Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Favorite Folklore monster in movies

• Please log in to reply
68 replies to this topic

Poll: Ποιό είναι το αγαπημένο σας λαογραφικό τέρας/πλάσμα από ταινία? (54 member(s) have cast votes)

Ποιό είναι το αγαπημένο σας λαογραφικό τέρας/πλάσμα από ταινία?

1. Vampires(Βρυκόλακες) (25 votes [46.30%] - View)

Percentage of vote: 46.30%

2. Werewolves(Λυκάνθρωποι) (5 votes [9.26%] - View)

Percentage of vote: 9.26%

3. Zombies(Νεκροζώντανοι) (6 votes [11.11%] - View)

Percentage of vote: 11.11%

4. Elves(Ξωτικά) (8 votes [14.81%] - View)

Percentage of vote: 14.81%

5. Dwarwes(Νάνοι) (1 votes [1.85%] - View)

Percentage of vote: 1.85%

6. Dragons(Δράκοι) (4 votes [7.41%] - View)

Percentage of vote: 7.41%

7. Mummies(Μούμιες) (1 votes [1.85%] - View)

Percentage of vote: 1.85%

8. Φαντάσματα (4 votes [7.41%] - View)

Percentage of vote: 7.41%

Vote Guests cannot vote

#31 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 10 June 2008 - 19:44

Na μπεί κατηγορία Urban Killers ! Εκει ανήκουν όλοι οι σφάχτηδες που πέρασαν ποτέ από το πανί . Ο Freddy από το Nighrmare on Elm Street ,ο Jason απο΄το Friday the 13th ο Michael Myers από το Halloween ,ο άτιτλος από το Scream κτλ κτλ κτλ .

Επίσης λείπουν τα φάντασματα και οι εξωγηινοι .

Κοίτα φίλε Zade όσο αναφορά τους Urban Killers μάλλον καλύτερα είναι σε νέο thread αν αυτό εννοείς κιόλας!
Τέλος δεν είμαι και τόσο αν κολλάνε οι εξωγήινοι καθώς δεν είναι κάποιο λαογραφικό πλάσμα και μάλιστα μπορεί και να υπάρχει(τουλάχιστον υπαρχει μια πιθανότητα)!
Τώρα για τα φαντάσματα δεν ξέρω!Αν εγκριθούν από τον Fingolfin ας μπουν!
Posted Image

#32 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 10 June 2008 - 20:13

Aφού ο τίτλος λέει folklore monsters in movies ,γιατί θέλουν δικό τους θέμα οι χασάπηδες . Τελος πάντων ότι πούνε οι mods

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#33 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 10 June 2008 - 20:32

Aφού ο τίτλος λέει folklore monsters in movies ,γιατί θέλουν δικό τους θέμα οι χασάπηδες . Τελος πάντων ότι πούνε οι mods

Κοίτα κατάλαβα τι εννοείς επειδή είναι urban legends!
Eντάξει μετά όμως θα αδικήσουμε άλλους urban legends οπότε καλύτερο imo θα ήταν να γίνει άλλο thread γενικά με urban legends!
Posted Image

#34 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 10 June 2008 - 23:22

Ότι είπε ο αποπάνω.
Τώρα για τα φαντάσματα δεν πιστεύω ότι θα τα ψηφίσει κανένας μιας και δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος διάσημος αντιπρόσωπος του είδους σε ταινίες ώστε να έχουν πάρει αρκετή δημοτικότητα(και μην μου πείτε για τον Κάσπερ! ) αλλά ας τα προσθέσω μιας και μπορείς λίγο να πεις ότι ανήκουν στα πλάσματα.
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#35 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 posts

Posted 10 June 2008 - 23:27

Μιας και μιλαμε για ταινιες, ζομπι.-
Η εποποιια των ζομπι στην κινηματογραφικη τους διαδρομη ειναι αξεπεραστη.

Posted Image

#36 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 11 June 2008 - 00:15

Μιας και μιλαμε για ταινιες, ζομπι.-
Η εποποιια των ζομπι στην κινηματογραφικη τους διαδρομη ειναι αξεπεραστη.

Και εγώ το ίδιο πιστεύω!Τα ζόμπι χρησιμοποιούνται πολλύ από τον κινηματογράφο γιατί πολλές φορές έχουν μεταφορική έννοια!
Επίσης δεν ξέρω αν θυμάστε και την ταινία dawn of the dead(την παλιά,όχι το remake) που θεωρείται από τις καλύτερες ταινίες τρόμου όλων των εποχών!
Posted Image

#37 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 11 June 2008 - 00:16

Ναι,αλλα και η καινουρια πολυ καλη!!

Εμενα ειναι η αγαπημενη μου με ζομπι,το remake!!

#38 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 11 June 2008 - 00:18

Ναι,αλλα και η καινουρια πολυ καλη!!

Εμενα ειναι η αγαπημενη μου με ζομπι,το remake!!

Σαν την παλιά καμία Zoro,πίστεψε με!Μπορεί να είναι παλία ταινία αλλά άμα εξετάσεις το πότε γυρίστηκε και με ποιά μέσα θα καταλάβεις πραγματικά την αξία της
Posted Image

#39 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 11 June 2008 - 00:20

Την εχω δει...πολυ καλη,σταθερη αξια,classic....γυριστικε τοσα χρονια πισω,πολυ καλη δουλεια.....οτι θες...

Αλλα αν τις συγκρινουμε εξαιροντας αυτα,σε ενα απλο One-on-One εμενα μ'αρεσε πιο πολυ το remake...καλα οχι οτι η παλια ειναι ασχημη δλδ!

Btw νομιζα οτι δεν εβλεπες ταινιες με ξεκοιλιασματα!!

