Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Amane Misa,την αγαπάμε ή την μισούμε??

• Please log in to reply
446 replies to this topic

Poll: Σας άρεσε η Misa σαν χαρακτήρας στο Death Note? (274 member(s) have cast votes)

Σας άρεσε η Misa σαν χαρακτήρας στο Death Note?

1. Ναι,την βρήκα συμπαθητική και ενδιαφέρουσα (129 votes [13.96%] - View)

Percentage of vote: 13.96%

2. Όχι,καλύτερα να μην υπήρχε καθόλου στην σειρά (55 votes [5.95%] - View)

Percentage of vote: 5.95%

3. Δεν με απασχόλησε (53 votes [5.74%] - View)

Percentage of vote: 5.74%

4. Θα την προτιμούσα σε ένα hentai (687 votes [74.35%] - View)

Percentage of vote: 74.35%

Vote Guests cannot vote

#106 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 posts

Posted 02 June 2008 - 11:22

Ωραία από δω και πέρα θα υποστηρίζω τον Light το κάθαρμα επειδή είναι καλό πιπίνι....:emptyonexg1:
Ηθελά να ήξερα άμα η Misa είχε τον ίδιο ακριβώς χαρακτήρα αλλά ήταν χοντρή με κυτταρίτιδα και σπυριά αν θα την λατρεύατε τόσο...:orly:
εσεις οι 19 ψηφοφόροι....

Αν ηταν χοντρή με κυτταρίτιδα κλπ, τοτε κατα πρωτο λογο τα Shinigami δεν θα ανακατευονταν μαζι της και δεν θα γινοταν ο 2ος Kira.
Και βεβαια επειδη στους χαρακτηρες των ανιμε η εμφανηση ειναι σημαντικη, σιγουρα δεν θα ειχα ψηφισει υπερ της.
Τι λεω, δεν θα ειχε γινει καν ψηφοφορια για χαρη της.
Επειδη ομως ειναι κουκλα με moe pigytails και συζητηση γινεται και flame war κανουμε για χαρη της, αμα λαχει!

#107 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 02 June 2008 - 11:30

Αν ηταν χοντρή με κυτταρίτιδα κλπ, τοτε κατα πρωτο λογο τα Shinigami δεν θα ανακατευονταν μαζι της και δεν θα γινοταν ο 2ος Kira.
Και βεβαια επειδη στους χαρακτηρες των ανιμε η εμφανηση ειναι σημαντικη, σιγουρα δεν θα ειχα ψηφισει υπερ της.
Τι λεω, δεν θα ειχε γινει καν ψηφοφορια για χαρη της.
Επειδη ομως ειναι κουκλα με moe pigytails και συζητηση γινεται και flame war κανουμε για χαρη της, αμα λαχει!

exactly our point.

για ένα πουκάμισο αδειανό, για μια Μίσα-Μίσα:fromabove:

Posted Image

#108 usagi 19

usagi 19

Didi-chan

• Members
  • 168 posts

Posted 02 June 2008 - 11:31

αουτς! τελικά η δύναμη ένος moe είναι πολυ΄πιο δυνατή από όσο νόμιζα....:if:
τι να πω...μόνο που η ψηφοφορία λέει άν τη συμπαθείτε(αν σας αρέσει σαν χαρακτήρας οχί άμα ήταν ωραία γκόμενα!:df13952b:
οι τοίχοι δεν έχουν μόνο αυτία , έχουν και φωνή...

Posted Image

#109 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 02 June 2008 - 11:34

usagi κοπελια, ως γνωστον ειμαστε γουρουνια και μπροστα σε ενα moe loli with pigtails, ποιος κοιταει τον χαρακτηρα?:hahaha::hahaha:

καφριλα, αλλα ειναι η αληθεια δυστυχως. χαρακτηρα κοιταμε οταν θελουμε να βρουμε κοπελα να παντρευτουμε. αρα λοιπον, ποιος τον χ**ει τον χαρακτηρα της.

ναι ναι, ειμαστε απεριγραπτοι, κια πολλα αλλα πραγματα που δεν μου επιτρεπουν οι κανονες του φορα να αναφερω αλλα ειναι η αληθεια

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#110 usagi 19

usagi 19

Didi-chan

• Members
  • 168 posts

Posted 02 June 2008 - 11:48

:nanana:
Ειναί χαζή εμπρός λοιπόν δε τη συμπαθουμε!!!!
Δεν είναι η ψηφοφορία θέμα εμφάνισης αλλά χαρακτήρας (που ενταξεί τον χέζετε όπως λες αλλά εώ είναι θέμα anime όχι να βρείτε κοπέλα!:nanteee:)

Ουτέ έμενα δε μπορώ να πείσω....:beaten:
πάω να βρω ενισχύσεις...

