Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τεχνικά προβλήματα..
Posted 25 June 2008 - 20:36
Θα επανέλθει ;
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 25 June 2008 - 21:25
Καλώς .
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted 17 July 2008 - 23:02

Posted 18 July 2008 - 10:32
Posted 19 July 2008 - 14:48
Your submission could not be processed because a security token was missing.
If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error.
Πχ, όταν πατάω "User CP" στο μενού, φορτώνει και εμφανίζεται για μια στιγμή κανονικά η σελίδα αλλά αμέσως με πηγαίνει στην παράπανω σελίδα με το σφάλμα. Αναγκάζομαι να σταματάω την φόρτωση της σελίδας για να το προσπεράσω αυτό. Το έχει κάποιος άλλος επίσης αυτό το πρόβλημα; Χρησιμοποιώ Firefox 3
Posted 20 July 2008 - 13:15
Posted 20 July 2008 - 14:00
Εγώ έχω πρόβλημα με τα banners. Κάθε φορά που έχω κλειστό το firewall(σπάνια) του antivirus μου (Kaspersky Internet Security 7) τα banners τα βλέπω κανονικά. Όταν όμως το ανοίγω(σχεδόν πάντα) τα banners δεν τα βλέπω. Γιατί όμως συμβαίνει αυτό? Τι πρέπει να κάνω?
Το Firewall έχει μάλλον κάποια λειτουργία για να αφαιρεί τις διαφημίσεις και λαμβάνει τα banners ως τέτοιες. Σίγουρα υπάρχει δυνατότητα να προσθέσεις το site σε whitelist ώστε να μην το κάνει αυτό. Ψάξε στις ρυθμίσεις του firewall για αυτό.
Posted 20 July 2008 - 16:27
Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν πρόβλημα του predator skin που χρησιμοποιούσα αλλά μετά συνειδητοποίησα ότι είναι γενικό τουλάχιστον για το pc μου:Οταν βλεπω τα social groups και πατάω να μου δείξει την επόμενη σελίδα επιμένει να μου δείχνει την πρώτη σελίδα με μόνο τα groups στα οποία έχουν γίνει τα πιο πρόσφατα post...Αnyone knows what's going on?
Fixed

Πχ, όταν πατάω "User CP" στο μενού, φορτώνει και εμφανίζεται για μια στιγμή κανονικά η σελίδα αλλά αμέσως με πηγαίνει στην παράπανω σελίδα με το σφάλμα. Αναγκάζομαι να σταματάω την φόρτωση της σελίδας για να το προσπεράσω αυτό. Το έχει κάποιος άλλος επίσης αυτό το πρόβλημα; Χρησιμοποιώ Firefox 3
Μπορείς να μου στείλεις ένα screenshot από το UserCP σου λίγο πριν γίνει η ανακατεύθυνση;;
Posted 20 July 2008 - 16:38
Το Firewall έχει μάλλον κάποια λειτουργία για να αφαιρεί τις διαφημίσεις και λαμβάνει τα banners ως τέτοιες. Σίγουρα υπάρχει δυνατότητα να προσθέσεις το site σε whitelist ώστε να μην το κάνει αυτό. Ψάξε στις ρυθμίσεις του firewall για αυτό.
You were right!!

Thanks a lot...

Posted 21 July 2008 - 09:29
Εδώ καμιαδύο μέρες πάντως σταμάτησε να μου το βγάζει. Ελπίζω μην το ματιάξω τώρ που το ξανά αναφέρω!
Attached Files
Posted 21 July 2008 - 16:50

Posted 22 July 2008 - 17:35

Posted 22 July 2008 - 17:50
Πριν λίγο προσπάθησα να μπω στο forum αλλά μου έβγαλε database error.........w00t? Πρώτη φορά μου συνέβει...Δεν ξέρω το γιατί ή το πως αλλά καλύτερα να το αναφέρω. Εσείς ξέρετε καλύτερα...
Don't worry,συμβαίνει συχνά τώρα τελευταία...

Posted 22 July 2008 - 18:40