Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 2 Ψήφοι

Τεχνικά προβλήματα..

• Please log in to reply
591 replies to this topic

#376 amaya3

amaya3

high priestess of homin

• Members
  • 362 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2010 - 02:53

αρχικά δεν μου εμφάνιζε καν το παραθυράκι που ποστάρουμε.

Αυτό έγινε και σε μένα και όταν πάτησα post reply μου έβγαλε να διαβάσω τους κανόνες του forum, οι οποίοι ήταν "All posts must be in English". Αφού τους αποδέχτηκα μου έβγαλε όλα τα emoticons. Οο

2s9p2fs.jpg

#377 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2010 - 02:58

Απ' ό,τι φαίνεται το πρόβλημα ήταν σχεδόν στιγμιαίο, και πολύ λίγα μέλη πρόλαβαν να το αντιμετωπίσουν. Καλό αυτό.

το μονο που ειδα ειναι στο "Quick Links" υπαρχει 2 φορες το "Site Statistics"

Noted, θα το διορθώσουμε. ^^

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#378 Left64Vegeta

Left64Vegeta

Technical Staff

• Administrators
  • 374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2010 - 10:07

Πάω να ποστάρω στην τρύπα και αρχικά δεν μου εμφάνιζε καν το παραθυράκι που ποστάρουμε.Κατά δεύτερον ,πάτησα post reply κάτω αριστερά (στο vbulletin light version θέμα) και μου βγήκε το παρακάτω

Αυτό έγινε και σε μένα και όταν πάτησα post reply μου έβγαλε να διαβάσω τους κανόνες του forum, οι οποίοι ήταν "All posts must be in English". Αφού τους αποδέχτηκα μου έβγαλε όλα τα emoticons. Οο

Χθές κάναμε μερικά update. Ένα από αυτά που έγιναν update ήταν το "Forum rules". Ωστόσο, η νέα έκδοση είχε διαφορετική φιλοσοφία και δομή, και δημιούργησε προβλήματα. Ακολούθως, απεγκαταστάθηκε. Προλάβατε πάνω στις αλλαγές.

προς το παρον, δε μου ζητησε κατι τετοιο. το μονο που ειδα ειναι στο "Quick Links" υπαρχει 2 φορες το "Site Statistics"

Έγινε και αυτό update, και απ' ότι φαίνεται η νέα έκδοση πρόσθεσε άλλη μια φορά το link. Thanks for noticing. *Fixed*

#379 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1.087 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2010 - 19:42

ένα μικρό feedback, όταν πόσταρα με quick reply στο σποιλερ κουμπί έδειχνε "Vote no" αντί για "Show". Με refresh ήταν οκ.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#380 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.794 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2010 - 14:16

Βασικά δεν είναι τεχνικό πρόβλημα αλλά παίζει να ενεργοποιηθεί η html [κυρίως στα blogs/profiles/reviews];

~~ινσερτινγκ λάδι κρήτης για γρασάρισμα του moderating lobby :P
rsrGbGx.gif

#381 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2010 - 20:36

Δε μπορω να δω τα posts στα social groups :(

qzMHWHd.png

#382 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2010 - 20:46

Δε μπορω να δω τα posts στα social groups :(

Ούτε εγώ:sadist:

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#383 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2010 - 20:49

Δεν είστε οι μόνοι, είναι πρόβλημα που προέκυψε από την αναβάθμιση στην νεότερη Vbulletin έκδοση 3.8.2 που έγινε χθες. Θα το κοιτάξουμε.

E5VV38U.jpg

#384 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2010 - 22:30

Να ρωτήσω...

Στα vm αν γράψεις πάνω από 1000 χαρακτήρες δεν μπορείς να τα στείλεις; Σήμερα μου την εβγαλε αυτήν την ένδειξη. Μπορεί να έκανα και πολύ μεγάλο, αλλά δεν το έχω ξαναπαρατηρήσει.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Night Wizard Seal: 23 Φεβρουάριος 2010 - 23:02

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#385 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2010 - 22:39

Μόλις το δοκίμασα κι εγώ, και όντως:

The text that you have entered is too long (9455 characters). Please shorten it to 1000 characters long.

Θα είναι default ρύθμιση της vBulletin που αναβαθμίσαμε σήμερα. We'll fix it.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#386 Left64Vegeta

Left64Vegeta

Technical Staff

• Administrators
  • 374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2010 - 03:06

Οκ, αλλάχθηκε σε 10.000 χαρακτήρες.

Τώρα σειρά έχουν τα social groups...

Edit: Όσοι δεν βλέπετε τα posts στα social groups, αν αλλάξετε skin σε "vBulletin Light version", τα βλέπετε;

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Left64Vegeta: 24 Φεβρουάριος 2010 - 03:39

#387 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2010 - 04:24

Τα posts στα social groups εμφανίζονται κανονικά με οποιοδήποτε skin αρκεί να πατήσει κάποιος στο last post όπως για να δει τα posts σε κάποιο thread :P

edit: δυστυχώς στα steel skins δεν ισχύει :/ Μόνο σε voodoo,predator και light version...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από mono: 24 Φεβρουάριος 2010 - 04:34

xbJ3b2w.jpeg

#388 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2010 - 12:13

Πήγα πριν λίγο να ποστάρω στο thread Lost final season
με quick reply και μου εμφανίστηκε αυτό

Δημοσιευμένη  εικόνα

Τελικά έκανα c/p το ποστ σε άλλη καρτέλα για να καταφέρω να το ποστάρω...

xbJ3b2w.jpeg

#389 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2010 - 14:17

χμμμ εγω εχω ενα μικρο προβληματακι..τα ''your notifications'' ειναι παντα 5... παρολου που τα χω δει ολα..οταν π.χ. με γραφουν κατι στο προφιλ γινοντα 6...το βλεπω και μετα ξανα 5... :/

#390 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2010 - 15:11

didimakia, πρέπει να το έχω διορθώσει τώρα. BTW, όποτε σου ξαναεμφανιστεί ένα "επίμονο" notification, ενημέρωνέ μας ASAP, μην περιμένεις να μαζευτούν πολλά.

mono, let's rule out a few possibilities. Μήπως μέχρι να ολοκληρώσεις το post και να πατήσεις "Post Quick Reply" το thread είχε αποκτήσει επιπλέον σελίδα; Μήπως είχαν περάσει πάνω από 15 λεπτά, και δεν έχεις ενεργοποιημένη τη ρύθμιση "remember me", με αποτέλεσμα να χρειαζόταν να κάνεις πάλι login;

2112.gif