Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#1576 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 15 June 2009 - 12:15

ACFS are your friends! 8)

#1577 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 15 June 2009 - 14:32

Πωπω τι λιγουρια ειστε εσεις ρε.Ουτε αυτοσεβασμος ουτε τπ.Αντι να κατσετε να περιμενετε για να βγει Η επεισοδιαρα σε high def απο yibis να ευχαριστη8ειτε με την ψυχη σας κα8εστε και κατεβαζετε απο τους asdc και σια me την χειροτερη αναλυση εβερ.Πωπω πραγματικα νοιω8ω αηδιασμενος-παλι καλα που διαβαζω το μανγκα και ξερω τι γινεται αλλιως 8α ειχα πεσει και εγω στο βουρκο.
Oσο για το σχολιο του kuma το πιο πι8ανο ειναι οτι πηγε στο νησι με σχεδιο για την σωτηρια τους απο πιο πριν παρα να ειναι της τελευταιας στιγμης.Στη συγκεκριμενη φαση του ανιμε στο μανγκα ειχαμε ριξει τρελο σχολιασμο στην σκηνη με τον κουμα παρα στα υπολοιπα γεγονοτα -οχι οτι δεν το ειχαμε καψει το chapter -αλλα γενικα γτ εκεινη την περιοδο παιζαν πολλα σχολια.
Επειδη ουτε τοτε ειχαμε καταληξει σε κατι περα απο την αμηχανια οτι δνε ξερουμε κατι παραπανω απο οσα ελεγε το μανγκα (δλδ τπ) τα 2 πιο επικρατεστερα σεναρια ηταν πρωτον οτι ο κουμα ηταν σε συνεννοιηση με τον dragon για ττυχον επεμβαση αν συνεβαινε κατι κοντα στο γιο του και το δευτερο ηταν οτι αυτοβουλως ο κουμα εκανε οτι εκανε γτ πολυ απλα δεν ειναι αυτο που φαινεται η τουλαχιστον οτι βγαζει σε μας.
Απο κει και περα επειδη 8α πεσει πολυ σεναριολογια δεν προκειται να καταληξετε που8ενα σας το λεω γτ δεν χρειαζεται να δω αλλες 30 σελιδες για το τπ :oo:
ΥΓ Ελπιζω να καταλαβατε οτι με την ερωτηση του κουμα υποδηλωνεται οτι το κα8ε μελος του πληρωματος δεν 8α παει στο ιδιο ακριβως μερος.Οποτε εχουν να δουν πολλα τα ματακια μας με το νεο αρκ του ανιμε αφου οπωςε μας εδειξαν συνεχιζουν και τις ιστοριες που δεν ειχαν τελειωσει στο μανγκα

Posted Image

#1578 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 posts

Posted 15 June 2009 - 17:06

Πολυ συγκινητικο το 405 αναθεμα σε κουμα τους ξαποστειλες ολους.Αναρωτιεμαι π θα τους εστειλε με αυτην την σφαλιαρα.:if:

#1579 pervy sage

pervy sage

Give me cookies!!!

• Members
  • 67 posts

Posted 15 June 2009 - 17:07

Πρέπει να πώ οτι το πρώτο μέρος του επεισοδίου δεν μου άρεσε όσο θα το περιμενα μάλλον έχω συνηθήσει τον Luffy all cool ακόμα και στις χειρότερες φάσεις και όχι τόσο απελπισμένο,αποτα flashback και πέρα μου άρεσε πολύ.

Τελικά η μεγάλη μου συμπάθεια μου βγήκε σωτήρας :wooi2: και εμένα μου γεννήθηκαν πολλές απορίες όσον αφορά το ρόλο του Kuma.

