Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Favorite Folklore monster in movies
Posted 11 June 2008 - 00:43
Πλακα κανω,δεν ξερω αν ειναι να πουμε και κατι αλλο,μιας και ειναι γουστα απλα,αλλα δεν νομιζω να συνεχιστει πολυ ακομα η συζητηση....αλλα κι ετσι να ηταν,επιτυχια να το θεωρεις το οτι γινετε συζητηση στο thread σου!!
Posted 11 June 2008 - 00:45
Μανια με τα χρωματα!!
Εννοω οτι αν ηταν καποιος φιλος σου,ναι μεν τον εχασες και θελει να σε φαει..δεν υπαρχει χειροτερο απο το να βλεπεις καποιον γνωστο σου με λυσσασμενη εκφραση(εκτος απο την iristella που γινετε συχnα xD)
Ε ναι,τα βαμπιρ ειναι καλα μεν,αλλα μπαναλ συγκριτικα με τα ζομπι...
Ανθρωποι που θελουν να γινουν βαμπιρ υπαρχουν(ποια αραγε??),ανθρωποι που θελουν να γινουν ζομπι οχι!!
Το λεω απ αυτη την σκοπια δλδ,οι ταινιες με ζομπι ειναι περισσοτερο επιβιωσης...λιγοι ανθρωποι...live or die...και suspense....ενω με τα βαμπιρ γινεσε κι εσυ ετσι και τελειωνει η υποθεση...ισως εισαι και καλυτερος ετσι!!
Αλλα μ'αρεσουν και τα βαμπιρ γενικως,απλα προτιμω τα ζομπι...
Σιγουρα,αλλα τα βαμπιρ δεν επιτιθονται ποτε τοσο πολλα...η δυναμη των ζομπι ειναι στην ποσοτητα,τον βαμπιρ στην ποιοτητα^^
Moλις με ειπες λυσσαρα η μου φανηκε???
Τα βαμπιρακια δεν ειναι μπαναλ...Ειναι διαχρονικα...Και ο λογος που μοιαζουν τοσο πολυ με ανθρωπους ειναι για να μας κυνηγουν αποτελεσματικοτερα.Το να σε δαγκωσει ενα βαμπιρακι δεν σημαινει οτι θα γινεις και εσυ.Πολυ πιθανον θα σε αποτελειωσει.Τουλαχιστον ομως σε αντιθεση με τα zombies δεν σε μαζευουν με το κουταλακι μετα....
Εμενα με απασχολει περισσοτερο η ποιοτητα παρα η ποσοτητα....Ειναι ολα ζητημα προτεραιοτητων,,,,,
edit....Ιchi πως και δεν ειπες να βαλουν και τους σαταναδες/δαιμονες στα τερατα????
Posted 11 June 2008 - 00:45
Την Πρωτη Φορα Που Μπηκα,Μονο 3 Υπηρχαν!
Vampires Rule???
Καλα Μονο Εγω Και Αλλα τρια ατομα εχουμε λατρεια στους WereWolves??
Posted 11 June 2008 - 00:50
Μου φαινετε το βλεπουμε απο διαφορετικη σκοπια...
Εσυ νομιζω το βλεπεις σαν:"Μεταξυ Ζομπι και βαμπιρ προτιμω να ημουν βαμπιρ"
(και ειναι σωστο!!κι εγω!)
Ενω εγω το βλεπω ως προς την σκοπια του ποιες ταινιες μ'αρεσουν περισσοτερο,και διαλεγω ζομπι γιατι εχουν πιο πολυ suspense,τρομο,ενταση....και γενικα εχουν να κανουν με την επιβιωση λιγων ανθρωπων εναντια σε πολλους,που μερικοι ειναι γνωστοι τους κιωλας...η ολη αισθηση μου κανει μεγαλυτερη εντυπωση απο τα βαμπιρ που αμα σε δαγκωσουν ισως την γλυτωσεις...
Βεβαια μην με παρεξηγεις,και οι ταινιες με βαμπιρ πολυ καλες,απλα πιστευω οτι οι zombie movies ειναι πιο καλοδομημενες...πιο πολυ για την επιβιωση(ενω τα βαμπιρ πολλες φορες δεν τα ξεχωρηζουν οπως ειπες)...
Με λιγα λογια:
Αν με βαλεις να διαλεξω τι να ειμαι θα πω βαμπιρ.
Αν με βαλεις να διαλεξω ειδος ταινιας θα πω ζομπι!!
Posted 11 June 2008 - 00:53
Edited by iristella, 11 June 2008 - 01:07.
Posted 11 June 2008 - 01:09
Μονο εγω ψηφισα Dragons....εεε οι Δρακοι ειναι ολα τα λεφτα...powerful,wise,clever,και ειναι πανω απο ολους και ολα...απλα κορυφηηηηη!!!
Posted 11 June 2008 - 01:11
(πραγματικη αιτια:ποτε μην εμπλεκεσαι σε καυγα με την iristella!!
Τι στο καλο???!!
Μονο εγω ψηφισα Dragons....εεε οι Δρακοι ειναι ολα τα λεφτα...powerful,wise,clever,και ειναι πανω απο ολους και ολα...απλα κορυφηηηηη!!!
Εσυ κι αλλα 2 ατομα(κι εγω μεσα!!)
Τρομεροι οντως!!
Posted 11 June 2008 - 15:44

Posted 11 June 2008 - 16:54
Θα πω «δράκους» μιας που στο παρελθόν με θεωρούσα πολύ καμένο με ότι είχε σχέση μ' αυτούς. Δεν ψηφίζω όμως ακόμη, γιατί βλέπω ότι προσθέτετε συνεχώς και μπορεί να βάλετε κάτι που θα μ' αρέσει περισσότερο.
Πρόταση:
Βάλτε καλικάντζαρους/τελώνια (Goblins). I think they qualify to be in this list.
Άλλωστε, φαίνεται ότι αυτά αρέσουν στον lordofblues.

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»
Posted 11 June 2008 - 18:19
Πρόταση:
Βάλτε καλικάντζαρους/τελώνια (Goblins). I think they qualify to be in this list.
Άλλωστε, φαίνεται ότι αυτά αρέσουν στον lordofblues.
Σε ατομο που του αρεσουν τα gremlins εκει θα κολλησει?
(αντε και στα hobbit!!)
Posted 11 June 2008 - 18:33
Posted 11 June 2008 - 19:05
ΝΑΙ! δε ξέρω αν φταίνε οι πολλές ταινίες με βαμπιρ ο Στοκερ ή το Vampire Knight:hahaha:
αλλά βαμπίρια!
είανι kinda sexy!
αν είχε και Μονόκερους θα ψηφιζα σίγουρα μονόκερο αλά δεν εχει...
Posted 11 June 2008 - 19:22

You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni
Posted 12 June 2008 - 08:39
Τώρα για τα φαντάσματα δεν πιστεύω ότι θα τα ψηφίσει κανένας μιας και δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος διάσημος αντιπρόσωπος του είδους σε ταινίες ώστε να έχουν πάρει αρκετή δημοτικότητα.
Poltergeist (1982) ,Phantasm (1979)
Και το αξεπέραστο του Cubrick :The Shining (1980)
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο. 
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.