κύριε μπραιτσαιντ νομίζω πως το ριμπουτ της σειρά δεν είχε την ανάλογη ανταπόκριση που περιμέναν γι αυτό και η ποιότητα
έπεσε....αλλά ποια είμαι εγώ που το λέει το ντρόπαρα στο 5 επεισοδιο λολ, εγώ ουτε καν το παλιο δεν εβλεπα
Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2015 - 00:25
κύριε μπραιτσαιντ νομίζω πως το ριμπουτ της σειρά δεν είχε την ανάλογη ανταπόκριση που περιμέναν γι αυτό και η ποιότητα
έπεσε....αλλά ποια είμαι εγώ που το λέει το ντρόπαρα στο 5 επεισοδιο λολ, εγώ ουτε καν το παλιο δεν εβλεπα
Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2015 - 01:34
Ισως κατεστρεψαν λιγακι το σχεδιο αλλα τουλαχιστον κρατησαν , αν οχι 100% , κατα 99% το οriginal στορυ . Γιατι η ιστορια του manga ηταν πολυ καλυτερη απο το
παλιο anime. Eιχε μεν μερικα στοιχεια απο το manga μεσα αλλα οχι το πραγματικο στορυ. Τα πολλα , τι πολλα, τα υπερβολικα και ανοητα φιλλερς που εδειχναν
συνεχεια την Usagi χαζη και κλαψιαρα δεν εδειχναν τον πραγματικο της χαρακτηρα. Την εδειχναν συνέχεια αχρηστη και αδυναμη που γινοταν ξαφνικα δυνατη μονο για να νικησει τον εχθρο. Ενω στο καινουριο που παει συμφωνα με το manga εχει και ενα character development μικρο αλλα αρκετο για μην την θεωρουμε αχρηστη. λιγο καλυτερο animation , σχεδιο και μεταμορφώσεις να είχανε και ολα καλα θα ηταν.
Λιγο μακροσκελες το σχολιο μου αλλα λατρευω αυτο το anime Εχω διαβασει το manga 10 φορες
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από giota83: 01 Αύγουστος 2015 - 01:50
My animelists:
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
http://www.anime-planet.com/users/giota83/anime
http://myanimelist.net/animelist/PrincessSerenity
Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2015 - 10:16
Καταχωρήθηκε 02 Αύγουστος 2015 - 17:05
Το Crystal δεν είχε ανταπόκριση απλά επειδή η σειρά ειναι άθλια, not the other way around. Φτάσαμε μετα κόπων και βασάνων στο τελευταίο επεισόδιο και σχεδόν κανείς δεν παρακολουθούσε πλέον την σειρά γιατί δεν έδειχνε τίποτα. Καλά έκανες και το παράτησες, όσοι το βλέπαμε το κάναμε απλά για να γελάμε με την Usagi που κάθε πέντε δευτερόλεπτα φώναζε "Mamo chan!" και μετά έτρωγε τα μούτρα της ή για το εντελώς απαράδεκτο σχέδιο σε βαθμό παρωδίας. Πραγματικα υπάρχουν σκηνές που απλά προκαλούν το γέλιο από το απαράδεκτο σχέδιο.
Ισως κατεστρεψαν λιγακι το σχεδιο αλλα τουλαχιστον κρατησαν , αν οχι 100% , κατα 99% το οriginal στορυ . Γιατι η ιστορια του manga ηταν πολυ καλυτερη απο το
παλιο anime. Eιχε μεν μερικα στοιχεια απο το manga μεσα αλλα οχι το πραγματικο στορυ. Τα πολλα , τι πολλα, τα υπερβολικα και ανοητα φιλλερς που εδειχναν
συνεχεια την Usagi χαζη και κλαψιαρα δεν εδειχναν τον πραγματικο της χαρακτηρα. Την εδειχναν συνέχεια αχρηστη και αδυναμη που γινοταν ξαφνικα δυνατη μονο για να νικησει τον εχθρο. Ενω στο καινουριο που παει συμφωνα με το manga εχει και ενα character development μικρο αλλα αρκετο για μην την θεωρουμε αχρηστη. λιγο καλυτερο animation , σχεδιο και μεταμορφώσεις να είχανε και ολα καλα θα ηταν.
Λιγο μακροσκελες το σχολιο μου αλλα λατρευω αυτο το animeΕχω διαβασει το manga 10 φορες
Λιγάκι; Έχεις παρατηρήσει τα άκρα μακαρόνια, τα μάτια που βρισκονται σε διαφορετικά σημεία και γενικά την απόλυτη αδιαφορία για την ανατομία ενός ανθρώπου; Ό,τι λέω δεν το λέω απο κακία αλλά επειδή η ίδια η TOEI κορόιδεψε τους πάντες με αυτο το έκτρωμα που παρουσίασε. Τώρα που το είδες το character development σε μια σειρά που η πρωταγωνίστρια το μόνο που κάνει είναι να αποδεικνύεται παντελώς άχρηστη και είναι μονίμως εξαρτώμενη από το αγόρι της δεν ξέρω. Ακόμη και η ιδια στο τελευταίο επεισόδιο διακηρύττει πως δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τον κρύσταλλο (τον περίφημο maboroshi no ginzuishou για τον οποίο μιλάνε κάθε πέντε δευτερόλεπτα) χωρίς τον Μαμόρου δίπλα της!! WTF woman?! Ενώ την απεικονίζουν σαν κανένα ανώριμο μυξιάρικο που ζηλεύει χωρίς λόγο ένα κοριτσάκι (Chibi Usa) επειδή θα της φάει τον γκόμενο! Και γενικά οι senshi έχουν αποδειχτεί παντελώς άχρηστες και με μηδενική ανάπτυξη ως χαρακτήρες. Το μοναδικό πράγμα που κάνουν είναι να τρώνε ξύλο και να φωνάζουν QUEEN/PRINCESS SERENITY!!
Για να καταλάβεις λίγο τι εννοώ και την κόντρα μεταξύ SMC "haters" και "Pride" side ρίξε μια ματιά εδώ: http://sailormooncrystalfailures.tumblr.com/
Συνοψίζει τι έχει γίνει όλο αυτό το διάστημα στο Sailor Moon fandom.
Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2015 - 22:50
The mess is back!
Still gonna watch though
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Mr. Brightside: 29 Σεπτέμβριος 2015 - 22:51
Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2016 - 13:20
lol θα βγάλουν και τρίτη season? Λογικά θα το δώ, αλλά το reboot ήταν κάπως απογοητευτικό (ιδιαίτερα το dark kingdom arc,το Black Moon ήταν καλό)... Το μεγαλύτερο μου θέμα με το reboot ¨ηταν ότι αφαίρεσαν όλο το κωμικό στοιχείο (κατα τη γνώμη μου το δυνατότερο στοιχείο της sailor moon).
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GranimeReviews: 15 Ιανουάριος 2016 - 18:19
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2016 - 14:07
Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2016 - 01:07
ειδα και εγω το πρωτο επεισοδιο της νεας σεζον. Τι να πω....Uranus/Tenoh λατρεια απλα, τα κοριτσια ομως συνεχιζουν να μην εχουν προσωπικοτητα και απλα να υπαρχουν επειδη υπαρχει η Usagi.Κατα τα αλλα ηταν καλο αλλα οχι τιποτα το ιδιαιτερο.