Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Τεχνικά προβλήματα..

• Please log in to reply
591 replies to this topic

#136 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 09 December 2008 - 21:51

παντως εδω και καποιες μερες μου σταματησε τα ερρορ και μπαινει κανονικα στο σιτε...καλυτερα γιατι δεν μπορουσα αλλο...

#137 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 09 December 2008 - 22:25

Εμένα αντιθέτως μου πετάει που και που ένα error αλλά ύστερα από 3-4 ανανεώσεις συνήθως μπαίνει.
Posted Image

#138 Kawai Shinigami

Kawai Shinigami

Bakumanιακος

• Members
  • 39 posts

Posted 09 December 2008 - 22:48

Συνέχεια error σπάνια μέσα...

#139 Gaiseric

Gaiseric

Anime Fan

• Members
  • 132 posts

Posted 06 January 2009 - 15:49

Bug:

Your submission could not be processed because a security token was missing.

If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error.

όταν σε κάποιο subforum πατώ το "Search this Forum" πάνω δεξιά (δίπλα από το Forum Tools).

Φυσικά δεν είναι πρόβλημα γιατί το "advanced search" όπως και η αναζήτηση από την οριζόντια μπάρα από πάνω λειτουργούν κανονικά.

#140 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 07 January 2009 - 17:18

Thanks for the feedback. Είναι γνωστό πρόβλημα που μας ταλανίζει εδώ και καιρό. Όπως ανέφερες, το να πατήσεις adv search λειτουργεί ως stopgag, και είναι μια λύση (ανάγκης) προς το παρόν...:emptyonexg1:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#141 anime-dono

anime-dono

Anime Freak

• Members
  • 490 posts

Posted 08 January 2009 - 11:54

To πρόβλημα μου είναι ότι μου έχει κολλήσει το Your Notifications και μου δείχνει ότι έχω unread vm. Από ότι είδα το έχουν και άλλοι αυτό το problem... so what to do?:hmmm:

#142 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 08 January 2009 - 15:42

To πρόβλημα μου είναι ότι μου έχει κολλήσει το Your Notifications και μου δείχνει ότι έχω unread vm. Από ότι είδα το έχουν και άλλοι αυτό το problem... so what to do?:hmmm:

Πες μου (σε pm ή vm) ποιο vm ηταν αυτο που ξεκινησε το προβλημα (στο περιπου αν δεν ξερεις ακριβως) και θα το αναλαβω.
Posted Image

#143 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 14 January 2009 - 14:09

Eμενα απο τοτε που επανηλθε το φορουμ μετα το προβλημα των σερβερ μου βγαζει

αυτο

Spoiler:

και αυτο

Spoiler:

To δευτερο μονο 2 φορες μου το χει βγαλει ενω το πρωτο το error 500 η 505 μου το βγαζει καθε μερα. Συνηθως στρωνει με 5-6 f5 αλλα τις περισσοτερες φορες δεν στρωνει και μπαινω στο φορουμ την επομενη μερα :hahaha: Θαυμαζω το κουραγιο σας παιδια...ηρωες το anime.gr team!

Edited by °•πίΟu-πίΟu•°™, 14 January 2009 - 14:15.

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#144 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 14 January 2009 - 23:17

Και μένα τις δύο τελευταίες μέρες με έχει ταράξει στα error.
Posted Image

#145 bahamut zero

bahamut zero

Shinigami

• Members
  • 71 posts

Posted 16 January 2009 - 02:07

me too...κατι για internal server error 500...παταω refresh και συνηθως γινεται βεβαια
Posted Image

#146 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 29 January 2009 - 13:43

εδώ και 3-4 μέρες μου βγάζει στα notifications ότι έχω 1 uread profile message ενώ δεν υπάρχει κανένα καινούγιο

Posted Image

#147 papadevil

papadevil

Anime Freak

• Members
  • 374 posts

Posted 29 January 2009 - 14:27

i have promblems with errors here 2 :/ :nosey:
Posted Image

#148 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 30 January 2009 - 08:10

Για errors memory ή 500 κτλ, δυστυχώς φταίει ο server μας (πάλι από σβέρκο ψωνίσαμε). Υπομονή παίδες, κάτι θα κάνουμε...:nanana:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#149 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 04 February 2009 - 16:00

kai μενα εχει αλλα τα μια τα βγαζει και μια οχι .επισης μου αργει να φορτωσει τις σελιδες

#150 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 16 February 2009 - 15:34

σημερα μου ηρθε ενα νεο

Posted Image