Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

EURO 2008

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
333 replies to this topic

#241 keetharesh

keetharesh

Θρας Τζαζ Ασασιν

• Members
  • 43 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 14:22

@Εριζαβετσου δεν ειναι το ιδιο, στο μπασκετ ειμαστε πιο σοβαροι.

θα πω λοιπον κι εγω σε ετουτο το θρεντ οτι χαρηκα που η εθνικη μας δεν εκανε τιποτα στο γιουρο, ευκολα η χειροτερη ομαδα. η χαρα μου οφειλεται στο οτι κανεις δεν θα ηχογραφησει το Χελακη και τον καθε βλακα που κοιταει τα εξω του ποδοσφαιρου και οχι την αθλητικη εικονα μας. και βεβαια οι δημοσιογραφοι ειναι οι χειροτεροι εμετοι και βεβαια ο Τοροσιδης πρεπει να φυγει απ'την εθνικη, εχοντας ουτε 10 συμμετοχες στην εθνικη την ειδε οτι δεν μιλαει στους δημοσιογραφους, στην τελικη αφου πνιξανε να βγουνε να παραδεχτουνε οτι ειναι ηλιθιοι και να τελειωσει εκει το θεμα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#242 gpanos

gpanos

Eye Expert

• Members
  • 74 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 17:02

@red pyramid Κάνεις πλάκα φαντάζομαι. Είχαν μιλήσει υποτιμητικά οι παίκτες του NBA για την Ελλάδα όταν τους ρωτούσαν οι δημοσιογράφοι. Χαρακτηριστική η ατάκα "Ελλάδα; Ποια Ελλάδα;"

Τέλος πάντων καταντάει κουραστικό να προσπαθώ να αποδείξω ότι το άσπρο είναι άσπρο κι όχι μαύρο.
Ο καθένας έχεις τις απόψεις του και τις ιδεολογίες του.

Ον τόπικ: Ποντάρω στην Ολλανδία. Παίζει φανταστική μπάλα!

#243 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 19:22

Aφιερωμενο εξαιρετικα στον kenny , o οποιος θα γελασει με την ψυχη του...

[youtube]http://uk.youtube.com/watch?v=8R0LzxqbYtE[/youtube]

Οταν γινεται χιουμορ κατι τετεια ειναι πολυ ωραια !!

#244 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 19:32

Δεν πιστευω οτι ειναι σωστο να μιλαμε για εθνικια η για ανθελληνες σε ενα thread για το Euro.Προσωπικα δεν βλεπω μπαλα ουτε καν Champions League ποσο μαλλον τη Super League των φανατισμενων και εν πολλοις ηλιθιων οπαδων και των ομαδων που κακοποιουν το σπορ.Ναι,δεν ξερω πολλα απο μπαλα αλλα προσπαθω να βλεπω οσο περισσοτερα match του Euro γινεται ,γιατι τετοιες ανατροπες οπως η χθεσινη της Τουρκιας μονο σε τετοιες διοργανωσεις βλεπεις (κατι αντιστοιχο ειχε κανει και η Liverpool).Για αυτο τι ασχολειστε με το εαν και ποσο εχασε η εθνικη,χαιρομαστε τις αθλητικες ή μη επιτυχιες αλλα ας μη γινουμε και λατινοαμερικανοι στις ηττες ffs.Για αυτο ας χαρουμε την υπολοιπη διοργανωση και ας παψουμε να κανουμε και οι δυο πλευρες σαν τα παιδακια που δε ξερουν να χανουν.ΧΑΣΑΜΕ Ε ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ? Και δεν το λεω αυτο,με τη δικαιολογια οτι ειμαστε η Ελλαδιτσα των 10 εκκατομυριων. Απλα στο ποδοσφαιρο υπαρχει 1 ,Χ , 2 ως αποτελεσμα.

Τωρα να ριξω το καρφι μου ? Αυτα τα καθικ** οι δημοσιογραφοι που το παιζουν παντογνωστες ,που ηταν οι πρωτοι χειροκροτητες και τωρα ειναι οι πρωτοι κατηγοροι γιατι δε σκανε επιτελους ? Και δεν πιστευω οτι τιτλοι εφημεριδων οπως Π-ΗΠΑ που παρεθεσε ο Kenny ανταποκρινονται σε κατι περισσοτερο παρα στη μλκ των δημοσιογραφων.

Και τελος μπραβο στην Τουρκια επαξια στην επομενη φαση.

edit: Ωραιο το videακι sgouver!

