Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Amane Misa,την αγαπάμε ή την μισούμε??

• Please log in to reply
446 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Σας άρεσε η Misa σαν χαρακτήρας στο Death Note? (274 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Σας άρεσε η Misa σαν χαρακτήρας στο Death Note?

1. Ναι,την βρήκα συμπαθητική και ενδιαφέρουσα (129 ψήφοι [13.96%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 13.96%

2. Όχι,καλύτερα να μην υπήρχε καθόλου στην σειρά (55 ψήφοι [5.95%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 5.95%

3. Δεν με απασχόλησε (53 ψήφοι [5.74%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 5.74%

4. Θα την προτιμούσα σε ένα hentai (687 ψήφοι [74.35%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 74.35%

Ψήφισε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#136 usagi 19

usagi 19

Didi-chan

• Members
  • 168 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2008 - 15:28

Ε βέβαια λογίκο έιναι !έχουν σκιαχτεί οι ανθρωπιοι έτσι πως κάνουμε εμει΄ς οι αν΄τιπαλοι της Misa!:hihi2:
σου λέει που να μπλέκω με τις τρελές...:hahaha:
οι τοίχοι δεν έχουν μόνο αυτία , έχουν και φωνή...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#137 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2008 - 15:29

Παντως να quotaro και αυτο που ειπε η Teachan χτες το βραδι,το οποιο με εκφραζει απολυτα,δεν υπαρχει δικιο και αδικο,υπαρχει μ'αρεσει ή δεν μ'αρεσει(ή δεν μ'ενδιαφερει:))

Δεν είναι εδώ debate για το ποιός έχει δίκιο και ποιός άδικο! Πείτε τη γνώμη σας, κάντε και καμιά ψιλή κουβεντούλα και στοπ.

... says the top poster here. :nosey:

Θα ήθελα να μου εξηγήσεις τι εννοείς όταν λες "εσωτερική ομορφιά". Μιλάμε για ενσυνείδητο δολοφόνο, θυμίζω.

Τέλος, θα ήθελα να σε ρωτήσω με τι αυτο-αξιοπρέπεια παραδέχεσαι ότι αν ήταν κακάσχημη, η ψήφος σου από ναι θα άλλαζε σε όχι.

Darth, έλεγα να μην το προχωρήσω, but you're asking for it. Η Lucy είναι το ίδιο βλαμμένο με τη Misa, και τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, αυτή είναι μια τρίτη συνθήκη για να τις συμπαθήσει η πλειοψηφία.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#138 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2008 - 15:30

Απλα πιαστηκα απο το σημειο που συμφωνουσες με την teachan και που τωρα επαναλαμβανεις σχετικα με το να τελειωνει εκει το ζητημα.... Συμφωνω οτι δεν υπαρχει σωστο η λαθος και οτι κανεις δεν προκειται να πεισει κανεναν να αλλαξει γνωμη ΑΛΛΑ οσο και αν η συζητηση ξεκινα με χαβαλε και συνεχιζεται με χαβαλε δεν μπορεις να αμφισβητησεις οτι υπαρχουν και καποιες πιο σοβαρες πλευρες... Ειτε προκειται για τις προκαταληψεις σχετικα με το δικαιο και το αδικο, και για το πως απεικονιζονται οι ηρωιδες στα anime (πχ o κακος δεν μπορει να εχει μονο δοντια και κερατα μπορει να ειναι και ομορφος), ειτε για το μεχρι ποιο σημειο δικαιολογουνται ολα οσα κανει καποιος γι αυτον που αγαπαει,... Αυτα ειναι πολυ ωραιες συζητησεις και ειναι ωραιο να παρακολουθει κανεις την ανταλλαγη αποψεων πανω σε αυτο το ζητημα.
@ usagi 19 : και ομως δεν ειμαστε μονο κοριτσια που μας την σπαει η misa.....

#139 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2008 - 15:41

... says the top poster here. :nosey:

Οπως εχω ηδη πει,εγραψα γιατι ειδα μια μαζα απο haters να γραφει(και με σενα μεσα!)ενω παρ οτι ειμαστε πλειοψηφια,σχεδον κανεις δεν εγραφε...

Παντως δεν νομιζω να ειναι κακο να γραφω πολυ και να στηριζω μια συζητηση..δεν μου φαινετε πως με μειωνει αυτο...

