Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Sailor moon

• Please log in to reply
352 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Ποιός είναι ο αγαπημένος σας χαρακτήρας στη σειρά? (153 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Ποιός είναι ο αγαπημένος σας χαρακτήρας στη σειρά?

1. Usagi Tsukino(sailor moon) (44 ψήφοι [28.76%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 28.76%

2. Mamoru Chiba(Tuxedo Mask) (19 ψήφοι [12.42%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 12.42%

3. Ami Mizuno(Sailor Mercury) (13 ψήφοι [8.50%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 8.50%

4. Rei Hino(Sailor Mars) (21 ψήφοι [13.73%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 13.73%

5. Makoto Kino(Sailor Jupiter) (7 ψήφοι [4.58%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 4.58%

6. Minako Aino(Sailor Venus) (10 ψήφοι [6.54%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 6.54%

7. Chibiusa(Sailor Chibi Moon) (6 ψήφοι [3.92%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 3.92%

8. Setsuna Meioh(Sailor Pluto) (9 ψήφοι [5.88%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 5.88%

9. Michiru Kaioh(Sailor Neptune) (7 ψήφοι [4.58%] - Προβολή)

10. Haruka Tenoh(Sailor Uranus) (10 ψήφοι [6.54%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 6.54%

11. Hotaru Tomoe(Sailor Saturn) (7 ψήφοι [4.58%] - Προβολή)

Ψήφισε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#346 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2015 - 00:25

κύριε μπραιτσαιντ νομίζω πως το ριμπουτ της σειρά δεν είχε την ανάλογη ανταπόκριση που περιμέναν γι αυτό και η ποιότητα 

έπεσε....αλλά ποια είμαι εγώ που το λέει το ντρόπαρα στο 5 επεισοδιο λολ, εγώ ουτε καν το παλιο δεν εβλεπα

#347 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKomotini

Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2015 - 01:34

Ισως κατεστρεψαν λιγακι το σχεδιο αλλα τουλαχιστον κρατησαν , αν οχι 100% , κατα 99% το οriginal στορυ . Γιατι η ιστορια του manga ηταν πολυ καλυτερη απο το

παλιο anime. Eιχε μεν μερικα στοιχεια απο το manga μεσα αλλα οχι το πραγματικο στορυ. Τα πολλα , τι πολλα, τα υπερβολικα και ανοητα φιλλερς που εδειχναν

συνεχεια την Usagi χαζη και κλαψιαρα δεν εδειχναν τον πραγματικο της χαρακτηρα.  Την εδειχναν συνέχεια αχρηστη και αδυναμη που γινοταν ξαφνικα δυνατη μονο για να  νικησει τον εχθρο. Ενω στο καινουριο που παει συμφωνα με το manga εχει και ενα character development μικρο αλλα αρκετο για μην την θεωρουμε αχρηστη. λιγο καλυτερο animation , σχεδιο και μεταμορφώσεις να είχανε και ολα καλα θα ηταν. 
Λιγο μακροσκελες το σχολιο μου αλλα λατρευω αυτο το anime :awww:  Εχω διαβασει το manga 10  φορες
:canthelp:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από giota83: 01 Αύγουστος 2015 - 01:50

#348 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2015 - 10:16

νομιζω και για αυτο η τελευταια σαιζον της παλιας σειρας τα πηγε λιγο καλυτερα ως προς αυτο και θεωρειται η καλυτερη. Δηλαδη εβλεπες μια καλυτερη πρωταγωνιστρια και πιο ενδιαφερουσα πλοκη.
Αν και η πρωτη σαιζον ηταν πολυ καλη σε οτι αφορα το καλλιτεχνικο κομματι. Τετοια χρωματα σου φερναν εφιαλτες. Και η μουσικη ηταν απιστευτη.
Τελως παντων περιμενω να δω πως θα κανουν τις Sατurn, nepτυne, plυτο, ουρανια

#349 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Αύγουστος 2015 - 17:05

κύριε μπραιτσαιντ νομίζω πως το ριμπουτ της σειρά δεν είχε την ανάλογη ανταπόκριση που περιμέναν γι αυτό και η ποιότητα 

έπεσε....αλλά ποια είμαι εγώ που το λέει το ντρόπαρα στο 5 επεισοδιο λολ, εγώ ουτε καν το παλιο δεν εβλεπα

Το Crystal δεν είχε ανταπόκριση απλά επειδή η σειρά ειναι άθλια, not the other way around. Φτάσαμε μετα κόπων και βασάνων στο τελευταίο επεισόδιο και σχεδόν κανείς δεν παρακολουθούσε πλέον την σειρά γιατί δεν έδειχνε τίποτα. Καλά έκανες και το παράτησες, όσοι το βλέπαμε το κάναμε απλά για να γελάμε με την Usagi που κάθε πέντε δευτερόλεπτα φώναζε "Mamo chan!" και μετά έτρωγε τα μούτρα της ή για το εντελώς απαράδεκτο σχέδιο σε βαθμό παρωδίας. Πραγματικα υπάρχουν σκηνές που απλά προκαλούν το γέλιο από το απαράδεκτο σχέδιο.

