Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Amane Misa,την αγαπάμε ή την μισούμε??

• Please log in to reply
446 replies to this topic

Poll: Σας άρεσε η Misa σαν χαρακτήρας στο Death Note? (274 member(s) have cast votes)

Σας άρεσε η Misa σαν χαρακτήρας στο Death Note?

1. Ναι,την βρήκα συμπαθητική και ενδιαφέρουσα (129 votes [13.96%] - View)

Percentage of vote: 13.96%

2. Όχι,καλύτερα να μην υπήρχε καθόλου στην σειρά (55 votes [5.95%] - View)

Percentage of vote: 5.95%

3. Δεν με απασχόλησε (53 votes [5.74%] - View)

Percentage of vote: 5.74%

4. Θα την προτιμούσα σε ένα hentai (687 votes [74.35%] - View)

Percentage of vote: 74.35%

Vote Guests cannot vote

#121 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 posts

Posted 02 June 2008 - 13:23

Μα εγώ δεν είπα κάτι τέτοιο. Λέω αν σε εσένα φαίνεται μλκς, θα τον συμπαθούσες επειδή είναι anime χαρακτήρας και δεν σου επηρεάζει την ζωή;

Μπορει, αναλογα με το πως θα μου κατσει!
Συγνωμη αλλα νομιζω οτι μπορω να διαλεγω μονος μου τι μου αρεσει.

#122 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 02 June 2008 - 13:56

συγγνωμη υπαρχει ανθρωπος που θα εχει γυρω του φιλο/γνωστο που θα ξερει οτι ειναι M@...ς και θα συνεχιζει να τον συμπαθει???Δεν νομιζω.... Δεν μπορω να καταλαβω πως μπορει καποιος και λειτουργει με 2 μετρα και 2 σταθμα επειδη μονο και μονο ειναι φανταστικος χαρακτηρας η misa. Η συμπαθεια η η αντιπαθεια δημιουργουνται με βαση συγκεκριμενα κριτηρια...τα οποια ειναι συγκεκριμενα και κατα το μεγαλυτερο μερος τους σταθερα.........
Και οχι ρε παιδια δεν το δεχομαι αυτο το οτι ειναι ομορφη και της συγχωρουνται τα παντα.... ακουγεται εξαιρετικα ρηχο και υποβιβαζει τους ιδιους τους αντρες....Και ο Light ωραιος ητανε αλλα δεν υπαρχει κοπελα που να λεει οτι δεν ηταν ενα ελεεινο καθαρμα
Spoiler:
Εκτος και αν παραδεχεστε οτι οι γυναικες ειμαστε πιο εξυπνες (οποτε μετα απο αυτη την δηλωση παω πασο και σας χαριζω και το poll )

Edited by iristella, 02 June 2008 - 14:02.

#123 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 02 June 2008 - 14:35

Απλα για να τα ξεκαθαρισω,γιατι βλεπω δημιουργηθικε μπερδεμα στο poll:

Οταν εφτιαξα το poll ειχα τις εξης ιδεες:

1)Ψηφιζετε την Μisa απλα αν την συμπαθησατε ή οχι,ασχετα απο το ποσο σημαντικη ηταν για την πλοκη(το γραψα και στην πρωτη σελιδα)...

Φανταστειτε οτι αντι γι αυτην ειχαμε εναν μορφωνιο 2 μετρα,bodybuider,με 3 πτυχια πανεξυπνο,ενα DN στην τσεπη και ειναι fan του Kira,πιστος ακολουθος.(αντιστοιχα μια κοπελα για τα αγορια xD)

2)Μετραμε και την ομορφια και τον χαρακτηρα.

Αυτο το λεω με αφορμη κατι που ειπε η usagi σε προηγουμενη σελιδα,για τον αν θα την συμπαθουσατε αμα ηταν χοντρη και με σπυρια κλπ..

Αυτο μπερδευει τα παντα,κι εγω οταν λεω συμπαθητικη τα μετραω και τα 2..

Γιατι αν σκεφτειτε και το αναποδο,ηταν οπως ειναι τωρα εμφανισιακα,αλλα συνεχως περηφανευεται,φτυνει τον επομενο,γραφει στο Death Note οποιον της τυχει μπροστα στον δρομο και τις Κυριακες κανει λοττο για το ποιον τυχαιο θα σκοτωσει,ε,οχι....οσο ομορφη κι αν ηταν δεν θα μου αρεσε ετσι...poll δεν θα εκανα βασιζομενος μονο στην εξωτερικη ομορφια...