Επισης το quote της Teachan το εκανα γιατι ΕΣΕΙΣ(οι haters) ξεκινησατε την μαχη στο γιατι μας αρεσει(εξισου που με ρωτας ακομα γιατι μ'αρεσει....)

Οταν ξεκινησα το thread το ξεκινησα για να πουμε την γνωμη μας και να κανουμε και καμια πλακα...

Δεν το ειχα σχεδιασει για τοσο σοβαρο θεμα...οχι οτι ειναι απαραιτητως κακο,απλα πιστευω οτι η αποψη ειναι αποψη και δεν αλλαζει(ευκολα anyway)...

Θα ήθελα να μου εξηγήσεις τι εννοείς όταν λες "εσωτερική ομορφιά". Μιλάμε για ενσυνείδητο δολοφόνο, θυμίζω.

Τα χω ξαναπει,αν δεν εβρισκε τον Light θα ηταν πολυ καλος χαρακτηρας πιστευω...και που τον βρηκε πιστευω ηταν το μεγαλυτερο λαθος της..επρεπε να βρει αλλο προτυπο...

Επισης εχω ηδη πει οτι δεν διαφωνω τελειως με το judgement του Light,απλα το πηρε πολυ στο προσωπικο,θεοποιησε τον εαυτο του,δεν περιοριστηκε καθολου στους μεγαλους εγκληματιες μονο,δεν αφησε χωρο για ματανοουντες κλπ..ειναι offtopic,ας το αφησουμε αυτο..

Θεωρω οτι η Misa ηταν και συμφωνη με το judgement του Light,αλλα για οσους θανατους και να μην συμφωνουσε,κοντρα δεν θα του πηγαινε,τον υπακουε πιστα....

Και δεν διαφωνω τοσο που σκοτωνε εγκληματιες(αν και ουτε το δεχομαι τελειως,απλα βρισκω ενα δικιο στην πραξη) αλλα πιο πολυ με το οτι δεν την ενοιαζε ποιον σκωτονε,κι ας ηταν ενας μικροεγκληματιας που ειχε μετανιωσει ή ενας ναρκεμπορος δεν το κοιτουσε...

Γι αυτο ειπα οτι ηταν ασυνειδητη στο ποιον σκωτονε(αλλα εννοειται ηξερε οτι γραφοντας ονοματα στο DN ανθρωποι πεθαιναν),παρ ολα αυτα δεν της ενοιαζε γιατι πιστευε τυφλα στον Light...

Και απο δω ξαναγυρναμε στην αρχη,βρηκε λαθος ΠΡΟΤΥΠΟ!

Τέλος, θα ήθελα να σε ρωτήσω με τι αυτο-αξιοπρέπεια παραδέχεσαι ότι αν ήταν κακάσχημη, η ψήφος σου από ναι θα άλλαζε σε όχι.

Με την ιδια αξιοπρεπεια που αν ηταν πανεμορφη αλλα κακασχημος χαρακτηρας παλι θα ψηφιζα οχι,αυτο το poll εγινε με βαση την Μisa που γνωρισαμε στην σειρα....καμια αλλη υποθετικη Misa....

Darth, έλεγα να μην το προχωρήσω, but you're asking for it. Η Lucy είναι το ίδιο βλαμμένο με τη Misa, και τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, αυτή είναι μια τρίτη συνθήκη για να τις συμπαθήσει η πλειοψηφία.

Επιτελοτυς συμφωνουμε σε κατι,κι εγω αν και η Lucy ειναι ομορφη ειμαι κατα...

(αλλα plz μην με ρωτησεις τι διαφορα βρισκω στις 2 ή πως δεν βλεπω οτι ειναι ολοιδιες....η μια μ'αρεσε η αλλη οχι...that simple)

Απλα πιαστηκα απο το σημειο που συμφωνουσες με την teachan και που τωρα επαναλαμβανεις σχετικα με το να τελειωνει εκει το ζητημα.... Συμφωνω οτι δεν υπαρχει σωστο η λαθος και οτι κανεις δεν προκειται να πεισει κανεναν να αλλαξει γνωμη ΑΛΛΑ οσο και αν η συζητηση ξεκινα με χαβαλε και συνεχιζεται με χαβαλε δεν μπορεις να αμφισβητησεις οτι υπαρχουν και καποιες πιο σοβαρες πλευρες... Ειτε προκειται για τις προκαταληψεις σχετικα με το δικαιο και το αδικο, και για το πως απεικονιζονται οι ηρωιδες στα anime (πχ o κακος δεν μπορει να εχει μονο δοντια και κερατα μπορει να ειναι και ομορφος), ειτε για το μεχρι ποιο σημειο δικαιολογουνται ολα οσα κανει καποιος γι αυτον που αγαπαει,... Αυτα ειναι πολυ ωραιες συζητησεις και ειναι ωραιο να παρακολουθει κανεις την ανταλλαγη αποψεων πανω σε αυτο το ζητημα.

