Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αγαπημένη ξένη σειρά στην TV?
Posted 06 February 2009 - 18:08
Posted 06 February 2009 - 18:59
this poll is fail

Posted 06 February 2009 - 19:33

Posted 01 March 2010 - 15:49
Απορώ γιατί υπάρχει το Rome στη λίστα και δεν υπάρχουν άλλες καλυτερες σειρές (όπως the shield, wire κτλ)
Posted 01 March 2010 - 16:32
Heroes and Nip/Tuck
τα ιδια..
Posted 01 March 2010 - 17:59
Ολα τα αλλα εχουν μηδαμινο σεναριο(Ειδικα το λοστ πολυ παρακμη γτ κατα τη γνωμη μ την σειρα την εχουν τραβηξει ηδη αρκετα(μασημενη τροφη).
Posted 01 March 2010 - 18:35
Τί?????Δεν εβαλες desperate housewifey's και boston legal >.>! Ειμαι μεγαλος φαν κ εχω δει ολες τις σεασον.
Ολα τα αλλα εχουν μηδαμινο σεναριο(Ειδικα το λοστ πολυ παρακμη γτ κατα τη γνωμη μ την σειρα την εχουν τραβηξει ηδη αρκετα(μασημενη τροφη).

Σίγουρα μιλάς χωρίς να το έχεις δει. Μασημένη τροφή είναι το μόνο που δεν ταιριάζει στο ΛΟΣΤ, ίσα ίσα είναι από τις λίγες σειρές που σου δίνουν τη δυνατότητα να σκεφτείς τι επρόκειται να επακολουθήσει.
μηδαμινό σενάριο????
Ούτε αυτό δεν ταιριάζει, έχει ενδιαφέρον, καλό και πάνω απ' όλα πρωτότυπο σενάριο που ξεπερνάει κάθε σειρά.
Posted 01 March 2010 - 19:58
Τί?????
Το ΛΟΣΤ μηδαμινό σενάριο????
Μασημένη τροφή???
![]()
Σίγουρα μιλάς χωρίς να το έχεις δει. Μασημένη τροφή είναι το μόνο που δεν ταιριάζει στο ΛΟΣΤ, ίσα ίσα είναι από τις λίγες σειρές που σου δίνουν τη δυνατότητα να σκεφτείς τι επρόκειται να επακολουθήσει.
μηδαμινό σενάριο????
Ούτε αυτό δεν ταιριάζει, έχει ενδιαφέρον, καλό και πάνω απ' όλα πρωτότυπο σενάριο που ξεπερνάει κάθε σειρά.
Την σειρά την έχω βαρεθεί εδώ και καιρό, κάποτε ήταν μια από τις αγαπημένες μου, μετά λίγο τα γεμίσματα που κάνανε για να κρατήσει η σειρά περισσότερο, λίγο οι δραματικές στιγμές του κόλου κλπ με έκαναν να χαλαστώ πολύ. Τώρα το βλέπω μόνο επειδή πιστεύω πως θα ήταν μέγιστο χάσιμο χρόνου να το παρατήσω λίγο πριν το τέλος.
Η σειρά αυτή μας έχει δείξει πως είναι επιτηδευμένα ένας μόνιμος άλυτος γρίφος με δήθεν ψαγμένα στοιχεία δανεισμένα από διάφορες εξωτικές πηγές έτσι ώστε να κεντρίζει το ενδιαφέρον και να συνεχίζει ο κόσμος να την βλέπει. Aυτό το trick βέβαια δεν είναι κάτι το πρωτότυπο, καιρό τώρα το χρησιμοποιούν διάφοροι μέτριοι συγγραφείς ώστε να γίνουν τα βιβλία τους best sellers , και με αυτό τον τρόπο ικανοποιούν πολλούς κακόγουστους ανθρώπους, απλά προφανώς δεν σκέφτηκε κάποιος πριν το lost να το κάνει σε μορφή σειράς.
Posted 01 March 2010 - 20:23
Φίλε δε ξέρω τι είναι αυτά που λες και από που τα συμπέρανες, εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι το ΛΟΣΤ είναι 100 βήματα μπροστά από όλες τις άλλες σειρές και ίσως οι περισσότεροι που δήθεν το βαρέθηκαν ίσως το σταμάτησαν επειδή δε μπορούν να το παρακολουθήσουν πλέον (έχουν χιλιομπερδευτεί).Την σειρά την έχω βαρεθεί εδώ και καιρό, κάποτε ήταν μια από τις αγαπημένες μου, μετά λίγο τα γεμίσματα που κάνανε για να κρατήσει η σειρά περισσότερο, λίγο οι δραματικές στιγμές του κόλου κλπ με έκαναν να χαλαστώ πολύ. Τώρα το βλέπω μόνο επειδή πιστεύω πως θα ήταν μέγιστο χάσιμο χρόνου να το παρατήσω λίγο πριν το τέλος.
Η σειρά αυτή μας έχει δείξει πως είναι επιτηδευμένα ένας μόνιμος άλυτος γρίφος με δήθεν ψαγμένα στοιχεία δανεισμένα από διάφορες εξωτικές πηγές έτσι ώστε να κεντρίζει το ενδιαφέρον και να συνεχίζει ο κόσμος να την βλέπει. Aυτό το trick βέβαια δεν είναι κάτι το πρωτότυπο, καιρό τώρα το χρησιμοποιούν διάφοροι μέτριοι συγγραφείς ώστε να γίνουν τα βιβλία τους best sellers , και με αυτό τον τρόπο ικανοποιούν πολλούς κακόγουστους ανθρώπους, απλά προφανώς δεν σκέφτηκε κάποιος πριν το lost να το κάνει σε μορφή σειράς.
^^^ξέρω πολλούς τέτοιους και λένε τις ίδιες διακιολογίες