Το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό είναι οτι παίζει διπλό παιχνίδι και είναι κάτι σαν πράκτορας του D.Dragon βέβαια ο luffy γενικός έχει potential που το έχουν δεί και oi schibukai και ποιός ξέρει αν τον θέλουν για τα μελλοντικά τους σχέδια μιας και ο Doflamingo δείχνει να έχει σχέσεις με τον kuma και κάτι μπορεί να σχεδιάζουν τα δυό τους.Πάντως συμφωνώ δεν έχουμε στοιχεία για τίποτα απο τα 2 άρα υπομονή....cry...να δώ πως θα αντέξουμε το πειρασμό του manga τώρα.

Πάντως μεγάλο μυστηρίο και η φράση του kuma στο Luffy,τα πράγματα φαίνονται δυσκόλα για τον tyrant μιας και ο Kizaru ειχε σαφείς εντολές να πιάσει τους strawhats αρα η πράξη του kuma είναι προδοσία και μάλλον ισχύει admiral>schibukai.

Τέλος καταλάβαμε οτι τους στέλνει σε κάποιο ταξίδι...άρα οταν συναντήθηκε και με τους kid και law τους έστειλε και αυτούς για διακοπούλες?

"Yo. When do you think people die?
When their heart is pierced by the bullet of a pistol? No.
When they are ravaged by an incurable disease? No.
When they drink a soup made from a poisonous mushroom!? No!
People die....when they are forgotten. THIS HAS TRULY BEEN A WONDERFUL LIFE!!!"
-Dr.Hiluluk

Posted Image

#1580 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 15 June 2009 - 23:17

To 405 ηταν ενα επικο επεισοδιο το οποιο με αφησε αφωνω...λες και το εκανε αλλο animation group.

Ηταν μακραν ποιο δυνατη η αποδοση της σκηνης απο οτι στο manga.

Ειδικα στο τελος που ο luffy χτυπουσε το εδαφος...πραγματικα σοκαριστικο.

#1581 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 posts

Posted 15 June 2009 - 23:54

μια ερωτηση: τα φιλερ ποσο θα κρατησουν?
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#1582 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 16 June 2009 - 00:11

2 επισοδια μονο.

qzMHWHd.png

#1583 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 posts

Posted 16 June 2009 - 10:40

Τέλος και με αυτό το κεφάλαιο ........Και μάλιστα μόνο 2 epi ακολουθούν ούτε κάν filler.
Ωραία πράματα.Το anime ακολουθεί κατά πόδας το manga και αυτό μόνο καλό είναι...

#1584 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 posts

Posted 16 June 2009 - 14:21

Οταν λεμε κατα ποδας εννοουμε 8 μηνες διαφορα? :P

#1585 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 17 June 2009 - 06:59

Stop Όλοι! Μας ξεγέλασαν!! :oo:

Στην έκδοση των yibis αναφέρομαι, που βγήκε σήμερα και, από τις λίγες ματιές που έριξα, εντόπισα μια μεγάλη διαφορά στην μετάφραση έναντι αυτής των ACFS!

Αναφέρομαι στην διάσημη στιγμή που ο Kuma λέει στον Luffy ότι δεν θα ξανασυναντηθούνε, μιας και στην έκδοση των yibis λέει: "You will never see them again!"

Μιλάμε έμεινα όταν το είδα, άρα αναφερόταν στο υπόλοιπο πλήρωμα ότι δεν θα ξαναδεί και όχι αυτόν!!

Υπάρχει μια μικρή περίπτωση να κάνανε λάθος, αλλά δεν το νομίζω, το βγάλανε κι αργότερα οπότε λογικά πρέπει να πρόσεξαν περισσότερο την μετάφραση... ας μας φωτίσει και κάποιος manga reader σχετικά με το τι είπε ο Kuma στην πραγματικότητα πάντως! :P

Btw όσο χρόνο κι αν κάνουν, θα ξανασυναντηθούν, σιγά μην έχουμε One Piece από το 0! Μπράβο στην ευρηματικότητα του Oda και πάλι ωστόσο, πολύ καλή η ιδέα του αποχωρισμού!

Edited by Zoro, 17 June 2009 - 15:13.

