Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

EURO 2008

• This topic is locked This topic is locked
333 replies to this topic

#271 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 posts

Posted 18 June 2008 - 23:14

Δε νομιζω οτι η Ρωσια ειναι ετοιμη να χτυπησει Ολλανδια... Απ' την αλλη, εχουμε δει και πολυ πιο ακυρα πραγματα να συμβαινουν στη μπαλα.... Let's see, οτι θα γινει καλο match θα γινει...

Posted Image

#272 gpanos

gpanos

Eye Expert

• Members
  • 74 posts

Posted 18 June 2008 - 23:22

Τέλος πάντων δεν θα μαλώσουμε αν παίξαμε καλά ή όχι.
Πάντως όσοι καραγκιόζηδες κάνουν κριτική στην ομάδα (μιλάω για δημοσιογράφους και κάτι περίεργους που βγαίνουν στα κανάλια, δεν αναφέρομαι σε αυτά που λέμε εδώ μεταξύ μας) ας θυμηθούν ότι η Ελλάδα τον Μάρτιο του 2008 ήταν στο Top8 παγκοσμίως!

Ποντάρω στην Ολλανδία, αλλά φοβάμαι ότι θα κάνει την έκπληξη η Τουρκία. Μου θυμίζει την Ελλάδα του Euro2004.
Άντε να δούμε τη συνέχεια.
Η ζωή συνεχίζεται και τα γκολ τρέχουν.

#273 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 18 June 2008 - 23:24

Απ' την αλλη, εχουμε δει και πολυ πιο ακυρα πραγματα να συμβαινουν στη μπαλα....

Ναι, το 2004 :P

H Ολλανδία παίζει εκπληκτική μπάλα φέτος, επίσης η Τουρκία μου άρεσε αρκετά. Η Πορτογαλία κάνει ορισμένες φορές τη μπάλα να χάνεται αλλά δεν μου φαίνεται και πολύ σταθερή.

Από τη Γερμανία περιμένω να δω καλύτερη μπάλα (αλλά δε θα δω)

Posted Image

#274 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 posts

Posted 18 June 2008 - 23:33

Δεν λες δεύτερα μια ομάδα που μέσα στα "δεύτερα" έχει Φάμπρεγκας,τον πρώτο σκόρερ του Ισπανικού πρωταθλήματος, τον Ρέινα και άλλους...

Ουσιαστικά δεύτερα, είπα. Ο Fabregas θεωρείται βασικός. Και δεν είναι ισπανικό πρωτάθλημα, είναι premiership.

Όσο για τη Τουρκία και εμένα μου φαίνεται πως μπορεί να τα πάει καλά αλλά πιστεύω πως οι Κροάτες είναι περισσότερο ποιοτικοί. Βέβαια, όλα γίνονται. Αύριο πάντως , πιστεύω πως η Πορτογαλία έχει πολύ τύχη απέναντι στη Γερμανια που ανέστησε και την Αυστρία ουσιαστικά. Κάκιστη στο τελευταίο παιχνίδι.

Posted Image

#275 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 posts

Posted 18 June 2008 - 23:38

Σόρρυ για το ρεπόστ του βιντεακίου.

Ρε τι λέτε ότι δεν παίζει καλή μπάλα η Γερμανία? Μπάλα = Μπάλακ!
Και για την Ολλανδία αξίζει μόνο να αναφέρω το επιστημονικό γκολ του επιστήμονα, που έχει γίνει τροφή για κουβέντα στην παρέα μου!
[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]

#276 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 18 June 2008 - 23:39

@ Δεύτερο παιδί: Δεν εννοεί το Φαμπρεγκας για πρώτο σκόρερ. Λέει αυτόν που μας κάρφωσε το δεύτερο. Όνομα φυσικά και δεν θυμάμαι
Και ένας παίχτης θεωρείται βασικός όταν ξεκινά στη βασική...

@ Καρκας: Η Γερμανία έχει παίχτες αλλά δεν έχει ομάδα και αρχηγό. Άρα δεν παίζει την μπάλα που θα μπορούσε να παίξει

Posted Image

#277 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 19 June 2008 - 00:50

Αυτη την αδιαφορη Ισπανια, μια οποιαδηποτε καλη ομαδα θα την νικαγε... Ελα ομως που δεν ειμαστε καλη ομαδα... Γιατι οταν μια ομαδα δεν μπορει να βαλει καθαρο γκολ οσο και να χτυπιεται, αλλα μονο απο στημενη φαση, τοτε απλα δεν ειναι καλη...

