Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

EURO 2008
Posted 18 June 2008 - 23:14
Posted 18 June 2008 - 23:22
Πάντως όσοι καραγκιόζηδες κάνουν κριτική στην ομάδα (μιλάω για δημοσιογράφους και κάτι περίεργους που βγαίνουν στα κανάλια, δεν αναφέρομαι σε αυτά που λέμε εδώ μεταξύ μας) ας θυμηθούν ότι η Ελλάδα τον Μάρτιο του 2008 ήταν στο Top8 παγκοσμίως!
Ποντάρω στην Ολλανδία, αλλά φοβάμαι ότι θα κάνει την έκπληξη η Τουρκία. Μου θυμίζει την Ελλάδα του Euro2004.
Άντε να δούμε τη συνέχεια.
Η ζωή συνεχίζεται και τα γκολ τρέχουν.
Posted 18 June 2008 - 23:24
Ναι, το 2004Απ' την αλλη, εχουμε δει και πολυ πιο ακυρα πραγματα να συμβαινουν στη μπαλα....

H Ολλανδία παίζει εκπληκτική μπάλα φέτος, επίσης η Τουρκία μου άρεσε αρκετά. Η Πορτογαλία κάνει ορισμένες φορές τη μπάλα να χάνεται αλλά δεν μου φαίνεται και πολύ σταθερή.
Από τη Γερμανία περιμένω να δω καλύτερη μπάλα (αλλά δε θα δω)
Posted 18 June 2008 - 23:33
Ουσιαστικά δεύτερα, είπα. Ο Fabregas θεωρείται βασικός. Και δεν είναι ισπανικό πρωτάθλημα, είναι premiership.Δεν λες δεύτερα μια ομάδα που μέσα στα "δεύτερα" έχει Φάμπρεγκας,τον πρώτο σκόρερ του Ισπανικού πρωταθλήματος, τον Ρέινα και άλλους...
Όσο για τη Τουρκία και εμένα μου φαίνεται πως μπορεί να τα πάει καλά αλλά πιστεύω πως οι Κροάτες είναι περισσότερο ποιοτικοί. Βέβαια, όλα γίνονται. Αύριο πάντως , πιστεύω πως η Πορτογαλία έχει πολύ τύχη απέναντι στη Γερμανια που ανέστησε και την Αυστρία ουσιαστικά. Κάκιστη στο τελευταίο παιχνίδι.
Posted 18 June 2008 - 23:38
Ρε τι λέτε ότι δεν παίζει καλή μπάλα η Γερμανία? Μπάλα = Μπάλακ!
Και για την Ολλανδία αξίζει μόνο να αναφέρω το επιστημονικό γκολ του επιστήμονα, που έχει γίνει τροφή για κουβέντα στην παρέα μου!
[/URL]
Posted 18 June 2008 - 23:39
Και ένας παίχτης θεωρείται βασικός όταν ξεκινά στη βασική...
@ Καρκας: Η Γερμανία έχει παίχτες αλλά δεν έχει ομάδα και αρχηγό. Άρα δεν παίζει την μπάλα που θα μπορούσε να παίξει
Posted 19 June 2008 - 00:50
Παντως δεν μπορω καν να φανταστω τι ανεκδοτα θα βγαινανε για το Νικοπολιδη ετσι και ετρωγε εκεινο το σουτ απο το κεντρο στο πρωτο ημιχρονο...

Posted 19 June 2008 - 01:07

Posted 19 June 2008 - 08:02
Από εκεί και πέρα, θεωρώ Ολλανδία - Ρωσία ότι θα παιχτεί καλό ποδόσφαιρο. Δύο επιθετικές ομάδες, και ελπίζω να έχει αρκετό θέαμα και γκολ.
Η Τουρκία δεν μπορεί να φτάσεις τελικό. Έχει πολλά προβλήματα στην άμυνα και μία επιθετική ομάδα θα την νικήσει άνετα. Δεν νομίζω να μπορέσει να νικήσει την Κροατία.
Πορτογαλλία - Γερμανία σήμερα. Αμφίρροπος αγώνας. Well, θα δούμε στην συνέχεια τι θα γίνει.
Posted 19 June 2008 - 14:17
Τυχερό ήταν το 2ο γκολ της Ισπανίας αφού ο Δέλλας που μάρκαρε τον επιθετικό γλίστρησε. Ακριβώς ίδιο στυλ με το γκολ που έβαλε η Τσέλσι στην Μάντσεστερ όταν γλίστρησε ο Van Der Sar.
Ωραίοι αγώνες από εδώ και πέρα.
Γενικά αν και πιστεύω ότι η Ιταλία δεν πολυάξιζε την είσοδο στους 8, θεωρώ μεγάλη βλακεία της Ολλανδίας που κέρδισε την Ρουμανία, οι Ιταλοί είναι πάντα πάρα πολύ επικίνδυνοι και ικανοί για όλα. Βήμα - βήμα με τύχη πήρε το Mundial ενώ υπήρχαν πολύ καλύτερες ομάδες το 2006, οπότε μπορεί να το κάνει και φέτος.
@Darkchilde: Αν έπαιζε Ελλάδα - Ιταλία (και κυρίως αν έπαιζαν στον τελικό) ποια ομάδα θα υποστήριζες;
Posted 19 June 2008 - 14:21
@Darkchilde: Αν έπαιζε Ελλάδα - Ιταλία (και κυρίως αν έπαιζαν στον τελικό) ποια ομάδα θα υποστήριζες;
Αυτός θα ήταν ο πιο βαρετός τελικός της ιστορίας

Posted 20 June 2008 - 23:17

Δεν γινονται αυτα ρεεεεεε
Posted 20 June 2008 - 23:34

Posted 20 June 2008 - 23:38
Αυτός θα ήταν ο πιο βαρετός τελικός της ιστορίας

Ματσαρα! Μακαρι να περνουσαν κι οι δυο, αλλα αφου δε γινεται, μακαρι ολα τα ματς να 'ναι τοσο καλα (prepare for Holland). Οι Κροατες ειχαν λιγο περισσοτερη ποιοτητα, αλλα οι Τουρκοι ειχαν φοβερη διαθεση και επιμονη.