Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#1771 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 29 August 2009 - 00:35

Τα 2 επεισόδια με τις μάχες ήταν απαράδεκτα ! Μέτριο animation και αρκετό filler μέσα. Έλεος δλδ δεν άντεχα να βλέπω στα 5 από τα 20 λεπτά του επεισοδίου τις Αμαζόνες να θαυμάζουν την δύναμη των αδελφών της Hancock ! και επίσης άλλα 2 λεπτά τον Luffy να μετακινεί τα αγάλματα ! FOR GODSAKE ! Το μόνο που άξιζε ήταν η σκηνή με το King's Disposition.
Posted Image

#1772 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 posts

Posted 29 August 2009 - 12:34

Και να μην ξεχναμε και τη σκηνη που ο Λουφυ καλυπτει την πλατη της αδερφης της boa ωστε να μην δουνε οι αμαζονες την πλατη της και μαρμαρωσουν.Φοβερη στιγμη:hero:.

#1773 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 29 August 2009 - 17:24

Μπορείτε να μιλάτε χωρίς να χρησιμοποιείτε το spoiler tag, αρκεί να μην αναφέρεστε καθόλου στο manga, ακόμα και μέσα σε spoiler tag.

Tώρα τι από τα πιο πάνω είναι τόσο δυσνόητο που εμποδίζει την κατανόηση του "NO MANGA SPOILERS" στο παρόν thread?

To αν κάποιος που έχει φτάσει σε αυτό το σημείο έχει διαβάσει το manga ή όχι είναι δική του υπόθεση. Αν κάποιος θέλει να μιλήσει για το manga υπάρχει το ανάλογο thread.Eδώ η συζήτηση στρέφεται αποκλειστικά και μόνο γύρω από το anime.

Παρακαλώ να μην επαναληφθεί. Μanga spoilers and off topic posts deleted.

#1774 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 30 August 2009 - 00:19

Λοιπόν ας αναφερθώ και εγώ λίγο σε αυτά τα επισόδεια.
Πάντα μιλώντας για το Άμαζον Λίλι Άρκ.
Απλά πίστεύω ότι αυτά τα επισόδεια είναι respect.Όπως και από το μάνγκα αυτές οι σκηνές πάντα μου άρεσαν.

Η πρώτη μου εντύπωση για την Χάκνοκ από τότε που την προτοέδειξε δεν μου πολύ άρεσε ιδιαίτερα,λόγω της"ψώνιο" φύσης της,αν και μετά όλα αυτά καταρίπτονται λόγω του παρελθόντος της.
Spoiler:

Όλη η συμπεριφορά της ήταν μια μάσκα για τον πόνο της κάτι που ο Όντα το χειρήστηκε πολύ όμορφα.(και στο άνιμ γιατί και εκεί η κεφαλή είναι...):hahaha:Αν και το όλο θέμα "της ομορφότερης γυναίκας στον κόσμο" είχε απίστευτα πολύ γέλιο.

Δεν έχω κανένα παράπονο από τα επισόδεια και κατά την άποψη μου οι φίλερ σκηνές δεν σου χάλαγαν την εικόνα,αντιθέτως σου έδειναν ωραία γεύση όταν το έβλεπες.
Άντε και να δούμε και την συνέχεια:bike:.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#1775 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 30 August 2009 - 12:53

Βγήκε το νέο από funi !
Posted Image

#1776 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 30 August 2009 - 13:29

Βγήκε το νέο από funi !

κανενα link υπαρχει?

#1777 crais

crais

the 5th cylon!

• Members
  • 256 posts

Posted 30 August 2009 - 13:43

κανενα link υπαρχει?

http://rapidshare.com/files/273285779/vid_265d65e25a17439799794592d6d2027b.flv

Posted ImagePosted Image

#1778 Being Of Darkness

Being Of Darkness

the last numenorian

• Members
  • 137 posts

Posted 30 August 2009 - 13:45

πολυ καλο επισοδιο, μου λυθηκαν και αποριες που ειχα απο το μανγκα σχετικα με το παρελθον τους, αχ τυχερε λουφυ:nbleed:

#1779 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 posts

Posted 30 August 2009 - 18:32

[pervert mode on] Και εγω θα ηθελα να εχω την Boa για σκλαβα...:lovulovu:[pervert mode off] Τα τελευταια επεισοδια δεν ηταν οσο δυνατα θα τα ηθελα.Νιωθω οτι η πλοκη προχωραει πολυ αργα και πρεπει να ανεβασουν λιγο τους ρυθμους...Αντε να μαθει και ο Luffy να χρησιμοποιει το haki να τελειωνουμε!

