Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Posted 29 August 2009 - 00:35
Posted 29 August 2009 - 12:34

Posted 29 August 2009 - 17:24
Μπορείτε να μιλάτε χωρίς να χρησιμοποιείτε το spoiler tag, αρκεί να μην αναφέρεστε καθόλου στο manga, ακόμα και μέσα σε spoiler tag.
Tώρα τι από τα πιο πάνω είναι τόσο δυσνόητο που εμποδίζει την κατανόηση του "NO MANGA SPOILERS" στο παρόν thread?
To αν κάποιος που έχει φτάσει σε αυτό το σημείο έχει διαβάσει το manga ή όχι είναι δική του υπόθεση. Αν κάποιος θέλει να μιλήσει για το manga υπάρχει το ανάλογο thread.Eδώ η συζήτηση στρέφεται αποκλειστικά και μόνο γύρω από το anime.
Παρακαλώ να μην επαναληφθεί. Μanga spoilers and off topic posts deleted.
Posted 30 August 2009 - 00:19
Πάντα μιλώντας για το Άμαζον Λίλι Άρκ.
Απλά πίστεύω ότι αυτά τα επισόδεια είναι respect.Όπως και από το μάνγκα αυτές οι σκηνές πάντα μου άρεσαν.
Η πρώτη μου εντύπωση για την Χάκνοκ από τότε που την προτοέδειξε δεν μου πολύ άρεσε ιδιαίτερα,λόγω της"ψώνιο" φύσης της,αν και μετά όλα αυτά καταρίπτονται λόγω του παρελθόντος της.
Όλη η συμπεριφορά της ήταν μια μάσκα για τον πόνο της κάτι που ο Όντα το χειρήστηκε πολύ όμορφα.(και στο άνιμ γιατί και εκεί η κεφαλή είναι...)

Δεν έχω κανένα παράπονο από τα επισόδεια και κατά την άποψη μου οι φίλερ σκηνές δεν σου χάλαγαν την εικόνα,αντιθέτως σου έδειναν ωραία γεύση όταν το έβλεπες.
Άντε και να δούμε και την συνέχεια

Posted 30 August 2009 - 13:29
κανενα link υπαρχει?Βγήκε το νέο από funi !
http://www.youtube.com/watch?v=MBRK2CfcvSQ
http://www.youtube.com/watch?v=uRHjsp7sDgk
Posted 30 August 2009 - 13:43
κανενα link υπαρχει?
http://rapidshare.com/files/273285779/vid_265d65e25a17439799794592d6d2027b.flv

Posted 30 August 2009 - 13:45

Posted 30 August 2009 - 18:32

Posted 30 August 2009 - 19:16

Με χαλασε λιγακι το animation αλλα η μεταφορα της ιστοριας εγινε ωραια. Θυμαμαι απο το manga ποσο μου αρεσαν κι ευτυχως ηταν αρκετα ωραιες!
Boa:nbleed: ολα τα λεφτα αν και μου φανηκε οτι ειχε μεγαλο μετωπο

Posted 30 August 2009 - 20:29

Posted 30 August 2009 - 21:59
[pervert mode on] Και εγω θα ηθελα να εχω την Boa για σκλαβα...
[pervert mode off] Τα τελευταια επεισοδια δεν ηταν οσο δυνατα θα τα ηθελα.Νιωθω οτι η πλοκη προχωραει πολυ αργα και πρεπει να ανεβασουν λιγο τους ρυθμους...Αντε να μαθει και ο Luffy να χρησιμοποιει το haki να τελειωνουμε!
Κοίτα φίλε εδώ διαφωνώ απόλυτα.Από ένα άνιμ να μην περιμένεις μόνο μάχες να περιμένεις και αλλά πράγματα που το ολοκρηρώνουν.Και σε διαβεβαιώ ότι η πλοκή κυλάει μια χαρά.Στην συνέχεια θα καταλάβεις τι σου λέω και θα με θυμηθείς.
Μην καταντήσουμε και bleach και δεν το λέω επειδή κοροιδεύω το bleach αλλά επειδή απλούστατα το bleach είναι μόνο μάχες.
Και για την τελευταία σου απορεία απορώ αν θα γίνει στα επόμενα 30-50 τσάπτερ.Ο ίδιος λούφι σε μάνγκα και άνιμ

Respect King's Disposition.

Ως αναφορά το επισόδειο,πάλι τα έσπασε,η Boa απλά πάλι κατλεκτησε σκηνές και καρδιές

Ανυπομωνώ να δω την συνέχεια

Posted 30 August 2009 - 22:08
Να το κοροιδευεις το Bleach(για το anime μιλαμε παντα) γιατι του αξιζειΚοίτα φίλε εδώ διαφωνώ απόλυτα.Από ένα άνιμ να μην περιμένεις μόνο μάχες να περιμένεις και αλλά πράγματα που το ολοκρηρώνουν.Και σε διαβεβαιώ ότι η πλοκή κυλάει μια χαρά.Στην συνέχεια θα καταλάβεις τι σου λέω και θα με θυμηθείς.
Spoiler:
Μην καταντήσουμε και bleach και δεν το λέω επειδή κοροιδεύω το bleach αλλά επειδή απλούστατα το bleach είναι μόνο μάχες.
Και για την τελευταία σου απορεία απορώ αν θα γίνει στα επόμενα 30-50 τσάπτερ.Ο ίδιος λούφι σε μάνγκα και άνιμ.
Respect King's Disposition.![]()
Ως αναφορά το επισόδειο,πάλι τα έσπασε,η Boa απλά πάλι κατλεκτησε σκηνές και καρδιέςκαι ευτυχώς που δεν το χάλασαν με καμιά χαζομάρα.(To επισόδειο)
Ανυπομωνώ να δω την συνέχεια.

Posted 31 August 2009 - 16:18
και τι πόνο έκρυβε μέσα της, μου την έσπαγε απίστευτα μέχρι τώρα αλλά μετά απ' αυτό το επεισόδιο αναθεώρησα. Ελπίζω τα επόμενα να προχωρήσουν με λίγο γρηγορότερους ρυθμούς γιατί δεν παλεύεται άλλο, σκέφτομαι να το παρατήσω για λίγους μήνες για να δω πολλά μαζεμένα, αλλά με τι κουράγιο?...

Posted 31 August 2009 - 20:59
Και η Boa ηταν απλα