Απλα ερχονται ολο κι αλλοι haters και το κανουν λιγο πολυ φιλοσοφικο στο πως μας αρεσει μια εγκληματιας τουβλο...μας αρεσει και τερμα λεω εγω...

Αλλα δεν απαγορευω σε κανεναν τπτ...θελετε να συνεχισετε στο σοβαρο,καλως....

(αν καποιος θελει ας ανοιξει poll για την Lucy και θα δειτε που θα ειμαι κατα,δεν εχει σχεση η ομορφια απο μονη της,αλλα το συνολο για μενα..)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 02 Ιούνιος 2008 - 15:46

#140 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2008 - 15:42

Eμένα μου αρεσε πολύ η εμφάνηση της.
Και το loligoth και goth style που της έδωσε ο δημιουργός.
(αν και δεν ήταν πάντα έτσι)
Απο εκεί και πέρα δεν μου άρεσε η προσωπικότητα της.
Χαζοχαρούμενη.
Τις περισσότερες φορές έκανε το anime γελοίο.
Θα ήταν καλά αν ήταν σοβαρή και ο ρόλος της να ήταν κάπως διαφορετικός...

#141 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2008 - 15:43

Ναι Ζορο, βρηκε λαθος προτυπο, αλλα ξεχνας τι συνεπαγεται αυτο. Οπως δηλωσες νωριτερα

Αν η Misa δεν εβρισκε το Death Note/δεν υπηρχε ο Light θα παρεμενε μια καλη κοπελα(απο χαρακτηρα εννοω!)...δεν εχουμε αποδειξεις περι του αντιθετου.

Τωρα αγνη,παλι εφ οσον δεν συναντουσε τον Light,που την εβαζε να τα κανει ολα αυτα,θα ητανε...

Ειναι ακριβως οπως οταν εχεις ενα καλο παιδι σε ενα σχολειο και μετα συναναστρεφεται με κακες παρεες και χειροτερευει...ε,εδω οι κακες παρεες ηταν ο Light...

OBJECTION!:df13952b:

Στο παραδειγμα που παραθετεις μιλας για ενα ατομο που ειναι αγνο, και οι καταστασεις φερνουν διπλα του ενα κακο ατομο.

*slams desk*
Μα στην Μισα δεν εμφανιστηκε διπλα ενας κακος ανθρωπος... ΑΥΤΗ ΤΟΝ ΕΠΕΛΕΞΕ ΓΙΑ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΗΣ!!

Για την ακριβεια, μιλας για το πως ηταν χαζη και σκοτωνε μονο επειδη της ελεγε ο Light να το κανει. Ξεχνας ομως οτι τον ερωτευτηκε ΕΠΕΙΔΗ σκοτωνε κοσμο!!! Πριν τον γνωρισει δεν ηξερε τιποτα για αυτον περα οτι δολοφονουσε οποιον ηθελε, και τον ερωτευτηκε/εκανε προτυπο ΜΟΝΟ απο αυτο.

Αν το να ερωτευεσαι παραφορα (ή μαλλον παραφονα) καποιον επειδη και μονο ειναι δολοφονος δε σε κανει κακο ανθρωπο τοτε δεν υπαρχει κακος ανθρωπος στον πλανητη.
Posted Image

(Σημειωση : Προς αποφυγη παρεξηγησεων, η δραματικοποιηση των παραπανω προτασεων ειναι χιουμοριστικο in-joke για οσους εχουν παιξει Phoenix Wright)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Adventurer: 02 Ιούνιος 2008 - 15:50

Δημοσιευμένη  εικόνα

#142 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2008 - 15:46

Ειτε προκειται για τις προκαταληψεις σχετικα με το δικαιο και το αδικο, και για το πως απεικονιζονται οι ηρωιδες στα anime (πχ o κακος δεν μπορει να εχει μονο δοντια και κερατα μπορει να ειναι και ομορφος), ειτε για το μεχρι ποιο σημειο δικαιολογουνται ολα οσα κανει καποιος γι αυτον που αγαπαει,... Αυτα ειναι πολυ ωραιες συζητησεις και ειναι ωραιο να παρακολουθει κανεις την ανταλλαγη αποψεων πανω σε αυτο το ζητημα.

