Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Sailor moon

• Please log in to reply
352 replies to this topic

Poll: Ποιός είναι ο αγαπημένος σας χαρακτήρας στη σειρά? (153 member(s) have cast votes)

Ποιός είναι ο αγαπημένος σας χαρακτήρας στη σειρά?

1. Usagi Tsukino(sailor moon) (44 votes [28.76%] - View)

Percentage of vote: 28.76%

2. Mamoru Chiba(Tuxedo Mask) (19 votes [12.42%] - View)

Percentage of vote: 12.42%

3. Ami Mizuno(Sailor Mercury) (13 votes [8.50%] - View)

Percentage of vote: 8.50%

4. Rei Hino(Sailor Mars) (21 votes [13.73%] - View)

Percentage of vote: 13.73%

5. Makoto Kino(Sailor Jupiter) (7 votes [4.58%] - View)

Percentage of vote: 4.58%

6. Minako Aino(Sailor Venus) (10 votes [6.54%] - View)

Percentage of vote: 6.54%

7. Chibiusa(Sailor Chibi Moon) (6 votes [3.92%] - View)

Percentage of vote: 3.92%

8. Setsuna Meioh(Sailor Pluto) (9 votes [5.88%] - View)

Percentage of vote: 5.88%

9. Michiru Kaioh(Sailor Neptune) (7 votes [4.58%] - View)

10. Haruka Tenoh(Sailor Uranus) (10 votes [6.54%] - View)

Percentage of vote: 6.54%

11. Hotaru Tomoe(Sailor Saturn) (7 votes [4.58%] - View)

Vote Guests cannot vote

#16 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 23 May 2008 - 22:01

Διορθωση δεν ειχαν υιοθετησει κανενα κοριτσακι η Haruka και η Michiru...Μιλας για τη Sailor Saturn την οποια ειχαν παρει υπο την προστασια τους μαζι με την Pluto γιατι πολυ απλα η μεγαλη μαχη πλησιαζε και η Saturn μεγαλωνε αποτομα για να παρει τη θεση της μαζι με τις αλλες...Tωρα η διαφορα ηλικιας δεν ειναι και τοσο τρομερη...Ο Μαμορου στην αρχη ηταν μαθητης λυκειου ακομα αν δεν κανω λαθος(εχω καει με τη σειρα, μου αρεσε πολυ και εχω ψαξει τα απιστευτα....doing)και γενικως μπορει να μην ειχε ΤΙΣ μαχες αλλα ηταν πολυ καλο anime...
Παρεπιπτοντως ξεχασες τον Zoisite & Kunzite και τη μεταξυ τους σχεση....(Οι δυο αρχηγοι απο το βασιλειο της Beryl)
Posted Image
Kaname-kuuun:wooi2:

#17 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 23 May 2008 - 22:05

Πο ποοο που το θυμήθηκες Ichigo13? Χρόνια έχω να την δω την σειρά... πλακά πλακά αν και είναι μάλλον περισσότερο για κορίτσια είναι ένα από τα πρώτα anime που είδα μαζί με το dragonballz! Αν και ποτέ δεν είδα όλα τα επεισόδια και στα δυο και μάλλον θα το κάνω το καλοκαίρι.

Βασικά καθόμουν και έβλεπα το τευταίο επισόδειο στο Youtube στα ελληνικά αλλά και το opening της σειράς το οποίο είναι all-time classic και λέω αφού δεν έχω δεί κανενα shoujo δεν αρχίζω αυτό,οπότε το άρχισα!Στην αρχή είναι πραγματικά βαρετό imo και ειδικά ένα αγόρι θέλει ενλεσεις γοα να το δεί αλλά μετά όσο προχωράει καλυτερεύει και το υπάρχουν στιγμές όπου δεν τα πράγματα να πάρουν την τροπή που πήραν π.χ. στο τέλος στην πρώτη σεζόν!

Τέλος για να μην ξεχνιόμαστε ωρίστε το Ιαπονικό op!
Spoiler:

EDIT:Liberty19 αν έκανα κάποια λάθη συγνώμη(την σειρα δεν την έχω τελειώσει ακόμα) πάντως απ'ότι ξέρω η Sailor saturn αναφέρει την Haruka ως papa και την Michiru ως Mama οπότε στα χαρτιά μπορεί να μην είναι υιοθετημένο όμως ανεπίσημα είναι σαν να 'ναι παιδί τους!

Edited by ichigo13, 23 May 2008 - 22:12.

Posted Image

#18 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 23 May 2008 - 22:13

Orion, και εγώ ξυπνούσα χαράματα μη το χάσω! Είχα γράψει και κάμποσες κασσέτες!

