Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

D.Gray-Man

• Please log in to reply
778 replies to this topic

#286 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2009 - 16:42

Tωρα για κεντρικους χαρακτηρες δεν ξερω γτ κανενας καλος βασικος δεν εχει πεθανει μεχρι στιγμης....Αλλα ναι για κομπαρσους αρκετοι εχουν δει την αφανεια

οταν λεμε κεντρικους δεν μιλαμε για Allen, Kanda, Lenalee...
αλλα αυτους που τους πλασιωνουν... Ποσοι εξορκιστες και επιστημονες κτλ...
αυτοι δεν ειναι κομπαρσοι... κομπαρσοι ειναι οι απλοι πολιτες πχ...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Serestrum: 02 Δεκέμβριος 2009 - 16:51

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#287 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2009 - 16:44

προσεχε τα λογια σου, shounen...

Μα γι αυτό δεν έχει εμφανιστεί τόσο καιρό

#288 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2009 - 16:48

Εχμ, ναι...

Τι; :terror2:

Τελικά, η ιδέα να γίνει η σειρά μηνιαία ήταν σωστή. Μπορεί να είναι κάθε μήνα, αλλά είναι ΓΕΜΑΤΟ. Και με πιο εξεζητημένο σχέδιο.

Spoiler:

Και καθώς έχει χαθεί κάθε ελπίδα για τη μάχη, βγαίνει ο Krory και τσακίζει τους πάντες! ΜΠΟΥ-ΧΑ-ΧΑ!!!!:burningbe3:

Το επόμενο δε θα βγει σύντομα... αχ...:nanana:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#289 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2009 - 16:50

Bασικα και αυτοι που λες κομπαρσοι ειναι αλλα ας μην το κανουμε θεμα.Απο την στιγμη που αυτοι που περνουν screen time δεν ψοφανε δεν μπορεις να πεις οτι εχουμε δει και τις σημαντικες απωλειες στο συγκεκριμενο μανγκα περα απο διαφορους τυχαιους που απλα υπαρχουν για να διαγραφονται απο το χαρτι.
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#290 Serestrum

Serestrum

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2009 - 16:58

με ενοχλεις... και θα το κανω θεμα αν μου επιτρεπεις...

Daisya Barry
Eliade
Suman Dark
η καπετανιος του πλοιου/ ξεχναω ονομα
Tapp φυσικα...
+
+
...
και αλλοι οντως κομπαρσοι...

απο τη στιγμη που παιρνουν screen time και συμμετεχουν στην εξελιξη του σεναριου, ναι, ειναι κεντρικοι χαρακτηρες εστω και για λιγο.

ειναι λογικο, η συνηθεια απο αλλα shounen, που δεν ψοφα μυγα, να μπερδευει μερικους...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Serestrum: 02 Δεκέμβριος 2009 - 17:03

#291 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2009 - 17:32

με ενοχλεις... και θα το κανω θεμα αν μου επιτρεπεις...

Daisya Barry
Eliade
Suman Dark
η καπετανιος του πλοιου/ ξεχναω ονομα
Tapp φυσικα...
+
+
...
και αλλοι οντως κομπαρσοι...

απο τη στιγμη που παιρνουν screen time και συμμετεχουν στην εξελιξη του σεναριου, ναι, ειναι κεντρικοι χαρακτηρες εστω και για λιγο.

ειναι λογικο, η συνηθεια απο αλλα shounen, που δεν ψοφα μυγα, να μπερδευει μερικους...

Καλα μην ενοχλεισαι και τοσο διαλογο κανουμε....Σιγα μην βγαλουμε και τα μαχαιρια.
Οσο για αυτους που προβαλεις ναι δεν αντιλεγω περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.Αμα εσυ τους 8εωρεις κεντρικους ηρωες του συγκεκριμενους εγω παω πασο.Ειναι ολα θεμα αντιληψης.Για μενα κομπαρσοι ειναι.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#292 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2009 - 17:48

Πο:lovulovu:.Εγώ ρι να πώ το τσάπτερ τα είπε όλα.Το σχέδιο εκπληκτικό και θα έχουμε όλο και περισσότερη αγωνία καθώς θα τα διαβάζουμε.

Εγώ ένα έχω να πώ.Όλοι οι Νόαχ μου αρέσουν,σαν villain(και δεν το παθαίνω συχνά αυτό.:hahaha:).Ο Μέρσιμ τα σπάει απλά !
Γενικώς η πλοκή είναι λίγο :shock: και γενικώς μου αρέσει που η Χοσίνο κάνει συχνά το στυλάκι
"Βάζω και άλλα σε αυτά που έχω βάλει".Ντάξ εμένα το τσάπτερ μου άρεσε πάρα πολύ.Και θέλω και άλλο:mador2:.

Πολύ ευχαριστημένος. :Blissfull:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#293 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2009 - 18:52

Πότε είπαμε βγαίνει το επόμενο ch?

#294 Serestrum

Serestrum

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2009 - 19:55

Spoiler:

Και καθώς έχει χαθεί κάθε ελπίδα για τη μάχη, βγαίνει ο Krory και τσακίζει τους πάντες! ΜΠΟΥ-ΧΑ-ΧΑ!!!!:burningbe3:

Το επόμενο δε θα βγει σύντομα... αχ...:nanana:

Θα απαντησω με τη σειρα :
Spoiler:

ΠΕΣ ΤΑ!! να αρχισει να δαγκωνει χωρις διακρισεις... :hahaha: τετοια θελω!!

σε εναν μηνα παλι... :bahhh:

#295 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2009 - 22:23

Άργησα να το πάρω χαμπάρι :knock-knock:

Tι να σχολιάσω πρώτα γιαυτό?
Spoiler:

Ποιος περιμένει έναν μήνα τώρα?????:cry5:

#296 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2009 - 02:36

Δεν γινεται να μη σχολιασω αυτο το chapter οταν σε λιγο θα βγαλει οτι ειμαι ενα ειδος μεταλλαγμενου,παραμορφωμενου εξωγηινου:nanteee:..
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#297 Serestrum

Serestrum

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2009 - 17:25

190

http://static.mangastream.com/download/DGM_190.zip

κεφαλαιο που εξηγει πολλα πραγματα...
σκοτεινο, πολυ αστειο και τελειωνει υπουλα...

και αυτος ο Kanda... απο το αυγο tsundere βγηκε...

δεν εχω να σχολιασω κατι... περιμενω το επομενο για να δω τι θα γινει... ηταν και μικρο κεφαλαιο παλι αλλα ευτυχως ειχε πολλες πληροφοριες...

#298 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2009 - 19:52

Παραπέρασε γρήγορα αυτό....
Οκ,κάτι ψιλά μάθαμε,γέλιο είχε(αρκετό μπορώ να πω)...και περιμένουμε το επόμενο για τα υπόλοιπα.
Άσχετο,ο Αλλεν και η Ροντ που χάθηκαν μετά?

Μονό εμένα μου φάνηκαν λίγο πιο χοντροί από ότι συνήθως οι χαρακτήρες?

#299 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2010 - 19:55

Έφτασα και εγώ up to date στο manga και η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω τι να πρωτοπώ γι αυτήν την σειρά. Μου έκανε απίστευτα καλή εντύπωση και τολμώ να πω ότι όχι μόνο ξεχωρίζει στο είδος της αλλά αφήνει χιλιόμετρα πίσω τις πιο δημοφιλείς σειρές με τα εντυπωσιακά νούμερα πωλήσεων.

Καταρχάς με πρώτη ματιά η σειρά έχει παρα πολύ ωραίο σχέδιο. Λεπτομέρειες, ωραία σχεδιασμένοι χαρακτήρες, με ωραίες φιγούρες και διακριτοί ο ένας με τον άλλο. Κάτι που μου άρεσε έιναι ότι όχι μόνο δεν διστάζει η mangaka να αλλάξει την εμφάνιση των χαρακτήρων της αλλά εξελίσει και το στυλ ζωγραφικής της με το πέρασμα του χρόνου και δεν μένει στάσιμη. Extra points στα chibis και στα χιουμοριστικά καρέ.

Η σειρά έχει χιούμορ. Και μάλιστα τόσο λεπτό χιούμορ και φρέσκιες ιδέες πάνω σε αυτό που δεν νιώθεις ποτέ να κουράζεσαι ή να δινει την αίσθηση του επαναλαμβανόμενου. Δεν αναλώνεται μόνο σε gag scenes ή με τα traits των χαρακτήρων αλλά βγάζει χιούμορ και μέσα από τις περιστάσεις. Extra πόντοι για το ότι ακόμη και σε σκηνές δράσης υπάρχει χιουμοριστικό στοιχείο χωρίς όμως να αφαιρεί από την δραματικότητα. Και πέρα από το humor της σειράς είχε και το καλύτερο TROLL arc ever! Η mangaka απλά έδωσε ρέστα εκεί.

Η υπόθεση είναι σφιχτή χωρίς να κάνει κοιλιές, με καταιγισμό πληροφοριών. Γίνεται της ανατροπής το κάγκελο με αλλαγή ρυθμού εκεί που δεν περιμένει κανείς και χωρίς κενά και παραλήψεις. Δεν βαριέσαι ποτέ να διαβάσεις τι γίνεται παρακάτω. Και πάνω από όλα ξεφεύγει από την κλασσική shonen συνταγή, δεν φοβάται να απομακρυνθεί από το happy end και τον διαχωρισμό καλού-κακού σε στυλ άσπρο μαύρο και να σκοτώνει χαρακτήρες όπως το Baygon σκοτώνει τις μύγες και τα κουνούπια. Οι οποίοι χαρακτήρες είναι ο ένας επικότερος από τον άλλο. Δεν υπάρχουν εκνευριστικές πρωταγωνίστριες και παντελώς άχρηστες, και θα πω δύο πράγματα.

KANDA και KRORY. Nough said. Η διαφορετικά πως το διαρκές tsunderiasma και ο διπολισμός γίνονται θρησκεία.

Και για να σχολιάσω και το τελευταίο chapter θα πω:

Είχα την εντύπωση ότι ο Kanda όταν θα ήταν μικρούλι θα ήταν κάπως πιο μαλακούλι πιο γλυκούλι. Με χαρά μου διαψεύστηκα. Είναι τόσο κακιασμένο που πραγματικά θα ήθελα να τον υιοθετήσω. Δεν χρειάζονται innocense για να νικήσουν τους Noah. Χρονομηχανή χρειάζονται για να εξαπολύσουν τον chibi kanda επάνω τους.

Eπίσης
Spoiler:

Περιμένω εναγωνίως να δω τι θα γίνει στη συνέχεια. T^T

~Goodmorning~

#300 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2010 - 21:07

Πολύ ωραίο τσάπτερ, άντε να δούμε και την συνέχεια. Δεν ξέρω θέλω λίγη επιτάχυνση.:sigh2:
Περιμένουμε έναν μήνα για ένα τσαπτεράκι. :Crying2: Του χρόνου θα τελειώσουμε.
Υπομονή όμως. Η Hoshino-sensei δεν μας απογοητεύει ποτέ. Άλλο ένα άτομο θύμα στο μάνγκα, με ένα δύσκολο παρελθόν. Ποιός θα το φανταζόταν;

Welcome Iri-chan. Have a good stay:hehehe::hiding_something:.

GIVE US MORE KRORRY と LEENALEE !!!!!!!! Ι WANT MY WIFU BACK:madtodeath:
Spoiler:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.