Καλά ρε ακόμα δεν πρόλαβα να το ανοίξω και αμέσως ψυφίσατε!Μωρε bravo!(Lol)
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Sailor moon
Posted 02 June 2008 - 13:12
THE IS ONE RULE OF METAL....PLAY IT FUCKING LOUD ![]()
Οποιος ειναι fan του DBZ θα πρεπει να δει και το TFS Dragon Ball Z: Abridged series
Posted 02 June 2008 - 13:37
Ενδιαφέρουσα πληροφορία που έλαβα απο φίλο, ότι η σειρά δημιουργήθηκε ταυτόχρονα με το Neon Genesis Evangellion και ότι όσο πιο πολύ ψάξει κανείς το όλο θέμα τόσο μεγαλύτερες ομοιότητες θα βρίσκει μεταξύ των 2 σειρών. Το κατά πόσο υσχίει αυτό δεν ξέρω, αλλά είπα να το μοιραστώ μαζί σας.
Όσο για αγαπημένο χαρακτήρα, ήταν η μία και μοναδική Sailor Venus
ντάξει, απλά τη λάτρευα και τη λατρεύω
Posted 02 June 2008 - 17:31
Posted 03 June 2008 - 22:19
Posted 04 June 2008 - 12:45
Sailor Mars!!!Αλιθια που ειναι ο Ero-senin???
Δε μπορώ να ψηφίσω κάποια γιατί όλες μου αρέσουν
Λοιπόν ας σοβαρευτούμε.Από άποψη χαρακτήρα μιας και πάνε πολλά χρόνια από τότε που έβλεπα τη σειρά δε θυμάμαι τίποτα οπότε θα ψηφίσω με μόνο κριτήριο την εμφάνιση.Και ο νικητής είναι...

Posted 06 June 2008 - 13:27
Posted 06 June 2008 - 15:06
συγνωμη που το λεω αλλα ροζ γραμματα, ψυχωση με σειλορ μοον και CRUSH με ανιμε χαρακτηρες 11 χρονια μετα..
εχ..εχεις παει ποτε σε ψυχολογο?
*awaits hate replies demotions etc.*
κατ'αρχάς, καλως σας βρηκα!κατα δευτερον δεν μπορω να καταλαβω ποιο ειναι το προβλημα σου;ποιος μιλησε για ψυχωση;απλα ειπα πως ειναι το αγαπημενο μου anime!που ειναι το κακο?σε ψυχολογο να πας εσυ, που καθεσαι και κρινεις τους αλλους!και σε οφθαλμιατρο γιατι τα γραμματα ηταν μωβ και οχι ροζ!ουτε crush εχω με καποιον anime χαρακτηρα ουτε τιποτα!δικα σου συμπερασματα!αν και δε σε αφορα, ειμαι str8 και το γεγονος οτι βλεπω sm δε λεει κατι!τεσπα!αν εχεις προβλημα ας το πεις σε μενα μηνυμα!δεν ειναι αναγκη να τα΄λες στο forum!
anyway!εγω ψηφισα sailor saturn!εχει πολυ περιεργη ιστορια και με ιντριγκαρει!
Posted 11 June 2008 - 15:38
ρε παιδια, αυτη η Usagi 5 σεζον κ εχει μεγαλωσει μονο 1 χρονο;

Posted 12 June 2008 - 10:02
Posted 16 June 2008 - 16:13
-Avatar:the last airbender RULES!!!