Posted 01 March 2010 - 20:45
αυτό που ξέρω είναι ότι το ΛΟΣΤ είναι 100 βήματα μπροστά από όλες τις άλλες σειρές
Όταν λες "άλλες σειρές" σε ποίες σειρές αναφέρεσαι;
Μήπως έχεις δει τις: Battlestar Galactica, Six feet Under, Mad men, Black Books, Spooks, the shield, arrested development, Scrubs, και sopranos;; Γιατί 100 βήματα μπροστά απ'αυτές (και πολλές άλλες) σίγουρα δεν είναι.
Posted 01 March 2010 - 21:13
Εχω δει αρκετές από αυτές και δε συγκρίνονται με το ΛΟΣΤ αν και αρκετά καλές ορισμένες (the shield,Six feet Under,sopranos κ.α)Όταν λες "άλλες σειρές" σε ποίες σειρές αναφέρεσαι;
Μήπως έχεις δει τις: Battlestar Galactica, Six feet Under, Mad men, Black Books, Spooks, the shield, arrested development, Scrubs, και sopranos;; Γιατί 100 βήματα μπροστά απ'αυτές (και πολλές άλλες) σίγουρα δεν είναι.
Μα καλά τι κόλλημα έχετε φάει ορισμένοι με το Battlestar Galactica????
Ανήκει στις καλές σειρές θα μου πεις???? Το είχα αρχίσει πριν χρόνια (δεν έχω δει το φινάλε του) αλλά δε με εντυπωσίαζε καθόλου.
Κατ' αρχάς το ΛΟΣΤ έχει κάτι το ξεχωριστό που σπανίζει στις σειρές
Μπορείς να δεις και να ξαναδεις τη σειρά με το ίδιο ενδιαφέρον (και δεν είμαι μόνο εγώ που το λέει αυτό)
Posted 01 March 2010 - 21:15
24 από μένα.
Jack Bauer = ΘΡΗΣΚΕΙΑ !
Είσαι σε καλό δρόμο