Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αγαπημένη ξένη σειρά στην TV?
Started By
Zoro
, Mar 01 2008 06:34
175 replies to this topic
Posted 20 November 2008 - 05:30
House M.D./Dexter/Heroes
Προσωπικά οι αγαπημένες μου σειρές.Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια από αυτές.Είναι όλες must-see
Προσωπικά οι αγαπημένες μου σειρές.Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια από αυτές.Είναι όλες must-see
http://www.quotes-sayings.net/ Find the best Quotes and Sayings and share them with Facebook and Twitter
Posted 20 November 2008 - 10:38
Band of Brothers!!!!
Δεν περίμενα να βρω αυτή τη σειρά στη λίστα πάνω!!!!
My second choice would be House MD!!!!
Δεν περίμενα να βρω αυτή τη σειρά στη λίστα πάνω!!!!

Spoiler:
My second choice would be House MD!!!!

Posted 02 December 2008 - 08:18
Lost!
Dr. house!
απλα...
Dr. house!
απλα...

Spoiler:
Posted 02 December 2008 - 23:07
Απο τις πιο προσφατες σειρες οι καλυτερες για μενα ειναι: Prison Break/Heroes/Smallville/Lost/ Knight rider(αν και δεν ειναι τιποτα σπουδαιο περναει ευχαριστα η ωρα σου) και φυσικα Greek FTW!!!!
Απο παλιες ειναι: Friends/Simpsons/South park/Dexter/Battlestar Galactica/Babylon 5/ Highlander και αλλες πολλες.
Απο παλιες ειναι: Friends/Simpsons/South park/Dexter/Battlestar Galactica/Babylon 5/ Highlander και αλλες πολλες.
Posted 04 December 2008 - 22:00
Εγω ψηφισα House M.D., παρολ'αυτα ομως νομιζω πως και το Lost και το Prison Break και το CSI αλλα και το Dexter ειναι εξαιρετικα, ενω αρκετες απο τις σειρες που ειναι στην λιστα δεν τις εχω ακουσει καν

Posted 08 December 2008 - 22:00
House M.D. is the best με τους καλύτερους χαρακτήρες και τον πιο sarcastic ever πρωταγωνιστή....Love Gregory!!!
:nbleed:
:nbleed:

Posted 07 January 2009 - 12:58
για μενα House, αν και προτιμώ τον Laurie Άγγλο.
btw η δυσανεξία μου στο grey's Anatomy είναι μνημειώδης. απορώ πώς διάολο το βλέπουνε
μετά έρχεται το Close to Home που τώρα ξεκίνησε να παίζεται στην ελληνική τβ. τα έχει τα ηθικοπλαστικά του, αλλά βλέποντάς το δε χρειάζεται να διαβάσω ποινική δικονομία οπότε πάει στα faves
από όσα παίζονται τώρα αναμφίβολα και το pushing daisies. είναι τόσο cute που βλέπεται μόνο μαζί με lemon pies.
btw η δυσανεξία μου στο grey's Anatomy είναι μνημειώδης. απορώ πώς διάολο το βλέπουνε

μετά έρχεται το Close to Home που τώρα ξεκίνησε να παίζεται στην ελληνική τβ. τα έχει τα ηθικοπλαστικά του, αλλά βλέποντάς το δε χρειάζεται να διαβάσω ποινική δικονομία οπότε πάει στα faves

από όσα παίζονται τώρα αναμφίβολα και το pushing daisies. είναι τόσο cute που βλέπεται μόνο μαζί με lemon pies.

Posted 07 January 2009 - 13:11
House M.D. δαγκωτό κ Monk
Χαρακτήρες που δεν τους συναντάς τόσο συχνά γι'αυτό κ γίνονται αγαπημένοι!

Posted 23 January 2009 - 15:32
Xωρίς δέυτερη σκέψη HEROES
(Hiro Nakamura rules XD)
Μετά Prison Break k Lost..

Μετά Prison Break k Lost..
Posted 23 January 2009 - 15:37
Αν και καμποσες απο τις σειρες τις παρακολουθω ψηφιζω Lost (ευτυχως μπηκαμε στον τελευταιο κυκλο, επιτέλους!).

Posted 30 January 2009 - 13:31
Προσωπικά, πάντα προτιμούσα και θα συνεχίσω να προτιμώ το Friends!! Δυστιχώς όμως δεν υπάρχει poll για αυτό!
Friends FTW-The Best!!
Friends FTW-The Best!!

[SIGPIC]Life is RPG[/SIGPIC]
Posted 02 February 2009 - 11:10
Blackadder
Blackbooks
Friends
How I met Your Mother
The Big Bang Theory
Two And A Half Men
The Storyteller
The Small House House In The Prairie(just pulling your chain guys(and girls))
Blackbooks
Friends
How I met Your Mother
The Big Bang Theory
Two And A Half Men
The Storyteller
The Small House House In The Prairie(just pulling your chain guys(and girls))
Posted 02 February 2009 - 11:24
Ψήφισα άλλη αφού στο poll δεν υπάρχει το six feet under.Από αυτές του poll θα ψήφιζα Dexter.
Μπορεί να ψήφιζα και Nip/tuck ή House αν είχα δει περισσότερα επεισόδια..
Μπορεί να ψήφιζα και Nip/tuck ή House αν είχα δει περισσότερα επεισόδια..