Posted Image

#111 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 02 June 2008 - 11:51

Δεν είναι η ψηφοφορία θέμα εμφάνισης αλλά χαρακτήρας (που ενταξεί τον χέζετε όπως λες αλλά εώ είναι θέμα anime όχι να βρείτε κοπέλα!:nanteee:)

ακριβως αυτο που λεω και εγω. δεν ψαχνουμε κοπελα, απλα μας αρεσει να χαζευουμε ενα moe loli with pigtails

#112 usagi 19

usagi 19

Didi-chan

• Members
  • 168 posts

Posted 02 June 2008 - 11:56

:deadga6:i give up....

:orly:μονο που βρηκα το μυστικό όπλα για να σας εξουσιασω όλους....παω να κάνω τα μαλλία μου κοτσιδάκια:hahaha:

Posted Image

#113 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 02 June 2008 - 12:22

Ειπαμε το κοριτσι ειχε ψυχικα τραυματα.
Αυτο αν το συνδυασεις με την Moe εμφάνιση της, με βαση τους κανονες των Anime, δικαιουται να σκοτωνει οποιον θελει.
Αυτο που δεν δικαιολογείται ειναι που εμπλεξε με τον ανεραστο κρυπτοgay τον Light.

Sorry κιόλας, αλλά τι θα πει με βάση τους κανόνες των anime; :oo:
Δηλαδή τι, είμαστε μια νέα θρησκεία που έχει συγκεκριμένο δόγμα και βασίζεται στα anime; :terror2:

Καταρχήν τι θα πει είχε ψυχικά τραύματα. Ε ναι βέβαια, το μάθαμε, είχε ψυχικά τραύματα η κοπελίτσα και για αυτό έσφαζε δεν έφταιγε αυτή :terror2: Αν είχε τόσο χοντρά ψυχικά τραύματα στην τελική τότε τουλάχιστον έπρεπε να την κλείσουν σε ψυχιατρική κλινική, αν και εμένα δεν μου φάνηκε να έχει τέτοια προβλήματα :nosey: Απλά είναι η κλασσική άνιωθη κοπέλα που δεν ξέρει ούτε από ηθικές ούτε τίποτα, λειτουργεί τελείως με κίνητρο το συναίσθημα και κάνει ότι χρειάζεται για να ευχαριστήσει τα γούστα της.

Είναι καλή κοπέλα; Είναι καλή γκόμενα όπως προαναφέρθηκε, όχι καλή κοπέλα. Το να είσαι απλός και αγνός άλλωστε δεν σε κάνει καλό άνθρωπο :sigh2: Αν πήγαινε κάποιος και τις έλεγε, ο Light είναι κακός για αυτόν και για αυτόν τον λόγο και ότι αυτό που κάνει είναι κακό, υπήρχε περίπτωση να νιώσει άσχημα και να πει, "αχ τι έκανα τόσο καιρό, μπορεί να μου αρέσει ο Light αλλά αυτό που κάνει δεν είναι καλό οπότε δεν θα τον βοηθήσω άλλο";
phmava.php

#114 himawarinosekai

himawarinosekai

koko wa doko? O_o

• Members
  • 411 posts

Posted 02 June 2008 - 12:39

Αυτή η άψογη περιγραφή, μου θυμίζει επίσης πολύ έντονα και κάποια άλλη... Δεν θα αναφέρω ποια.

Τελικά όλες οι ιστορίες anime έχουν έναν τέτοιο χαρακτήρα ή είναι ιδέα μου;;;

Πάντως για την Hachi, έχω άλλη άποψη.

Ουπς... βγήκα εκτός θέματος... :emptyonexg1:

Σε περιμένω εδώ για να μου πεις τα προτερήματα της Χάτσικο τα οποία εγώ αδυνατώ να δω.:hmmm: (το βλέπω το ζευγάρι στο άβατάρ σου και ξέρω τί με περιμένει, τα επιχειρήματά σου όμως δεν μπορώ να τα φανταστώ) Σε φιλικό πάντα κλίμα!:beaten:

Περί Μισα. Σωστή η παρατήρηση του phm ότι ο αγνός άνθρωπος δεν είναι και καλός. Η καλοσύνη είναι επιλογή, η αγνότητα είναι προδιάθεση ή τυχαίο γεγονός.

Melkor1431 λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω αλλά δεν είστε όλοι γουρούνια όσο και αν σας βολεύει να γενικεύετε το χαρακτηρισμό. Είναι πολλοί οι άντρες που δε θα θελαν ούτε καν να αγγίξουν μια Μίσα (αν και μάλλον όχι η πλειοψηφία)

#115 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 02 June 2008 - 12:40

Θυμάστε γιατί αρέσει στον κόσμο η Lucy από το Elfen Lied;

Ήταν όμορφη (επιπλέον, μας τα είχε δείξει όλα), και είχε και κάτι "ψυχικά τραύματα".

Αυτά τα δύο αρκούν για να της δώσει η πλειοψηφία των θεατών το δίκιο να θερίζει κόσμο.

