Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Sailor moon

• Please log in to reply
352 replies to this topic

Poll: Ποιός είναι ο αγαπημένος σας χαρακτήρας στη σειρά? (153 member(s) have cast votes)

Ποιός είναι ο αγαπημένος σας χαρακτήρας στη σειρά?

1. Usagi Tsukino(sailor moon) (44 votes [28.76%] - View)

Percentage of vote: 28.76%

2. Mamoru Chiba(Tuxedo Mask) (19 votes [12.42%] - View)

Percentage of vote: 12.42%

3. Ami Mizuno(Sailor Mercury) (13 votes [8.50%] - View)

Percentage of vote: 8.50%

4. Rei Hino(Sailor Mars) (21 votes [13.73%] - View)

Percentage of vote: 13.73%

5. Makoto Kino(Sailor Jupiter) (7 votes [4.58%] - View)

Percentage of vote: 4.58%

6. Minako Aino(Sailor Venus) (10 votes [6.54%] - View)

Percentage of vote: 6.54%

7. Chibiusa(Sailor Chibi Moon) (6 votes [3.92%] - View)

Percentage of vote: 3.92%

8. Setsuna Meioh(Sailor Pluto) (9 votes [5.88%] - View)

Percentage of vote: 5.88%

9. Michiru Kaioh(Sailor Neptune) (7 votes [4.58%] - View)

10. Haruka Tenoh(Sailor Uranus) (10 votes [6.54%] - View)

Percentage of vote: 6.54%

11. Hotaru Tomoe(Sailor Saturn) (7 votes [4.58%] - View)

Vote Guests cannot vote

#286 mirana_neko

mirana_neko

Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

• Members
  • 508 posts

Posted 01 July 2014 - 12:41

Ah my godddd!!! I'm in love .... το λατρεψα απλα!  :lovulovu:  :awww:  Όλα αυτα απο πουτα βρηκαμε? Εγινε καποια πριβε προβολη στην Ιαπωνια?

Btw μου φανηκε λιγο περιεργο το transformation... Ο σχεδιασμος ηταν λιγο περιεργος

Edited by mirana_neko, 01 July 2014 - 12:50.

#287 FayFay

FayFay

all monsters are human

• Members
  • 53 posts

Posted 02 July 2014 - 12:49

dat transformation...

γιατι εγινε η Usagi το κοριτσι λαστιχο; τι συμβαινει με τα μακαρονισια ακρα της; μονο εγω ζαλιστηκα απο ολο αυτο το στροβιλισμα της καμερας; ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΗΡΘΕ; φανταστειτε πως θα ειναι και τα attacks που θα κανει.... 

ξενερα λιγο γιατι τα transformations ηταν το αγαπημενο μου μερος ολου του εργου οταν ημουν πιο μικρη και τωρα μου το χαλασαν. Νταξει δεν απογοητευομαι τελειως, συνεχιζω να ανυπομωνω να το δω κανονικα. 

#288 mirana_neko

mirana_neko

Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

• Members
  • 508 posts

Posted 03 July 2014 - 09:28

dat transformation...

γιατι εγινε η Usagi το κοριτσι λαστιχο; τι συμβαινει με τα μακαρονισια ακρα της; μονο εγω ζαλιστηκα απο ολο αυτο το στροβιλισμα της καμερας; ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΗΡΘΕ; φανταστειτε πως θα ειναι και τα attacks που θα κανει.... 

ξενερα λιγο γιατι τα transformations ηταν το αγαπημενο μου μερος ολου του εργου οταν ημουν πιο μικρη και τωρα μου το χαλασαν. Νταξει δεν απογοητευομαι τελειως, συνεχιζω να ανυπομωνω να το δω κανονικα. 

Yeap! Transformations was the best part! Είναι απιστευτη ξενερα που αλλαζουν όλο το καρτουνιστικο μερος και το κανουν να μοιαζει φτιαγμενο απο υπολογιστη... Η γοητεια του παλιου transformation δεν υπαρχει ουτε στο 1% στο καινουριο... Οκ γ***ει η εκσυγχρονιση αλλα παιδια όχι και τοσο! Καποια πραγματα ειναι σταθερες αξιες και πρεπει να μεινουν αναλλοίωτες!

#289 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 04 July 2014 - 21:29

Έχει αλλαξει ο σχεδιασμός των χαρακτήρων ή ειναι ιδέα μου;

Τέλος πάντων, θα το δεί κανείς από stream? Το crunchyroll δεν θα το έχει διαθέσιμο σε Ευρώπη και με niconico δεν εχω ιδέα τι παίζει.

#290 Snape

Snape

The Brazilian

• Members
  • 64 posts
  • LocationΣτην Ταράτσα

Posted 04 July 2014 - 21:39

Έχει αλλαξει ο σχεδιασμός των χαρακτήρων ή ειναι ιδέα μου;

Ναι τον έχουν αλλάξει, η Usagi και οι φίλες της πάσχουν απο νευρική ανορεξία στο remake. Ήταν από τα πράγματα που με ξενέρωσαν ο σχεδιασμός των χαρακτήρων.

