Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 2 Ψήφοι

Τεχνικά προβλήματα..

• Please log in to reply
591 replies to this topic

#511 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2011 - 23:33

Κανόνισε να χαλάσεις και το φόρουμ τώρα :P

#512 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2011 - 12:24

Γιατί τα δικά μου .gif ενώ είναι rendered όταν τα βάζω για avatar αποκτούν λευκό background?
Έχω δει πολλούς που δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα. Help? =/

#513 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2011 - 12:32

Γιατί τα δικά μου .gif ενώ είναι rendered όταν τα βάζω για avatar αποκτούν λευκό background?
Έχω δει πολλούς που δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα. Help? =/

Είσαι σίγουρος πως έχεις κλικάρει την επιλογή transparency μετά το save as? (αν χρησιμοποιείς photoshop ή κάτι τέτοιο)

εναλλακτικά κάνε save ως png (interlace none) και θα έχεις τη διαφάνεια σου-

#514 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2011 - 14:31

Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Το αποθηκεύω ως .png και μια χαρά διαφανείς είναι το background αλλά σε ΑΥΤΟ το Forum όταν βάζω ένα avatar μου το γυρνάει σε .gif και χάνεται η οποιαδήποτε διαφάνεια.

π.χ. Posted Image
έχει την διαφάνεια. Αλλά αν πάω να το βάλω avatar, εμφανίζεται λευκό background. Και δεν καταλαβαίνω γιατί συμβαίνει μόνο εδώ.

Any extra help?

#515 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2011 - 15:23

Μετέφερα τα παραπάνω 3 posts εδώ πέρα, επειδή στο χάος της Τρύπας θα χανόντουσαν. Γιατί συμβαίνει δεν ξέρω, αλλά πιστεύω πως θα βρεθεί κάποια λύση.

E5VV38U.jpg

#516 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2011 - 15:50

Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Το αποθηκεύω ως .png και μια χαρά διαφανείς είναι το background αλλά σε ΑΥΤΟ το Forum όταν βάζω ένα avatar μου το γυρνάει σε .gif και χάνεται η οποιαδήποτε διαφάνεια.

π.χ. Posted Image
έχει την διαφάνεια. Αλλά αν πάω να το βάλω avatar, εμφανίζεται λευκό background. Και δεν καταλαβαίνω γιατί συμβαίνει μόνο εδώ.

Any extra help?

Μήπως φταίει που είναι μεγαλύτερο σε διαστάσεις από αυτό που επιτρέπεται;
phmava.php

#517 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2011 - 19:38

Αυτο ακριβώς που λεει ο phm φταιει. Το δοκιμασα.
Μειωσε το ύψος της εικόνας απο 159 σε 150 px και θα δεις ότι θα φαινεται όπως θελεις.
--Φαίνεται όταν παει να κανει resize του "δίνει" δικό του background.:canthelp:--

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#518 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2011 - 22:02

Δοκιμασε να τ'ανεβασεις σε hosting site και να παρεις απο εκει το link αντι να την ανεβασεις απ το PC σου. (ή και το αντιθετο :P)

2bbd14fc.jpg

#519 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2011 - 22:45

βάλε την εικόνα στο backround που θες και πάτα print screen να τελειώνεις. αποθήκευσε το σε jpeg... ούτως η άλλως για avatar είναι, δεν θα κάνει διαφορά.

#520 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Οκτώβριος 2011 - 10:28

Αχεμ.. Δεν ξερω αν το Post πρεπει να το κανω εδω ή στο sticky για τα signatures, αλλα μαλλον εδω μου φαινεται πιο αρμοστο.

Εχω βγει εξω απο τα ρουχα μου με το signature. Δεν ξερω τι φταιει ή αν απλα ειμαι βλακας αλλα δεν μπορω να χρησιμοποιησω κειμενο.

Εστω και μια προταση να γραψω μου βγαζει:

1. Your signature cannot be longer than 500 characters excluding BB code markup.

Αν το κειμενο ειναι καπως μακρυ μου βγαζει αυτο.

1. Your signature cannot be longer than 1000 characters excluding BB code markup.

Κανω κατι λαθος?

EDIT: Εχει πλακα το πως μου απαντησαν σε λιγα λεπτα στο yaoi anime thread ενω για τεχνικα προβληματα κανεις. Anyways, δεν με πειραζει και τοσο, εξαλλου τοσο καιρο ειμαι χωρις sig, τωρα θα κολησω.. Περισσοτερο λογο αποριας το εγραψα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zentsugi: 14 Οκτώβριος 2011 - 16:47

#521 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2011 - 11:37

Θυμαμαι οτι μου το ειχε κανει στις αρχες, αλλα δε θυμαμαι πως ακριβως σταματησε. Απλώς μια μερα εγραψα κατι αλλο και δεν το ξαναβγαλε :blurah5:

stasou%2520mygdala.jpg

#522 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2011 - 13:07

Θυμαμαι οτι μου το ειχε κανει στις αρχες, αλλα δε θυμαμαι πως ακριβως σταματησε. Απλώς μια μερα εγραψα κατι αλλο και δεν το ξαναβγαλε :blurah5:

Δεν ξερω, αλλα εγω ο,τι και να εγραψα δεν το δεχοτανε. Οπως και να 'χει, με βοηθαει ο Kenny προς το παρων.

EDIT: Λυθικε το θεμα, προς το παρων τουλαχιστον.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zentsugi: 16 Οκτώβριος 2011 - 13:27

#523 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2011 - 17:01

Δεν είναι ακριβώς τεχνικό πρόβλημα απλά το αναφέρω πληροφοριακά αν και νομίζω πως θα το έχετε καταλάβει είδη. Όταν δεν είσαι log in στο forum και το κοιτάς σαν guest το "ρολόι" του forum πάει με την παλιά ώρα, δηλαδή π.χ σαν να έχουνε γίνει τα post μια ώρα μετά.
Όταν είσαι log in φτιάχνει.

#524 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1.194 Δημοσιεύσεις:
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2011 - 16:10

Εγω ειχα ενα αλλο προβλημα! Χθες δεν μπορουσα με ΤΙΠΟΤΑ να συνδεθω στο forum. Δοκιμαζα ολη μερα και ειχα τρομοκρατηθει πως είχε κλείσει or something :damn: διοτι μου ελεγε πως η διευθηνση δεν υπαρχει. Το επαθε κανεις αλλος ή μηπως φτεει το πισι μ?

#525 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2011 - 16:36

Εγω ειχα ενα αλλο προβλημα! Χθες δεν μπορουσα με ΤΙΠΟΤΑ να συνδεθω στο forum. Δοκιμαζα ολη μερα και ειχα τρομοκρατηθει πως είχε κλείσει or something :damn: διοτι μου ελεγε πως η διευθηνση δεν υπαρχει. Το επαθε κανεις αλλος ή μηπως φτεει το πισι μ?

και όλοι οι υπόλοιποι είχαμε το ίδιο πρόβλημα.
μάλλον είχε πέσει ο server.. [?]