Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Favorite Folklore monster in movies

• Please log in to reply
68 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Ποιό είναι το αγαπημένο σας λαογραφικό τέρας/πλάσμα από ταινία? (54 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Ποιό είναι το αγαπημένο σας λαογραφικό τέρας/πλάσμα από ταινία?

1. Vampires(Βρυκόλακες) (25 ψήφοι [46.30%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 46.30%

2. Werewolves(Λυκάνθρωποι) (5 ψήφοι [9.26%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 9.26%

3. Zombies(Νεκροζώντανοι) (6 ψήφοι [11.11%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 11.11%

4. Elves(Ξωτικά) (8 ψήφοι [14.81%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 14.81%

5. Dwarwes(Νάνοι) (1 ψήφοι [1.85%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 1.85%

6. Dragons(Δράκοι) (4 ψήφοι [7.41%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 7.41%

7. Mummies(Μούμιες) (1 ψήφοι [1.85%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 1.85%

8. Φαντάσματα (4 ψήφοι [7.41%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 7.41%

Ψήφισε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#46 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 00:39

Oh...επειδή προβλέπω μάχη μέχρι τελικής πτώσης προτείνω ηρεμία!Σήμερα το έφτιαξα το thread!Μην μου το διαλήσετε ορέ σαϊτανάδες
Δημοσιευμένη  εικόνα

#47 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 00:43

Χαχα iristella bring it on!!Death Match!!Misa vs Kira!!

Πλακα κανω,δεν ξερω αν ειναι να πουμε και κατι αλλο,μιας και ειναι γουστα απλα,αλλα δεν νομιζω να συνεχιστει πολυ ακομα η συζητηση....αλλα κι ετσι να ηταν,επιτυχια να το θεωρεις το οτι γινετε συζητηση στο thread σου!!

#48 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 00:45

Μανια με τα χρωματα!!

Εννοω οτι αν ηταν καποιος φιλος σου,ναι μεν τον εχασες και θελει να σε φαει..δεν υπαρχει χειροτερο απο το να βλεπεις καποιον γνωστο σου με λυσσασμενη εκφραση(εκτος απο την iristella που γινετε συχnα xD)

Ε ναι,τα βαμπιρ ειναι καλα μεν,αλλα μπαναλ συγκριτικα με τα ζομπι...

Ανθρωποι που θελουν να γινουν βαμπιρ υπαρχουν(ποια αραγε??),ανθρωποι που θελουν να γινουν ζομπι οχι!!

Το λεω απ αυτη την σκοπια δλδ,οι ταινιες με ζομπι ειναι περισσοτερο επιβιωσης...λιγοι ανθρωποι...live or die...και suspense....ενω με τα βαμπιρ γινεσε κι εσυ ετσι και τελειωνει η υποθεση...ισως εισαι και καλυτερος ετσι!!

Αλλα μ'αρεσουν και τα βαμπιρ γενικως,απλα προτιμω τα ζομπι...

Σιγουρα,αλλα τα βαμπιρ δεν επιτιθονται ποτε τοσο πολλα...η δυναμη των ζομπι ειναι στην ποσοτητα,τον βαμπιρ στην ποιοτητα^^

Moλις με ειπες λυσσαρα η μου φανηκε???:oo:Τεσπα για να απαντησω στην ερωτηση σου....Σε οποιαδηποτε τετοια περιπτωση δεν εχεις χρονο να κατσεις να κλαψεις τον φιλο σου και την σκληρη του μοιρα αλλα τρεχεις να σωσεις τον πωπο σου....

Τα βαμπιρακια δεν ειναι μπαναλ...Ειναι διαχρονικα...Και ο λογος που μοιαζουν τοσο πολυ με ανθρωπους ειναι για να μας κυνηγουν αποτελεσματικοτερα.Το να σε δαγκωσει ενα βαμπιρακι δεν σημαινει οτι θα γινεις και εσυ.Πολυ πιθανον θα σε αποτελειωσει.Τουλαχιστον ομως σε αντιθεση με τα zombies δεν σε μαζευουν με το κουταλακι μετα....

Εμενα με απασχολει περισσοτερο η ποιοτητα παρα η ποσοτητα....Ειναι ολα ζητημα προτεραιοτητων,,,,,

edit....Ιchi πως και δεν ειπες να βαλουν και τους σαταναδες/δαιμονες στα τερατα????

#49 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 00:45

Ο,Κοιτα Ποσα Τερατα Εχουν Μαζευτει!:oo:
Την Πρωτη Φορα Που Μπηκα,Μονο 3 Υπηρχαν!:dazed:
Vampires Rule???:erk:
Καλα Μονο Εγω Και Αλλα τρια ατομα εχουμε λατρεια στους WereWolves??:uhh:

Berserk___Gatsu.jpg

#50 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 00:50

Ε,ναι,στο πρωτο δεν εννοω οτι θα λυπηθεις τον φιλο σου,θα του ανοιξεις το κεφαλι αν χρειαστει,φιλος σου δεν ειναι πια...

Μου φαινετε το βλεπουμε απο διαφορετικη σκοπια...

Εσυ νομιζω το βλεπεις σαν:"Μεταξυ Ζομπι και βαμπιρ προτιμω να ημουν βαμπιρ"

(και ειναι σωστο!!κι εγω!)