Φαντάζομαι πως για streaming θα βγει και σε άλλα site. Αν λες συγκεκριμένα για το παγκόσμιο live streaming (συγγνώμη δεν τα πάω πολύ καλα με τους όρους) δεν έχω ιδέα τι σχεδιάζουν να κάνουν. Πάντως θα ψηνόμουν να το δω.
Αν κάποιος έχει περισσότερη πληροφόρηση ας βάλει μια "φωνή". xD

#291 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 04 July 2014 - 22:19

Φαντάζομαι πως για streaming θα βγει και σε άλλα site. Αν λες συγκεκριμένα για το παγκόσμιο live streaming (συγγνώμη δεν τα πάω πολύ καλα με τους όρους) δεν έχω ιδέα τι σχεδιάζουν να κάνουν. Πάντως θα ψηνόμουν να το δω.
Αν κάποιος έχει περισσότερη πληροφόρηση ας βάλει μια "φωνή". xD

Όλα τα επεισόδια θα αναμεταδίδονται live stream από crunchyroll, niconico και hulu. Το hulu as far as i know works only in the U.S και παρομοίως το Crunchyroll. Το niconico δεν ξέρω αν εχει κάποιο θέμα δεδομένου πως ειναι ιαπωνικό.

#292 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 04 July 2014 - 23:21

http://live.nicovideo.jp/watch/lv183419343

この番組はお客様の国・地域からの視聴はできません。

Region-locked και του Nico.

LfNX0dh.png

#293 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 05 July 2014 - 12:11

Then again they have this:

http://ch.nicovideo.jp/sailormoon_English

LfNX0dh.png

#294 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 05 July 2014 - 14:38

"Ποιός φοράει σμόκιν μεσημεριάτικα;;;" - LOL όμως.

Η μοναδική μου ανησυχία ήταν μη κάνουν τη Usagi υπερβολικά elegant, αλλά στα πρώτα 5 λεπτά έφαγε τα μούτρα της δις, οπότε εντάξει. :P

Νομίζω ότι είναι μια χαρά μεταφορά και τιμά όμορφα την επέτειο, αν και ποτέ δε με ξετρέλανε η Sailor Moon. Για μια φορά τις δύο βδομάδες, καλά θα περάσουμε.

Posted Image

#295 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 05 July 2014 - 14:43

Τι εννοείς μία φορά στις δύο βδομάδες; 0.0

Είδα το πρώτο επεισόδιο και με έπιασε μία νοσταλγία, ένα childhood memories ένα κάτιτις εν πάση περιπτώση. Ήταν πολύ καλύτερο από ότι περίμενα για να είμαι ειλικρινής αν και η διαφορά σε σχέση με το παρελθοντικό ενίοτε ξάφνιαζε.

Το transformation sequence από την μία ήταν πολύ ωραία σκηνοθετημένο με ωραία πλάνα που παραπέμπουν στο πρωτότυπο αλλά έχουν έναν αέρα φρεσκάδας αλλά από την άλλη ήθελε ελαφρώς λιγότερο CG.

Λατρεύω τα στατικά artworks. Wallpaper material όλα τους.

#296 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 05 July 2014 - 14:52

Ααα, ναι τα καινούρια επεισόδια βγαίνουν κάθε 2 βδομάδες, όχι 1.

Posted Image

#297 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 05 July 2014 - 14:59

Δεδομένου ότι από την παλιά σειρά δεν θυμάμαι καθόλου την υπόθεση και θυμάμαι μόνο ότι το έβλεπα περιμένοντας dragon ball (ή power rangers; ) θα παρακολουθώ την επετειακή αυτή παραγωγή με ένα άλφα ενδιαφέρον αφού πέρα από την σπονδυλική στήλη της πολύ βασικής πλοκής δεν θυμάμαι-ξέρω τίποτα άλλο.

Για το πρώτο

Spoiler:

Λατρεύω τα στατικά artworks. Wallpaper material όλα τους.

+1

#298 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 06 July 2014 - 00:10

Μα γιατι ειναι τόσο αλλόκοτα τα άκρα τους; Μου θυμίζουν αυτο το έκτρωμα τις Winx. Τόσο μάκρια πόδια και χέρια; Ειδικά στη σκηνή της μεταμόρφωσης.

Όπως και να έχει πολύ το χάρηκα το πρώτο επεισόδιο, κρίμα που θα υπάρχει αυτό το κενό ανά πρώτης και τρίτης εβδομάδας.

#299 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 06 July 2014 - 00:42

Σκέψου πόσες χιλιάδες yoma ξεκάνουν μέσα στις 2 βδομάδες οι παλιές sailor senshi...

#300 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 06 July 2014 - 00:50

Νοσταλγικά backgrounds. Η φωνή της Usagi είναι απάλευτη και το 3D model της για την μεταμόρφωση θεωρώ πως θα έπρεπε να έχει περισσότερα polygons και πιο φλου animation, αλλά πέρα απ΄αυτά το βρήκα άκρως απολαυστικό. Θα το περιμένω με χαρά κάθε δυο βδομάδες.

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.