#1780 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 posts

Posted 30 August 2009 - 19:16

ειδα 409-414 μαζι. Παλιες καλες εποχες που εβλεπα 5-6 eps One Piece μαζι:joyful:
Με χαλασε λιγακι το animation αλλα η μεταφορα της ιστοριας εγινε ωραια. Θυμαμαι απο το manga ποσο μου αρεσαν κι ευτυχως ηταν αρκετα ωραιες!
Boa:nbleed: ολα τα λεφτα αν και μου φανηκε οτι ειχε μεγαλο μετωπο:hahaha:

Posted Image

#1781 kith

kith

Anime Freak

• Members
  • 297 posts

Posted 30 August 2009 - 20:29

εχουν πολλυ πλακα ομως αφτες οι 3ς πριν παρουν δυναμης!! αστειες φατσες
Posted Image
Spoiler:

#1782 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 30 August 2009 - 21:59

[pervert mode on] Και εγω θα ηθελα να εχω την Boa για σκλαβα...:lovulovu:[pervert mode off] Τα τελευταια επεισοδια δεν ηταν οσο δυνατα θα τα ηθελα.Νιωθω οτι η πλοκη προχωραει πολυ αργα και πρεπει να ανεβασουν λιγο τους ρυθμους...Αντε να μαθει και ο Luffy να χρησιμοποιει το haki να τελειωνουμε!

Κοίτα φίλε εδώ διαφωνώ απόλυτα.Από ένα άνιμ να μην περιμένεις μόνο μάχες να περιμένεις και αλλά πράγματα που το ολοκρηρώνουν.Και σε διαβεβαιώ ότι η πλοκή κυλάει μια χαρά.Στην συνέχεια θα καταλάβεις τι σου λέω και θα με θυμηθείς.
Spoiler:

Μην καταντήσουμε και bleach και δεν το λέω επειδή κοροιδεύω το bleach αλλά επειδή απλούστατα το bleach είναι μόνο μάχες.

Και για την τελευταία σου απορεία απορώ αν θα γίνει στα επόμενα 30-50 τσάπτερ.Ο ίδιος λούφι σε μάνγκα και άνιμ:hahaha:.
Respect King's Disposition.:hahaha:

Ως αναφορά το επισόδειο,πάλι τα έσπασε,η Boa απλά πάλι κατλεκτησε σκηνές και καρδιές:lovulovu: και ευτυχώς που δεν το χάλασαν με καμιά χαζομάρα.(To επισόδειο)
Ανυπομωνώ να δω την συνέχεια:ureshii:.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#1783 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 posts

Posted 30 August 2009 - 22:08

Κοίτα φίλε εδώ διαφωνώ απόλυτα.Από ένα άνιμ να μην περιμένεις μόνο μάχες να περιμένεις και αλλά πράγματα που το ολοκρηρώνουν.Και σε διαβεβαιώ ότι η πλοκή κυλάει μια χαρά.Στην συνέχεια θα καταλάβεις τι σου λέω και θα με θυμηθείς.

Spoiler:

Μην καταντήσουμε και bleach και δεν το λέω επειδή κοροιδεύω το bleach αλλά επειδή απλούστατα το bleach είναι μόνο μάχες.

Και για την τελευταία σου απορεία απορώ αν θα γίνει στα επόμενα 30-50 τσάπτερ.Ο ίδιος λούφι σε μάνγκα και άνιμ:hahaha:.
Respect King's Disposition.:hahaha:

Ως αναφορά το επισόδειο,πάλι τα έσπασε,η Boa απλά πάλι κατλεκτησε σκηνές και καρδιές:lovulovu: και ευτυχώς που δεν το χάλασαν με καμιά χαζομάρα.(To επισόδειο)
Ανυπομωνώ να δω την συνέχεια:ureshii:.

Να το κοροιδευεις το Bleach(για το anime μιλαμε παντα) γιατι του αξιζει:roar:.Δεν μιλαω για μαχες απλα μου φαινεται οτι τραβανε επιτηδες καποιες σκηνες με αποτελεσμα να κανουν μια μικρη κοιλια τα επεισοδια

#1784 cyber_john

cyber_john

決められた運命

• Members
  • 226 posts

Posted 31 August 2009 - 16:18

Φοβερό επεισόδιο το 415, εμένα μου άρεσε πολύ. Αν και ο τίτλος του παραπλανά, νόμιζα ότι θα' ταν σε στυλ semi-filler, εξ' ολοκλήρου αφιερωμένο στο παρελθόν των αδελφών και της Boa, αλλά κάθε άλλο παρά έτσι ήταν. Είδαμε και το άλλο πρόσωπο της Boa

Spoiler:

και τι πόνο έκρυβε μέσα της, μου την έσπαγε απίστευτα μέχρι τώρα αλλά μετά απ' αυτό το επεισόδιο αναθεώρησα. Ελπίζω τα επόμενα να προχωρήσουν με λίγο γρηγορότερους ρυθμούς γιατί δεν παλεύεται άλλο, σκέφτομαι να το παρατήσω για λίγους μήνες για να δω πολλά μαζεμένα, αλλά με τι κουράγιο?... :hahaha:

serpe7.jpg

#1785 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 posts

Posted 31 August 2009 - 20:59

Πολυ ωραιο το 415 , μαθαμε πολλα για τις αδελφες Hancock και για το τατουαζ που εχουν στην πλατη τους.

Και η Boa ηταν απλα:lovulovu::nbleed: