Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Τεχνικά προβλήματα..

• Please log in to reply
591 replies to this topic

#481 Guest-34395

Guest-34395

Anime Amateur

• Members
  • 111 posts

Posted 01 December 2010 - 22:29

Εγώ χρησιμοποιώ Mozilla Firefox (πύρινη αλώπηξ) και με βολεύουν οι σελιδοδείκτες και όλα τα add-on που υπάρχουν. Περιττό να πω ότι δεν έχω ποτέ πρόβλημα και ότι έχω OTE CONNX σπίτι

#482 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 posts
  • LocationAthens

Posted 28 January 2011 - 10:26

Έχω ένα μικρούλι προβληματάκι. Μπορεί να φταίω και εγώ ή οι ρυθμίσεις που έχω βάλει οπότε διορθώστε με αν είναι.
Θέλω να αλλάξω το style που μου εμφανίζει το anime.gr καθε φορά που θα μπαίνω. Πάω κάτω αριστερά και από steel blue το αλλάζω σε πχ steel red. Το ζήτημα είναι πως μετά από 5 με 6 επισκέψεις στο foroum το style γυρνάει αυτόματα ξανά σε steel blue.
Τι κάνω λάθος ή τι να ρύθμιση να κάνω ώστε να μένει μόνιμα στο χρώμα που θέλω?:hmmm:
Thanks εκ των προτέρων.

#483 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 28 January 2011 - 12:19

Θα πας στο control panel -> edit options -> forum skin (είναι κάτω κάτω) και θα το αλλάξεις από εκεί για να είναι μόνιμο :3

xbJ3b2w.jpeg

#484 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 posts
  • LocationAthens

Posted 28 January 2011 - 14:47

Θα πας στο control panel -> edit options -> forum skin (είναι κάτω κάτω) και θα το αλλάξεις από εκεί για να είναι μόνιμο :3

Ευχαριστώ πολύ! Το άλλαξα και νομίζω πως είναι κοπλέ.:riiight:

#485 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 19 March 2011 - 11:11

Έχω το εξής θεματάκι. Δεν μπορώ να μπω στο site. Αυτή τη στιγμή έχω μπει από proxy. Δοκίμασα restart router, άλλους browsers ( χρησιμοποιώ mozilla), δοκίμασα να αλλάξω dns (προς το παρόν έχω του opendns) αλλά τίποτα. Το παθαίνω αρκετά συχνά τελευταία αλλά ειδικά σήμερα δεν μπαίνει που να χτυπάω τον κώλο μου κάτω :P Μοιάζει με το πρόβλημα που είχα το καλοκαίρι που έμπαινα από cyta αλλά αυτό το λύσατε. Τώρα είμαι Αθήνα και μπαίνω από connx.

Edited by mono, 19 March 2011 - 17:45.

xbJ3b2w.jpeg

#486 The Rock

The Rock

Otaku In The Making ....

• Members
  • 53 posts

Posted 19 March 2011 - 17:41

1) Με πετάει συνεχώς, στα 10-15 λεπτά και θέλει ξανά log in(έχω καθαρίσει cookies πάρα πολλές φορές).
2) Για avatar γίνεται ή όχι, να μπει .gif αρχείο ?

sigpic14881_9.gif

#487 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 19 March 2011 - 17:47

Να τσεκάρεις το κουτάκι που λέει remember me και νομίζω πως γίνεται αρκεί να είναι εντός ορίων. 150 x 150 pixels και 150 kb

xbJ3b2w.jpeg

#488 The Rock

The Rock

Otaku In The Making ....

• Members
  • 53 posts

Posted 19 March 2011 - 17:58

Να τσεκάρεις το κουτάκι που λέει remember me και νομίζω πως γίνεται αρκεί να είναι εντός ορίων. 150 x 150 pixels και 150 kb

Τσου, τα έχω δοκιμάσει και τα 2 και δεν ...

Edited by The Rock, 19 March 2011 - 18:30.

sigpic14881_9.gif

#489 Xeiji

Xeiji

ohayoooo

• Members
  • 60 posts

Posted 01 April 2011 - 09:51

εεε δεν ξερω που πρεπει να κανω ποστ αλλα αυτη τη στιγμη ζοριζομαι χαχα
βλεπω το forum αναποδα Ο.Ο αυτη τη στιγμη δηλαδη ολα ειναι προσ τα κατω και αρχιζω να ζαλιζομαι η αληθεια ειναι!
Μπορει να βοηθησει κανεις?
otan oi aetoi petoun psila, i koutsoulia ponaei.

#490 Deafening_Silence

Deafening_Silence

Daydreamer

• Members
  • 44 posts

Posted 01 April 2011 - 11:03

πω, μεγάλη ήττα :P
"There is nothing like returning to a place that remains unchanged to find the ways in which you yourself have altered" -Nelson Mandela-

#491 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 01 April 2011 - 11:27

εεε δεν ξερω που πρεπει να κανω ποστ αλλα αυτη τη στιγμη ζοριζομαι χαχα
βλεπω το forum αναποδα Ο.Ο αυτη τη στιγμη δηλαδη ολα ειναι προσ τα κατω και αρχιζω να ζαλιζομαι η αληθεια ειναι!
Μπορει να βοηθησει κανεις?

Εχω κριβως το ιδιο προβλημα. Ειχε πλακα στην αρχη αλλα εχω αρχισει επισης να ζαλιζομαι...:puke:

#492 The Rock

The Rock

Otaku In The Making ....

• Members
  • 53 posts

Posted 01 April 2011 - 11:38

Εχω κριβως το ιδιο προβλημα. Ειχε πλακα στην αρχη αλλα εχω αρχισει επισης να ζαλιζομαι...:puke:

Same here boys !

sigpic14881_9.gif

#493 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 01 April 2011 - 13:26

sɹǝʞɔnɟɹǝɥʇ*ɯ

#494 Maverick-sama

Maverick-sama

Onimeno-Kyo