#245 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 19:40

Η Τουρκία ήταν απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ στο β ημίχρονο. Μαγκιά έβγαλε και το γύρισε το παιχνίδι, πανάξια. Μάχη θα γίνει στους 8 με τη Κροατία.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#246 ATANASHIOSU

ATANASHIOSU

Anime Fan

• Members
  • 313 Δημοσιεύσεις:
  • Location札幌

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 20:57

sgouver, απλά απίστευτο το βιντεάκι!!

Έτσι ρε παιδιά! Χάσουμε-κερδίσουμε, την πλάκα μας να κάνουμε και να περνάμε όλοι καλά!

Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.

#247 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 22:01

Aφιερωμενο εξαιρετικα στον kenny , o οποιος θα γελασει με την ψυχη του...

Youtube Video

Οταν γινεται χιουμορ κατι τετεια ειναι πολυ ωραια !!

Χαχα πέθανα στα γέλια respect το videaki απλά. :P :P:hahaha:

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#248 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2008 - 08:24

@gpanos

Ο Νικοπολίδης μας κράτησε το 2004 ... και αυτό δεν αλλάζει. Μήπως να τον κρατήσουμε και για το 2012? Αφού το 2004 ήταν απίστευτος... Μήπως να τον φωνάζουμε σε κάθε διοργάνωση;
Ο Ζαγοράκης γιατί δεν έπαιξε φέτος; Ο Τσ[ι]άρτας; Ο Βρύζας; Μήπως γιατί κατάλαβαν πότε δεν τους παίρνει πια και σταματήσαν τη μπάλα;

Ο Αντωνάκης με την Εθνική έχει να κάνει καλό παιχνίδι και εγώ δε ξέρω από πότε [το 2004 μήπως;] Είναι 37 χρονών. η λέξη ρεφλέξ δεν υπάρχει στο λεξικό του...
________________________________________________________________________________________________________________

από την άλλη χαίρομαι... γινόμαστε Αγγλία σε αυτό το θέμα... ξέρετε που βαλσαμώνουν τους τερματζήδες τους και τους αφήνουν εκεί
μέχρι να σαπίσουν [P.Shilton, D.Seaman, D.James τώρα]

αν [όπως μας είπαν όλοι οι δημοσιογράφοι και οι εφημερίδες] οι Έλληνες μπήκαν με πάθος για το ματς με τη Ρωσία και απλά είμασταν άτυχοι τότε οι Τούρκοι πως μπήκαν; ταβλωμένοι?
αυτές οι παραμύθες είναι που με ενοχλούν...

και να με συγχωρείτε αλλά επειδή το ποδόσφαιρο είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και τρώει αρκετή ώρα από τη ζωή μου κάθε μέρα [κ όχι μόνο όποτε παίζει η ομάδα μου ή η Εθνική Ελλάδος] αφήστε να έχω κάποια άποψη παραπάνω για κάποια θέματα...

θεωρώ ότι είμαι από αυτούς που γνωρίζουν το ποδόσφαιρο αρκετά [κ από μέσα και από έξω]. Κάποιοι από εσάς απλώς ξέρουν μπάλα. [κ κάποιοι ίσως να μην καταλαβαίνουν αυτή τη διαφορά]

#249 kazmir

kazmir

Clan of Malkavian

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2008 - 09:20

Δεν είναι θέμα ρεφλέξ, είναι θέμα ασχετοσύνης. Ποτέ μα ποτέ δεν ήταν καλός στις εξόδους και παρ' όλα τα χρόνια που πέρασαν ποτέ δεν βελτιώθηκε. Ποτέ. Οι περισσότεροι τερματοφύλακες όσο περνάνε τα χρόνια γίνονται καλύτεροι στις εξόδους λόγω της εμπειρίας που συσσωρεύεται. Ο δικός μας όμως επειδή είναι Έλληνας της φραπεδιάς δεν τίθεται θέμα για το αν θα βελτιωνόταν.

Όσο για τον εθνικισμό και τα τοιαύτα, πιστεύω πως ο μέσος νεοέλληνας έχει φάει πολύ κουτόχορτο διότι βγαίνει πανηγυρίζει, νομίζει πως έγινε άρχοντας ή κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο και ξεχνάει όσους του ρουφάνε το αίμα καθημερινά. Τέτοια τρέλα με την μπάλα την χρονιά του 2004 πολλοί έλεγαν ότι είχαν να δουν από την εποχή της χούντας. Η συνταγή είναι μία, δώσε μπάλα στον κοσμάκι για να τον καβαλάς αγόγγυστα.