Οπως και poll πιθανον δεν θα εκανα αν ηταν κακασχημη..

Ειπα Η Misa!!

Αυτη που ξερετε,ιδια εμφανισιακα,ιδια και απο μεσα!!

Τωρα αν καποιοι εχουν προβλημα να ξεχωρησουν τα ενστικτα τους και τις σαρκικες αρεσκειες απο την εσωτερικη ομορφια,ας την θεωρησουν μονο πως ειναι απο μεσα,τον χαρακτηρα της κι ας αγνοησουν την εξωτερικη...

Παντως,γενικως εκανα το poll για να δειτε την Μisa σαν συνολο και οχι μονο απο μεσα,ουτε μονο απο εξω....μην τα μπερδευετε(εγω τουλαχιστον ξερω να τα ξεχωριζω,ελπιζω να μην τα δυσκολευει πολυ αυτο...σοβαρα μιλαω)

Παντως να quotaro και αυτο που ειπε η Teachan χτες το βραδι,το οποιο με εκφραζει απολυτα,δεν υπαρχει δικιο και αδικο,υπαρχει μ'αρεσει ή δεν μ'αρεσει(ή δεν μ'ενδιαφερει:))

Δεν είναι εδώ debate για το ποιός έχει δίκιο και ποιός άδικο! Πείτε τη γνώμη σας, κάντε και καμιά ψιλή κουβεντούλα και στοπ.

Edited by Zoro, 02 June 2008 - 14:45.

#124 iloveL

iloveL

Anime Freak

• Members
  • 293 posts

Posted 02 June 2008 - 14:42

ας μην ηταν ωραια γκομενα και σιγα μην τις εδιναν σημασια..
(και καποιος αλλος το ειπε αυτο και δεν μπορω να το βρω αλλα συμφωνω)

ε και εγω συγχωρω τα παντα στον LIGHT και δεν νοιαζει που ηταν καθαρμα γιατι ειναι κουκλος XDDDD lol ..σοβαρα!

καποιος ειπε πως βγηκε misa στο test/δεν μπορω να το βρω που.
αν ηταν ο zoro(νομιζω) αυτο εξηγει πολλα. i now totally get why you like her
XDDDD lol :hahaha:(εγω ασε τι βγηκα.. )

παρτε παραδειγμα της usagi 19 Pic elfen lied αυτες ειναι ηρωiδες!!
οχι η misa(ασχετο <3 myv sig xDDDD lol)

Edited by iloveL, 02 June 2008 - 20:17.

#125 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 02 June 2008 - 14:45

Θεέ και κύριε,21 άτομα υπέρ της Misa-Misa...Και γω που νόμιζα πως επικρατεί γενικό μίσος...

Θυμάστε γιατί αρέσει στον κόσμο η Lucy από το Elfen Lied;

Ήταν όμορφη (επιπλέον, μας τα είχε δείξει όλα), και είχε και κάτι "ψυχικά τραύματα".

Αυτά τα δύο αρκούν για να της δώσει η πλειοψηφία των θεατών το δίκιο να θερίζει κόσμο.

Όπως βλέπετε, αυτές οι δύο συνθήκες αρκούν για κάθε anime θηλυκό. Textbook case. :yawn2:

Μην μου συγκρίνεις τη Lucy με αυτό το %$@$^ μη γίνουμε από 2 χωριά χωριάτες :df13952b::df13952b:

Δεν ήξερα πως τραβάνε τα ψυχικά τραύματα,αλλά ομορφιά έχουν το 95% των anime girls,γιατί δεν είναι δημοφιλείς όλες?

Εγώ σαν λόγο δίνω το Death Note ως σειρά,γιατί με τον ίδιο τρόπο και η Sakura στο Naruto από ανύπαρκτη έχει αποκτήσει fans(κάτι που αν δεν ήταν τόσο γνωστή η σειρά που πρωταγωνιστεί,ούτε στα όνειρα της δεν θα το βλεπε)
Άρα Mainstream show + mediocre character = Win

Βέβαια για τον παραπάνω λόγο ίσως και η Lucy έχει όσο κοινό έχει,αλλά δεν είναι το ίδιο γνωστό το Elfen Lied με το Death Note...

#126 iloveL

iloveL

Anime Freak

• Members
  • 293 posts

Posted 02 June 2008 - 14:46

α και το poll μηπως ειναι λαθος.. i mean κατι λειπει
μπορει καποιος να την μισει αλλα να θελει να ειναι στην ταινια..

i still can't stand her..

#127 usagi 19

usagi 19

Didi-chan

• Members
  • 168 posts

Posted 02 June 2008 - 14:55

@Zoro: Gomen...νομιζά οτι το "χαρακτήρας" αναφερόταν στη προσωπικότητα , ενω εσύ το αναφέρεις ως χαρακτήρας στο anime....

Στη προκειμένη περίπτωση οφείλω να ομολογήσω πως έχουμε μια μάχη που έχει χαθεί ήδη...

είναι ομορφη η καταραμένη και αυτό το παραδέχομαι....:if:

Αλλά μη μου συγκρίνεται την Misa με την Lucy...
οι τοίχοι δεν έχουν μόνο αυτία , έχουν και φωνή...

Posted Image

#128 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 02 June 2008 - 14:56

ας μην ηταν ωραια γκομενα και σιγα μην τις εδιναν σημασια..
(και καποιος αλλος το ειπε αυτο και δεν μπορω να το βρω αλλα συμφωνω)

Ναι,αλλα αν ηταν πανεμορφη και ομως μειωνε ολο τον υπολοιπο κοσμο παλι δεν θα την ψηφιζα...τα κοιταω και τα 2...δες το απο πανω ποστ!

καποιος ειπε πως βγηκε misa στο test/δεν μπορω να το βρω που.
αν ηταν ο zoro(νομιζω) αυτο εξηγει πολλα. i now totally get why you like her
XDDDD lol :hahaha:

Ναι,εγω!!Αλλα δεν το θελα,Light ή L ηθελα κι εγω:sigh2:

Εχω πει τοσες φορες οτι σαν κι αυτην δεν θελω να μαι...μ'αρεσει οπως ειμαι...

παρτε παραδειγμα της usagi 19 Pic elfen lied αυτες ειναι ηρωηδες!!
οχι η misa(ασχετο <3 myv sig xDDDD lol)

Αλλη απο κει...κι ομως το παραδειγμα ειναι πολυ κοντινο...

Ολοι συμπαθουν την Lucy που δεν ξεχωρηζε καν καλους απο εγκληματιες και ομως την Misa ερχονται οι haters και γραφουν(γιατι ειμαστε πλειοψηφια απλα δεν γραφουν οι υπερ!)

Και οι 2 μοιαζουν,και οι 2 ειχαν σκληρο παρελθον...

Η Lucy μεν δεν ειχε κανεναν στον κοσμο και εγινε "ρατσιστρια" κατα καποιον τροπο,θεωρησε τον εαυτο της ανωτερο ον και σκωτονε οποιον βαδιζε τον δρομο της...παρ ολα αυτα ειχε επιγνωση του τι εκανε,insane δεν ηταν,συνδρομο ανωτεροτητας ειχε(της φυλης στην περιπτωση)...

Η Misa δε,ειχε λιγοτερο σκληρο παρελθον απο την Lucy αλλα και παλι σκληρο..

Και θα μου πειτε,καλυτερα η Lucy που "δουλευε" μονη της παρα η Misa που εκανε τα εργα αλλου...ναι,αλλα τουλαχιστον το εργο του Light ειχε κεντριστει γυρω απο τους εγκληματιες(και απο αρκετους αθωους,αλλα καμια σχεση με των αριθμο των εγκληματιων)...

Εγω θεωρω καλυτερο να σκοτωνεις τους εγκληματιες παρα να μπαινεις στο σπιτι μιας οικογενειας που ετοιμαζετε να φαει και,επειδη ζηλευω,να τους καθαρισω ολους...(ακομα θυμαμαι την σκηνη,μου χει μεινει)

Και αυτο μου δινει και την αφορμη να σας δειξω οτι την Misa την εβλεπα σαν συνολο και οχι μονο απ εξω...

