Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#1681 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούλιος 2009 - 22:36

Κυκλοφόρησε από UTSF(ACFS νέα ονομασία)
http://www.megaupload.com/?d=6CURQDSH

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από D.Dragon: 19 Ιούλιος 2009 - 23:33

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1682 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2009 - 02:30

E οχι και ambition το haki......willpower-spirit ναι, αλλα ambition δε μου αρεσει.

Ελιωσα στα γελια με τα fanboys&fangirls Της hancock, και δε με κουρασαν οι αρκετες filler σκηνες.

qzMHWHd.png

#1683 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2009 - 05:18

Ωραίο επεισοδιάκι, as usual!

Δυναμική η πρώτη εμφάνιση της Boa, μαζί με την όλη μυστηριώδη αύρα γύρω της και τρομακτική φωνή. Σαν ομορφιά μπορώ να πω ότι ήταν αντάξια του ονόματός της :lovulovu: (ειδικά πρόσωπο, "στήθος"), αλλά Robin και πάλι Robin για μένα! :P

Εντυπωσιακός και ο Momonga, είδαμε ότι πέρα από τους 3 Admirals οι πάμπολλοι Vice δεν είναι παιχνιδάκι κι αυτοί.

Στο επόμενο αναμένεται ακόμη πιο πολύ fanservice... τυχερέ Luffy, στο καλύτερο μέρος θα βρεθείς!! :nbleed:

ΥΓ: Πλάκα είχε εκεί που ο Luffy λέει στην Marguerite "μου τα βγάζεις;" (αναφερόμενος στα λουλουδάκια στο πουκάμισό του) και αυτή ρωτάει "τα kintama;", μανία... μετά λένε ότι οι άντρες δεν έχουν grace!! :hahaha:

Ψυχούλα η Marguerite πάντως, κι ας μην το παραδέχεται! (και μόνο που τον έσωσε!)

#1684 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2009 - 11:28

Βασικα εγω ψιλοχαλαστηκα με το νησι των αμαζονων. Πανω που ειχε μια καλη ροή...

Κizaru ΘΕΟΣ! ...moshi moshi Kizaru desu!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1685 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2009 - 12:00

Βασικα εγω ψιλοχαλαστηκα με το νησι των αμαζονων. Πανω που ειχε μια καλη ροή...

Κizaru ΘΕΟΣ! ...moshi moshi Kizaru desu!

H καλη ροη σταματησε την στιγμη που ο Kuma τους διακτινισε σε αλλους γαλαξιες :P

Spoiler:

#1686 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2009 - 15:50

Ωραίο επεισοδιάκι, as usual!

Δυναμική η πρώτη εμφάνιση της Boa, μαζί με την όλη μυστηριώδη αύρα γύρω της και τρομακτική φωνή. Σαν ομορφιά μπορώ να πω ότι ήταν αντάξια του ονόματός της :lovulovu: (ειδικά πρόσωπο, "στήθος"), αλλά Robin και πάλι Robin για μένα! :P

ελα λιγο ακομη και θα σε κανω να ξεχασεις πληρως τη νικο ρομπιν!!
εγω ενα εχω να πω που το ειδα και χωρις υποτιτλους:nanana:
μολις ξεκινησε μια σκοτεινη εποχη στα χρονικα του one piece....σιγα σιγα τα πραγματα γινονται ολο και πιο περιπολκα και πιο ζορικα αλλα τουλαχιστον εχουμε ωραιες παρουσιες(γκουχου γκουχου χανκοκ) για να το ξεχναμε
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1687 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2009 - 17:23

Η Boa(:wooi2:) ηταν απλα οπως την περιμενα.Θεα με ολη την εννοια της λεξης.Και εξωτερικα αλλα και απο πλευρας χαρακτηρα.Δυστυχως ειχα σποιλεριαστει και ηξερα οτι ηταν warlord(προτιμω την ιαπωνικη version αλλα δεν μπορω να την γραψω,μπερδευομαι!)Η ability του φρουτου της δεν με ενθουσιασε.Αναρωτιεμαι ομως αν εκτος απο το να κανει τους αντρες πετρα μπορει να αλλαξει και εξωτερικα αυτον που το τρωει,οπως της Alvida.Λογικη η απορια μου αν αναλογιστουμε πως ειναι οι αδερφες της!Με εξεπληξε το γεγονος οτι ολες οι Αμαζονες μπορουν να χρησιμοποιησουν το haki, κατι που βεβαια ειναι καλο αν δειξουν στον Luffy πως να κανει το ιδιο.Στα + του επεισοδιου η δυναμη του vice-admiral.Κλεινοντας θελω να πω πως στο επομενο επεισοδιο θελω αν γινεται να ειμαι στη θεση του Luffy για μια μονο σκηνη, γινεται;:congrats:

#1688 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2009 - 17:28

Η Boa(:wooi2:) ηταν απλα οπως την περιμενα.Θεα με ολη την εννοια της λεξης.Και εξωτερικα αλλα και απο πλευρας χαρακτηρα.Δυστυχως ειχα σποιλεριαστει και ηξερα οτι ηταν warlord(προτιμω την ιαπωνικη version αλλα δεν μπορω να την γραψω,μπερδευομαι!)Η ability του φρουτου της δεν με ενθουσιασε.Αναρωτιεμαι ομως αν εκτος απο το να κανει τους αντρες πετρα μπορει να αλλαξει και εξωτερικα αυτον που το τρωει,οπως της Alvida.Λογικη η απορια μου αν αναλογιστουμε πως ειναι οι αδερφες της!Με εξεπληξε το γεγονος οτι ολες οι Αμαζονες μπορουν να χρησιμοποιησουν το haki, κατι που βεβαια ειναι καλο αν δειξουν στον Luffy πως να κανει το ιδιο.Στα + του επεισοδιου η δυναμη του vice-admiral.Κλεινοντας θελω να πω πως στο επομενο επεισοδιο θελω αν γινεται να ειμαι στη θεση του Luffy για μια μονο σκηνη, γινεται;:congrats:

Γινεται γινεται, κλεισε τα ματια και... φαντασιωσου :hahaha:

#1689 ssj4nick

ssj4nick

I lived after the fillers

• Members
  • 105 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2009 - 20:19

Εκτος αν στη συγκεκριμενη σκηνη υπαρξει λογοκρισια:oo:

#1690 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 Δημοσιεύσεις:
  • Locationplateia eleytherias

Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2009 - 00:48

καλα η hancock μπηκε μεσα στην καρδια μου.
ΟΧΙ ομως για τον προφανη λογο που εννοουν οι αλλοι (γι'αυτον το λογο ειναι ΜΟΝΟ η robin-chwaaaan!!!:lovulovu::nbleed:).
αλλα γιατι
Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από G.T.P._1982: 21 Ιούλιος 2009 - 01:03

#1691 vladx

vladx

Fighting Spirit

• Members
  • 201 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2009 - 02:11

Πιστευω η σειρα παει απο το καλο στο καλυτερο.
Ειδικα και μετα απο την δηλωση του Oda sensei οτι η σειρα θα αλλαξει πολυ απο το 2010 (πιστευω θα αποκτησει πιο σκοτεινο χαρακτηρα) και το τρειλερ της 10της ταινιας δεν μπορω να περιμενω για την συνεχεια...

Τωρα οσο αφορα το επισοδειο η Boa μου την εσπασε με το στυλακι της αλλα απο τη στιγμη που διαβαζω οτι ειναι τοσο αγαπητη σε ολους (σε οσους διαβαουν το μανγκα) μαλλον δεν θα ειναι ετσι οπως την εκοψα...

Παντως πολυ θα γουσταρα να δω τι θα γινοταν αν επεφτε ο sanji στο νησι με τις αμαζονες...:OMG3:
Θα ηθελα πολυ να δω τον τροπο του sanji που θα τους εξηγουσε τι ειναι αυτο το μανιταρι του...
:kakaka:

#1692 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2009 - 16:02

παντως δν θα τη συγχωρεσω ποτε την χανκοκ π βαρεσε το γαΤΑΚΙ
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1693 ssj4nick

ssj4nick

• Members
  • 105 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2009 - 12:40

Βγηκε και το 411 απο UTSF, εγω θα περιμενω μεχρι την παρασκευη να το το παρω απο Yibis. Μεχρι τωρα τα σχολια π χω διαβασει λενε για πολυ καλο animation στο επ αυτο.

#1694 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2009 - 13:34

Βγηκε και το 411 απο UTSF, εγω θα περιμενω μεχρι την παρασκευη να το το παρω απο Yibis. Μεχρι τωρα τα σχολια π χω διαβασει λενε για πολυ καλο animation στο επ αυτο.

Σιγουρα;Διαβασα οτι λογω μιας γιορτης στην Ιαπωνια το επεισοδιο θα μεταδωθει 2 Αυγουστου.

#1695 ssj4nick

ssj4nick

• Members
  • 105 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2009 - 13:50

Ναι,το επεισοδιο διερευσε...