Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Sailor moon
Posted 23 May 2008 - 22:01
Παρεπιπτοντως ξεχασες τον Zoisite & Kunzite και τη μεταξυ τους σχεση....(Οι δυο αρχηγοι απο το βασιλειο της Beryl)
Posted 23 May 2008 - 22:05
Βασικά καθόμουν και έβλεπα το τευταίο επισόδειο στο Youtube στα ελληνικά αλλά και το opening της σειράς το οποίο είναι all-time classic και λέω αφού δεν έχω δεί κανενα shoujo δεν αρχίζω αυτό,οπότε το άρχισα!Στην αρχή είναι πραγματικά βαρετό imo και ειδικά ένα αγόρι θέλει ενλεσεις γοα να το δεί αλλά μετά όσο προχωράει καλυτερεύει και το υπάρχουν στιγμές όπου δεν τα πράγματα να πάρουν την τροπή που πήραν π.χ. στο τέλος στην πρώτη σεζόν!Πο ποοο που το θυμήθηκες Ichigo13? Χρόνια έχω να την δω την σειρά... πλακά πλακά αν και είναι μάλλον περισσότερο για κορίτσια είναι ένα από τα πρώτα anime που είδα μαζί με το dragonballz! Αν και ποτέ δεν είδα όλα τα επεισόδια και στα δυο και μάλλον θα το κάνω το καλοκαίρι.
Τέλος για να μην ξεχνιόμαστε ωρίστε το Ιαπονικό op!
EDIT:Liberty19 αν έκανα κάποια λάθη συγνώμη(την σειρα δεν την έχω τελειώσει ακόμα) πάντως απ'ότι ξέρω η Sailor saturn αναφέρει την Haruka ως papa και την Michiru ως Mama οπότε στα χαρτιά μπορεί να μην είναι υιοθετημένο όμως ανεπίσημα είναι σαν να 'ναι παιδί τους!
Edited by ichigo13, 23 May 2008 - 22:12.
Posted 23 May 2008 - 22:31

ο λόγος που αγάπησα τ anime!! εγώ ακόμα είναι μερικές στιγμές που νίωθω την ανάγκη να δω την usagi να τσιρίζει και να κλαίει όπως στη πρώτη season!!! για μένα είχε απίστευτο γέλιο η συμπεριφορά της usagi από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες!
και βεβαια να μην ξεχάσω πως ο mamoru-chan (ειδικά όταν γινόταν prince endymion:blush2:) ήταν ο πρώτος μου παιδικός έρωτας!!
ακόμα πετάμε ατάκες απο τη sailor moon και το πάντα κλασσικο moon prism power make up!

Posted 23 May 2008 - 22:38
Χα χα! Τους θυμάμαι αυτούς!!!! Βέβαια, όταν ήμουν 8 χρονών (ή πόσο ήμουν) χαμπάρι δεν είχα πάρει

Ναι ναι. Ζευγαράκι εκείνοι. Μετά κατα τα 17 μου που το ξαναείδα, έπαθα

"Εεεεε; Καλέ!!!

Τέτοια φάση
Βέβαια νομίζω τον είχα περάσει για γυναίκα για κάποιο καιρό..
Χα χα! Βέβαια μετα το αρχικό σοκ, μου άρεσε πολύ η όλη ιστορία με αυτούς θυμάμαι. Δε θυμάμαι καθόλου τι γινόταν, αλλά θυμάμαι οτι τους λυπήθηκα...Νομίζω κάποιος τα κακάρωσε...ααααα...τώρα που το έγραψα θυμήθηκα..Είχα ρίξει κλάμμα....
Posted 23 May 2008 - 22:43
Καλα το κλαμα της Usagi ηταν...μερικες φορες εφτανες στο σημειο να πεις"ε σκασε πια" αλλα ηταν μοναδικη
loool.... ποσο δικιο εχεις...
Με τρελαινε στο σημειο οπου μεταμορφωνονταν και φοβονταν ν' αντιμετωπισει καθε εχθρο, υστερα μπουκαρουν οι φιλες της κι αντι να σωζουν το κοσμο, σωζουν εκεινη πρωτα!

Αλλα απο την 4η σεζον και μετα αρχισε να καλυτερευει...
Ειδικα η Haruka τα σπαει κυριολεκτικα.
Posted 23 May 2008 - 22:51
Posted 23 May 2008 - 22:52
Υ.Γ Gaia, το spoiler στην sig σου απο που είναι; Γέλασα! Χα χα! Τη κοψωχόλιασε τη κοπέλα!
Posted 23 May 2008 - 23:03

Το manga ειναι καλυτερο παντως. Και με σαφως καλυτεροτερο τελος (το κλασικο happy end σε ολα τα παραμυθια).
Posted 23 May 2008 - 23:05
Υ.Γ Gaia, το spoiler στην sig σου απο που είναι; Γέλασα! Χα χα! Τη κοψωχόλιασε τη κοπέλα!
Neon Genesis Evangelion