Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 2 Ψήφοι

Τεχνικά προβλήματα..

• Please log in to reply
591 replies to this topic

#316 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2009 - 17:31

Τελευταία, καμιά φορά όποτε πάω να μπω στο forum μου εμφανίζει το εξής :

Spoiler:

Κάνω αρκετά refresh αλλά τίποτα...Το παθαίνει και κανείς άλλος ή μόνο εγώ?

xbJ3b2w.jpeg

#317 Keiki

Keiki

Your average weirdo

• Members
  • 280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2009 - 17:34

Πριν απο λίγο πάντως είχε πέσει ο server, ο Firefox μου έβγαζε "connection refused", άρα δεν το παθαίνεις μόνο εσύ.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#318 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2009 - 17:41

Google toolbar... I hate that add-on. >__>

Πάντως, από μια μικρή εμπειρία που είχα μ' αυτό σε pc φίλου, το πιο πιθανόν είναι να σου πετάει αυτό το μήνυμα όταν εμείς οι υπόλοιποι απλά βλέπουμε το γνωστό connection timeout error message του Firefox (the server being a tsundere and all that jazz). Thank goodness, το forum index link δεν είναι broken ακόμα. :terror2:

Keep refreshing, και θα δουλέψει.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#319 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2009 - 08:36

Δεν φτιάχνεται πάντα με refresh... :(
Νομίζω ότι για να φτιαχτεί άμεσα πρέπει να σβήσεις το cookie της σελίδας και μετά να κάνεις refresh. :thatsit:

oR4yYRl.gif

#320 dysdaimona

dysdaimona

i don't want a title

• Members
  • 53 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2009 - 10:39

Δεν ξέρω αν έχει ξαναειπωθεί αλλά όταν πάω να κάνω Search this forum σε οποιαδήποτε κατηγορία και πατάω go μου βγάζει το εξής μήνυμα
"Your submission could not be processed because a security token was missing.

If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error."

Αν όμως πατήσω advance search μου βγάζει κανονικά τα αποτελέσματα.

Μου είχε συμβεί και παλιότερα αλλά το θεώρησα τυχαίο.

#321 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2009 - 12:54

Πρόκειται για γνωστό πρόβλημα, αλλά όπως είπες υπάρχει και το Advanced Search που μπορεί να κάνει και subforum-specific αναζήτηση, άρα μικρό το κακό.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#322 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2009 - 20:04

Παρατήρησα ότι καμιά φορά όταν πάω να ποστάρω και μου φορτώνει ο browser μετά από λίγο η οθόνη γίνεται άσπρη, δεν μου δίχνει τπτ.
Anyway κάνοντας refresh βλέπω πως το post μου έχει ανέβεί στο site όμως όμως δεν έχουν ανανεωθεί οι τίτλοι του τελευταίου post και στον πίνακα π.χ. Video games αλλά και στο thread π.χ. Playstation world
Δημοσιευμένη  εικόνα

#323 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2009 - 08:36

Θες να πεις ότι το thread στο οποίο μόλις postαρες δεν άνεβαινει στην κορυφή του subforum, με αποτέλεσμα να μην συνειδητοποιούν τα υπόλοιπα μέλη ότι έγινε νέο post εκεί; Αν ναι, πρόκειται όντως για ένα πρόβλημα που έχει κάνει την εμφάνισή του μερικές φορές τώρα τελευταία. Μόνιμη λύση θα αργήσουμε να βρούμε, πάντως όποτε σας συμβαίνει, στείλτε μου ένα VM με τη διεύθυνση του post και θα το φτιάχνω manually,

2112.gif

#324 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2009 - 12:20

Θες να πεις ότι το thread στο οποίο μόλις postαρες δεν άνεβαινει στην κορυφή του subforum, με αποτέλεσμα να μην συνειδητοποιούν τα υπόλοιπα μέλη ότι έγινε νέο post εκεί; Αν ναι, πρόκειται όντως για ένα πρόβλημα που έχει κάνει την εμφάνισή του μερικές φορές τώρα τελευταία. Μόνιμη λύση θα αργήσουμε να βρούμε, πάντως όποτε σας συμβαίνει, στείλτε μου ένα VM με τη διεύθυνση του post και θα το φτιάχνω manually,

That's exactly what I'm sayig Mr K

Στέλνω και vm να σου πω το post
Δημοσιευμένη  εικόνα

#325 Guest_Unregistered_*

Guest_Unregistered_*
  • Guests

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2009 - 23:11

Δεν ξερω αν εχει αναφερθει πιο πανω, αλλα οταν δεν εχεις κανει login το ρολοϊ παει μια ωρα πισω
-Dxs

#326 sledgehammer_999

sledgehammer_999

Anime Newbie

• Members
  • 57 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2009 - 01:22

Δεν ξέρω αν έχει ξανααναφερθεί αλλά το site είναι πολύ αργό, οι servers δηλαδή.

#327 zweistein

zweistein

¢razÿ supεR Sнøø†εR

• Members
  • 528 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2009 - 02:21

It's been like what, a year or so, since I was last an active spammer here, but this forum never stoped having the extreme heavy loading.. :(

#328 zweistein

zweistein

¢razÿ supεR Sнøø†εR

• Members
  • 528 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2009 - 02:50

Είμαι ο μοναδικός απελπισμένος που κάνει μια ώρα να δει κάθε thread page...?

#329 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2009 - 17:15

μια ωρα οχι, να θελει reload γτ ξερω γω ψοφισε το request ναι

#330 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2009 - 19:29

Είμαι ο μοναδικός απελπισμένος που κάνει μια ώρα να δει κάθε thread page...?

Όχι, συμβαίνει εδώ και 1-2 μήνες αυτό.

Μην αγχώνεσαι, ο server μας τεστάρει να δει πόσοι θα μείνουμε πιστοί στο site.:P

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα