Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Τεχνικά προβλήματα..

• Please log in to reply
591 replies to this topic

#331 SotosProtos

SotosProtos

~~Missing Nin~~

• Members
  • 31 posts

Posted 20 December 2009 - 14:26

Δυστυχώς τις περισσότερες φορές που προσπαθώ να μπω στο φόρουμ,η σελίδα κολλάει.Αυτό γίνεται και όταν πάω να ποστάρω κάποια απάντηση
Που οφείλεται αυτό?
This world is made from love and peace..LOVE AND PEACE!!!

Vash (oxi o paraskeuas alla o Stampede)
http://www.myspace.com/sotosprotos

#332 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 20 December 2009 - 14:30

1000^1000 φορες εχει αναφερθει και στα προηγουμενα ποστ...

ο server μας την ειδε tsundere...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#333 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 posts

Posted 20 December 2009 - 15:37

Αν και έχω χάσει πολλά ποστς επειδή ο server αποφησε ότι δεν βρίσκει σωστή καταχόρηση στην database του καταλαβαίνω ότι το να μεταφερθουν σε έναν άλλον server είναι αρκετή δουλειά και δεν υπάρχει ο χρόνος. Γι'αυτό ας κάνουμε όλοι υπομονή. Αν και πιστευω τα ποστς θα πολλαπλασιαστούν αν φτιαχτεί αυτό το πρόβλημα και θα πρέπει να αποτελέσει και προτεραιότητα της ομάδας των Admin. Good Luck though. :nod:

#334 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 20 December 2009 - 16:05

Όταν σας βγάζει error την ώρα που πάτε να κάνετε ένα ποστ κάντε ένα refresh (F5). Εγώ αυτό κάνω. Από κει και πέρα υπομονή...

xbJ3b2w.jpeg

#335 KostaZ

KostaZ

Anime Newbie

• Members
  • 39 posts

Posted 27 December 2009 - 16:22

Το forum κολλάει συνεχώς σ'εμένα και συνήθως όταν πάω να το κάνω post. Εντάξει στην αρχή δεν με πείραζε αλλά τώρα πια έχει αρχίσει και μου την σπάει :erk: Εαν το φτιάξετε θα ήταν καλύτερα για όλους.
Take everything from the inside
And just throw it all away
Cause I swear for the last time
I won't trust myself with you

#336 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 posts

Posted 27 December 2009 - 17:08

Έχει αναφερθεί λίγο παραπάνω δεν νομίζω ότι αν το ξαναπεις θα γίνει τίποτα, λίγη υπομονή μην ξεχνάτε ότι χρειάζονται χρήματα για server/domain τα οποία τα παιδιά τα βγάζουν απο την τσέπη τους.

#337 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 27 December 2009 - 17:13

Παίδες, σας καταλαβαίνουμε απολύτως, τα ίδια συμβαίνουν σε όλους μας. Έχουμε τραβήξει τα πάνδεινα με τον server και είναι στα σχέδιά μας να μεταφερθούμε σε άλλον, τώρα το πότε ακριβώς δεν το γνωρίζουμε καθώς υπάρχουν διάφορα προβλήματα. Λίγη υπομονή και θα διορθωθεί :nod:

E5VV38U.jpg

#338 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 10 January 2010 - 18:11

Υπάρχει ένα θεμτάκι μάλλον με το quick reply. Πάω να ποστάρω και μου βγάζει πάνω από το quick reply παραθυράκι τον τίτλο : The following errors occured και από κάτω τη λέξη Okay :S Ακόμα και refresh να κάνω και εν τέλει να "ποσταριστεί" δεν εμφανίζεται στα νέα ποστς του thread...Any idea why?

xbJ3b2w.jpeg

#339 Left64Vegeta

Left64Vegeta

Technical Staff

• Administrators
  • 374 posts

Posted 16 January 2010 - 02:29

quick reply test. to be deleted.

#340 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 27 January 2010 - 00:44

Hum. Δεν έχουμε search. η τουλάχιστον δεν μου βγάζει τίποτα όταν πάω να ψάξω για κάτι ακόμη και για πράγματα που ξέρω ότι υπάρχουν.

#341 Left64Vegeta

Left64Vegeta

Technical Staff

• Administrators
  • 374 posts

Posted 27 January 2010 - 02:13

Good point. Αλλάχθηκε η μηχανή της αναζήτησης, σε μορφή που πιθανόν θα έχει μεγαλύτερες επιδόσεις σε ταχύτητα. Αυτή τη στιγμή κατασκευάζεται ένα μεγάλο ευρετήριο με όλες τις λέξεις που περιέχει το forum. Τα παλιότερα post του forum ήδη είναι καταχωρημένα, και το search τα βρίσκει. Η διαδικασία είναι στο 20% των συνολικών posts, και σε μερικές ώρες θα έχουν προστεθεί και τα υπόλοιπα.

Επίσης, για τις επόμενες ώρες, μπορεί να είναι ελαφρώς μικρότερη η ταχύτητα του forum.

#342 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 27 January 2010 - 17:16

αξιος αξιος !!

btw μιας και το ειπα εγω inb4 απο spam : μπραβο! επιτελους! γτ αργησε κτλπ :D

#343 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 01 February 2010 - 08:17

To calendar βγάζει december 2009 btw.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#344 Left64Vegeta

Left64Vegeta

Technical Staff

• Administrators
  • 374 posts

Posted 01 February 2010 - 08:55

Σωστή παρατήρηση. *Fixed*

#345 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 01 February 2010 - 12:04

Δεν είναι τεχνικό πρόβλημα,απλά το είχα ξαναπεί σε άλλο θρεντ και τώρα δεν μπορώ να το βρω.Μήπως να καταργούσαμε την progress bar ;

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.