#1586 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 17 June 2009 - 07:08

Αναφέρομαι στην διάσημη στιγμή που ο Kuma λέει στον Luffy ότι δεν θα ξανασυναντηθούνε,μιας και στην έκδοση των yibis λέει: "You are never gonna see them again!"

Μιλάμε έμεινα όταν το είδα, άρα αναφερόταν στο υπόλοιπο πλήρωμα ότι δεν θα ξαναδεί και όχι αυτόν!!

Υπάρχει μια μικρή περίπτωση να κάνανε λάθος, αλλά δεν το νομίζω, το βγάλανε κι αργότερα οπότε λογικά πρέπει να πρόσεξαν περισσότερο την μετάφραση... ας μας φωτίσει και κάποιος manga reader σχετικά με το τι είπε ο Kuma στην πραγματικότητα πάντως! :P

"we will not be seeing one another again...."
Spoiler:

Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#1587 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 17 June 2009 - 07:12

Damn, οι ACFS δηλαδή το πέτυχαν σωστά αυτή τη φορά!

Ακούγεται καλύτερα όντως, να του πει ότι δεν θα ξανασυναντηθούν οι 2 τους... το να μην ξαναδεί τους άλλους, well... that's too harsh, even for Kuma :P... και θα έκανε και λάθος!

#1588 Greenleaf

Greenleaf

Oi!

• Members
  • 21 posts

Posted 17 June 2009 - 12:28

Πω πάει καιρός από τότε που έγραψα το τελευταίο ποστ!

Για να μπω κατευθείαν στο θέμα, εγώ από Kubusubs που το ξανά είδα λέει "We won't meet each other... ever again"

Τραγικό λάθος από yibis αλλάζει όλο το νόημα έτσι...

#1589 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 17 June 2009 - 14:06

ops αυτο αλλαζει τα παντα ρε σεις σιγουρα?εγω νομιζα οτι το ειπε για να τον τρομοκρατησει παντως το επεισοδειο ηταν απιστευτο!!!!!!ο λουφυ τα παιξε εκει σε ολο το επεισοδειο τσιριζε!!!για να δουμε τωρα τι θα γινει

#1590 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 17 June 2009 - 15:10

Εφυγαν 28 επεισοδια ανετα...:wis:

Λοιπον τρελη απογοητευση εχω να πω το Duval Arc,ξενερωσα αρκετα...

Ομως μετα ηρθε το Αρχιπελαγο και οι Supernovas,καλα ο Kid k o Law ξεχωριζουν ανετα απ'τους υπολοιπους,μερικοι αλλοι που μου αρεσαν ηταν Hawkins k X-Drake,παντως αγαπημενος ο Kidd,τρελο στυλακι και γενικος παω τρελα τετοιους χαρακτηρες οπως τον Kidd...

Ο Kizaru ειναι θεοοοοος,καλε τι φρουτο ηταν αυτο?Ο τυπας ειναι Φως,το φως,εχω πορωθει τρελα με τον τυπο,πασχει λιγο απο εγκεφαλο αλλα εχει τρομερο στυλακι,ειδικα οταν ριχνει τις κλωτσιες,καλα μεχρι στιγμης και οι δυο Admirals που ειδαμε ξεπερνουν τα 2 μετρα,ο Aokiji ηταν "Lazy Justice",ο Kizaru τι ειναι?"Stupid Justice"?

Τα τελευταια δυο επεισοδια τα σπασανε,το 405 στα 5 καλυτερα επεισοδια της σειρας μακραν,τρελη εκπληξη και ειναι και η πρωτη φορα που ειδαμε τοσο απεγνωσμενο τον Luffy...

Τι να εγιναν οι Strawhats?Παντως ενα ειναι σιγουρο,θα χρειαστουν ΟΛΟΙ τρελα power ups για να πανε στο New World,ετσι δεν την παλευουν...

Berserk___Gatsu.jpg