Η Lucy δεν μ'αρεσε σαν χαρακτηρας,κι ομως δεν μπορειται να πειτε οτι ηταν ασχημη...

Αν ομως ειχα κανει poll μ'αυτη αντι για την Misa,εγω θα ειχα βαλει ΟΧΙ,δεν την συμπαθησα,την μισησα και δεν την καταλαβαινω,μιας και αλλα ατομα εχουν περασει χειροτερα....(αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα,μην ανοιξουμε για την Lucy τωρα,γιατι εχω ξαναπει οτι η "δυναμη" που ειχε να αντεπιτηθεται ειναι που εκανε την διαφορα,αν δεν εχε την δυναμη,ειτε θα συνηθιζε την ζωη της ειτε θα αυτοκτονουσε..)

Αυτα απο εμου...

@Zoro: Gomen...νομιζά οτι το "χαρακτήρας" αναφερόταν στη προσωπικότητα , ενω εσύ το αναφέρεις ως χαρακτήρας στο anime....

Στη προκειμένη περίπτωση οφείλω να ομολογήσω πως έχουμε μια μάχη που έχει χαθεί ήδη...

είναι ομορφη η καταραμένη και αυτό το παραδέχομαι....:if:

Δεν ειπα οτι ειναι βασισμενο στην ομορφια το poll,μην αλλαζεις τα λογια μου...

Ειπα να την δουμε σαν συνολο,απλα αλλοι καθονται και βλεπουν την ομορφια μονο...

Ειπα ηδη,αν ηταν πανεμορφη αλλα "snob" δεν θα ψηφιζα υπερ...

Η Misa ως συνολο,ξεχωριστε το...(τσσσσ,ξεφουσκονω λιγο τωρα:nanana:)

Edited by Zoro, 02 June 2008 - 15:04.

#129 usagi 19

usagi 19

Didi-chan

• Members
  • 168 posts

Posted 02 June 2008 - 15:00

μα η lucy σκότωνε γιατι δεν ήταν ανθρωπος! εννοώ οτι όλοι δεν έλεγα πως δημιουργήθηκαν για να σκοτώνουν ανθρώπους?

και η Misa μια χαρα τρεις λαλούν και δύο χορεύουν ήταν ...δεν την είδα ποτέ προβληματισμένη για το παρελθόν της η τα ψυχικά τις τραύματα που δε συγκρίνονται στο ελάχιστο με όλα υτ΄που είχε περάσει η Lucy..
αλά όπως είπες και εσύ ας μην οίξουμε τετοια κουβεντα....
οι τοίχοι δεν έχουν μόνο αυτία , έχουν και φωνή...

Posted Image

#130 iloveL

iloveL

Anime Freak

• Members
  • 293 posts

Posted 02 June 2008 - 15:04

το ειχα δει το απο πανω post
αν ηταν ασχημη αλλα ειχε ιδιο χαρακτηρα θα την ψηφιζες???? ?

και εγω βγηκα οτι δεν ηθελα !!γαμησε τα
παρολα αυτα εξηγει γιατι σ'αρεσει ασχετα αν θελεις να της μοιαζεις η' οχι
αν εχεις στοιχεια απο την προσωπικοτητα της ειναι λογικο να σ'αρεσει.
μπορει οταν αγαπας καποιον π.χ. να τα δινεις ολα.
ασχετα αν αυτα τα τεστ δεν τα παιρνουμε σοβαρα το πως βγηκες misa was xDDDD
so funny

#131 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 02 June 2008 - 15:07

το ειχα δει το απο πανω post
αν ηταν ασχημη αλλα ειχε ιδιο χαρακτηρα θα την ψηφιζες???? ?

Ειπα οχι,δεν θα την ψηφιζα αν ηταν κακασχημη,κοιταω και την ομορφια...

Αλλα αντιστοιχα,αν ηταν οπως ειναι και σκοτωνε οποιον της τυχαινε μπροστα και εφτυνε τον επομενο,αν θεοποιουσε τον εαυτο της πχ,δεν θα ψηφιζα υπερ....

Την κοιταω και στα 2,οχι μονο ομορφια,οχι μονο χαρακτηρα....

αν εχεις στοιχεια απο την προσωπικοτητα της ειναι λογικο να σ'αρεσει.