Υ.Γ: Ωραίο nickname :hahaha::hahaha::hahaha:

#19 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 23 May 2008 - 22:22

Oχι δεν ειπα οτι ηταν τραγικο η ηταν λαθος απλα για να μη μπερδευομαστε....Ειναι αληθεια οτι ετσι τις αποκαλει και η Haruka ηταν η αγαπημενη μου Sailor...Πολυ kick some @ss!
Posted Image

#20 usagi 19

usagi 19

Didi-chan

• Members
  • 168 posts

Posted 23 May 2008 - 22:31

Sailor moon πραγματίκα η πρώτη αγάπη και παντοτινή!:wooi2:
ο λόγος που αγάπησα τ anime!! εγώ ακόμα είναι μερικές στιγμές που νίωθω την ανάγκη να δω την usagi να τσιρίζει και να κλαίει όπως στη πρώτη season!!! για μένα είχε απίστευτο γέλιο η συμπεριφορά της usagi από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες!
και βεβαια να μην ξεχάσω πως ο mamoru-chan (ειδικά όταν γινόταν prince endymion:blush2:) ήταν ο πρώτος μου παιδικός έρωτας!!
ακόμα πετάμε ατάκες απο τη sailor moon και το πάντα κλασσικο moon prism power make up!
οι τοίχοι δεν έχουν μόνο αυτία , έχουν και φωνή...

Posted Image

#21 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 23 May 2008 - 22:34

Mamo-chan και ξερο ψωμι δηλαδη ε?

Καλα το κλαμα της Usagi ηταν...μερικες φορες εφτανες στο σημειο να πεις"ε σκασε πια" αλλα ηταν μοναδικη
Posted Image

#22 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 23 May 2008 - 22:38

Zoisite & Kunzite

Χα χα! Τους θυμάμαι αυτούς!!!! Βέβαια, όταν ήμουν 8 χρονών (ή πόσο ήμουν) χαμπάρι δεν είχα πάρει:hahaha:
Ναι ναι. Ζευγαράκι εκείνοι. Μετά κατα τα 17 μου που το ξαναείδα, έπαθα:hahaha:
"Εεεεε; Καλέ!!! :oo:Κάθεσαι στα πόδια του!!! Και είστε άντρες! Πως και δε το θυμάμαι αυτό...."

Τέτοια φάση

Βέβαια νομίζω τον είχα περάσει για γυναίκα για κάποιο καιρό..

Χα χα! Βέβαια μετα το αρχικό σοκ, μου άρεσε πολύ η όλη ιστορία με αυτούς θυμάμαι. Δε θυμάμαι καθόλου τι γινόταν, αλλά θυμάμαι οτι τους λυπήθηκα...Νομίζω κάποιος τα κακάρωσε...ααααα...τώρα που το έγραψα θυμήθηκα..Είχα ρίξει κλάμμα....

#23 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 posts

Posted 23 May 2008 - 22:43

Καλα το κλαμα της Usagi ηταν...μερικες φορες εφτανες στο σημειο να πεις"ε σκασε πια" αλλα ηταν μοναδικη

loool.... ποσο δικιο εχεις...
Με τρελαινε στο σημειο οπου μεταμορφωνονταν και φοβονταν ν' αντιμετωπισει καθε εχθρο, υστερα μπουκαρουν οι φιλες της κι αντι να σωζουν το κοσμο, σωζουν εκεινη πρωτα!:hahaha: Στιγμες γελιου απλα...
Αλλα απο την 4η σεζον και μετα αρχισε να καλυτερευει...
Ειδικα η Haruka τα σπαει κυριολεκτικα.

#24 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 23 May 2008 - 22:45

Μιας και το tread παέι καλά ας κάνω μια ερώτηση!Ποιός ήταν ο αγαπημένος σας χαρακτήρας?Εγώ προσωπικά συμπαθώ τη Rei, είναι η αγαπημένη μου προς στιγμήν!
REI-CHAN FTW!
Spoiler:

Posted Image

#25 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 23 May 2008 - 22:49

Και εγώ αυτή πήγαινα θυμάμαι.

Και η Makoto είχε φάσει.

Εγώ παιδιά είχα μείνει στη Sailor Venus.

Πιο μετά, δεν έχω δεί επεισόδια...:oo:

#26 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 posts

Posted 23 May 2008 - 22:51

Spoiler:

#27 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 23 May 2008 - 22:52

Το έψαξα λίγο...Εγώ θυμάμαι και τη Chibiusa...Οπότε πρέπει να έχω δεί και λίγο πιο μετά..Κάποιο απο τα δύο κανάλια πάντως το είχε κόψει κάπου..

Υ.Γ Gaia, το spoiler στην sig σου απο που είναι; Γέλασα! Χα χα! Τη κοψωχόλιασε τη κοπέλα!

#28 Korkofilaki

Korkofilaki

Anime Freak

• Members
  • 423 posts

Posted 23 May 2008 - 23:03

Πριν απο κανα δυο χρονια ειχα πετυχει επεισοδια απο το Sailor Stars σε τουρκικο καναλι (το επιανε στο νησι που εκανα διακοπες) κατα το μεσημερι. Δεν καταλαβαινα Χριστο τι ελεγαν αλλα και παλι τα εβλεπα.:wis:

Το manga ειναι καλυτερο παντως. Και με σαφως καλυτεροτερο τελος (το κλασικο happy end σε ολα τα παραμυθια).

#29 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 posts

Posted 23 May 2008 - 23:05

Υ.Γ Gaia, το spoiler στην sig σου απο που είναι; Γέλασα! Χα χα! Τη κοψωχόλιασε τη κοπέλα!

Neon Genesis Evangelion

#30 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 23 May 2008 - 23:36

Να κι ένα αστοίο videaki συνδιασμού death note και sailor moon!

Youtube Video

Posted Image