Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#1636 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2009 - 02:42

Βουρ στον πατσά για τα καινούρια επεισόδια!!!!!!!!!!

Πολλά δεν έδειξε το preview?? Just my opinion...
[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]

#1637 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2009 - 08:15

Έφτασα και γώ.:)
Να ένα καινούργιο θρέντ(μα γτ χειροκρωτάτε,δν πρέπει:blush2:):hihi2:
Τέσπα ας μπούμε στο θέμα μας.
Ωραίο το one piece μου άρεσε αρκετά σαν άνιμ και το 405 επισόδειο ήτανν..πο μαχαίρι στην καρδιά:Crying2:...
Δν μπορείτε να φαντάστειτε κλάμα(ενώ εγώ συγκλονισμένος με το χέρι στην καρδιά)(πρέπει να γίνω ποιητής:hihi2:) ...αλλά πολύ τέλειο επ (το σκέφτομαι και τρελένομαι...)
Τα επόμενα επισόδεια τα περιμένω πως και πως (χχαχαχαλαχανκοκλαλαλα):whistling:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#1638 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2009 - 09:12

Έφτασα και γώ.:)
Να ένα καινούργιο θρέντ(μα γτ χειροκρωτάτε,δν πρέπει:blush2:):hihi2:
Τέσπα ας μπούμε στο θέμα μας.
Ωραίο το one piece μου άρεσε αρκετά σαν άνιμ και το 405 επισόδειο ήτανν..πο μαχαίρι στην καρδιά:Crying2:...
Δν μπορείτε να φαντάστειτε κλάμα(ενώ εγώ συγκλονισμένος με το χέρι στην καρδιά)(πρέπει να γίνω ποιητής:hihi2:) ...αλλά πολύ τέλειο επ (το σκέφτομαι και τρελένομαι...)
Τα επόμενα επισόδεια τα περιμένω πως και πως (χχαχαχαλαχανκοκλαλαλα):whistling:

Welcome to the club of OPtards!

Εδώ είσαι ελεύθερος να κλάψεις, να γελάσεις μέχρι δακρύων, να σκίσεις μπλούζες για την γυναίκα ΟΡ των ονείρων σου (ή κ άντρα, όλους τους χωράει ο μπαξές, just kidding :hahaha:) κ να θάψεις όποιον δεν γουστάρεις!
Κ μετά από 2 επεισοδίων drop επιστρέφω δριμύτερη κ περιμένω αγωνιώς το νέο επεισόδιο.Από το τελευταίο είδα μόνο το preview κ κάτι μου λέει ότι θα γελάσουμε πολύ πάλι...άντε γιατί καιρό έχει να γελάσει το χειλάκι μας!

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#1639 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2009 - 17:11

Welcome aboard NWS and remember "once a pirate, always a pirate"! ;D

Σχετικά με το 407 να πω ότι σε γενικές γραμμές άξιζε να το δει κανείς, αρκετά γέλια και δράση, η κούρσα με τα κάρα μου θύμισε πολύ Mario Kart και είχε αρκετή φάση, gadgets, απρόβλεπτα και τα σχετικά!

Α, επίσης άξιζε και μόνο για να ακούσουμε το Bink's Sake σε εκτέλεση με φλάουτο! Μοναδική!

Από την άλλη όμως μπορώ με σιγουριά πια να δηλώσω πως το 407 ήταν το χειρότερο από τα specials στην μεσαιωνική Ιαπωνία, χειρότερο και από το 406 imo.

Πολλά πράγματα έγιναν αρκετά βιαστικά και πρόχειρα, όπως πχ η Robin που εμφανίζεται από το πουθενά και στα ξεκάρφωτα τους βοηθάει ακόμη και στην μάχη (κάπως βολικό), το κάρο του Going Merry που βγάζει εξαρτήματα στα ξεκάρφωτα ανάλογα με το πως τους βόλευε ή το Gaon Cannon που πυροδότησε αμέσως με το που έριξε την Cola η Nami στον Luffy, ενώ δεν υπήρχε χρόνος για να γίνουν όλα αυτά πριν τους πιάσει η αράχνη! Η Perona πάλι, ενώ είχε ένα από τα πιο δυνατά abilities δεν το χρησιμοποιούσε επαρκώς και φυσικά ο Luffy τους πέταξε στον αέρα σαν την ομάδα πύραυλο. :stubborn: (how dare he touch Perona-sama btw! :burningbe3:)

Κλείνοντας, το τέλος δεν με τρέλανε καθόλου... και γιατί η αδίστακτη Nami δεν φόρεσε το pantsu ενώ θα είχε ότι ήθελε; Έστω ας έκλεινε η σειρά με αυτήν να το κλέβει ή να λέει ότι θα το φορέσει, όχι να κοιτάει χωρίς να λέει τπτ... και γενικά πιστεύω θα μπορούσαν να είχαν βάλει καλύτερο θησαυρό από ένα άκυρο χρυσό pantsu. :yawn2:
Καλό φιλλεράκι σε γενικά, αλλά όχι του ίδιου επιπέδου των προηγουμένων... still, recommended για watch imo! :gotit:

Απορία: η κοπελιά που τους μαγείρευε, Omao νομίζω λεγόταν, ξέρει κανείς από ποιο arc την έβαλαν (Arabasta; ); Γιατί γνωστή φυσιογνωμία μου φάνηκε και αναρωτιόμουν αν την έφτιαξαν για το filler ή την είδαμε και αλλού!

