Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Τεχνικά προβλήματα..

• Please log in to reply
591 replies to this topic

#106 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 14 November 2008 - 00:51

wont change my prof pic and ava no matter how many times i try.. αλλα σιγα δεν ειναι και τιποτα.. απλα το αναφερω γιατι ζητηθηκε στο death and rebirth :D

και παλι μπραβο σας παιδια!

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#107 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 14 November 2008 - 17:51

Παλικαρια έχω ενα προβλημα...δεν ειναι τοσο σημαντικο αλλα ειναι λιγο annoyed.....εδω και ποσο καιρο εχω ενα Notification....ειναι ενα unread profile visitor message....παταω ολα οκ...το βλεπω...και με το που ξαναπαταω στο φορουμ...παραμενει εκει.......το δοκιμασα πολλεεες φορες αλλα αυτο εκει...επιμένει΄:P....Μπορειτε να κανετε κατι σας παρακαλω πολυ!!!?!?

Tiger-stock-blog-header.jpg

#108 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 14 November 2008 - 21:32

Αλλοτε πέφτει το φόρουμ χωρίς προειδοποίηση , άλλοτε δεν μπορώ να μπω sto user cp μου , άλλοτε δεν μπορώ να ποστάρω και πάει λέγοντας ...

Συνεχίζω , άλλοτε δεν μπορώ να στείλω pm , άλλοτε δεν μπορώ να μπω στα social groups άλλοτε δεν μπορώ να κάνω visitor massage και είναι κι άλλα. Πολύ καλύτερα έτσι , έχει περισσότερη αγωνία και αδρεναλίνη .

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#109 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 14 November 2008 - 23:04

Παλικαρια έχω ενα προβλημα...δεν ειναι τοσο σημαντικο αλλα ειναι λιγο annoyed.....εδω και ποσο καιρο εχω ενα Notification....ειναι ενα unread profile visitor message....παταω ολα οκ...το βλεπω...και με το που ξαναπαταω στο φορουμ...παραμενει εκει.......το δοκιμασα πολλεεες φορες αλλα αυτο εκει...επιμένει΄:P....Μπορειτε να κανετε κατι σας παρακαλω πολυ!!!?!?

Actually,έχω το ίδιο πρόβλημα εδώ και αρκετό καιρό:nanana:

#110 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 14 November 2008 - 23:40

Όποτε προσπαθώ να αλλάξω avatar μου βγάζει αυτό το μήνυμα "Unable to save image", δοκίμασα jpeg και png μπας και φταίει ο τύπος αρχείου αλλά τίποτα . Help...

x2
και πανω που ηθελα ν'αλλαξω .__.

#111 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 posts

Posted 15 November 2008 - 10:28

Όχι ότι είναι τίποτα σοβαρό αλλά όταν πάω να κάνω διπλό κλικ σε ένα μεγάφωνο για να κάνει mark forum as read δεν λειτουργεί.
On the seventh day, God saw the world had already been outdated, so he did a god@heaven# emerge --sync && emerge --update world && exit."

#112 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 15 November 2008 - 10:55

Όχι ότι είναι τίποτα σοβαρό αλλά όταν πάω να κάνω διπλό κλικ σε ένα μεγάφωνο για να κάνει mark forum as read δεν λειτουργεί.

Το παρατήρησα κι εγώ πριν λίγο. Θα φτιαχτεί, προς το παρόν υπάρχει workaround. Μπαίνεις στο συγκεκριμένο forum, και πατάς "Mark forum as read" στο forum tools.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#113 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 15 November 2008 - 16:11

Βασικα λειτουργει απλα δεν το δειχνει αμεσως. Καντε το διπλο κλικ και μετα refresh τη σελιδα και θα δειτε οτι το μεγαφωνο θα εχει φυγει:tensai:
Posted Image

#114 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 16 November 2008 - 19:31

Ξέμεινα από avatar πήγα να το αλλάξω αλλά δε γίνεται...
Οπότε για την ώρα no avatar...

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#115 Turgon

Turgon

Anime Amateur

• Members
  • 107 posts

Posted 18 November 2008 - 10:42

Αυτό με το avatar το έχω κι εγώ >.<
Posted Image

#116 Raven Princess

Raven Princess

Anime Amateur

• Members
  • 126 posts

Posted 20 November 2008 - 19:06

x2
και πανω που ηθελα ν'αλλαξω .__.

Αφηστε και εγω εχω το ιδιο προβλημα .Ελπιζω να δωθει καποια λυση συντομα!!!:hot:

#117 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 22 November 2008 - 10:32

εχθες μηπως αντιμετωπισε και κανεις αλλος εκτος απο'μενα προβλημα με το μπει στο site γιατι εμενα παλι μου'λεγε κατι χαζομαρες error 500 ή κατι τετοιο:erk:
Posted Image
Posted Image

#118 Hikari-sama

Hikari-sama

Mukyu !!

• Members
  • 177 posts

Posted 22 November 2008 - 13:19

^ I had the same problem too...
Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

#119 AquaLayzeR

AquaLayzeR

• Members
  • 239 posts

Posted 22 November 2008 - 13:59

Προσπαθώ να κάνω edit ένα thread αλλά μου βγάζει συνεχώς database error...any suggestions??

Posted Image

#120 anime-dono

anime-dono

Anime Freak

• Members
  • 490 posts

Posted 22 November 2008 - 15:39

Προσπαθώ να κάνω edit ένα thread αλλά μου βγάζει συνεχώς database error...any suggestions??

(firefox) μόλις σου βγάλει error πάτα ανανέωση και αποστολή ξανά , εγώ αυτό έκανα και έπιασε :nosey:

Edit. Βγάζει και σε άλλους error κάποιες φορές ενώ κάνετε περιήγηση στο site?

Edited by anime-dono, 22 November 2008 - 15:51.