Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

D.Gray-Man

• Please log in to reply
778 replies to this topic

#436 minasuki

minasuki

xxxHolic

• Members
  • 105 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2010 - 10:47

ο kanda ειναι θεος! :blush2: Ειναι λογικο να εχει χασει τα λογικα του μετα απ'ολα οσα εχει περασει...:wet2: Ας ελπισουμε να τα βρει με τον Allen...

#437 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2010 - 17:30

Τι δεν μου άρεσε: Το τρίο Allen, Kanda, Alma.

Ο πρώτος γιατί συνεχίζει να το παίζει Ιησούς και προκειμένου να συνεχίσει το έργο του τρώει άπειρα θανάσιμα χτυπήματα και το μόνο που δεν βρίσκει είναι τον θάνατο, παρά το ότι δεν έχει regeneration όπως τους άλλους 2.

Ο δεύτερος γιατί παραέμπλεξε τα προσωπικά του αισθήματα με την αποστολή του και το berserk mode και βρίσκει power ups από το πουθενά. Επίσης ξαναείδα το γνωστό και ενοχλητικό κλισέ του χαρακτήρα που είναι έτοιμος να σφάξει πάντες, φίλους και εχθρούς και αφού φτάνει κοντά σε αυτό ξαφνικά ξυπνάει και αρχίζουν να του φαίνονται παράξενα όλα γύρο του.

Ο τρίτος γιατί από κει που με είχε ενθουσιάσει και ακουγόταν φωνές για lvl 5 τελικά δεν είναι ούτε σωματικά ούτε νοητικά κοντά στον τρόμο που φέρναν όχι μόνο τα άλλα Akuma, αλλά και ο προηγούμενος εαυτός του, από το flashback. Σαν να μην έφτανε αυτό έχει και ημερομηνία λήξης οπότε ήδη φαίνεται που οδεύουμε (συμφιλίωση πριν τον θάνατο κλπ κλπ).

Επίσης και το νέο σχέδιο. Δεν λέω, ποιοτικά είναι καλό, αλλά αισθητικά δεν μου αρέσει τόσο. Ο Allen ειδικά είχε το δικό του bishonen στύλ, τώρα γιατί πρέπει να μοιάζει με τον Kanda όταν έκανε tatoo στο μάτι; (well, μόνο έτσι ξεχωρίζει στα περισσότερα panels πια)

Και οι Noah, φαίνεται να το απολαμβάνουν τώρα, αλλά σαν αποτύχει το σχέδιο Alma στο οποίο τα βάσισαν όλα να δω με τι δικαιολογία θα αφήσουν πάντες/τους περισσότερους να ζήσουν.

Τι μου άρεσε: Ότι οι ρόλοι Kanda-Alma αντιστράφηκαν. Από κει που στο flashback ο Alma ήταν εντελώς psycho και έκανε τον Kanda να είναι στην άμυνα δεν περίμενα ότι θα βλέπαμε το αντίθετο, αν μη τι άλλο το ευχαριστήθηκα λίγο.

Κατά τ' άλλα έχω ψιλοβαρεθεί το arc... και θέλω να δω τι κάνουν οι υπόλοιποι εξορκιστές (once again). Ελπίζω να μην γίνουν όλα off panel τα γεγονότα τους και δούμε μόνο το μετά της μάχης. Τον επόμενο μήνα ελπίζω να προχωρήσει πιο πολύ...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 27 Αύγουστος 2010 - 17:35

#438 m4shir0

m4shir0

Starting...

• Members
  • 14 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2010 - 12:49

το σχεδιο δεν ειναι πια ωραιο .. θλιβερο

#439 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2010 - 01:00

Chapter 198 is out:http://mangastream.com/read/d_gray_man/83222624/1
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Does this darkness have a name?

#440 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2010 - 01:27

IT'S PERFECTO

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από The Tragic Prince: 11 Σεπτέμβριος 2010 - 01:49

#441 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2010 - 01:33

ok... fucking epic chapter is epic...

επιτελους, μετα απο 2,3 κεφαλαια, αυτο το απολαυσα οσο δεν λεγεται...
27 σελιδες ηταν πολυ λιγες για αλλη μια φορα δυστυχως...

και με τον 14ο προστεθηκε αλλο ενα τραγανο μπισκοτεν στη λιστα... XD

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#442 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2010 - 01:45

:OMG3: :OMG3: :OMG3: :OMG3: :OMG3: :OMG3: :OMG3: :OMG3:

Συνειδητοποιείτε τι έγινε; Δηλαδή :OMG3:.
Μα καλά όλα αυτά...

Δεν μπορώ να γράψω άλλο...

Hoshino... you rule more than anyone. Epic... +1 to whatever said the boy from upstairs.
Now i am just stunned. When i wake up from the sock I'll contact you...

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#443 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2010 - 01:49

Γ@ματο chapter!!!
Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Jorg: 18 Σεπτέμβριος 2010 - 12:07

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#444 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2010 - 02:20

Spoiler: 198

Το ότι το chapter ήταν απλά επικό δεν χρειάζεται να το πώ. Και έχω την εντύπωση ότι τα επόμενα θα είναι ακόμη καλύτερα.

Το συγκεκριμένο arc νομίζω επιβάλλεται να ξαναδιαβαστεί ως σύνολο από την αρχή με το που τελειώσει.

#445 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2010 - 02:54

Δηλαδή εντάξει... Στο μυαλό της ήσουν; Δηλαδή πως το διάκο έκατσες και σκέφτηκες αυτό το πράγμα. Μάλλον θα δεχτώ ότι έχεις μπεί στην ψυχοσύνθεση των συγκεκριμένων ειδών. Δεν εξηγείται αλλιώς.

Παιδιά, δεν ξέρω το τσάπτερ ήταν Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο. Όταν διάβαζα τις τελευταίες σελίδες έμεινα. Πραγματικά, κοκάλωσα.

Αν και για να μπούμε στο ψητό.

Ok Hoshino, for one more time you revealed your majesty. Leave all the other mangaka behind, eating your dust.
:nod:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#446 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2010 - 20:03

Spoiler:

Και ναι, κι εγώ το λάτρεψα το chapter. Να μου ζήσεις Hoshino!!! :blingeye2: Επίσης, και το artwork ανέβηκε ξανά σε υψηλά επίπεδα. :joyful:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#447 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2010 - 17:00

μολις καταφερα και το διαβασα ολο το μανγκα, και εχω να πω πως δεν μου εχει αφησει πολυ καλη γευση....παντως ειμαι αρκετα περιεργος να δω τι θα γινει με τον 14 τωρα...
2 ερωτησεις:
1) στο αρκ με τον ιο που εξαπλωθηκε στο hq τελικα πως το αντιμετωπισαν δεν καταλαβα
2) καθε ποτε βγαινει νεο τσαπτερ?
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#448 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2010 - 17:03

2 ερωτησεις:
1) στο αρκ με τον ιο που εξαπλωθηκε στο hq τελικα πως το αντιμετωπισαν δεν καταλαβα
2) καθε ποτε βγαινει νεο τσαπτερ?

1. troll arc. η mangaka το εκανε για την πλακα της, και το τελειωσε με εντελως καφρικο τροπο " ηρθε ο bak και τους εσωσε". XD

2. καθε μηνα. 1ο δεκαημερο πανω κατω.

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#449 Yuki-chan

Yuki-chan

Silly Girl,Happy Ever

• Members
  • 77 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2010 - 13:27

το σχεδιο δεν ειναι πια ωραιο .. θλιβερο

Εγω πιστευω οτι το σχεδειο ειναι και πολυ καλο μαλιστα γιατι τωρα πια τα παιδια εχουν μεγαλοσει και πρεπει επισεις να φενονται πιο μεγαλα.....Η μανγκα-κα τ ασπαει... =Ρ
What happens when you......louse yourself...?
Becoming mad..?..No!.....I don't mean louse yourself like that.....I mean like.......

Δημοσιευμένη  εικόνα

95% of teens would cry if they saw EDWARD CULLEN at the top of a skyscraper about to jump. Put this as part of sig if you are part of the 5% that would sit here with popcorn & a camera and yell ''DO A FLIP!!!''

#450 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2010 - 22:30

Απορια: Βλεπω το ανιμε και εχω φτασει στο 58ο επεισοδιο. Θελω να διαβασω και το μανγκα, ειδικα αφου η σειρα κοβεται στο 103ο αλλα δεν ξερω αν πρεπει να το πιασω απο την αρχη ή να το συνεχισω απο εκει που σταματαει το ανιμε. Υπαρχουν τιποτα μεγαλες διαφορες, περαν του arc με την Lullubel που υποθετω ηταν φιλερ (?) Εχω μονο το 1ο τευχος και τωρα που γιναν ολα αυτα με τα scanlation site δεν ξερω τι να κανω XD