Ισως κατεστρεψαν λιγακι το σχεδιο αλλα τουλαχιστον κρατησαν , αν οχι 100% , κατα 99% το οriginal στορυ . Γιατι η ιστορια του manga ηταν πολυ καλυτερη απο το

παλιο anime. Eιχε μεν μερικα στοιχεια απο το manga μεσα αλλα οχι το πραγματικο στορυ. Τα πολλα , τι πολλα, τα υπερβολικα και ανοητα φιλλερς που εδειχναν

συνεχεια την Usagi χαζη και κλαψιαρα δεν εδειχναν τον πραγματικο της χαρακτηρα.  Την εδειχναν συνέχεια αχρηστη και αδυναμη που γινοταν ξαφνικα δυνατη μονο για να  νικησει τον εχθρο. Ενω στο καινουριο που παει συμφωνα με το manga εχει και ενα character development μικρο αλλα αρκετο για μην την θεωρουμε αχρηστη. λιγο καλυτερο animation , σχεδιο και μεταμορφώσεις να είχανε και ολα καλα θα ηταν. 
Λιγο μακροσκελες το σχολιο μου αλλα λατρευω αυτο το anime :awww:  Εχω διαβασει το manga 10  φορες
:canthelp:

Λιγάκι; Έχεις παρατηρήσει τα άκρα μακαρόνια, τα μάτια που βρισκονται σε διαφορετικά σημεία και γενικά την απόλυτη αδιαφορία για την ανατομία ενός ανθρώπου; Ό,τι λέω δεν το λέω απο κακία αλλά επειδή η ίδια η TOEI κορόιδεψε τους πάντες με αυτο το έκτρωμα που παρουσίασε. Τώρα που το είδες το character development σε μια σειρά που η πρωταγωνίστρια το μόνο που κάνει είναι να αποδεικνύεται παντελώς άχρηστη και είναι μονίμως εξαρτώμενη από το αγόρι της δεν ξέρω. Ακόμη και η ιδια στο τελευταίο επεισόδιο διακηρύττει πως δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τον κρύσταλλο (τον περίφημο maboroshi no ginzuishou για τον οποίο μιλάνε κάθε πέντε δευτερόλεπτα) χωρίς τον Μαμόρου δίπλα της!! WTF woman?! Ενώ την απεικονίζουν σαν κανένα ανώριμο μυξιάρικο που ζηλεύει χωρίς λόγο ένα κοριτσάκι (Chibi Usa) επειδή θα της φάει τον γκόμενο! Και γενικά οι senshi έχουν αποδειχτεί παντελώς άχρηστες και με μηδενική ανάπτυξη ως χαρακτήρες. Το μοναδικό πράγμα που κάνουν είναι να τρώνε ξύλο και να φωνάζουν QUEEN/PRINCESS SERENITY!!

Για να καταλάβεις λίγο τι εννοώ και την κόντρα μεταξύ SMC "haters" και "Pride" side ρίξε μια ματιά εδώ: http://sailormooncrystalfailures.tumblr.com/

Συνοψίζει τι έχει γίνει όλο αυτό το διάστημα στο Sailor Moon fandom. 

#350 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2015 - 22:50

The mess is back! :OMG3:

http://www.animenewsnetwork.com/news/2015-09-28/sailor-moon-crystal-gets-3rd-season-on-death-busters/.93487

Still gonna watch though :P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Mr. Brightside: 29 Σεπτέμβριος 2015 - 22:51

#351 GranimeReviews

GranimeReviews

Starting...

• Members
  • 7 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2016 - 13:20

lol θα βγάλουν και τρίτη season? Λογικά θα το δώ, αλλά το reboot ήταν κάπως απογοητευτικό (ιδιαίτερα το dark kingdom arc,το Black Moon ήταν καλό)... Το μεγαλύτερο μου θέμα με το reboot ¨ηταν ότι αφαίρεσαν όλο το κωμικό στοιχείο (κατα τη γνώμη μου το δυνατότερο στοιχείο της sailor moon).

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GranimeReviews: 15 Ιανουάριος 2016 - 18:19

#352 FayFay

FayFay

all monsters are human

• Members
  • 53 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2016 - 14:07

Συμφωνω απολυτα με το οτι δειχνουν την Usagi τελειως αχρηστη και εξαρτημενη απο τον Mamoru αλλα μην ξεχναμε οτι προκειτε για 14 χρονων κοριτσια.. Λογικο να υπαρχει μια δοση παιδικοτητας. Μ'αρεσε που εμεινε πιστο στο manga αλλα δεν το ευχαριστηθηκα πολυ και συνεχεια προχωρουσα το video για να τελειωσουν γρηγορα τα επεισοδια χαχα.

Μιας και βγηκε η τριτη σεζον ειδε κανεις το πρωτο επεισοδιο; Εγω το ειδα και μπορω να πω πως υπαρχει διαφορα στο σχεδιο, ειδικα αυτο της μεταμορφωσης. ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΟΧΕΡΑA! Επισης απεικονιζουν κανονικα τη σχεση sailor neptuneXsailor uranus ως ερωτικη και οχι τελειως αοριστη. Ειμαι αρκετα πιο ευχαριστημενη απο αυτη τη σεζον μεχρι στιγμης. Αντε να δουμε στα υπολοιπα επεισοδια την εξελιξη.

#353 Linna

Linna

Starting...

• Members
  • 16 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2016 - 01:07

ειδα και εγω το πρωτο επεισοδιο της νεας σεζον. Τι να πω....Uranus/Tenoh λατρεια απλα, τα κοριτσια ομως συνεχιζουν να μην εχουν προσωπικοτητα και απλα να υπαρχουν επειδη υπαρχει η Usagi.Κατα τα αλλα ηταν καλο αλλα οχι τιποτα το ιδιαιτερο.