια.Η Boa ομως ΘΕΑ:lovulovu::awww::wooi2:.Α ρε τυχερε Λουφυ...Αυτο που ειπε στο τελος με βαζει σε σκεψεις.Που θα μπορουσε να την εχει ξαναδει;Δεν αποκλειω να ειναι συγγενεις παντως ειδικα αν θυμηθουμε το σοι του Λουφη.

#1715 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 03 August 2009 - 14:34

Το 411 είχε χαρακτηριστικό animation το οποίο δεν αρέσει σε πολλούς. Από το επεισόδιο το μόνο που δεν μου άρεσε είναι η υπερβολική ασπρίλα της Hancock. Κατα τα άλλα το animation ήταν μοναδικό.

Είμαι και πάλι ongoing btw

Edit:

Γιατί γράφει κάπου "Lolwut Chopper"? Είναι κάποιο αστείο λόγω anniversary?

Είναι μάλλον επειδή η va του Chopper κάνει φωνή σε δεύτερους ρόλους σε αυτά τα eps.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#1716 Xristos-san

Xristos-san

Εθισμένος

• Members
  • 106 posts

Posted 03 August 2009 - 14:54

Οχι ρε ο luffy δεν ειπει οτι την εχει ξαναδει,ειπε που εχει ξαναδει αυτο που ειχε στην πλατη της η Boa,δηλαδη τα ματια της Γοργονας.

#1717 godlike_efre

godlike_efre

Anime Amateur

• Members
  • 91 posts

Posted 03 August 2009 - 17:08

Δεν καταλαβαίνω πως γινεται να αποτυγχανουν τοσο πολυ πια στο animation. Ξενερωνω με το ανιμε παρα πολι τελευταια εξετιας του animation εχω την εντυπωση οτι δεν περνουν στα σοβαρα τι δουλεια τους οι τυποι. Το animation της Arabasta μου φαινόταν 1000 φορες καλυτερο και ας ηταν παλιο! ακομα το και το remake της σειρας μου φαινεται καλη ιδεα με τετοια που βλεπω...(συγκριτικα με παλαιοτερα παντα)

#1718 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 posts

Posted 03 August 2009 - 22:20

Οχι ρε ο luffy δεν ειπει οτι την εχει ξαναδει,ειπε που εχει ξαναδει αυτο που ειχε στην πλατη της η Boa,δηλαδη τα ματια της Γοργονας.

Μα μονο αυτη και οι αδερφες δεν υποτιθεται οτι τα εχουν;

#1719 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 posts

Posted 03 August 2009 - 23:20

Έκανα μια αντιπαραβολή του manga chapter με το αντιστοιχο anime μήπως με απατά η μνήμη μου τελικά.Ε δέν.......
Τελικά το επεισόδειο ήταν λίγο freestyle γιαυτό δεν άρεσε σε κάποιους.Περιττό να πώ βέβαια οτι το κεφαλαιάκι στο μάνγκα ήταν όλα τα λεφτά.Όπως και το ότι η boa στο ανιμε έιναι άσχημη με τέτοια κεφάλα που της φτιάξανε της κοπέλας.

Δεν καταλαβαίνω πως γινεται να αποτυγχανουν τοσο πολυ πια στο animation. Ξενερωνω με το ανιμε παρα πολι τελευταια εξετιας του animation εχω την εντυπωση οτι δεν περνουν στα σοβαρα τι δουλεια τους οι τυποι. Το animation της Arabasta μου φαινόταν 1000 φορες καλυτερο και ας ηταν παλιο! ακομα το και το remake της σειρας μου φαινεται καλη ιδεα με τετοια που βλεπω...(συγκριτικα με παλαιοτερα παντα)

Κοίτα σε κάποιους ενδεχομένως να αρέσει(βασικά δεν έχω βρεί κανέναν που να του αρέσει.. αλλα έτσι μου έχουν πει να λέω:roar:).
Είναι ζήτημα προσέγγισης πάντως.Tο storyboard είναι έτοιμο απο το manga,καμία 70αρια πλάνα έτοιμα επίσης, τα οποία θα χρησιμοποιήσουν όπωσδήπωτε. .Άρα αρχικά έχοντας σαν οδηγό το artwork του oda(τάχα) συμπληρώνουν τα απαιτούμενα καρέ(με ευλάβεια και σεβασμό)........Αποτέλεσμα::OMG3: ......mission failed
Πάμε παρακάτω..Μακέτες χαρακτήρων και color model(Εδώ οφείλετε η μακροκέφαλη -αλμπίνος boa hancock ).......Αποτέλεσμα::puke:.....mission failed
Animation.....:riiight: ....epic fail
Γιαυτό φέρτε τα λεφτά μου πίσω τώρα .........................................................:fromabove:

#1720 kith

kith

Anime Freak

• Members
  • 297 posts

Posted 04 August 2009 - 02:22

πολλυ σημασια δινεται στο animation και λιγοτερη στο story μου φενεται...
εγω προσωπικα μπορο να δω ενα χαλια ανιμε αμα εχει καλο storyline
Posted Image
Spoiler:

#1721 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 04 August 2009 - 10:03

πολλυ σημασια δινεται στο animation και λιγοτερη στο story μου φενεται...
εγω προσωπικα μπορο να δω ενα χαλια ανιμε αμα εχει καλο storyline

4/23 αλλά extra points επειδή τα 2 είναι τραγικά.