Παντως δεν μπορω καν να φανταστω τι ανεκδοτα θα βγαινανε για το Νικοπολιδη ετσι και ετρωγε εκεινο το σουτ απο το κεντρο στο πρωτο ημιχρονο...

:orly:
Posted Image

#278 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 19 June 2008 - 01:07

Σβαινσταιγκερ και τα μυαλα στα στα καγκελα !!!
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#279 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 19 June 2008 - 08:02

Προσωπικά μου άρεσε πολύ η Ολλανδία. Εντάξει θέλω να νικήσει η Ιταλία μιας και είμαι μισή ιταλίδα, αλλά ξέρω ότι εαν δεν ανανεωθεί η Ιταλία, σίγουρα θα χάσει. Δεν ξέρω αν θα νικήσειτ ην Ισπανία στα προημιτελικά, αλλά σίγουρα θα είναι καλός αγώνας εαν αποφασίσει να παίξει.

Από εκεί και πέρα, θεωρώ Ολλανδία - Ρωσία ότι θα παιχτεί καλό ποδόσφαιρο. Δύο επιθετικές ομάδες, και ελπίζω να έχει αρκετό θέαμα και γκολ.

Η Τουρκία δεν μπορεί να φτάσεις τελικό. Έχει πολλά προβλήματα στην άμυνα και μία επιθετική ομάδα θα την νικήσει άνετα. Δεν νομίζω να μπορέσει να νικήσει την Κροατία.

Πορτογαλλία - Γερμανία σήμερα. Αμφίρροπος αγώνας. Well, θα δούμε στην συνέχεια τι θα γίνει.

#280 gpanos

gpanos

Eye Expert

• Members
  • 74 posts

Posted 19 June 2008 - 14:17

Το γκολ που έβαλε ο Χαριστέας δεν ήταν τυχερό. Απλά επιτέλους η ομάδα έπαιξε σωστά μια στημένη φάση.
Τυχερό ήταν το 2ο γκολ της Ισπανίας αφού ο Δέλλας που μάρκαρε τον επιθετικό γλίστρησε. Ακριβώς ίδιο στυλ με το γκολ που έβαλε η Τσέλσι στην Μάντσεστερ όταν γλίστρησε ο Van Der Sar.

Ωραίοι αγώνες από εδώ και πέρα.
Γενικά αν και πιστεύω ότι η Ιταλία δεν πολυάξιζε την είσοδο στους 8, θεωρώ μεγάλη βλακεία της Ολλανδίας που κέρδισε την Ρουμανία, οι Ιταλοί είναι πάντα πάρα πολύ επικίνδυνοι και ικανοί για όλα. Βήμα - βήμα με τύχη πήρε το Mundial ενώ υπήρχαν πολύ καλύτερες ομάδες το 2006, οπότε μπορεί να το κάνει και φέτος.

@Darkchilde: Αν έπαιζε Ελλάδα - Ιταλία (και κυρίως αν έπαιζαν στον τελικό) ποια ομάδα θα υποστήριζες;

#281 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 19 June 2008 - 14:21

@Darkchilde: Αν έπαιζε Ελλάδα - Ιταλία (και κυρίως αν έπαιζαν στον τελικό) ποια ομάδα θα υποστήριζες;

Αυτός θα ήταν ο πιο βαρετός τελικός της ιστορίας:terror2:

Posted Image

#282 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 20 June 2008 - 23:17

:OMG3::OMG3::OMG3::OMG3::OMG3::OMG3::OMG3::OMG3:

Δεν γινονται αυτα ρεεεεεε

#283 Manbearpig

Manbearpig

You wanna get high?

• Members
  • 87 posts

Posted 20 June 2008 - 23:34

Πω πωωωωω...τι κάνουν οι Τούρκοι ρε????:oo:
Posted Image

#284 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 posts

Posted 20 June 2008 - 23:38

Αυτός θα ήταν ο πιο βαρετός τελικός της ιστορίας:terror2:

:hahaha:Πραγματικα!

Ματσαρα! Μακαρι να περνουσαν κι οι δυο, αλλα αφου δε γινεται, μακαρι ολα τα ματς να 'ναι τοσο καλα (prepare for Holland). Οι Κροατες ειχαν λιγο περισσοτερη ποιοτητα, αλλα οι Τουρκοι ειχαν φοβερη διαθεση και επιμονη.

Posted Image

#285 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 20 June 2008 - 23:47

Kαλά παιδιά τι συζητάμε τώρα!Altintop και ξερό ψωμί!
Posted Image