Ο Kanda ως Άη-Βασίλης με έκανε να κλάψω από τα γέλια. Ρε, τί πάει και σκέφτεται...
Ποιά είναι η καινούρια; Είναι κι αυτή εξορκιστής τρίτης γενιάς; Μπερδεύτηκα...
Ας συμβάλλω κι εγώ...
Ξύπνησε ο 14ος...
Και θέλει να πάει τη θέση του Earl; Γιατί πιστεύω ότι ο συγκεκριμένος Earl ΔΕΝ θα είναι ο κύριος κακός στο τέλος, αλλά ο 14ος; Μα τί μπέρδεμα...
Στη σελίδα 19, αυτή η κουτουλιά που έδωσε ο Allen στον Earl παίρνει άλλο ύφος με την καρδούλα στο μπαλονάκι... what a violent kiss...!
"Quit taking your brotherly fights on other people! It's a nuisance!:burningbe3:"
Α, ρε Allen, μόνο εσύ κάνει χιούμορ με τον κόσμο τριγύρω να καταστρέφεται! XD Άλλωστε, το μεγαλύτερο όπλο της Hoshino στο να κάνει το manga της ξεχωριστό, είναι το χιούμορ, το οποίο μας γλιτώνει από το ενοχλητικό, σπαστικό και κουραστικό angst.
Εγώ δε κατάλαβα, γιατί η Rhodo έγινε κουκλίτσα; Και γιατί μου θυμίζει την ομπρέλα του Earl στο προηγούμενο arc;
O Tiky, τί καινούρια δύναμη πήρε; Μου θυμίζει τον Greed από το FMA... το σώμα του γίνεται σκληρό κατά βούληση... αλλά και ο Allen θυμίζει λίγο τον Ed... oh, well.
Ο Alma γιατί μου θυμίζει fusion με ψάρι...; Ειδικά στο αριστερό του αυτί...
Speaking of which, περίμενα ο Kanda να φάει φρίκη (στο προηγούμενο chapter, φάνηκε ότι τον αναγνώρισε) αλλά αυτό το αραχτός και λάιτ... αχ, η δύναμη της άρνησης...
Κάτι μου λέει ότι θα φρίξω με την αποκάλυψη του Yuu...