... στις 3 το πρωί. Σε θέμα για τη Misa. Λυπάμαι, μου φάνηκε περίεργο.

Οι συζητήσεις για τα στερεότυπα, για το πόσα μπορεί η αγάπη να δικαιολογήσει και κουτουλού ασφαλώς και είναι όμορφες κουβέντες και ασφαλώς το γεγονός ότι ένα anime/manga μας παροτρύνει να τα σκεφτούμε είναι υπέροχο, γιατί δείχνει το πόσο καλοφτιαγμένη είναι μια ιστορία. Αλλά στο συγκεκριμένο thread... το βρήκα απόρροια της κουβέντας μεν, παρατραβηγμένη δε. Μηνύστε με.

Τελικά... πολλοί την αντιπαθούν, αλλά αν κοιτάξει κανείς πίσω, θα δει πως οι πράξεις της έκαναν πολλούς να σκεφτούν παραπάνω πράγματα! Για κοίτα...:orly:

EDIT: Και η συμπάθεια στο poll καλά κρατεί!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#143 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2008 - 15:49

Βασικα να ζητησω και ενα συγγνωμη στον Kenny,δεν το διατυπωσα σωστα επανω....

Αν η Misa ηταν κακασχημη και καλος χαρακτηρας ή πανεμορφη αλλα κακασχημος χαρακτηρας,δεν εννοουσα οτι θα ψηφιζα κατα αλλα πιστευω δεν θα ειχα ανοιξει καθολου το poll(αν και δεν ξερεις ποτε..)....το poll το ανοιξα λογω του συνολου της Misa που ειδαμε στο DN που μου τραβηξε το ενδιαφερον...

Βεβαια,αν ηταν η 1η περιπτωση,ασχημη αλλα καλος χαρακτηρας,πιστευω θα την συμπαθουσα παλι και σε ξενο poll θα ψηφιζα υπερ πιστευω(και κατα στην πανεμορφη αλλα με κακο χαρακτηρα Misa)...

Αν το να ερωτευεσαι παραφορα (ή μαλλον παραφονα) καποιον επειδη και μονο ειναι δολοφονος δε σε κανει κακο ανθρωπο τοτε δεν υπαρχει κακος ανθρωπος στον πλανητη.

Καταρχας το εχω ξαναπει και θα βγουμε offtopic...οσο ο Light αρκουνταν στους μεγαλους εγκληματιες και δεν το πηγαινε στο προσωπικο,δεν θεοποιουσε τον εαυτο του και αφηνε και χωρο για μετανοηση προς τους μικρους εγκληματιες,δεν κατηγορω τελειως το judgement του,ο κοσμος ειχε πραγματικα δυνατοτητες να γινει καλυτερος(και τι μας νοιαζει που οι μαφιοζοι και οι πωλητες οργανων,που δεν τους αγκιζει ουτε ο νομος πεθαινουν??ξερεις ποσο κοσμο θα κανουν χαρουμενο??)

Ο Light ομως ηταν υποκριτης,δεν ηταν τοσο δικαιoς οσο νομιζε...

Η Misa απο την αλλη οταν των "ερωτευτηκε" χωρις να τον ξερει(μιας και της σκοτωσε τον δολοφωνο των γονιων της κιωλας),ηξερε τον δικαιο Kira,που ηταν σωστος σε ολα...που να το φανταζοταν οτι θα επεφτε σε τετοιο ψευτικο ατομο??

Για τα υπολοιπα,που τον κρατησε ως προτυπο,εχω ξαναπει,ηταν ΧΑΖΗ...επρεπε να τον αφησει...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 02 Ιούνιος 2008 - 16:13
double post

#144 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2008 - 16:12

Επισης το quote της Teachan το εκανα γιατι ΕΣΕΙΣ(οι haters) ξεκινησατε την μαχη στο γιατι μας αρεσει(εξισου που με ρωτας ακομα γιατι μ'αρεσει....)

Regardless, εσύ ένιωσες την ανάγκη να απαντήσεις σε όλους. :df13952b:

Με την ιδια αξιοπρεπεια που αν ηταν πανεμορφη αλλα κακασχημος χαρακτηρας παλι θα ψηφιζα οχι,αυτο το poll εγινε με βαση την Μisa που γνωρισαμε στην σειρα....καμια αλλη υποθετικη Misa...

Έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι αν είδαμε το ίδιο Death Note. Αφού ΗΤΑΝ φριχτός χαρακτήρας, που κολλάει το "αν"; Σου επισημαίνω και κάνεις ότι δεν το βλέπεις: είχε φαύλες απόψεις περί απόδωση δικαιοσύνης και πριν βρει τον Light, και πριν βρει το Death Note. Έναν τέτοιο χαρακτήρα δεν τον λες καλό (όμορφο αν προτιμάς αυτή τη λέξη). Μου φαίνεται ότι τα γελάκια της και οι τσαχπινιές της είναι ικανά να την κάνουν άγγελο μπροστά στα μάτια σας.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#145 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2008 - 16:21

Σου επισημαίνω και κάνεις ότι δεν το βλέπεις: είχε φαύλες απόψεις περί απόδωση δικαιοσύνης και πριν βρει τον Light, και πριν βρει το Death Note.

Εχω εξηγησει τις αποψεις μου στα 2 απο πανω ποστ απο το δικο σου,δεν εχω να πω τπτ αλλο...

Εμενα μ'αρεσει κι εσενα οχι...that simple...σου φαινομαι ηλ*****/παραξενος??καλως,τελειωνει εκει....

Οχι τπτ αλλο,εχω πει οτι μ'αρεσει να συζηταω,απλα θεωρω οτι δεν εχουμε να πουμε τπτ αλλο εδω εμεις οι 2 γιατι τα ειπαμε ολα...(no offense,μιλαω σοβαρα)

Έναν τέτοιο χαρακτήρα δεν τον λες καλό (όμορφο αν προτιμάς αυτή τη λέξη). Μου φαίνεται ότι τα γελάκια της και οι τσαχπινιές της είναι ικανά να την κάνουν άγγελο μπροστά στα μάτια σας.

Σου ζητησα συγγνωμη απο πανω οσο αφορα την εμφανιση της misa,δεν το διατυπωσα σωστα...

Αν ηταν ασχημη αλλα καλος,συμπαθητικος χαρακτηρας σχεδον σιγουρα,ετσι και εφτιαχνα πολλ,θα ημουν υπερ...(δεν εβαλα σιγουρα γιατι μιλαμε υποθετικα..)

Και εχω ξαναπει,και η lucy ειναι "τα γελάκια της και οι τσαχπινιές της είναι ικανά να την κάνουν άγγελο μπροστά στα μάτια σας" αλλα εμενα δεν μ'αρεσε...(ως nyu και ως lucy)

Μιλαμε για την Misa,εσωτερικα και εξωτερικα,που γνωρισαμε στο Death Note....καμια αλλη υποθετικη misa....

#146 iloveL

iloveL

Anime Freak

• Members
  • 293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2008 - 16:23

η αληθεια ειναι και εγω δεν καταλαβαινω που ακριβως βλεπει τον καλο χαρακτηρα στη misa. τι σ'αρεσει απο τον χαρακτηρα της??
εχω μπερδευτει με τοσα post

καταλαβαινω γενικα καποιου να του αρεσει σαν ιδεα μια χαζοχαρουμενη προσωπικοτητα/καταλαβαινω αν σε καποιον αρεσει ενας κακος η' ηλιθιος χαρακτηρας.
i mean και εγω μπορω να συμπαθω πολυ καποιον κακο αλλα ξερω πως ειναι κακος
και γι'αυτο μ'αρεσει // οσο περιεργο κι αν ακουγεται αυτο
δεν συμπαθω μονο καλους.μην σου πω πιο συχνα συμπαθω τους κακους

εσυ επιμενεις πως σ'αρεσει γιατι εχει κατι ωραιο/καλο στην προσωπικοτητα της
ποιο ειναι αυτο ακριβως?? ??

#147 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2008 - 16:27

η αληθεια ειναι και εγω δεν καταλαβαινω που ακριβως βλεπει τον καλο χαρακτηρα στη misa. τι σ'αρεσει απο τον χαρακτηρα της??
εχω μπερδευτει με τοσα post

εσυ επιμενεις πως σ'αρεσει γιατι εχει κατι ωραιο στην προσωπικοτητα της
ποιο ειναι αυτο ακριβως ??

Οχου,τα ιδια με ρωτατε...

Θες την πιο απλη απαντηση??

