Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τεχνικά προβλήματα..
Posted 09 April 2012 - 09:23
Για κάποιο λόγο δε μπορώ να κάνω log-in στο κανονικό account μου:
- Όταν προσπαθώ μου βγάζει "Username or password incorrect".
- Όταν προσπαθώ να δημιουργήσω καινούργιο 'Yo! Master' account μου βγάζει ότι & το username & το email είναι ήδη κατειλημμένα.
- Έκανα account recovery (με το να μου στείλει καινούργιο password) & πάλι τα ίδια όπως παραπάνω.
Posted 09 April 2012 - 10:45
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 09 April 2012 - 12:38

I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.
Posted 09 April 2012 - 13:27
http://www.anime.gr/forum/index.php?/topic/6217-hall-of-fame-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CF%89%CE%BD-cosplayers/
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude
Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας
Posted 09 April 2012 - 14:43
Θέλω να πω, ανεβάζω εικόνα, φαίνεται ότι αλλάζει και μετά την ανανέωση, πάλι έχω το παλιό avatar μου (στην προκειμένη, τον Light

Posted 09 April 2012 - 14:44
Εμένα φορτώνει κανονικά... έπειτα από ΠΟΛΛΗ υπομονή. Δηλαδή το βάζω να φορτώνει, πάω να φτιάξω καφέ/σάντουιτς/κτλ, γυρνάω και είναι έτοιμο. Βέβαια τα ίδια μου έκανε το συγκεκριμένο thread και επί vBulletin, οπότε δεν το θεωρώ κάτι περίεργο.Ενώ μετά την αλλαγή του forum φόρτωνε κανονικά, πλέον δεν φορτώνει ποτέ η πρώτη σελίδα του Hall of Fame Ελλήνων Cosplayers (τουλάχιστον όχι σε μένα).Μήπως έγιναν parse τα links που έλεγες Kenny και να παίζει καμιά σχέση αυτό;
http://www.anime.gr/forum/index.php?/topic/6217-hall-of-fame-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CF%89%CE%BD-cosplayers/
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 09 April 2012 - 14:58
εμενα δε μου ανοιγει τη σελιδα του moderating team.
Είναι υπό κατασκευή και το έχουμε αφήσει γιατί δεν επείγει προς το παρόν
Εμένα δε μου αλλάζει το avatar..
Θέλω να πω, ανεβάζω εικόνα, φαίνεται ότι αλλάζει και μετά την ανανέωση, πάλι έχω το παλιό avatar μου (στην προκειμένη, τον Light).
Give it some time. Να υποθέσω μιας και σε βλέπω με άλλο avatar ότι δουλεύει, σωστά?
Posted 09 April 2012 - 15:05
Όχι, έχω αλλάξει avatar, αλλά επιμένει να δείχνει το πρώτο μου avatar. Αυτό που βλέπεις, δηλαδήGive it some time. Να υποθέσω μιας και σε βλέπω με άλλο avatar ότι δουλεύει, σωστά?

Posted 09 April 2012 - 15:09
σε αλλο σαιτ με IP.Board δεν εμφανιζει το ιδιο προβλημα.
Posted 09 April 2012 - 15:25
Posted 09 April 2012 - 15:33
Εγώ γιατί βλέπω ακόμη τον Light;Μα δεν βλέπω τον Light :S Βλέπω δύο να φιλιούνται. Vyle σε σένα βλέπω ένα πράσινο πόκεμον. Αυτά βλέπετε και εσείς?

Posted 09 April 2012 - 15:39
οταν γραφω τη δημοσιευση διπλα μου εμφανιζει το σωστο αβαταρ. οταν δημοσιευω το παλιο δειχνει.
εδιτ: τωρα δειχνει το σωστο
Posted 09 April 2012 - 16:15
Εμένα φορτώνει κανονικά... έπειτα από ΠΟΛΛΗ υπομονή. Δηλαδή το βάζω να φορτώνει, πάω να φτιάξω καφέ/σάντουιτς/κτλ, γυρνάω και είναι έτοιμο. Βέβαια τα ίδια μου έκανε το συγκεκριμένο thread και επί vBulletin, οπότε δεν το θεωρώ κάτι περίεργο.
Και εγώ αυτό κάνω αλλά δεν ανοίγει καν όσες φορές και να το αφήσω.Στο vBulletin μου φόρτωνε αντιθέτως άμεσα παρά το μέγεθος του.Δεν εννοώ οι εικόνες δεν φορτώνουν.Εννοώ ότι δεν -ανοίγει- καν πλεον σε μένα τουλάχιστον.Μόνο μια λευκή σελίδα έχει που φορτώνει και καλά και μετά από μερικά λεπτά κόβεται και το φόρτωμα:S
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude
Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας
Posted 09 April 2012 - 16:15
Αν τα αλλάζει είμαστε καλά, αυτό με την καθυστέρηση θα το μεταφέρω στους αρμόδιους ^^