All the way to 408! Bring it!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 02 Ιούλιος 2009 - 19:20

#1640 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2009 - 20:21

Λ
|
|
|Αναλυοντας ενα φιλλερ!

Δεν το εχω δει το φιλλερ,αλλα ενταξει,δεν χρειαζεται να το κοιτας τοσο πολυ ωστε να σου βγαζει και νοημα...

Berserk___Gatsu.jpg

#1641 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2009 - 20:43

Βασικά το φαντάστηκα ότι κάποιος θα απαντούσε έτσι ή λέγοντάς μου ότι το συγκεκριμένο ήταν ακόμη πιο ανάλαφρο απ' όσο ανάλαφρο είναι το OP (κοινώς, αν το OP είναι μια φορά comedy, αυτό ήταν δύο ή και δέκα)!

Οπότε και απαντάω απλά ότι ναι, έτσι είναι αλλά η όλη ανάλυσή μου πήγαινε σε σύγκριση με τα προηγούμενα edo period specials και όχι με την σειρά... εκείνα, απ' όσο θυμάμαι, είχαν γίνει πολύ καλύτερα! Still, κι αυτό βλεπόταν. :)

#1642 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2009 - 12:51

One Piece Episode 408 will air on 5th July 2009 titled “Landing! Young Men Forbidden Island Amazon Lily”. ACSF will be subbing this episode. Do expect a delayed release from ACSF.

yibis, Kubusubs, we rely on you! :dazed:

#1643 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2009 - 12:58

ΟΚ guyz....
Χωρίς παρεξήγηση, αλλά μηνύματα του τύπου "δεν μπορώ", "άντε να βγει", "που είναι το τάδε επ" κλπ δεν έχουν λόγο ύπαρξης.

Θα σβηστούν (και αναδρομικά προς τα πίσω αν δεν έχει ήδη γίνει).

Είναι Δευτέρα και το επεισόδιο βγήκε μόλις 36-37 ώρες πριν... Υπομονή :)

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1644 dOOpLiSSaKoS

dOOpLiSSaKoS

Cloud Gets Owned

• Members
  • 221 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2009 - 18:53

Απορία: η κοπελιά που τους μαγείρευε, Omao νομίζω λεγόταν, ξέρει κανείς από ποιο arc την έβαλαν (Arabasta; ); Γιατί γνωστή φυσιογνωμία μου φάνηκε και αναρωτιόμουν αν την έφτιαξαν για το filler ή την είδαμε και αλλού!

All the way to 408! Bring it!

Η Omao είναι αποκλειστικά filler character που εμφανίζεται μόνο σε αυτά τα special.
[SIGPIC]Life is RPG[/SIGPIC]

#1645 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2009 - 20:31

Η Omao είναι αποκλειστικά filler character που εμφανίζεται μόνο σε αυτά τα special.

σιγουρα? γιατι εμενα μου θυμιζε πολυ την κοπελια που εχει το μπαρ στην hometown του luffy.:nosey:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Devils don't ask favors from God

#1646 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2009 - 10:02

Margeret :nbleed::nbleed: Αμαζονες :nbleed::nbleed::nbleed:... τυχη που την εχουν καποιοι :congrats:.

Σε καποιο σημειο πηγε να γινει hentai νομιζω ε? ή ειναι η ιδεα μου? :stubborn:

Παντως μετα την απογνωση του Luffy και κατα την μαχη και την ωρα που "πεταγε" ξαφνικα ειδαμε την βλακεια και ανεμελεια να επιστρεφει.

#1647 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2009 - 12:37

Ειδα και γω το 408 σημερα,καλα δν το πιστευω οτι οι αμαζονες περασαν το εμ..... του luffy για μανιταρι:hahaha:

αυτη η margaret ειναι τρομερη:nbleed:

#1648 Phantom11

Phantom11

Starting...

• Members
  • 34 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2009 - 14:06

Περιμένω να δω αντιδράσεις του Sanji, Brook kai Franky άμα συναντηθούν με τις Αμαζόνες...!!
Ώωωωωρε γέλιο!!!!!!!!!

78d16a76ba6341e98da931fc2db47242.jpg

#1649 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2009 - 14:34

Καλά στο επεισόδιο λεμε γέλασα με την ψυχή μου τι αμαζόνες είναι αυτες???:nbleed::nbleed::nbleed:Μανιτάρι power:hahaha:μακάρι να υπήρχε αυτο το νησι στην πραγματικότητα:emptyonexg1:

MbcN7u5.png

#1650 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2009 - 15:18

Δεν έλεγε και τπτ το επεισόδιο, μεταβατικό ήταν με πολύ γέλιο, αναμένονται καλύτερα στη συνέχεια.
Δημοσιευμένη  εικόνα