Εγω τωρα σε βριζω??:nanana:

Ειπα οτι μ'αρεσει σαν χαρακτηρας,δεν ειπα οτι ειμαι ετσι κι εγω!!:df13952b:

ασχετα αν αυτα τα τεστ δεν τα παιρνουμε σοβαρα το πως βγηκες misa was xDDDD
so funny

Unfortunately,it was:sigh2:...........:hihi2::wooi2:

#132 iloveL

iloveL

Anime Freak

• Members
  • 293 posts

Posted 02 June 2008 - 15:14

αληθεια το μονο καλο που μπορω να βρω πανω της εκτος απο το ηταν ομορφη
ειναι πως αν αγαπαει καποιον
θα εκανε τα παντα γι αυτον
οσο παρανοικα ηλιθια εκνευριστικα συμφεροντολογικα
κι αν το κανει

but i still hate her.. με εκνευριζε στο anime απιστευτα

#133 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 02 June 2008 - 15:14

Zoro παιδι μου, για να καταλαβω....Δημιουργεις το thread, γνωριζει επιτυχια, με βαση το poll γινονται ΟΙ κοινωνικο χαβαλε ψυχολογικες συζητησεις στις οποιες μαλιστα συμμετεχεις ενεργα,,,,, και τωρα θες να μας διωξεις????

#134 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 02 June 2008 - 15:19

Zoro παιδι μου, για να καταλαβω....Δημιουργεις το thread, γνωριζει επιτυχια, με βαση το poll γινονται ΟΙ κοινωνικο χαβαλε ψυχολογικες συζητησεις στις οποιες μαλιστα συμμετεχεις ενεργα,,,,, και τωρα θες να μας διωξεις????

Οχι,ποιος ειπε οτι διωχνω καποιον??:hmmm:

(δεν ξερω αν κανεις πλακα:?)

Απλα ξεκαθαρισα μερικα πραγματα γιατι δεν το περιμενα να γινει τετοιο μπερδεμα,αφορμη ηταν το post της usagi...

Δεν το περιμενα να νομιζουν οι μισοι οτι ψηφισα μονο για την ομορφια...ειπα,σαν συνολο δειτε την,ασχετα απο την σημασια που ειχε στην πλοκη....

(που μου φαινετε ειναι και λογικο,οταν ψηφιζεις εναν χαρακτηρα τον βλεπεις σαν συνολο....ουτε αμα ηταν χοντρος θα τον ψηφιζες?,ουτε αν ηταν πιο εξυπνος θα τον ψηφιζες?...καμια υποθεση,ετσι ηταν ο χαρακτηρας αυτος,σ'αρεσε??)

αληθεια το μονο καλο που μπορω να βρω πανω της εκτος απο το ηταν ομορφη
ειναι πως αν αγαπαει καποιον
θα εκανε τα παντα γι αυτον
οσο παρανοικα ηλιθια εκνευριστικα συμφεροντολογικα
κι αν το κανει

but i still hate her.. με εκνευριζε στο anime απιστευτα

Ε,ενω εμενα μ'αρεσει,δεν χρειαζεται να μαλωνουμε,βαζει ο καθενας την αποψη του,το συζητμαε λιγο και τελειωνουμε...απλα εχει ανοιξει θεμα κανονικο γιατι μας αρεσει η Misa(γιατι οι haters ειναι που γραφουν κυριως)...

Δεν θελει εξηγηση....μας αρεσει και τελειωσε...

Στην αρχη το ξεκινησα στην πλακα αλλα το πηγαμε πολυ στο σοβαρο....

Απλα βαλτε τι νοιωθετε...

Δεν σας αρεσε,θελετε να της κανετε VooDoo,καλως...

Την αγαπατε και θα θελατε να γνωρισετε τετοιο κοριτσι,καλως...

Αλλα να τελειωνει εκει...

#135 iloveL

iloveL

Anime Freak

• Members
  • 293 posts

Posted 02 June 2008 - 15:23

XDDDD ναι lmfao
θελει να μας διωξει

ζαλiστηκε γιατι συμβαινει το εξης περιεργο ενω νικανε οι φαν της misa
κανεις αλλος δεν την υποστηριζει εκτος απο το zoro