Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

D.Gray-Man
Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2011 - 22:09
Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2011 - 22:26
^^ Καλά και άγια αυτά που μου λέτε και συμφωνώ, αλλά (όπως και στην ερώτηση μου από πάνω) η ένσταση μου είναι πως αφού ήθελε να τα κάνει όλα αυτά, γιατί πέθανε;
Επειδή οι άνθρωποι τείνουν να το παθαίνουν αυτό όταν εχουν μετωπική σύγκρουση με σφαίρα

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2011 - 22:39
I saw what you did there <<Επειδή οι άνθρωποι τείνουν να το παθαίνουν αυτό όταν εχουν μετωπική σύγκρουση με σφαίρα

(Ήθελα να βρώ μια εικόνα με "mean look", και έψαξα και δε βρήκα κάτι σχετικό, αλλά βρήκα αυτό)

Προφανώς και δεν εννοώ αυτό. Απλά μου φαίνεται παράξενο πως ένας σημαντικός άνθρωπος στο manga είχε αυτόν τον σκοπό και πέθανε χωρίς καν να το εκπληρώσει. Απάντηση δεν υπάρχει στο ερώτημα, το ξέρω, αλλά μήπως, λέω μήπως, ο クロス ζει;
Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2011 - 22:50
Ωπ, τη λέμε και στους mods τώρα; XD
Η Iri εννοεί ότι δεν φταίει το ότι έγινε μηνιαίο που έγινε καλύτερο. Το ότι έφυγε από το WSJ φταίει...
Η ερωτηματικη αντωνυμια "τι" ειναι απολυτη και δεν κλινεται. Προτιμοτερο ηταν να χρησιμοποιησεις "την παρα το τη" "λεμε και στους mods τωρα(αποψη)". Αρα χρησιμοποιουμε αιτιατικη!
Η απλως να χρησιμοποιησεις την ερωτηματικη αντωνυμια!
Για να μην ειμαι οφφ τοπικ: Θεωρω κ εγω οτι το μανγκα εχει γινει καλυτερο.
Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2011 - 22:57
*waving intensifies*
Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2011 - 23:03
Πάντως μου φαίνεται περίεργο που ο Cross πέθανε τόσο εύκολα. Πόσο δυνατός παίζει να είναι αυτό ο απόκρυφος για να νίκησε ολόκληρο General; (ναι δεν περιμένω απάντηση
)
επιτηδες το εκανε. πεθανε επειδη ειχε τοσα πολλα να κανει. ο παλιο attention whore.
Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2011 - 23:03
Εφόσον ξέρεις τόσο καλή γραμματική θα πρέπει επίσης να ξέρεις πως ακόμα και στην αιτιατική που το θηλυκό άρθρο γίνεται "την" αν το ακολουθεί λέξη που δεν αρχίζει από φωνήεν ή στιγμιαίο σύμφωνο κ,π,τ,μπ,γκ,τζ,τσ και ψ,ξ τότε το "την" γίνεται "τη" και μόνο η αρσενική αντωνυμία παραμένει "τον" όπως και να χει. Άρα χρησιμοποίησε σωστή γραμματική.
Και για να μείνω κι εγώ στο θέμα oh my God, iristella I'm still laughing...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 04 Μάρτιος 2011 - 01:07
spoiler tag inserted
Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2011 - 23:13
@ croco~boy
Εφόσον ξέρεις τόσο καλή γραμματική θα πρέπει επίσης να ξέρεις πως ακόμα και στην αιτιατική που το θηλυκό άρθρο γίνεται "την" αν το ακολουθεί λέξη που δεν αρχίζει από φωνήεν ή στιγμιαίο σύμφωνο κ,π,τ,μπ,γκ,τζ,τσ και ψ,ξ τότε το "την" γίνεται "τη" και μόνο η αρσενική αντωνυμία παραμένει "τον" όπως και να χει. Άρα χρησιμοποίησε σωστή γραμματική.
Και για να μείνω κι εγώ στο θέμα oh my God, iristella I'm still laughing..Spoiler:
Τη λεμε και στους mods τωρα; Ποια; Την αποψη μας φυσικα και οχι τη αποψη μας!
Εχεις δικιο για την αντωνυμια αλλα η συμβουλη μου ειναι ενα ν περισσοτερο παρα ενα λιγοτερο.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 04 Μάρτιος 2011 - 01:08
spoiler tag inserted
Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2011 - 23:38
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από The Tragic Prince: 04 Μάρτιος 2011 - 00:52