Τα ζομπι ενω σ'αρεσουν??

#40 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 11 June 2008 - 00:21

Kαι το Diary of the dead ηταν αρκετα καλη απο τις καινουριες...Δεν ξερω ομως για καποιο λογο τα zombies μου φαινονται αρκετα ευκολα τερατα. Χαζα αργοκινητα και σκοτωνονται αν τους διαλυσεις κεφαλι η σπονδυλικη στηλη (αυτο να το βαλω σε spoiler tag τωρα?)...Γι αυτο και προτιμω τους βρυκολακες...By far οι καλυτεροι...Τουλαχιστον αν ειναι να σε φαει κατι να σε φαει κατι ομορφο...

#41 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 11 June 2008 - 00:23

Ναι αλλα τα ζομπι επιτιθενται σε εκατονταδες και πιθανον να ειναι και φιλοι σου!!

Και αμα σε δαγκωσουν φοβασαι μην γινεις κι εσυ ετσι,ενω τα βαμπιρ μπορει να σου κανουν και καλο,να σε κανουν αθανατο!!

Επισης...ελεος,spoiler iristella!!!:hihi2:

Btw και τα βαμπιρ πεθαινουν με τoσους τροπους...φως,ασημι(σε αλλες ταινιες ναι αλλες οχι),τρυπιμα στην καρδια,σκορδο,σταυρους...κλπ...

#42 kith

kith

Anime Freak

• Members
  • 297 posts

Posted 11 June 2008 - 00:23

πολλυ πλακα εχει μιας και μιλατε για ζομβιε το diary of the dead
Posted Image
Spoiler:

#43 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 11 June 2008 - 00:27

Την εχω δει...πολυ καλη,σταθερη αξια,classic....γυριστικε τοσα χρονια πισω,πολυ καλη δουλεια.....οτι θες...

Αλλα αν τις συγκρινουμε εξαιροντας αυτα,σε ενα απλο One-on-One εμενα μ'αρεσε πιο πολυ το remake...καλα οχι οτι η παλια ειναι ασχημη δλδ!

Btw νομιζα οτι δεν εβλεπες ταινιες με ξεκοιλιασματα!!

Τα ζομπι ενω σ'αρεσουν??

Ε..μην μου συγρίνεις τώρα τις άλλες ταινιες με αυτή εδώ!Αυτή ήταν ένα πραγγματικό αριστούργημα και δεν την έβλεπες για τα ξεκοιλιάσματα!Ο τρόπος με τον οποίον σε κράταγε σε αγωνία ήταν πραγματικά αριστο τεχνικός και αξεπέραστος imo!Με τίποτα δεν βάζω αυτή την ταινία στην κατηγορία splatter γιατί πολλύ απλά θα την αδικήσω!
Posted Image

#44 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 11 June 2008 - 00:29

Ναι αλλα τα ζομπι επιτιθενται σε εκατονταδες και πιθανον να ειναι και φιλοι σου!!

Και αμα σε δαγκωσουν φοβασαι μην γινεις κι εσυ ετσι,ενω τα βαμπιρ μπορει να σου κανουν και καλο,να σε κανουν αθανατο!!

Επισης...ελεος,spoiler iristella!!!:hihi2:

Btw και τα βαμπιρ πεθαινουν με τoσους τροπους...φως,ασημι(σε αλλες ταινιες ναι αλλες οχι),τρυπιμα στην καρδια,σκορδο,σταυρους...κλπ...

Απο την στιγμη που κατι θελει να με φαει δεν νομιζω οτι εμπιπτει στην κατηγορια φιλος μου πλεον

Ειδες???Μy point exactly...

Nαι αλλα πολυ πιο ευκολα σκοτωνεις ενα σιχαμενο zombie παρα ενα αξιαγαπητο βαμπιρακι....Και εχουν φυσικα και πολυ περισσοτερες δυναμεις....

#45 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 11 June 2008 - 00:36

Απο την στιγμη που κατι θελει να με φαει δεν νομιζω οτι εμπιπτει στην κατηγορια φιλος μου πλεον

Ειδες???Μy point exactly...

Nαι αλλα πολυ πιο ευκολα σκοτωνεις ενα σιχαμενο zombie παρα ενα αξιαγαπητο βαμπιρακι....Και εχουν φυσικα και πολυ περισσοτερες δυναμεις....

Μανια με τα χρωματα!!

Εννοω οτι αν ηταν καποιος φιλος σου,ναι μεν τον εχασες και θελει να σε φαει..δεν υπαρχει χειροτερο απο το να βλεπεις καποιον γνωστο σου με λυσσασμενη εκφραση(εκτος απο την iristella που γινετε συχnα xD)

Ε ναι,τα βαμπιρ ειναι καλα μεν,αλλα μπαναλ συγκριτικα με τα ζομπι...

Ανθρωποι που θελουν να γινουν βαμπιρ υπαρχουν(ποια αραγε??),ανθρωποι που θελουν να γινουν ζομπι οχι!!

Το λεω απ αυτη την σκοπια δλδ,οι ταινιες με ζομπι ειναι περισσοτερο επιβιωσης...λιγοι ανθρωποι...live or die...και suspense....ενω με τα βαμπιρ γινεσε κι εσυ ετσι και τελειωνει η υποθεση...ισως εισαι και καλυτερος ετσι!!

Αλλα μ'αρεσουν και τα βαμπιρ γενικως,απλα προτιμω τα ζομπι...

Σιγουρα,αλλα τα βαμπιρ δεν επιτιθονται ποτε τοσο πολλα...η δυναμη των ζομπι ειναι στην ποσοτητα,τον βαμπιρ στην ποιοτητα^^