Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγαπημένη ξένη σειρά στην TV?

• Please log in to reply
175 replies to this topic

Poll: Ποιά είναι η αγαπημένη σας ξένη σειρά της τηλεόρασης? (183 member(s) have cast votes)

Ποιά είναι η αγαπημένη σας ξένη σειρά της τηλεόρασης?

1. 24 (2 votes [1.09%] - View)

Percentage of vote: 1.09%

2. Prison Break (11 votes [6.01%] - View)

Percentage of vote: 6.01%

3. Lost (34 votes [18.58%] - View)

Percentage of vote: 18.58%

4. Heroes (14 votes [7.65%] - View)

Percentage of vote: 7.65%

5. Rome (3 votes [1.64%] - View)

Percentage of vote: 1.64%

6. The Sopranos (2 votes [1.09%] - View)

Percentage of vote: 1.09%

7. Band of Brothers (3 votes [1.64%] - View)

8. Nip/Tuck (6 votes [3.28%] - View)

Percentage of vote: 3.28%

9. House M.D. (36 votes [19.67%] - View)

Percentage of vote: 19.67%

10. Dexter (12 votes [6.56%] - View)

Percentage of vote: 6.56%

11. Voted Smallville (5 votes [2.73%] - View)

Percentage of vote: 2.73%

12. Battlestar Galactica (6 votes [3.28%] - View)

Percentage of vote: 3.28%

13. CSI-Crime Scene Investigation(Όλα) (3 votes [1.64%] - View)

14. Alias (3 votes [1.64%] - View)

15. Άλλη (43 votes [23.50%] - View)

Percentage of vote: 23.50%

Vote Guests cannot vote

#121 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 02 February 2009 - 13:31

Γιατί δεν υπάρχει Scrubs στη λίστα;:cry5:
Posted Image

#122 panathinaikara

panathinaikara

Anime Amateur

• Members
  • 101 posts

Posted 06 February 2009 - 18:08

Καλύτερες κωμωδίες: Scrubs>>>>> How imet your mother>= FRIENDS

#123 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 06 February 2009 - 18:59

office, 30 rock, pushing daisies, carnivale, oz, supernatural, scrubs, battlestar galactica
this poll is fail :(

Posted Image

#124 Devilslayer_PS

Devilslayer_PS

Starting...

• Members
  • 25 posts

Posted 06 February 2009 - 19:33

LOST πρωτια.ισως γιατι ηταν απο τα πρωτα(η ισως το πρωτο)που αλαξαν το σκνηνικο στην τηλεοραση τον κινηματογραφο κλπ.αν και απ οτι βλεπω εχει χασει λιγω το παλιο το ενδιαφερων πιστευω οτι ειναι ακομα το καλυτερο δυναμικα.απ τα αλλα με ειχε εντυπωσιασει το prison break.πολυ εξυπνη σειρα.οσο για το house τι να πω,ο τυπος ειναι απαιχτος(let the desease talk to us?ναι τους ειπα κατι για να τους κουφανω.).μισω το nip tuk.τι να πω,αρχισα να βλεπω τη σειρα για να βλεπω λιγο gore πριν κοιμηθω,αλλα αυτο το πραγμα ειναι σιχαμενο.ειναι λες και θελει να σου πει αυτη η σειρα οτι το μονο που μπορεις να βρεις σε αυτον τον κοσμο εινα μιζερια και τραβεστιδες.τωρα ξερω οτι αν θελω ποιωτικο gore τa anime μπορουν να μου το προσφερουν απλωχερα
Posted Image

#125 stavros4815162342

stavros4815162342

Starting...

• Members
  • 7 posts

Posted 01 March 2010 - 15:49

Lost με διαφορά η καλύτερη σειρά ever!!!

Απορώ γιατί υπάρχει το
Rome στη λίστα και δεν υπάρχουν άλλες καλυτερες σειρές (όπως the shield, wire κτλ)

#126 anaktas

anaktas

Wannabe Mangaka

• Members
  • 334 posts
  • LocationGreece

Posted 01 March 2010 - 16:16

Heroes and Nip/Tuck
The Suraido Project

Posted Image

#127 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 posts

Posted 01 March 2010 - 16:32

Heroes and Nip/Tuck

τα ιδια..

