Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Amane Misa,την αγαπάμε ή την μισούμε??
Posted 16 July 2008 - 13:29
If you loved me, you'd all kill yourself today!
Posted 16 July 2008 - 14:47

Posted 16 July 2008 - 15:18

Ωστε το τελειωσες τελικα ε?????? Ααααχ μεχρι τις 9 η ωρα βρε θηριο? Εχεις πεισμα και στο αναγνωριζω αλλα Zoro αν νομιζεις οτι η εκταση του post σoυ θα με τρομαξει εισαι γελασμενος ..... Τωρα πραγματικα με προκαλεις και θα σου απαντησω σε αυτα που λες ενα ενα.Δεν ξερω αν θα βγει η οχι μεγαλυτερο ποστ αλλα καλο ειναι να προετοιμαστεις ψυχολογικα πριν ξεκινησεις να το διαβαζεις......
Ελπιζω να σε καλυψα και να προλαβεις να το δεις δεν εχω κατι αλλο να απαντησω....για να ειμαι ειλικρινης με πονεσαν και τα ματακια μου...... Αααχ δεν ξαναγραφω σημερα τελειωσε....ουτε αυριο......Θα με πεθανεις εσυ υπερτατε Misafanzoro..........
Edited by iristella, 16 July 2008 - 20:01.
Posted 16 July 2008 - 16:09

Iristella, για όνομα της Haruhi, ο Mozillaς μου crashάρει όποτε πατάω αυτό το spoiler button.
Τί διάολο, εγκυκλοπαίδεια έγραψες εκεί μέσα;
Παραιτούμαι.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 16 July 2008 - 16:14

EDIT.......... Τελικα το εβαλα σε δυο ξεχωριστα spoiler tags....... Ισως ετσι δεν κολλαει.....
Edited by iristella, 16 July 2008 - 20:15.
Posted 16 July 2008 - 16:14
iri-chan πραγματικα,για μια φορα στην ζωη μου θα το πω και οπως ξερεις δεν τα βαζω κατω ευκολα,οταν ειναι να πω κατι απανταω παντα,οπως εχω αποδειξει:
RESPECT

[ειδες εβαλα και το αγαπημενο σου χρωμα:tongue:]
Πραγματικα με pwnares!
H Πρωτη Σκεψη μου ηταν να απαντησω,αλλα μετα που ειδα την εκταση,τα χερια και τα ματακια μου με συμβουλεψαν να σταματησω!
Σε πολλα σημεια και εδω και χτες ειχα δυσκολια να βρω τι να απαντησω{αν και με λιγη προσπαθεια,οπως χτες,ολο και κατι θα βρισκα!

Τετοιο πραγμα δεν εχει ξαναγινει οπως ειπα,παντα απανταω σε μια καλη συζητηση και τωρα ακομη δεν συμφωνω πληρως με αυτα που γραφεις,απλως ειναι πραγματικα πολυ καλα δομημενο ολο το post,θα σου πηρε αιωνες να το κανεις[ολα αυτα για να με τρομαξεις!XD] και ποτε κανεις δεν ειχε απαντησει με τοση λεπτομερεια σε δικο μου post{το θεωρω και λιγο τιμητικο δλδ

Απο αυτη τη στιγμη και μετα σου παραδιδω το Σκηπτρα και την Κορονα του thread{πιστεψε με δεν ειναι κατι που κανω ευκολα,να μην απαντησω σε συζητηση που δεν συμφωνω!} και σε παραδεχομαι σε ολα!!
Το μοναδικο ατομο που με εκανε να τα παραδεχτω ολα σε τετοιο βαθμο εισαι εσυ!
[εννοειται οτι με οσα ατομα συζητησα ειχα σχεδον παντα καλες συζητησεις,απλα αυτη ειναι η πιο ειδικη περιπτωση ολων!]
Απο δω και περα θα ποσταρω εδω μονο αν καποιος καινουριος εχει καποια απορια ή αν {το θελει κι ο θεος

Κι ετσι λοιπον,εισαι το μοναδικο ατομο που με νικησε σε πεισμα και σε εκταση post[και ηδη το προηγουμενο μου ηταν το μεγαλυτερο που ειχα κανει!],προτεινο το ποστ σου να χρησιμοποιηθει σαν παραδειγμα του τι δυναμη εχει η γραφη αν ειναι καλα δομημενη!!
{και καποιος εχει ορεξη να διαβασει ολο αυτο το κατεβατο!

Κανονικα δεν συμφωνω με ολα και θα ειχα αρκετα να πω,αλλα....παραιτουμαι κι εγω!!

This Thread is Now Yours Girl,You've Earned It!:wooi2:iri-chan ftw!!!

Edited by Zoro, 16 July 2008 - 16:40.
Posted 16 July 2008 - 16:15
Posted 16 July 2008 - 16:29
Posted 17 July 2008 - 00:16
Posted 21 July 2008 - 01:30
Τωρα,Οτι αφοσιωνετε Στον Light,Δεν Ξερω,Εμενα δεν με πολυενοχλει(Μην μου πεταξετε Ντοματες),Περιμενω να τελειοσω την σειρα,και θα απαντησω περιλιπτικος Εκει!!!!
WTF?????
Τι ηταν αυτα τα σεντονια Που ειδαν τα ματια μου?????????????????????
RESPECT
Posted 21 July 2008 - 01:47

Cain is always back!!!

Posted 21 July 2008 - 02:08
Λίγο χαζούλα μου φάνηκε αλλά και πάλι είναι χαριτωμένη!!Misa Misa FTW!!
Aυτο Εκριβως Ηθελα Να Πω Και Εγω Αλλα Πιστευα Οτι Θα Με Φανε Εδω Μεσα!!!

Misa FTW!!!
*After A While*
-OMG,What are you going to do with that Note???
*Writing Down**looking at the watch*
-Shine......
-

Killed By Misa Haters!!
Posted 21 July 2008 - 19:49
Λίγο χαζούλα μου φάνηκε αλλά και πάλι είναι χαριτωμένη!!Misa Misa FTW!!
Aυτο Εκριβως Ηθελα Να Πω Και Εγω Αλλα Πιστευα Οτι Θα Με Φανε Εδω Μεσα!!!
Misa FTW!!!
*After A While*
-OMG,What are you going to do with that Note???
*Writing Down**looking at the watch*
-Shine......
-*Diagnosed:Heart Attack!!
Killed By Misa Haters!!
τα επιχειρήματα σας είναι τόσο ηλίθια όσo και η Misa
Posted 22 July 2008 - 02:39
τα επιχειρήματα σας είναι τόσο ηλίθια όσo και η Misa
Μηπως το spamming που κανεις δεν ειναι πιο ηλίθιο???
Δεν χρειαζομαι τρανα επιχειρηματα για να συμπαθησω εναν χαρακτηρα,Η τον συμπαθω,ή΄δεν τον συμπαθω,Ετσι απλα!
Τωρα στο θεμα της Misa εγω πρωσοπικα δεν την αντιπαθω,
Τωρα το γιατι,Ειναι αλλο θεμα..........

(Και επισης,Θεωρησε Τον Χαρακτηρα Ηλιθιο,Ομως μην Θεωρεις Αλονων Λογια Ηλιθια,ΑΥΤΟ!)
Posted 26 July 2008 - 10:51

παντου χριαζεται μια δοση βλακειας για να μη γηνει το μυαλο σου κιμας

misa ftw!!!