Όπως βλέπετε, αυτές οι δύο συνθήκες αρκούν για κάθε anime θηλυκό. Textbook case. :yawn2:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#116 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 02 June 2008 - 12:55

Θυμάστε γιατί αρέσει στον κόσμο η Lucy από το Elfen Lied;

Ήταν όμορφη (επιπλέον, μας τα είχε δείξει όλα), και είχε και κάτι "ψυχικά τραύματα".

Αυτά τα δύο αρκούν για να της δώσει η πλειοψηφία των θεατών το δίκιο να θερίζει κόσμο.

Όπως βλέπετε, αυτές οι δύο συνθήκες αρκούν για κάθε anime θηλυκό. Textbook case. :yawn2:

QFT. δεν ειμαστε περηφανοι για τα γουστα μας αλλα ειναι αληθεια. :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

#117 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 posts

Posted 02 June 2008 - 13:02

Οι πιο πολλοι βλεπουμε τα ανιμε για να διασκεδασουμε. Νομιζω οτι οι πιο πολλοι συμφωνουμε με αυτο. Δεν ψαχνουμε ουτε ανωτερα ιδανικα , ουτε πνευματικη εξυψωση.
Το βρισκω ασκοπο να κρινουμε εναν χρακτηρα σε anime μονο και μονο επειδη δεν συμφωνουμε με την ηθικη του. Το να βαζουμε στην ακρη την Misa επειδη απλα σκοτώνει κοσμο σε ενα ανιμε ειναι απλα παραλογο!
Και δεν βρισκω λαθος να υποστηρίζω εναν χαρακτηρα που με διασκεδαζει και που ναι ,μου αρεσει και η εμφάνισή του!
Και να πω κατι, η Misa ηταν αναγκαια για την πλοκη.
Η παρουσια της εγινε το μεσο που αναγκασε τον Light να αποκαληψει το Death Note και την χρηση του.
Διαφορετικα η ιστορια θα κολαγε στην διαμαχη Light - L και δυσκολα θα προχώραγε στην λυση.

#118 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts

Posted 02 June 2008 - 13:13

Οι πιο πολλοι βλεπουμε τα ανιμε για να διασκεδασουμε. Νομιζω οτι οι πιο πολλοι συμφωνουμε με αυτο. Δεν ψαχνουμε ουτε ανωτερα ιδανικα , ουτε πνευματικη εξυψωση.
Το βρισκω ασκοπο να κρινουμε εναν χρακτηρα σε anime μονο και μονο επειδη δεν συμφωνουμε με την ηθικη του. Το να βαζουμε στην ακρη την Misa επειδη απλα σκοτώνει κοσμο σε ενα ανιμε ειναι απλα παραλογο!
Και δεν βρισκω λαθος να υποστηρίζω εναν χαρακτηρα που με διασκεδαζει και που ναι ,μου αρεσει και η εμφάνισή του!
Και να πω κατι, η Misa ηταν αναγκαια για την πλοκη.
Η παρουσια της εγινε το μεσο που αναγκασε τον Light να αποκαληψει το Death Note και την χρηση του.
Διαφορετικα η ιστορια θα κολαγε στην διαμαχη Light - L και δυσκολα θα προχώραγε στην λυση.

Κάτσε εσύ με τι κριτήρια κρίνεις αν σου αρέσει ένας χαρακτήρας δηλαδή; Αν κάποιος σου φαίνεται μλκς θα τον συμπαθήσεις μιας και είναι χαρακτήρας anime και δεν έχει σημασία;

Δεν είπε κανείς να μην κοιτάς την εμφάνιση, απλά σε αυτό το thread υποτίθεται μιλάμε για τον χαρακτήρα. Απλά πολλοί μπερδεύουν τα μπούτια τους στο συγκεκριμένο θέμα νομίζω.
phmava.php

#119 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 posts

Posted 02 June 2008 - 13:18

Κάτσε εσύ με τι κριτήρια κρίνεις αν σου αρέσει ένας χαρακτήρας δηλαδή; Αν κάποιος σου φαίνεται μλκς θα τον συμπαθήσεις μιας και είναι χαρακτήρας anime και δεν έχει σημασία;

phm , αυτος που εσενα σου φαίνεται μλκς, στον αλλο μπορει να μην φαίνεται ετσι.
Τα κριτηρια ειναι υποκειμενικα και ο καθενας εχει δικαιωμα στην γνωμη του.

#120 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts

Posted 02 June 2008 - 13:20

phm , αυτος που εσενα σου φαίνεται μλκς, στον αλλο μπορει να μην φαίνεται ετσι.
Τα κριτηρια ειναι υποκειμενικα και ο καθενας εχει δικαιωμα στην γνωμη του.

Μα εγώ δεν είπα κάτι τέτοιο. Λέω αν σε εσένα φαίνεται μλκς, θα τον συμπαθούσες επειδή είναι anime χαρακτήρας και δεν σου επηρεάζει την ζωή;
phmava.php