#128 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 01 March 2010 - 17:59

Δεν εβαλες desperate housewifey's και boston legal >.>! Ειμαι μεγαλος φαν κ εχω δει ολες τις σεασον.
Ολα τα αλλα εχουν μηδαμινο σεναριο(Ειδικα το λοστ πολυ παρακμη γτ κατα τη γνωμη μ την σειρα την εχουν τραβηξει ηδη αρκετα(μασημενη τροφη).

Posted Image

#129 stavros4815162342

stavros4815162342

Starting...

• Members
  • 7 posts

Posted 01 March 2010 - 18:35

Δεν εβαλες desperate housewifey's και boston legal >.>! Ειμαι μεγαλος φαν κ εχω δει ολες τις σεασον.
Ολα τα αλλα εχουν μηδαμινο σεναριο(Ειδικα το λοστ πολυ παρακμη γτ κατα τη γνωμη μ την σειρα την εχουν τραβηξει ηδη αρκετα(μασημενη τροφη).

Τί?????:mador2:Το ΛΟΣΤ μηδαμινό σενάριο????:OMG3:Μασημένη τροφή???:OMG3:

Σίγουρα μιλάς χωρίς να το έχεις δει. Μασημένη τροφή είναι το μόνο που δεν ταιριάζει στο ΛΟΣΤ, ίσα ίσα είναι από τις λίγες σειρές που σου δίνουν τη δυνατότητα να σκεφτείς τι επρόκειται να επακολουθήσει.
μηδαμινό σενάριο????
Ούτε αυτό δεν ταιριάζει, έχει ενδιαφέρον, καλό και πάνω απ' όλα πρωτότυπο σενάριο που ξεπερνάει κάθε σειρά.

#130 Yojimbo

Yojimbo

Yokai enthusiast

• Members
  • 151 posts

Posted 01 March 2010 - 19:58

Τί?????:mador2:Το ΛΟΣΤ μηδαμινό σενάριο????:OMG3:Μασημένη τροφή???:OMG3:

Σίγουρα μιλάς χωρίς να το έχεις δει. Μασημένη τροφή είναι το μόνο που δεν ταιριάζει στο ΛΟΣΤ, ίσα ίσα είναι από τις λίγες σειρές που σου δίνουν τη δυνατότητα να σκεφτείς τι επρόκειται να επακολουθήσει.
μηδαμινό σενάριο????
Ούτε αυτό δεν ταιριάζει, έχει ενδιαφέρον, καλό και πάνω απ' όλα πρωτότυπο σενάριο που ξεπερνάει κάθε σειρά.

Την σειρά την έχω βαρεθεί εδώ και καιρό, κάποτε ήταν μια από τις αγαπημένες μου, μετά λίγο τα γεμίσματα που κάνανε για να κρατήσει η σειρά περισσότερο, λίγο οι δραματικές στιγμές του κόλου κλπ με έκαναν να χαλαστώ πολύ. Τώρα το βλέπω μόνο επειδή πιστεύω πως θα ήταν μέγιστο χάσιμο χρόνου να το παρατήσω λίγο πριν το τέλος.

Η σειρά αυτή μας έχει δείξει πως είναι επιτηδευμένα ένας μόνιμος άλυτος γρίφος με δήθεν ψαγμένα στοιχεία δανεισμένα από διάφορες εξωτικές πηγές έτσι ώστε να κεντρίζει το ενδιαφέρον και να συνεχίζει ο κόσμος να την βλέπει. Aυτό το trick βέβαια δεν είναι κάτι το πρωτότυπο, καιρό τώρα το χρησιμοποιούν διάφοροι μέτριοι συγγραφείς ώστε να γίνουν τα βιβλία τους best sellers , και με αυτό τον τρόπο ικανοποιούν πολλούς κακόγουστους ανθρώπους, απλά προφανώς δεν σκέφτηκε κάποιος πριν το lost να το κάνει σε μορφή σειράς.

#131 stavros4815162342

stavros4815162342

Starting...

