Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2009 - 19:43
Τελικά έχω μπερδευτεί, πότε παίζεται στην Ιαπωνία?
Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2009 - 21:42

Ότι και να πω είναι λίγο, η αλυσίδα επικά αστείων επεισοδίων συνεχίζεται, με ακόμη περισσότερες πλάκες από το προηγούμενο!!
Επίσης, σαν να μην έφτανε αυτό, είχαμε τρομερή δόση από ecchi (δείτε και μόνο το boing στο στήθος της Aphelandra που έκανε ο Luffy

Πέραν αυτών μάθαμε περισσότερα για τις κατοίκους του νησιού αυτού, καθώς και για την αυτοκράτειρα τους, την Boa που περιμένουμε τόσο καιρό και λέγετε ότι είναι η πιο όμορφη γυναίκα που υπάρχει!! Θα την δούμε στο επόμενο επεισόδιο όμως, χαρείτε Marguerite σε αυτό

Τέλος, αγαπημένη μου σκηνή ήταν αυτή με την Kintama φάση όπου λένε στην Marguerite να μην καλύπτει την οπτική από τον Luffy και εκεί που λέω omg, θα τα δείξουνε (!), ήταν ένα βιβλίο αρχικά μπροστά και μετά το φίδι της!! Επίσης και η σκηνή που έτρεχε και έκλεβε τα φαγητά/χοροπηδούσε στο πάτωμα μόνος του, άπαιχτη!! Δείτε τοοο!!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 12 Ιούλιος 2009 - 21:49
Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2009 - 22:06
Τα kintama του luffy εδωσαν recital:hahaha:.
Αρχιζω να συμπαθω πολυ και την marguerite, κριμα που δεν εχει και τοσο screentime, σε σχεση με αλλους.
Το preview για το επομενο παντως παραεδειξε πολλα, ολλο το επισοδιο εκανε spoil.
Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2009 - 23:08
Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2009 - 23:22
Anyway θεικό για άλλη μια φορά!Indeed τα kintama του Luffy ήταν όλα τα λεφτά πόσο μάλλον η αμαζόνα που τα ήθελε απεγνωσμένα...

Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2009 - 01:35

Τα τελευταια 2 επεισοδια πιο πολυ με filler μοιαζουν παρα με ΟΡ...!
Α κατι απο το 408 που με απογοητευσε (δεν ξερω αν εχει αναφερθει ηδη και δεν το θυμαμαι)... στο manga η Margarette οταν επλενε τον Luffy δεν φοραγε τπτ http://www.onemanga.com/One_Piece/514/17/... στο anime την εντυσαν...
Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2009 - 09:54

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από olesos: 13 Ιούλιος 2009 - 10:44
Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2009 - 17:19
Στην Ιαπωνια παιζει οταν η ωρα στην ελλαδα ειναι 03:30 τα ξημερωματα. Νομιζω τοτε στην Ιαπωνια ειναι 09:30 το πρωι (παιδικη ζωνη) και παιζει ακριβως μετα το Dragonball Kai.νωρίς δεν βγήκε ρε παιδιά..
Τελικά έχω μπερδευτεί, πότε παίζεται στην Ιαπωνία?
Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2009 - 19:58
http://kubusubs.wordpress.com/
Τσεκαρετε και την φοτο που εχουν βαλει...Η Μαργαρήτα με 3 ποδια

Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2009 - 06:56
Τσεκαρετε και την φοτο που εχουν βαλει...Η Μαργαρήτα με 3 ποδια
Α, δεν το είδα μόνο εγώ δηλαδή... προσπαθούσα ώρα να καταλάβω τι ακριβώς ήταν αυτό που έβλεπα, μέχρι και pics στο net κοίταξα μπας και η Marguerite έχει 3 πόδια και δεν το 'χα πάρει χαμπάρι! Ήθελα να το ποστάρω αλλά το ξέχασα!
Πως τα κατάφεραν;

Anw μικρό το κακό, δεν νομίζω πως θα επαναληφθεί εύκολα!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 15 Ιούλιος 2009 - 07:07
Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2009 - 19:01
- Οι yibis μετέφρασαν το kintama σε family jewels!

Το ψιλοφαντάστηκα όταν φτάσαμε στην γνωστή σκηνή, αλλά θα προτιμούσα χίλιες φορές να το άφηναν kintama και να έβαζαν από πάνω μετάφραση, χανόταν καλό μέρος της φάση έτσι imo.

- Τώρα μόλις παρατήρησα ότι ο Kuma στο Shabondy ήταν "επισκευασμένος" από το κόψιμο που του είχε κάνει ο Zoro, ούτε καν μια γρατσουνιά...
Όταν είχα πρωτοδεί το σκηνικό θυμάμαι σκεφτόμουν ότι από δω και πέρα θα του έμενε ένα εμφανές τραύμα, ακόμη και με επισκευή, και έτσι θα μεταδίδονταν η φήμη για τον πειρατή που κατάφερε να τραυματίσει τον Schichibukai Kuma. Θα ήταν μια καλή διαφήμιση για τον Zoro (σκεφτείτε και ότι στο Shabondy κανένας δεν μπόρεσε να τον αγγίξει... και να όμως που στο TB ο Zoro μπόρεσε!)... κρίμα τον κόπο του.

- Τέλος, μάθαμε και την seiyuu της Boa για το επόμενο επεισόδιο, Kotono Mitsuishi λέγεται και, από μια γρήγορη ματιά, είδα έχει δώσει φωνές σε χαρακτήρες από NGE, LOGH, FMA και GTO. Σε καλό να μας βγει!
Πάντως πρέπει να παραδεχτώ ότι από το preview η Boa μου φάνηκε κάπως υπερβολικά "άσπρη" στο δέρμα, μου άρεσε πιο πολύ η Marguerite εκεί. Περιμένω τόσο καιρό να την δω, ελπίζω όντως να σχεδιαστεί καλά για την πρώτη της εμφάνιση!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 16 Ιούλιος 2009 - 19:07
Καταχωρήθηκε 19 Ιούλιος 2009 - 13:51