If you loved me, you'd all kill yourself today!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#250 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2008 - 09:25

δεν είναι απαραίτητα κακό να ξεχνιέσαι και λιγάκι και να παίρνεις και μία χαρά

από την άλλη είναι κακό αν ζεις σε ονειρόκοσμο για 4 χρόνια πιστεύοντας ότι έχουν λυθεί όλα σου τα προβλήματα επειδή βγήκες πρώτος στη μπάλα/μπάσκετ/γιουροβίζιον

ναι πανηγύρισα το γιούρο, τρελάθηκα με τη νίκη επί των ΗΠΑ και πραγματικά δάκρυσα με τη νίκη επί των Γάλλων στο μπάσκετ [με το "βάλτο αγόρι μου" τρίποντο]

οκ μέχρι εκεί όμως, η γη συνεχίζει να γυρνάει

#251 gpanos

gpanos

Eye Expert

• Members
  • 74 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2008 - 14:36

Τώρα Sponis μιλάς σωστά και συμφωνώ με τα τελευταία posts σου.
Οι ενστάσεις μου δεν είναι στο αν ο Νικοπολίδης πρέπει να συνεχίσει ή να σταματήσει, απλά με ενόχλησε εκείνο το απαξιωτικό ποστ με τα αλουμίνια. Και δεν είμαι φαν του Αντώνη, απλά δεν ξεχνάω ότι το 2004 έκανε πολλά.

Το τελευταίο post σου με εκφράζει απόλυτα.
Ναι πανηγυρίσαμε με τις μεγάλες επιτυχίες μας στον αθλητισμό (περιμένω και το μπάσκετ στην Ολυμπιάδα φέτος), αλλά την επόμενη μέρα συνεχίσαμε τις ζωές μας κανονικά.

Σε ένα θέμα διαφωνώ μόνο.
Δεν πιστεύω ότι είναι θέμα ηλικίας.
Ο Van Der Sar είναι αυτή τη στιγμή (και γενικά την τελευταία δεκαετία, αν όχι 15ετία) από τους Top Goalkeepers παγκοσμίως. Και είναι στα 38. (Τον Οκτώβριο του 70 γεννήθηκε).
Γενικά οι τερματοφύλακες μέχρι τα 40 αντέχουν. Π.χ. ο Σμάιχελ σταμάτησε στα 39-40.
Φυσικά δεν λέω κι ο Νικοπολίδης να κάτσει μέχρι τα 40.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από gpanos: 17 Ιούνιος 2008 - 15:25

#252 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2008 - 14:47

μιλάς για τερματοφύλακες στο εξωτερικό και τερματοφύλακες στην Ελλάδα...

όσο κ επαγγελματίας να είναι ο Νικοπολίδης [που θεωρώ ότι είναι από τους πιο "σωστούς" αθλητές] αν το επίπεδο της ομάδας/χώρας/προπόνησης είναι χαμηλό τότε θα μείνει χαμηλά...

ο Σμάιχελ [ο οποίος πλέον παρουσιάζει το dirty jobs στο discovery :D ]όταν έφυγε από τη Μαντσεστερ έφυγε γιατί δεν άντεχε άλλο το ρυθμό των προπονήσεων και όχι των αγώνων... μπορείς να το διανοηθείς;
εδώ με ποιον να προπονηθεί ο Αντωνάκης; για θύμισε μου τους τερματοφύλακες του Ολυμπιακού που έχουν περάσει από την Εθνική;

και το πάω εκεί γιατί αν δείτε ό,τι σε τέρμα έχουμε κάποια στιγμή έχει περάσει από Παιανία μεριά... κάτι σημαίνει αυτό...

#253 ATANASHIOSU

ATANASHIOSU

Anime Fan

• Members
  • 313 Δημοσιεύσεις:
  • Location札幌

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2008 - 17:04

...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ATANASHIOSU: 24 Ιανουάριος 2009 - 08:51

Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.

#254 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2008 - 18:19

Επίσης ένας πολύ καλός τερματοφύλακας, ο Dino Zoff της Ιταλίας, μέχρι τα 40 περίπου έπαιζε. Από τους αγαπημένους μου τερματοφύλακες.

Για να δούμε αν η Ιταλία παίξει καλά όπως έπαιξε στον δεύτερο αγώνα ή αν τα θαλασσώσει πάλι... Βέβαια και η Ιταλία έχει "γερασμένους" παίκτες αυτή την στιγμή, και δεν νομίζω ότι θα αντέξει ενάντια σε μία πιο νέα ομάδα όπως η Κροατία π.χ.

#255 Manbearpig

Manbearpig

You wanna get high?

• Members
  • 87 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2008 - 18:27

Παίζει πάντως και το σενάριο να αφήσει η Ολλανδία τη Ρουμανία ώστε να βγάλει απο τώρα εκτός ανταγωνισμού Γαλλία,Ιταλία.
Δημοσιευμένη  εικόνα