Anyway, φυσικά δίνουμε επειδή για το animation βλέπουμε το anime. Αλλιώς υπάρχει και το manga. To One Piece είναι action σειρά, όχι slice of life, αν δεν έχει σωστό animation να το βράσω.

#1722 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 posts

Posted 04 August 2009 - 12:39

Συμφωνω με τον Warchief. Το animation ειναι πολυ σημαντικο. Ακομα και το τελειο σεναριο να εχει, χανει αμα δεν εχει καλο animation. To OP μου αρεσε στην αρχη αλλα μετα απο καποιο σημειο αλλαζε ξαφνικα, ετσι στο ακυρο, κι αυτο μου την εσπαγε. Γινοταν οπως στη 9η ταινια, που προσωπικα δεν τελειωσα ποτε λογω animation... Μακαρι να ηταν ολο το OP με το animation στο TB arc....

Posted Image

#1723 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 04 August 2009 - 12:46

Tο storyboard είναι έτοιμο απο το manga,καμία 70αρια πλάνα έτοιμα επίσης, τα οποία θα χρησιμοποιήσουν όπωσδήπωτε. .Άρα αρχικά έχοντας σαν οδηγό το artwork του oda(τάχα) συμπληρώνουν τα απαιτούμενα καρέ(με ευλάβεια και σεβασμό)........Αποτέλεσμα::OMG3: ......mission failed
Πάμε παρακάτω..Μακέτες χαρακτήρων και color model(Εδώ οφείλετε η μακροκέφαλη -αλμπίνος boa hancock ).......Αποτέλεσμα::puke:.....mission failed

Αυτό που περιγράφεις είναι μια τυπική μεταφορά manga - anime.
Ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης επιλέγει την αρτιστική παρέμβαση, αφήνοντας πίσω το "στητό" animation και κάνοντας κάτι πιο χύμα και πιο ζωντανό. Στην 9η ταινία δούλεψε πολύ καλά πιστεύω και μου άρεσε όπως και τώρα.
edit: Χο... Αρά απλά δεν αρέσει ο Tate. Αφού δεν άρεσε η 9η λόγω animation, δεν επιμένω άλλο :)
Το artwork του δυστυχώς είναι που κάνει την παρέμβαση λίγο πιο meh αλλά τι να κάνουμε. Πιστεύω πάντως ότι το artwork του ταιριάζει με το είδος της εικόνας που θέλει να δώσει από το animation, ασχέτως αν δεν φαίνεται ωραίο στο μάτι. Σε ένα άλλο anime μπορεί κάποιοι από εσάς να το λατρεύατε.

Το animation της Arabasta μου φαινόταν 1000 φορες καλυτερο και ας ηταν παλιο! ακομα το και το remake της σειρας μου φαινεται καλη ιδεα με τετοια που βλεπω...(συγκριτικα με παλαιοτερα παντα)

Είπα και πιο πάνω ότι και στην Arabasta υπήρχαν προβλήματα. Απλά δεν έχετε κάτσει να τα δείτε...

Όσο για αυτό που λέτε με το remake.... Σοβαρευτείτε ρε παιδιά... δεν υπάρχει λόγος για remake. Χώρια που δεν είναι εφικτό.

Posted Image

#1724 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 posts

Posted 04 August 2009 - 20:27

Χο... Αρά απλά δεν αρέσει ο Tate. Αφού δεν άρεσε η 9η λόγω animation, δεν επιμένω άλλο :)

No no είναι αρεστός ο τate(κατα βάθος......) απο τους καλύτερους supervisors απλά το artworκ toυ suckarει aδικαιολόγητα κάποιες φορές.
Πάντως μη απορείτε αμα το επόμενο επεισόδειο πετάει................. Αυτό το τίμημα πληρώνεις όταν δουλέυεις με τόσους directors.
Σε άλλους fans θα αρέσει το detailed imaging ( πχ στο 325,377 ) του inoue ας πούμε, και σε άλλους το fluidity του tate που λέει ο ridelube,χωρίς παιχνιδάκια με το shading και χωρίς πολλές λεπτομέρειες.
Και σε άλους θα αρέσει μόνο ο οda(me,me,me,me,me,me)

#1725 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 04 August 2009 - 22:38

Τελείως στο άσχετο αλλά αφού το ανέφερες ο Inoue είναι θεωρητικά ο καλύτερος. Πετυχαίνει πολύ ωραίο animation με πολύ πιστό artwork. Έχω καιρό έχω να τον δω btw (ή δεν θυμάμαι).

Edit: Και το τελείως άσχετο από τα τελευταία 3 eps που τα είδα μαζί και το θυμήθηκα τώρα. Πολύ ωραία φωνή έβαλαν στην Boa

Posted Image