Την βρηκα συμπαθητικη,με τις βλακειες που εκανε και ελαφρυνε το κλιμα μεταξυ Light/L...

Αν θες πιο μεγαλη απαντηση δες ολα τα ποστ μου(αν βαστας:df13952b:)...εχω απαντησει απειρες φορες...

Ειναι γουστα...αν σε ρωτησω "γιατι δεν σ'αρεσει",τι θα μου πεις???

"Ηταν σαν χαζοχαρουμενο και δεν βλεπω την ομορφια που λετε(πχ)?"

Ε,ωραια εμενα αυτοι οι λογοι την εκαναν να μου αρεσει...ειναι απλα γουστα,τπτ το περιπλοκο...

#148 iloveL

iloveL

Anime Freak

• Members
  • 293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2008 - 16:35

δεν αντεχω να τα διαβασω ολα λολ γι'αυτο ξαναρωτησα..
αρα
δεν βρισκεις πως ειναι καλη(γιατι ειχα αυτην την εντυπωση/that's what i didn't get)

απλα σ'αρεσει ετσι..

Την βρηκα συμπαθητικη,με τις βλακειες που εκανε και ελεφρυνε το κλιμα μεταξυ Light/L...

οκ με καλυψες

i still can't stand her..

#149 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2008 - 16:38

δεν βρισκεις πως ειναι καλη(γιατι ειχα αυτην την εντυπωση/that's what i didn't get)

απλα σ'αρεσει ετσι..

Ε,οχι και οτι την θεωρω κακια!!

Ουτε και τελειως καλη,επρεπε να ειναι πιο συνειδητοποιημενη...απλα οχι κακια με την γνωστη εννοια,"μ'αρεσει να σκοτωνω τον αλλο"....ας πουμε οτι εκανε κακο με το που ηταν ασυνειδητη,οχι κακια απο μονη της...

Και οπως ειπες μ'αρεσε και το οτι εδινε πιο αστειο κλιμα...

Αλλα ειναι γουστα..πολυ απλα...

#150 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2008 - 16:39

@zoro : προτεινω να ανοιξεις και ενα thread για το ζητημα της lucy καθως εχω και σε αυτο αποψη και εδω θα βγω off topic (θα το εκανα εγω αλλα δεν ξερω πως). Μπορεις ακομη να το κανεις και συνδυαστικο με την Misa misa για να σου εξηγησω και αναλυτικα τις διαφορες μεταξυ τους (σημειωτεον δεν συμπαθω καμια τους αλλα σαν χαρακτηρες δεν εχουν καμια σχεση - την Lucy τουλαχιστον την σεβομαι)
Εν τελει θα σταθω στο εξης...Το αν ειναι καλη η κακια για μενα ειναι δευτερευον ζητημα καθοτι η ηθικη ειναι ζητημα σχετικο και επιπλεον υπαρχουν και πολλοι κακοι χαρακτηρες τους οποιους συμπαθω και μου αρεσουν. Το ζητημα ειναι κατα ποσο σου εμπνεει σεβασμο η συμπεριφορα της η βρισκεις επανω της ως συνολο κατι αξιο αναγνωρισης (πχ που στο καλο μπορω να βρω και εγω τοσο τελεια κουκλακια)...
Απο οτι μας εχεις πει εσυ....
Α) την θεωρεις ηλιθια
Β) την θεωρεις αβουλη (καθοτι για ολα οσα κανει ακολουθει τις εντολες του Light)
Γ) Την θεωρεις χαρακτηρα χωρις βαθος (εξου και το κοσμητικο απλη)
Δ) Την θεωρεις Lovefool και εξαιρετικα εξαρτημενη απο τον Light

Με ολα αυτα υποψιν εσυ εξακολουθεις να την συμπαθεις γιατι ειναι καλη (αν και νομιζω οι Kenny & iloveL με εχουν καλυψει πανω στο ζητημα)και μονο.... Δλδ ολα τα παραπανω που εχεις πει δεν παιζουν καποιο ρολο προς την συμπαθεια σου??? Το καλος ειναι το μονο κριτηριο με το οποιο κρινουμε τους ανθρωπους (που και αυτο ειναι τελειως σχετικο ετσι?)?
Σε περιπτωση που ακουγομαι λιγο καπως να ξεκαθαρισω οτι απλα διερωτομαι ουτε προσπαθω να αλλαξω γνωμη κανενος ουτε κανω επιθεση...