Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Night_Wizard_Seal: 26 Απρίλιος 2009 - 13:15
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
D.Gray-Man
Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2009 - 13:08
Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2009 - 14:04
παρακατω μπλεκονται τα πραγματα, και στα προσφατα κεφαλαια γινεται της μουρλης (της εκδιδομένης επί χρήμασι γυναικός το σιδηρούν κιγκλιδωμα σε νεα ελληνικα... ), οποτε μαλλον θα δουν πολλα τα ματακια μας πανω στο θεμα...
σχετικα με τον kanda μαλιστα που τον ανεφερες κιολας... αντε να δουμε ποτε θα βγει το νεο κεφαλαιο...
ΕΔΙΤ.... επειδη ξαναδιαβαζα μερικα κεφαλαια... η τροπη που παιρνουν τα πραγματα και που οι ''καλοι'' ΔΕΝ ειναι και τοοοσο καλοι, μαρεσει πολυ... παααααρα πολυ...
Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2009 - 18:26
Αυτοι οι σκελετοι που ειναι "υποταγμενοι" στον εαρλ τι ακριβως ειναι ,αν ξερει κανεις γτ εγω δν το προσεξα(παντως ακουμα δν ειναι ετσι?)...κατι σαν διαφορετικα "οπλα" του...
Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2009 - 13:54
that's the good part with our beloved mangaka (who's sick AGAIN)η τροπη που παιρνουν τα πραγματα και που οι ''καλοι'' ΔΕΝ ειναι και τοοοσο καλοι, μαρεσει πολυ... παααααρα πολυ...
η σειρά είναι πάλι σε hiatus
Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2009 - 14:46
Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2009 - 14:53
Αυτή η κοπέλα θα είναι ηρωίδα αν καταφέρει και το τελειώσει με τόσες φορές που έχει χτυπήσει ή αρρωστήσει.
τρωει τονους αρνητικης ενεργειας απο τους υπολοιπους mangakas του Jump, επειδη ειναι σε αλλο επιπεδο ποιοτητας ...
απο τις σειρες που διαβαζω και τσεκαρω απο το Jump οι 2 με το καλυτερο σχεδιο ειναι απο γυναικες... D.Gray-man και Katekyo Hitman Reborn... απο θεμα σεναριου αλλαζει το πραμα...
παντως θα το τελειωσει...
εχω φαει τετοιο κολλημα τον τελευταιο καιρο που ξαναδιαβαζω τα volumes που εχω ξανα και ξανα...
Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2009 - 15:07
Spoiler:
Amen to that.
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2009 - 10:24
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2009 - 16:25
ΕΔΙΤ.... επειδη ξαναδιαβαζα μερικα κεφαλαια... η τροπη που παιρνουν τα πραγματα και που οι ''καλοι'' ΔΕΝ ειναι και τοοοσο καλοι, μαρεσει πολυ... παααααρα πολυ...
Τι εννοεις με αυτο..............
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2009 - 16:28
μεχρι που εχεις διαβασει?
γιατι με 3 προτασεις μπορω να σε κανω να ξενερωσεις τη ζωη σου...
Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2009 - 15:38
ε, δεν ειναι και αγιοπαιδα... πως να το κανουμε... βεβαια στην ιστορια, οι μεγαλυτερες σφαγες για καποια θρησκεια εγιναν, και το Βατικανο με τον B.Order ειναι και καλα θεοσεβουμενοι... οποτε υποτειθεται ειναι οι ''καλοι''...
πλεον εχω καταληξει στο συμπερασμα πως ναι ο Earl με τους Noah ειναι κακοι ( βεβαια ο Νωε δεν ηταν κακος ), αλλα και πως δεν εχουμε καλο στην ολη υποθεση.
ειναι πολεμος με τις 2 πλευρες να εχουν αδικο.
μιλαω γενικα. το οτι οι πρωταγωνιστες μας ειναι καλοπαιδα δεν αλλαζει τα πραγματα.
βεβαια θα επιρρεασει την εξελιξη.
Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2009 - 17:28
Τωρα να μου πεις ποιος ξερει ποιος ειναι ο ακριβως ο στοχος της μανγκακα για το τελος αλλα εδω ειναι και το "πικαντικο"αν με πιανεις,εχουμε να δουμε πολλα και ο καποιοι απο το black order προσπαθουν να μην ξανακανουν τετοια λαθη αλλα το σημαντικοτερο ειναι οτι οταν τους συμφερει ειναι τοτε που γινονται τελειως μα τελειως Απολυτοι.
Τωρα απο την μερια του εαρλ ξερουμε τι επιδιωκει αλλα για αυτον "ο σκοπος αγιαζει τα μεσα" οποτε θα δουμε...
Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2009 - 17:32
γουθταρω!!
ετσι θα εχει και πολυ περισσοτερο ενδιαφερον η συνεχεια ( αν την δουμε ποτε την τυχημουμεσαμαμωτοκερατομου -_-' ) αφου απο κει που ειχαμε μαχες μαχες μαχες, εχουμε πλεον πολιτικα παιχνιδια δυναμης στο εσωτερικο του Order...
Give us MOAR DGM, δαμν ιτ...
Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2009 - 18:05
.ΛΟγικα 8α το περναει απο γενια σε γενια ελπιζοντασ καποια στιμγη να το τελειωσουν οι απογονοι της