• Members
  • 7 posts

Posted 01 March 2010 - 20:23

Την σειρά την έχω βαρεθεί εδώ και καιρό, κάποτε ήταν μια από τις αγαπημένες μου, μετά λίγο τα γεμίσματα που κάνανε για να κρατήσει η σειρά περισσότερο, λίγο οι δραματικές στιγμές του κόλου κλπ με έκαναν να χαλαστώ πολύ. Τώρα το βλέπω μόνο επειδή πιστεύω πως θα ήταν μέγιστο χάσιμο χρόνου να το παρατήσω λίγο πριν το τέλος.

Η σειρά αυτή μας έχει δείξει πως είναι επιτηδευμένα ένας μόνιμος άλυτος γρίφος με δήθεν ψαγμένα στοιχεία δανεισμένα από διάφορες εξωτικές πηγές έτσι ώστε να κεντρίζει το ενδιαφέρον και να συνεχίζει ο κόσμος να την βλέπει. Aυτό το trick βέβαια δεν είναι κάτι το πρωτότυπο, καιρό τώρα το χρησιμοποιούν διάφοροι μέτριοι συγγραφείς ώστε να γίνουν τα βιβλία τους best sellers , και με αυτό τον τρόπο ικανοποιούν πολλούς κακόγουστους ανθρώπους, απλά προφανώς δεν σκέφτηκε κάποιος πριν το lost να το κάνει σε μορφή σειράς.

Φίλε δε ξέρω τι είναι αυτά που λες και από που τα συμπέρανες, εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι το ΛΟΣΤ είναι 100 βήματα μπροστά από όλες τις άλλες σειρές και ίσως οι περισσότεροι που δήθεν το βαρέθηκαν ίσως το σταμάτησαν επειδή δε μπορούν να το παρακολουθήσουν πλέον (έχουν χιλιομπερδευτεί).
^^^ξέρω πολλούς τέτοιους και λένε τις ίδιες διακιολογίες :hihi2:

#132 Yojimbo

Yojimbo

Yokai enthusiast

• Members
  • 151 posts

Posted 01 March 2010 - 20:45

αυτό που ξέρω είναι ότι το ΛΟΣΤ είναι 100 βήματα μπροστά από όλες τις άλλες σειρές

Όταν λες "άλλες σειρές" σε ποίες σειρές αναφέρεσαι;

Μήπως έχεις δει τις: Battlestar Galactica, Six feet Under, Mad men, Black Books, Spooks, the shield, arrested development, Scrubs, και sopranos;; Γιατί 100 βήματα μπροστά απ'αυτές (και πολλές άλλες) σίγουρα δεν είναι.

#133 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 01 March 2010 - 20:49

24 από μένα.
Jack Bauer = ΘΡΗΣΚΕΙΑ !
Posted Image

#134 stavros4815162342

stavros4815162342

Starting...

• Members
  • 7 posts

Posted 01 March 2010 - 21:13

Όταν λες "άλλες σειρές" σε ποίες σειρές αναφέρεσαι;

Μήπως έχεις δει τις: Battlestar Galactica, Six feet Under, Mad men, Black Books, Spooks, the shield, arrested development, Scrubs, και sopranos;; Γιατί 100 βήματα μπροστά απ'αυτές (και πολλές άλλες) σίγουρα δεν είναι.

Εχω δει αρκετές από αυτές και δε συγκρίνονται με το ΛΟΣΤ αν και αρκετά καλές ορισμένες (the shield,Six feet Under,sopranos κ.α)
Μα καλά τι κόλλημα έχετε φάει ορισμένοι με το Battlestar Galactica????
Ανήκει στις καλές σειρές θα μου πεις???? Το είχα αρχίσει πριν χρόνια (δεν έχω δει το φινάλε του) αλλά δε με εντυπωσίαζε καθόλου.

Κατ' αρχάς το ΛΟΣΤ έχει κάτι το ξεχωριστό που σπανίζει στις σειρές
Μπορείς να δεις και να ξαναδεις τη σειρά με το ίδιο ενδιαφέρον (και δεν είμαι μόνο εγώ που το λέει αυτό)

#135 stavros4815162342

stavros4815162342

Starting...

• Members
  • 7 posts

Posted 01 March 2010 - 21:15

24 από μένα.
Jack Bauer = ΘΡΗΣΚΕΙΑ !

Είσαι σε καλό δρόμο :riiight: