Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

EURO 2008

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
333 replies to this topic

#226 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 01:43

Κι όλο κλαίνεεε... τα ελληνάκιααα...

Στης Αυστρίας - στης Αυστρίας στα σοκάκιααα...

Και του χρόνου, παίδες, πάντα τέτοια.

Νικοπολίδη, θα μου λείψεις. Το εννοώ. :(

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#227 gpanos

gpanos

Eye Expert

• Members
  • 74 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 02:21

Εμείς "κλάψαμε" φέτος.

Εσύ έκλαψες και όπως καταλαβαίνω με λυγμούς:

1) 4 Ιουλίου 2004 (τελικός Euro2004) καθώς και στους προηγούμενους αγώνες της εθνικής
2) Σεπτέμβριος 2005 (16 νομίζω) τελικός Eurobasket 2005
3) Σεπτέμβριος 2006 (ημιτελικός κόντρα στην Dream Team και η 100αρα που ρίξαμε)
4) Σεπτέμβριος 2007 (είσοδος της εθνικής μπάσκετ στην 4άδα της Ευρώπης παρά τις κακές εμφανίσεις, δεν είναι λίγο να μπαίνεις 4άδα στις κακές σου)

Και υποψιάζομαι ότι έκλαψες στις 21/5/2005 που πήραμε την Eurovision......

Ε σε λυπήθηκε ο Θεός. Την τελευταία 4ετία αφυδατώθηκες στο κλάμα!

#228 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 02:25

Και υποψιάζομαι ότι έκλαψες στις 21/5/2005 που πήραμε την Eurovision......

Εγω παντως οταν η Ελλαδα μας σημειωσε αυτη την κοσμοιστορικη επιτυχια εκλαψα απο συγκινηση....:uhh::uhh::uhh::uhh:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#229 gpanos

gpanos

Eye Expert

• Members
  • 74 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 02:31

Καλά κι εγώ χάρηκα, αλλά δεν έκατσα να πανηγυρίσω κιόλας.
Γενικά η Eurovision τα τελευταία 10 - 15 χρόνια είναι μούφα, αλλά πάμε Off topic.

#230 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 03:22

There you go again. Δεν εννοείς να καταλάβεις.

Δεν κλαίω με επιτυχίες ελληνικών αποστολών (γενικά, δεν κλαίω για κάτι που δεν αφορά δικά μου θέματα ή συγγενών/φίλων). Οργίζομαι όμως με τα ελαφρόμυαλα εθνίκια που ανάγουν αυτούς τους διαγωνισμούς σε μείζον εθνικό θέμα, που αντί να το βλέπουν σαν απλό διαγωνισμό, το βλέπουν σαν πολεμική εκστρατεία, όπου κάθε νίκη υποτίθεται ότι αποδεικνύει την αξία μας σαν λαός.

Πχ.

3) Σεπτέμβριος 2006 (ημιτελικός κόντρα στην Dream Team και η 100αρα που ρίξαμε)

Μιας και για το συγκεκριμένο έχω κρατήσει υλικό, ας το ανεβάσω. Ιδού δύο πρωτοσέλιδα την επομένη της νίκης.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

Ε, με συγχωρείς, αλλά όταν βλέπω τέτοια αλαζονία, μεγαλομανία και χυδαιότητα από τους οπαδούς της εθνικής, πώς να μη χαρώ όταν στον τελικό η Ισπανία τους παίρνει τα σώβρακα; Και μόνο που σκέφτομαι τις φαντασιώσεις τους να συντρίβονται, χαίρομαι.

Παρατήρησα ότι σ' αυτό το Euro είχε γίνει όλο το απαραίτητο buildup για να επαναληφθούν όλες αυτές οι φαιδρότητες (πχ κάτι γελοίες διαφημίσεις του τύπου "κάντε τους να κλάψουν" κτλ). Ευτυχώς που το πανυγύρι τελείωσε νωρίς. Αφήστε λοιπόν τα κράνη και τα δόρατα στην άκρη και καθίστε να δείτε ΜΠΑΛΑ.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#231 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 03:36

Στο μονο που διαφωνω με τον Kenny ειναι οτι το ματς με την Ισπανια στο μπασκετ ηταν ενα καραγκιοζιλικι απο πλευρας Ισπανων.

Οσο για ολους εσας εδω μεσα που υποστηριζετε τους και καλα παιχταραδες μας.Θαυματα γινονται μια φορα.Ακους εκει παγκοσμιο

LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL

#232 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 03:37

Όντως έχει ξεφτιλιστεί τελείως το θέμα του "φανατισμού" και έχει γίνει σκέτη αηδία, γι'αυτό κιόλας εγώ σταμάτησα από πολύ παλιά να ασχολούμαι. Πλέον το πολύ 15 λεπτά και αυτά σπαστά βλέπω σε κάθε match με την Εθνική (και αν δω και τόσο κι αυτό επειδή όλο πετυχαίνω άλλους να βλέπουν φανατικά και με συγχύζουν οπότε και τους παρατάω και φέυγω) και φυσικά δεν ασχολούμαι περεταίρω και ούτε που με νοιάζει το κατά πόσο νικάμε ή χάνουμε.
(εννοείται πως προ πολλού σταμάτησα να ασχολούμαι με ελληνικές ομάδες και έχθρες τις πλάκας που έχουν μεταξύ τους γνωστές ομάδες όπως ΠΑΟ-ΟΣΦΠ-ΑΕΚ. Οπότε δε παίρνω το μέρος κανενός και δεν ασχολούμαι γενικώς με το άθλημα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο)

Με τέτοιους μανιακούς που γεμίσαμε στην χώρα, ώρες ώρες πιο πολύ χαίρομαι όταν τελειώνει νωρίς το πανυγήρι και επιτέλους γυρνάει ο κόσμος στην πραγματικότητα, παρά όταν μπαίνουν όλοι σε έναν αιώνιο λήθαργο και νομίζουν πως αν πάρουν το κύπελο θα είναι σαν να τους έδωσε ο Θεός δώρο-αθανασία ξέρω γω, ή λυθήκαν όλα τα προβλήματα τις ζωής τους!!:oo:
Μα καλά πάμε καλά τελικά ή είμαστε "botakia" της τηλεόρασης και του promotion των media και των αντίστοιχων διαγωνισμών;; Οι ίδιες παπαριές εντωμεταξύ ισχύουν παντού σε όλα τα είδη διαγωνισμών. Ο κόσμος έχει χαζέψει και όλο πλησιάζει στο να γίνει πιο ίδιος με τα Αμερικανάκια, εγώ αυτό έχω να πω.

Κράξτε όσο θέλετε, εγώ για τον φανατισμό δε πρόκειται να αλλάξω γνώμη.
Over and out.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#233 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 09:31

ναι, λογικο ειναι να χαρω, αν η ελληνικη ομαδα, σε οποιοδηποτε αθλημα, κατακτησει μια υψηλη θεση, κια ακομα περισσοτερο, αν κερδισει την πρωτη θεση. ( νταξ για Eurovision, δεν το συζηταω, they can rot in Hell, for all I care...). αλλα θα συμφωνησω με τον Κenny, οτι τετοια χυδαιοτητα, και ειδικα αποτυπωμενη σε εντυπο υλικο, εινια προσβολη προς τον λαο.

το θεμα ειναι οτι εδω και πολλα χρονια οι Ελληνες, δυστυχως, κρινουμε και μετραμε την αξια μας ως λαου, με βαση ποιο πρωταθλημα κατακτησαμε, σε ποια θεση βγηκαμε στη Εurovision, ενω θα επρεπε να κρινομαστε συμφωνα με σοβαροτερα επιτευγματα. ( πχ, για τον Ελληνα καθηγητη, που μοιραστηκε το Nobel περυσι, φετος το εμαθα. ε κατι τετοια δεν ειναι δυνατα ). κια ολα αυτα οτα νολη η χωρα παει κατα διαολου. εξωτερικα-εσωτερικα.
μονο την Ολυμπιαδα ξεχωριζω. ναι, να κρινεται η αξια της Ελλαδας με βαση τις επιδοσεις τν Ελληνων στις Ολυμπιαδες, γτ ειναι αρχαια παραδοση, αλλα ειδαμε και με αυτο το θεμα τι εγινε

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#234 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 11:16

ο φανατισμος και η καφριλα με τα ομαδικα αθληματα ειναι διστυχως ενα φαινομενο στις μεσογειακες χωρες, και ειναι και αυτο ενα ειδος κομπλεξισμου..

αλλα ειναι μεγαλυτερος κομπλεξισμος να βλεπουν καποιοι εθνικισμους παντου και για αυτο να χαιρονται οταν χανει η εθνικη.

Αναμεσα λοιπον σε ολες αυτες τις πλευρες κομπλεξικων, υπαρχουν και οι υγειης φιλαθλοι που χαιρονται με τις επιτυχιες της εθνικης και των αλλων ομαδων μας και νιωθουν περηφανεια χωρις να φτανουν στο επιπεδο καφριλας.. Εστω και αν ολοι μας σε καποιες στιγμες πανυγηρισαμε η χλευασαμε λιγο καφρικα, αλλα οπως ειπαμε it's just a game και δεν χρειαζεται νατο παιρνουμε πολυ στα σοβαρα...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#235 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 11:55

kenny
Δεν κλαίω με επιτυχίες ελληνικών αποστολών (γενικά, δεν κλαίω για κάτι που δεν αφορά δικά μου θέματα ή συγγενών/φίλων). Οργίζομαι όμως με τα ελαφρόμυαλα εθνίκια που ανάγουν αυτούς τους διαγωνισμούς σε μείζον εθνικό θέμα, που αντί να το βλέπουν σαν απλό διαγωνισμό, το βλέπουν σαν πολεμική εκστρατεία, όπου κάθε νίκη υποτίθεται ότι αποδεικνύει την αξία μας σαν λαός.

Συμφωνω μαζι σου οτι υπαρχει μεγαλη εμπορευματοποιηση σε ολο το γεγονος κατι που σ'αυτη την διοργανωση λογο των πολλων διαφημησεων με ενοχλησε ιδιαιτερα...

Αλλα το οτι πανυγηρησα σαν τρελος το EURO oταν το πηραμε και εζησα στην Ελλαδα μια ατμοσφαιρα και μια εμπειρια που ηταν ονειρεμενη και μακαρι καποτε να ξαναεπαναληφθει.

Και τελος kENNY επειδη δεν εισαι τρελαμενος με το ποδοσφαιρο οπως φαινεται ,ισως δεν βλεπεις τα πραγματα απο την σκοπια του μεσου Ελληνα για τον οποιο λειτουργει σαν μια ωρα ξενιασιας μαζι με την παρεα του ,ξεδινωντας ετσι απο την κουραστικη καθημερηνοτητα του.

Ολα στην υπερβολη τους δεν ειναι ομορφα, ουτε ο εθνικισμος αλλα ουτε η απαξιωση του εθνους...και τα δυο ειναι χοντροκομμενα και καταληγουν στην υβρη.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από sgouver: 16 Ιούνιος 2008 - 23:06

#236 gpanos

gpanos

Eye Expert

• Members
  • 74 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 12:46

Δηλαδή για να καταλάβω, επειδή 2,3, 10 ανεγκέφαλοι εθνικιστές έχουν ανάγει τις αθλητικές επιτυχίες σε μείζον εθνικό θέμα, εμείς πρέπει να παρακαλάμε να χάσει η εθνική για να στεναχωρηθούν αυτοί;

#237 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 13:09

οχι ρε gpano, και εσυ το τραβας απο τα μαλλια.
πρωτον δεν ειναι 10 οι μ@λ@κες που το αναγαγουν σε μειζον εθνικο θεμα, ειναι πολλοι παρπανω και ολα τα καναλια ( γτ κατι πρεπει να πουλησουν και αυτοι, αφου ειδησεις δεν πουλανε )
δευτερον, δεν ειπαμε οτι ευχομαστε αν χασουμε, αλλα οτι αμα χασουμε, δεν μας χαλαει γτ τουλαχιστον γλυτωνουμε την περεταιρω αναπτυξη του συμπαθους καλοκαιρινου φυτου, της Παπαριας http://www.anime.gr/forums/forum-feedback/1174-%D4%E9-%EC%E5-%E5%ED%EF%F7%EB%E5%DF-%F3%E5-%E1%F5%F4%FC-%F4%EF-forum%3B-71.html

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#238 gpanos

gpanos

Eye Expert

• Members
  • 74 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 13:31

Ρε συ Melkor δεν βλέπεις; το παλικάρι ο Kenny μετά από κάθε ήττα μας φαίνεται από τα post που κάνει να έχει κατουρηθεί από την χαρά του. Δεν έχω πρόβλημα, ο καθένας όπως την βρίσκει. Άλλοι παίρνουν ναρκωτικά, δημοκρατία έχουμε.
Το θέμα μου είναι ότι δεν με νοιάζει τι λένε οι παπαρολόγοι, ανεγκέφαλοι κτλ κτλ κτλ. (για τους "εθνικιστές" και δημοσιογράφους λέω)
Εμένα με νοιάζει και θέλω να κερδίζει η εθνική, επειδή είναι η εθνική Ελλάδος. Και κάποτε μας χάρισε αξέχαστες στιγμές.

Και σε ό,τι αφορά την νίκη επί των ΗΠΑ, να θυμηθούμε και να μην είμαστε μονόπλευροι ότι παραμονές του αγώνα Ελλαδος - ΗΠΑ στην Ιαπωνία όταν ρωτούσαν οι δημοσιογράφοι τους αστέρες του NBA για την Ελλάδα αυτοί απαντούσαν υποτιμητικά "Ελλάδα, ποια Ελλάδα;" και τότε ήμασταν πρωταθλητές Ευρώπης. Άσε που δεχτήκαμε ειρωνικά σχόλια από τα αμερικάνικα ΜΜΕ. Ε μετά την 100αρα που έφαγαν λογικό ήταν να ξεσαλώσουν οι δικοί μας δημοσιογράφοι.
Εξάλλου εκείνη την νίκη επί των ΗΠΑ την πανηγύρισε όλη η υφήλιος (σχεδόν) αφού είναι μακράν το αντιπαθέστερο κράτος λόγω την ιμπεριαλιστικής πολιτικής του. Στον Λευκό Πύργο που είχα κατέβει τότε είχε κάτι τουρίστες (Σκανδιναβοί μου φάνηκαν) και είχαν σηκώσει μαζί μας ένα πανό "Yankees go home!!!"
Ε τι άλλο θέλεις δηλαδή;

#239 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 14:00

όπως και να έχει το ήπιαμε και τότε τον ήπιαμε και τώρα.

#240 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 14:21

Και σε ό,τι αφορά την νίκη επί των ΗΠΑ, να θυμηθούμε και να μην είμαστε μονόπλευροι ότι παραμονές του αγώνα Ελλαδος - ΗΠΑ στην Ιαπωνία όταν ρωτούσαν οι δημοσιογράφοι τους αστέρες του NBA για την Ελλάδα αυτοί απαντούσαν υποτιμητικά "Ελλάδα, ποια Ελλάδα;" και τότε ήμασταν πρωταθλητές Ευρώπης. Άσε που δεχτήκαμε ειρωνικά σχόλια από τα αμερικάνικα ΜΜΕ. Ε μετά την 100αρα που έφαγαν λογικό ήταν να ξεσαλώσουν οι δικοί μας δημοσιογράφοι.

[οφ τόπικ]
Παρακαλώ, μην γράφετε ακυρότητες. Τίποτα υποτιμητικό δεν είχε υποθεί, και δεν θα μπορούσε άλλωστε, τη στιγμή που στην εθνική Ελλάδος ήταν βασικός ο Σπανούλης, έχοντας μόλις υπογράψει με τους Rockets. Αρέσει δεν αρέσει, στους αντιπάλους τους οι NBAers έδειχναν πάντοτε σεβασμό, πόσο μάλλον σε μελλοντικούς συμπαίκτες τους. Όπως βέβαια την ανάλογη συμπεριφορά είχε η ελληνική ομάδα :) δεν νομίζω οι ελληνικές εφημερίδες να περίμεναν τους αμερικάνους να μιλήσουν (αλήθεια, τι είχαν πεί δηλαδή τόσο τραγικό?). Αυτό είναι το ύφος τους σταθερά, καθότι αυτού του είδους οπαδούς έχουμε εδώ.;)[/οφ τόπικ]
Δημοσιευμένη  εικόνα