Ενω εγω το βλεπω ως προς την σκοπια του ποιες ταινιες μ'αρεσουν περισσοτερο,και διαλεγω ζομπι γιατι εχουν πιο πολυ suspense,τρομο,ενταση....και γενικα εχουν να κανουν με την επιβιωση λιγων ανθρωπων εναντια σε πολλους,που μερικοι ειναι γνωστοι τους κιωλας...η ολη αισθηση μου κανει μεγαλυτερη εντυπωση απο τα βαμπιρ που αμα σε δαγκωσουν ισως την γλυτωσεις...

Βεβαια μην με παρεξηγεις,και οι ταινιες με βαμπιρ πολυ καλες,απλα πιστευω οτι οι zombie movies ειναι πιο καλοδομημενες...πιο πολυ για την επιβιωση(ενω τα βαμπιρ πολλες φορες δεν τα ξεχωρηζουν οπως ειπες)...

Με λιγα λογια:

Αν με βαλεις να διαλεξω τι να ειμαι θα πω βαμπιρ.

Αν με βαλεις να διαλεξω ειδος ταινιας θα πω ζομπι!!

#51 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 00:53

το βλεπω και απο αλλη οπτικη γωνια....Αν ειναι να παω απο κατι προτιμω να παω απο βαμπιρ παρα απο ζομπι.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 11 Ιούνιος 2008 - 01:07

#52 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 01:09

Τι στο καλο???!!
Μονο εγω ψηφισα Dragons....εεε οι Δρακοι ειναι ολα τα λεφτα...powerful,wise,clever,και ειναι πανω απο ολους και ολα...απλα κορυφηηηηη!!! :)

Tiger-stock-blog-header.jpg

#53 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 01:11

Παντως ΟΚ,το συζητησαμε λιγο,αλλα σαν συνολο δεν υπαρχει λογικη,ειναι απλα γουστα!!:P

(πραγματικη αιτια:ποτε μην εμπλεκεσαι σε καυγα με την iristella!!:terror2::hahaha:)

Τι στο καλο???!!
Μονο εγω ψηφισα Dragons....εεε οι Δρακοι ειναι ολα τα λεφτα...powerful,wise,clever,και ειναι πανω απο ολους και ολα...απλα κορυφηηηηη!!! :)

Εσυ κι αλλα 2 ατομα(κι εγω μεσα!!)

Τρομεροι οντως!!

#54 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 15:44

zombies!!! <33333 they're so cuuute!:wooi2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#55 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 16:54

Όταν βλέπω τέτοια polls, πραγματικά δεν ξέρω τι να διαλέξω. :(
Θα πω «δράκους» μιας που στο παρελθόν με θεωρούσα πολύ καμένο με ότι είχε σχέση μ' αυτούς. Δεν ψηφίζω όμως ακόμη, γιατί βλέπω ότι προσθέτετε συνεχώς και μπορεί να βάλετε κάτι που θα μ' αρέσει περισσότερο.

Πρόταση:
Βάλτε καλικάντζαρους/τελώνια (Goblins). I think they qualify to be in this list.
Άλλωστε, φαίνεται ότι αυτά αρέσουν στον lordofblues.

Δημοσιευμένη  εικόνα

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#56 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 18:19

Πρόταση:
Βάλτε καλικάντζαρους/τελώνια (Goblins). I think they qualify to be in this list.
Άλλωστε, φαίνεται ότι αυτά αρέσουν στον lordofblues.

Σε ατομο που του αρεσουν τα gremlins εκει θα κολλησει?:P

(αντε και στα hobbit!!)

#57 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 18:33

Ψήφισα vampires αλλά στη πραγματικότητα για εμένα είναι στο ίδιο επίπεδο με τα zombie. Ο λόγος που τα γουστάρω δεν είναι τόσο για τη παραδοσιακή τους εικόνα αλλά για το πως προβάλονται σε ταινίες σαν αυτές του George Romero ή σε έργα σαν το Trouble και το May, είτε σε ιστορίες τρόμου απο απο απλούς φανς, κάτι σαν μια μακάβρια εκδοχή των ανθρώπων στο σύνολο τους, μια εκδοχή του πως πρέπει να βλέπουμε τη κοινωνία στην οποία ζούμε και όλη τη δίψα για βία που έχουν οι άνθρωποι. Γενικά αντιπαθώ τα υπόλοιπα πλάσματα που αναφέθηκαν γιατί τα βρήσκω πιο κενά και βαρετά, αλλά φαντάζομαι αυτό είναι και θέμα γούστου.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#58 usagi 19

usagi 19

Didi-chan

• Members
  • 168 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 19:05

Βαμπίρια!!!!
ΝΑΙ! δε ξέρω αν φταίνε οι πολλές ταινίες με βαμπιρ ο Στοκερ ή το Vampire Knight:hahaha:
αλλά βαμπίρια!

είανι kinda sexy!:orly:

αν είχε και Μονόκερους θα ψηφιζα σίγουρα μονόκερο αλά δεν εχει...
οι τοίχοι δεν έχουν μόνο αυτία , έχουν και φωνή...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#59 Shiro_Tamori

Shiro_Tamori

Ryu

• Members
  • 207 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDeni-Kai Dojo, Greekugan

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 19:22

Plz προσθέστε δαίμονες/διαβόλους στα τέρατα.

dragonclan21.jpg
You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni

#60 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2008 - 08:39

Τώρα για τα φαντάσματα δεν πιστεύω ότι θα τα ψηφίσει κανένας μιας και δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος διάσημος αντιπρόσωπος του είδους σε ταινίες ώστε να έχουν πάρει αρκετή δημοτικότητα.

Poltergeist (1982) ,Phantasm (1979)

Και το αξεπέραστο του Cubrick :The Shining (1980)

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.