Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Τεχνικά προβλήματα..

• Please log in to reply
591 replies to this topic

#121 AquaLayzeR

AquaLayzeR

• Members
  • 239 posts

Posted 22 November 2008 - 16:13

Το έχω λιώσει το F5 αλλά τίποτα και όσο για τα errors μόλις έφαγα ένα για να μπώ εδώ...

Posted Image

#122 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 23 November 2008 - 06:45

εγω παντως εδω και 2 μερες τωρα καταφερα να μπω...παιδες τι μπορω να κανω???ολο μου πεταει ερρορ μονο κατι βραδια μπορω να μπω...για λιγο.

#123 Labrokratis

Labrokratis

Anime / Asia Party Organizer

• Members
  • 637 posts

Posted 23 November 2008 - 18:28

Μου κάνει και εμένα διάφορα κουλά. Μερικές φορές μου βγάζει 404, άλλες φορές Server Error, κλπ. Επίσης δεν μπορώ να ανεβάσω avatar photo, κλπ (όπως περιγράφουν και οι άλλοι).

Τελευταία φορά που μου έκανε παλαβά, ήταν Παρασκευή κατά τις 10 το βράδυ.

#124 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 24 November 2008 - 01:27

Ναι, κατά διαστήματα όντως κρασάρει που και που και δουλεύουμε πάνω σε αυτό.Όσον αφορά το θέμα με τα uploads avatar κλπ πρέπει να έχει λυθεί πλέον. Δοκίμασε να βάλεις αβαταρ.

E5VV38U.jpg

#125 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 24 November 2008 - 04:29

Γενικά παίδες, ΖΗΤΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΝΩΜΗ από τα μέλη μας για τα συνεχόμενα προβλήματα. Το δουλεύουμε (μου έχουν βγει τα μάτια έξω στα tickets και τα hotfixes), και μάλλον θα πάμε σε νέο DB installation να τελειώνουμε (clean slate). Νεώτερα soon, κουράγιο...:if:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#126 Labrokratis

Labrokratis

Anime / Asia Party Organizer

• Members
  • 637 posts

Posted 24 November 2008 - 23:40

OK τα avatar! :-)

#127 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 26 November 2008 - 17:09

Για την ώρα, το μόνο πρόβλημα που έχω είναι όταν κάνω edit κάτι παλιά posts, δε με αφήνει να τα αλλάξω.
Για παράδειγμα στο "Anime top10" thread, δε δουλεύει το edit function για μένα.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#128 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 30 November 2008 - 18:14

Παλικαρια έχω ενα προβλημα...δεν ειναι τοσο σημαντικο αλλα ειναι λιγο annoyed.....εδω και ποσο καιρο εχω ενα Notification....ειναι ενα unread profile visitor message....παταω ολα οκ...το βλεπω...και με το που ξαναπαταω στο φορουμ...παραμενει εκει.......το δοκιμασα πολλεεες φορες αλλα αυτο εκει...επιμένει΄:P....Μπορειτε να κανετε κατι σας παρακαλω πολυ!!!?!?

Και μετα τον AngelOfTheDarkHeaven και τον odin η σειρα μου...βασικα οχι οτι θα τρελαθω αν δεν διορθωθει αλλα μου σπαει ελαφρως τα νευρα:burningbe3:
Spoiler:

xbJ3b2w.jpeg

#129 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 30 November 2008 - 18:23

Και μετα τον AngelOfTheDarkHeaven και τον odin η σειρα μου...βασικα οχι οτι θα τρελαθω αν δεν διορθωθει αλλα μου σπαει ελαφρως τα νευρα:burningbe3:

Spoiler:

Βγηκε και σε μενα οταν ημουν στη σελιδα που δειχνει τη συζητηση μου με ενα αλλο μελος και πατησα refresh. Το προβλημα ειναι επιλυσιμο ομως, και το δικο μου και του Angel λυθηκε. Mono, στειλε μου σε vm ή pm ποιο μηνυμα ηταν αυτο που ξεκινησε το προβλημα.
Posted Image

#130 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 04 December 2008 - 16:25

Δεν είναι δικό μου πρόβλημα αλλά εμφανίζεται που και που σε κάποια threads.
Τελευταία φορά το είδα (προ ολίγου) στο Naruto Chapter Thread όπου στα new posts εμφανίζεται ένα post (από Yu-Kanda το συγκεκριμένο) αλλά όταν μπαίνω στο thread το post δεν υπάρχει.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#131 ATANASHIOSU

ATANASHIOSU

Anime Fan

• Members
  • 312 posts
  • Location札幌

Posted 04 December 2008 - 17:30

...

Edited by ATANASHIOSU, 24 January 2009 - 08:17.

Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.

#132 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 04 December 2008 - 19:13

o server κανει παιχνιδια, ριχνει το site για μερικα λεπτα η δευτερολεπτα (πολυ σπανια αλλα συμβαινει), αλλες ωρες εχει αργη ανταποκριση.

τα παιδια το φτιαχνουν αλλα νομιζω ειναι θεμα του server ( δε μπορουν να κανουν κατι εκει εκτος απο το να αλλαξουν)

αυτο τουλαχιστον νομιζω εγω.

#133 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 04 December 2008 - 19:19

Οπως θα δειτε με μια ματια σε αυτη τη σελιδα το προβλημα ειναι γενικο και ξεκινησε με την αλλαγη του server. Ζηταμε την υπομονη σας πανω στο θεμα καθως οι admins δουλευουν νυχτα-μερα να το λυσουν:nod2:
Posted Image

#134 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 04 December 2008 - 19:32

εγω θα κανω υπομονη αλλα μου εχει τυχη να μου μου μπαινει για κανα 2 μερο και να καμια φορα στο σχετο και μετα απο ενα τεταρτο να μου λεει ερρορ...

#135 Gaiseric

Gaiseric

Anime Fan

• Members
  • 132 posts

Posted 05 December 2008 - 08:35

Κι εδώ κάθε λίγο και λιγάκι βγάζει error 500, και ακόμα κι όταν δεν το βγάζει σέρνεται και κάθε σελίδα θέλει μισό λεπτό για να φορτώσει, ακόμα κι αν είναι μόνο κείμενο.
:cry5:

Ζηταμε την υπομονη σας πανω στο θεμα καθως οι admins δουλευουν νυχτα-μερα να το λυσουν:nod2:

Τους εύχομαι καλό κουράγιο, με όλους εμάς τους στριμμένους και απαιτητικούς! Πραγματικά ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όλα τα παιδιά που φροντίζουν για την τεχνική υποδομή αυτού του site για την πολλή δουλειά που έχουν ρίξει (και ρίχνουν).