Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Posted 15 June 2009 - 12:15
Posted 15 June 2009 - 14:32
Oσο για το σχολιο του kuma το πιο πι8ανο ειναι οτι πηγε στο νησι με σχεδιο για την σωτηρια τους απο πιο πριν παρα να ειναι της τελευταιας στιγμης.Στη συγκεκριμενη φαση του ανιμε στο μανγκα ειχαμε ριξει τρελο σχολιασμο στην σκηνη με τον κουμα παρα στα υπολοιπα γεγονοτα -οχι οτι δεν το ειχαμε καψει το chapter -αλλα γενικα γτ εκεινη την περιοδο παιζαν πολλα σχολια.
Επειδη ουτε τοτε ειχαμε καταληξει σε κατι περα απο την αμηχανια οτι δνε ξερουμε κατι παραπανω απο οσα ελεγε το μανγκα (δλδ τπ) τα 2 πιο επικρατεστερα σεναρια ηταν πρωτον οτι ο κουμα ηταν σε συνεννοιηση με τον dragon για ττυχον επεμβαση αν συνεβαινε κατι κοντα στο γιο του και το δευτερο ηταν οτι αυτοβουλως ο κουμα εκανε οτι εκανε γτ πολυ απλα δεν ειναι αυτο που φαινεται η τουλαχιστον οτι βγαζει σε μας.
Απο κει και περα επειδη 8α πεσει πολυ σεναριολογια δεν προκειται να καταληξετε που8ενα σας το λεω γτ δεν χρειαζεται να δω αλλες 30 σελιδες για το τπ

ΥΓ Ελπιζω να καταλαβατε οτι με την ερωτηση του κουμα υποδηλωνεται οτι το κα8ε μελος του πληρωματος δεν 8α παει στο ιδιο ακριβως μερος.Οποτε εχουν να δουν πολλα τα ματακια μας με το νεο αρκ του ανιμε αφου οπωςε μας εδειξαν συνεχιζουν και τις ιστοριες που δεν ειχαν τελειωσει στο μανγκα
Posted 15 June 2009 - 17:06

Posted 15 June 2009 - 17:07
Τελικά η μεγάλη μου συμπάθεια μου βγήκε σωτήρας

Το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό είναι οτι παίζει διπλό παιχνίδι και είναι κάτι σαν πράκτορας του D.Dragon βέβαια ο luffy γενικός έχει potential που το έχουν δεί και oi schibukai και ποιός ξέρει αν τον θέλουν για τα μελλοντικά τους σχέδια μιας και ο Doflamingo δείχνει να έχει σχέσεις με τον kuma και κάτι μπορεί να σχεδιάζουν τα δυό τους.Πάντως συμφωνώ δεν έχουμε στοιχεία για τίποτα απο τα 2 άρα υπομονή....cry...να δώ πως θα αντέξουμε το πειρασμό του manga τώρα.
Πάντως μεγάλο μυστηρίο και η φράση του kuma στο Luffy,τα πράγματα φαίνονται δυσκόλα για τον tyrant μιας και ο Kizaru ειχε σαφείς εντολές να πιάσει τους strawhats αρα η πράξη του kuma είναι προδοσία και μάλλον ισχύει admiral>schibukai.
Τέλος καταλάβαμε οτι τους στέλνει σε κάποιο ταξίδι...άρα οταν συναντήθηκε και με τους kid και law τους έστειλε και αυτούς για διακοπούλες?
When their heart is pierced by the bullet of a pistol? No.
When they are ravaged by an incurable disease? No.
When they drink a soup made from a poisonous mushroom!? No!
People die....when they are forgotten. THIS HAS TRULY BEEN A WONDERFUL LIFE!!!"
-Dr.Hiluluk

Posted 15 June 2009 - 23:17
Ηταν μακραν ποιο δυνατη η αποδοση της σκηνης απο οτι στο manga.
Ειδικα στο τελος που ο luffy χτυπουσε το εδαφος...πραγματικα σοκαριστικο.
Posted 16 June 2009 - 00:11
Posted 16 June 2009 - 10:40
Ωραία πράματα.Το anime ακολουθεί κατά πόδας το manga και αυτό μόνο καλό είναι...
Posted 16 June 2009 - 14:21

Posted 17 June 2009 - 06:59

Στην έκδοση των yibis αναφέρομαι, που βγήκε σήμερα και, από τις λίγες ματιές που έριξα, εντόπισα μια μεγάλη διαφορά στην μετάφραση έναντι αυτής των ACFS!
Αναφέρομαι στην διάσημη στιγμή που ο Kuma λέει στον Luffy ότι δεν θα ξανασυναντηθούνε, μιας και στην έκδοση των yibis λέει: "You will never see them again!"
Μιλάμε έμεινα όταν το είδα, άρα αναφερόταν στο υπόλοιπο πλήρωμα ότι δεν θα ξαναδεί και όχι αυτόν!!
Υπάρχει μια μικρή περίπτωση να κάνανε λάθος, αλλά δεν το νομίζω, το βγάλανε κι αργότερα οπότε λογικά πρέπει να πρόσεξαν περισσότερο την μετάφραση... ας μας φωτίσει και κάποιος manga reader σχετικά με το τι είπε ο Kuma στην πραγματικότητα πάντως!

Btw όσο χρόνο κι αν κάνουν, θα ξανασυναντηθούν, σιγά μην έχουμε One Piece από το 0! Μπράβο στην ευρηματικότητα του Oda και πάλι ωστόσο, πολύ καλή η ιδέα του αποχωρισμού!
Edited by Zoro, 17 June 2009 - 15:13.
Posted 17 June 2009 - 07:08
"we will not be seeing one another again...."Αναφέρομαι στην διάσημη στιγμή που ο Kuma λέει στον Luffy ότι δεν θα ξανασυναντηθούνε,μιας και στην έκδοση των yibis λέει: "You are never gonna see them again!"
Μιλάμε έμεινα όταν το είδα, άρα αναφερόταν στο υπόλοιπο πλήρωμα ότι δεν θα ξαναδεί και όχι αυτόν!!
Υπάρχει μια μικρή περίπτωση να κάνανε λάθος, αλλά δεν το νομίζω, το βγάλανε κι αργότερα οπότε λογικά πρέπει να πρόσεξαν περισσότερο την μετάφραση... ας μας φωτίσει και κάποιος manga reader σχετικά με το τι είπε ο Kuma στην πραγματικότητα πάντως!

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Posted 17 June 2009 - 07:12
Ακούγεται καλύτερα όντως, να του πει ότι δεν θα ξανασυναντηθούν οι 2 τους... το να μην ξαναδεί τους άλλους, well... that's too harsh, even for Kuma

Posted 17 June 2009 - 12:28
Για να μπω κατευθείαν στο θέμα, εγώ από Kubusubs που το ξανά είδα λέει "We won't meet each other... ever again"
Τραγικό λάθος από yibis αλλάζει όλο το νόημα έτσι...
Posted 17 June 2009 - 14:06
Posted 17 June 2009 - 15:10

Λοιπον τρελη απογοητευση εχω να πω το Duval Arc,ξενερωσα αρκετα...
Ομως μετα ηρθε το Αρχιπελαγο και οι Supernovas,καλα ο Kid k o Law ξεχωριζουν ανετα απ'τους υπολοιπους,μερικοι αλλοι που μου αρεσαν ηταν Hawkins k X-Drake,παντως αγαπημενος ο Kidd,τρελο στυλακι και γενικος παω τρελα τετοιους χαρακτηρες οπως τον Kidd...
Ο Kizaru ειναι θεοοοοος,καλε τι φρουτο ηταν αυτο?Ο τυπας ειναι Φως,το φως,εχω πορωθει τρελα με τον τυπο,πασχει λιγο απο εγκεφαλο αλλα εχει τρομερο στυλακι,ειδικα οταν ριχνει τις κλωτσιες,καλα μεχρι στιγμης και οι δυο Admirals που ειδαμε ξεπερνουν τα 2 μετρα,ο Aokiji ηταν "Lazy Justice",ο Kizaru τι ειναι?"Stupid Justice"?
Τα τελευταια δυο επεισοδια τα σπασανε,το 405 στα 5 καλυτερα επεισοδια της σειρας μακραν,τρελη εκπληξη και ειναι και η πρωτη φορα που ειδαμε τοσο απεγνωσμενο τον Luffy...
Τι να εγιναν οι Strawhats?Παντως ενα ειναι σιγουρο,θα χρειαστουν ΟΛΟΙ τρελα power ups για να πανε στο New World,ετσι δεν την παλευουν...