Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2009 - 02:42
Πολλά δεν έδειξε το preview?? Just my opinion...
[/URL]
Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2009 - 08:15

Να ένα καινούργιο θρέντ(μα γτ χειροκρωτάτε,δν πρέπει

Τέσπα ας μπούμε στο θέμα μας.
Ωραίο το one piece μου άρεσε αρκετά σαν άνιμ και το 405 επισόδειο ήτανν..πο μαχαίρι στην καρδιά

Δν μπορείτε να φαντάστειτε κλάμα(ενώ εγώ συγκλονισμένος με το χέρι στην καρδιά)(πρέπει να γίνω ποιητής

Τα επόμενα επισόδεια τα περιμένω πως και πως (χχαχαχαλαχανκοκλαλαλα)

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2009 - 09:12
Έφτασα και γώ.
Να ένα καινούργιο θρέντ(μα γτ χειροκρωτάτε,δν πρέπει)
Τέσπα ας μπούμε στο θέμα μας.
Ωραίο το one piece μου άρεσε αρκετά σαν άνιμ και το 405 επισόδειο ήτανν..πο μαχαίρι στην καρδιά...
Δν μπορείτε να φαντάστειτε κλάμα(ενώ εγώ συγκλονισμένος με το χέρι στην καρδιά)(πρέπει να γίνω ποιητής) ...αλλά πολύ τέλειο επ (το σκέφτομαι και τρελένομαι...)
Τα επόμενα επισόδεια τα περιμένω πως και πως (χχαχαχαλαχανκοκλαλαλα)
Welcome to the club of OPtards!
Εδώ είσαι ελεύθερος να κλάψεις, να γελάσεις μέχρι δακρύων, να σκίσεις μπλούζες για την γυναίκα ΟΡ των ονείρων σου (ή κ άντρα, όλους τους χωράει ο μπαξές, just kidding

Κ μετά από 2 επεισοδίων drop επιστρέφω δριμύτερη κ περιμένω αγωνιώς το νέο επεισόδιο.Από το τελευταίο είδα μόνο το preview κ κάτι μου λέει ότι θα γελάσουμε πολύ πάλι...άντε γιατί καιρό έχει να γελάσει το χειλάκι μας!
Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2009 - 17:11
Σχετικά με το 407 να πω ότι σε γενικές γραμμές άξιζε να το δει κανείς, αρκετά γέλια και δράση, η κούρσα με τα κάρα μου θύμισε πολύ Mario Kart και είχε αρκετή φάση, gadgets, απρόβλεπτα και τα σχετικά!
Α, επίσης άξιζε και μόνο για να ακούσουμε το Bink's Sake σε εκτέλεση με φλάουτο! Μοναδική!
Από την άλλη όμως μπορώ με σιγουριά πια να δηλώσω πως το 407 ήταν το χειρότερο από τα specials στην μεσαιωνική Ιαπωνία, χειρότερο και από το 406 imo.
Πολλά πράγματα έγιναν αρκετά βιαστικά και πρόχειρα, όπως πχ η Robin που εμφανίζεται από το πουθενά και στα ξεκάρφωτα τους βοηθάει ακόμη και στην μάχη (κάπως βολικό), το κάρο του Going Merry που βγάζει εξαρτήματα στα ξεκάρφωτα ανάλογα με το πως τους βόλευε ή το Gaon Cannon που πυροδότησε αμέσως με το που έριξε την Cola η Nami στον Luffy, ενώ δεν υπήρχε χρόνος για να γίνουν όλα αυτά πριν τους πιάσει η αράχνη! Η Perona πάλι, ενώ είχε ένα από τα πιο δυνατά abilities δεν το χρησιμοποιούσε επαρκώς και φυσικά ο Luffy τους πέταξε στον αέρα σαν την ομάδα πύραυλο.

Κλείνοντας, το τέλος δεν με τρέλανε καθόλου... και γιατί η αδίστακτη Nami δεν φόρεσε το pantsu ενώ θα είχε ότι ήθελε; Έστω ας έκλεινε η σειρά με αυτήν να το κλέβει ή να λέει ότι θα το φορέσει, όχι να κοιτάει χωρίς να λέει τπτ... και γενικά πιστεύω θα μπορούσαν να είχαν βάλει καλύτερο θησαυρό από ένα άκυρο χρυσό pantsu.

Καλό φιλλεράκι σε γενικά, αλλά όχι του ίδιου επιπέδου των προηγουμένων... still, recommended για watch imo!

Απορία: η κοπελιά που τους μαγείρευε, Omao νομίζω λεγόταν, ξέρει κανείς από ποιο arc την έβαλαν (Arabasta; ); Γιατί γνωστή φυσιογνωμία μου φάνηκε και αναρωτιόμουν αν την έφτιαξαν για το filler ή την είδαμε και αλλού!
All the way to 408! Bring it!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 02 Ιούλιος 2009 - 19:20
Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2009 - 20:21
|
|
|Αναλυοντας ενα φιλλερ!
Δεν το εχω δει το φιλλερ,αλλα ενταξει,δεν χρειαζεται να το κοιτας τοσο πολυ ωστε να σου βγαζει και νοημα...
Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2009 - 20:43
Οπότε και απαντάω απλά ότι ναι, έτσι είναι αλλά η όλη ανάλυσή μου πήγαινε σε σύγκριση με τα προηγούμενα edo period specials και όχι με την σειρά... εκείνα, απ' όσο θυμάμαι, είχαν γίνει πολύ καλύτερα! Still, κι αυτό βλεπόταν.

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2009 - 12:51
One Piece Episode 408 will air on 5th July 2009 titled “Landing! Young Men Forbidden Island Amazon Lily”. ACSF will be subbing this episode. Do expect a delayed release from ACSF.
yibis, Kubusubs, we rely on you!

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2009 - 12:58
Χωρίς παρεξήγηση, αλλά μηνύματα του τύπου "δεν μπορώ", "άντε να βγει", "που είναι το τάδε επ" κλπ δεν έχουν λόγο ύπαρξης.
Θα σβηστούν (και αναδρομικά προς τα πίσω αν δεν έχει ήδη γίνει).
Είναι Δευτέρα και το επεισόδιο βγήκε μόλις 36-37 ώρες πριν... Υπομονή

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2009 - 18:53
Απορία: η κοπελιά που τους μαγείρευε, Omao νομίζω λεγόταν, ξέρει κανείς από ποιο arc την έβαλαν (Arabasta; ); Γιατί γνωστή φυσιογνωμία μου φάνηκε και αναρωτιόμουν αν την έφτιαξαν για το filler ή την είδαμε και αλλού!
All the way to 408! Bring it!
Η Omao είναι αποκλειστικά filler character που εμφανίζεται μόνο σε αυτά τα special.
Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2009 - 20:31
σιγουρα? γιατι εμενα μου θυμιζε πολυ την κοπελια που εχει το μπαρ στην hometown του luffy.Η Omao είναι αποκλειστικά filler character που εμφανίζεται μόνο σε αυτά τα special.

Devils don't ask favors from God
Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2009 - 10:02

Σε καποιο σημειο πηγε να γινει hentai νομιζω ε? ή ειναι η ιδεα μου?

Παντως μετα την απογνωση του Luffy και κατα την μαχη και την ωρα που "πεταγε" ξαφνικα ειδαμε την βλακεια και ανεμελεια να επιστρεφει.
Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2009 - 12:37

αυτη η margaret ειναι τρομερη

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2009 - 14:06
Ώωωωωρε γέλιο!!!!!!!!!
Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2009 - 14:34