Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

EURO 2008
Posted 16 June 2008 - 14:22
θα πω λοιπον κι εγω σε ετουτο το θρεντ οτι χαρηκα που η εθνικη μας δεν εκανε τιποτα στο γιουρο, ευκολα η χειροτερη ομαδα. η χαρα μου οφειλεται στο οτι κανεις δεν θα ηχογραφησει το Χελακη και τον καθε βλακα που κοιταει τα εξω του ποδοσφαιρου και οχι την αθλητικη εικονα μας. και βεβαια οι δημοσιογραφοι ειναι οι χειροτεροι εμετοι και βεβαια ο Τοροσιδης πρεπει να φυγει απ'την εθνικη, εχοντας ουτε 10 συμμετοχες στην εθνικη την ειδε οτι δεν μιλαει στους δημοσιογραφους, στην τελικη αφου πνιξανε να βγουνε να παραδεχτουνε οτι ειναι ηλιθιοι και να τελειωσει εκει το θεμα.

Posted 16 June 2008 - 17:02
Τέλος πάντων καταντάει κουραστικό να προσπαθώ να αποδείξω ότι το άσπρο είναι άσπρο κι όχι μαύρο.
Ο καθένας έχεις τις απόψεις του και τις ιδεολογίες του.
Ον τόπικ: Ποντάρω στην Ολλανδία. Παίζει φανταστική μπάλα!
Posted 16 June 2008 - 19:22
[youtube]http://uk.youtube.com/watch?v=8R0LzxqbYtE[/youtube]
Οταν γινεται χιουμορ κατι τετεια ειναι πολυ ωραια !!
Posted 16 June 2008 - 19:32
Τωρα να ριξω το καρφι μου ? Αυτα τα καθικ** οι δημοσιογραφοι που το παιζουν παντογνωστες ,που ηταν οι πρωτοι χειροκροτητες και τωρα ειναι οι πρωτοι κατηγοροι γιατι δε σκανε επιτελους ? Και δεν πιστευω οτι τιτλοι εφημεριδων οπως Π-ΗΠΑ που παρεθεσε ο Kenny ανταποκρινονται σε κατι περισσοτερο παρα στη μλκ των δημοσιογραφων.
Και τελος μπραβο στην Τουρκια επαξια στην επομενη φαση.
edit: Ωραιο το videακι sgouver!
Posted 16 June 2008 - 19:40
Posted 16 June 2008 - 20:57
Έτσι ρε παιδιά! Χάσουμε-κερδίσουμε, την πλάκα μας να κάνουμε και να περνάμε όλοι καλά!
Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.
Posted 16 June 2008 - 22:01
Aφιερωμενο εξαιρετικα στον kenny , o οποιος θα γελασει με την ψυχη του...
Youtube Video
Οταν γινεται χιουμορ κατι τετεια ειναι πολυ ωραια !!
Χαχα πέθανα στα γέλια respect το videaki απλά.

In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Posted 17 June 2008 - 08:24
Ο Νικοπολίδης μας κράτησε το 2004 ... και αυτό δεν αλλάζει. Μήπως να τον κρατήσουμε και για το 2012? Αφού το 2004 ήταν απίστευτος... Μήπως να τον φωνάζουμε σε κάθε διοργάνωση;
Ο Ζαγοράκης γιατί δεν έπαιξε φέτος; Ο Τσ[ι]άρτας; Ο Βρύζας; Μήπως γιατί κατάλαβαν πότε δεν τους παίρνει πια και σταματήσαν τη μπάλα;
Ο Αντωνάκης με την Εθνική έχει να κάνει καλό παιχνίδι και εγώ δε ξέρω από πότε [το 2004 μήπως;] Είναι 37 χρονών. η λέξη ρεφλέξ δεν υπάρχει στο λεξικό του...
________________________________________________________________________________________________________________
από την άλλη χαίρομαι... γινόμαστε Αγγλία σε αυτό το θέμα... ξέρετε που βαλσαμώνουν τους τερματζήδες τους και τους αφήνουν εκεί
μέχρι να σαπίσουν [P.Shilton, D.Seaman, D.James τώρα]
αν [όπως μας είπαν όλοι οι δημοσιογράφοι και οι εφημερίδες] οι Έλληνες μπήκαν με πάθος για το ματς με τη Ρωσία και απλά είμασταν άτυχοι τότε οι Τούρκοι πως μπήκαν; ταβλωμένοι?
αυτές οι παραμύθες είναι που με ενοχλούν...
και να με συγχωρείτε αλλά επειδή το ποδόσφαιρο είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και τρώει αρκετή ώρα από τη ζωή μου κάθε μέρα [κ όχι μόνο όποτε παίζει η ομάδα μου ή η Εθνική Ελλάδος] αφήστε να έχω κάποια άποψη παραπάνω για κάποια θέματα...
θεωρώ ότι είμαι από αυτούς που γνωρίζουν το ποδόσφαιρο αρκετά [κ από μέσα και από έξω]. Κάποιοι από εσάς απλώς ξέρουν μπάλα. [κ κάποιοι ίσως να μην καταλαβαίνουν αυτή τη διαφορά]
Posted 17 June 2008 - 09:20
Όσο για τον εθνικισμό και τα τοιαύτα, πιστεύω πως ο μέσος νεοέλληνας έχει φάει πολύ κουτόχορτο διότι βγαίνει πανηγυρίζει, νομίζει πως έγινε άρχοντας ή κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο και ξεχνάει όσους του ρουφάνε το αίμα καθημερινά. Τέτοια τρέλα με την μπάλα την χρονιά του 2004 πολλοί έλεγαν ότι είχαν να δουν από την εποχή της χούντας. Η συνταγή είναι μία, δώσε μπάλα στον κοσμάκι για να τον καβαλάς αγόγγυστα.
If you loved me, you'd all kill yourself today!
Posted 17 June 2008 - 09:25
από την άλλη είναι κακό αν ζεις σε ονειρόκοσμο για 4 χρόνια πιστεύοντας ότι έχουν λυθεί όλα σου τα προβλήματα επειδή βγήκες πρώτος στη μπάλα/μπάσκετ/γιουροβίζιον
ναι πανηγύρισα το γιούρο, τρελάθηκα με τη νίκη επί των ΗΠΑ και πραγματικά δάκρυσα με τη νίκη επί των Γάλλων στο μπάσκετ [με το "βάλτο αγόρι μου" τρίποντο]
οκ μέχρι εκεί όμως, η γη συνεχίζει να γυρνάει
Posted 17 June 2008 - 14:36
Οι ενστάσεις μου δεν είναι στο αν ο Νικοπολίδης πρέπει να συνεχίσει ή να σταματήσει, απλά με ενόχλησε εκείνο το απαξιωτικό ποστ με τα αλουμίνια. Και δεν είμαι φαν του Αντώνη, απλά δεν ξεχνάω ότι το 2004 έκανε πολλά.
Το τελευταίο post σου με εκφράζει απόλυτα.
Ναι πανηγυρίσαμε με τις μεγάλες επιτυχίες μας στον αθλητισμό (περιμένω και το μπάσκετ στην Ολυμπιάδα φέτος), αλλά την επόμενη μέρα συνεχίσαμε τις ζωές μας κανονικά.
Σε ένα θέμα διαφωνώ μόνο.
Δεν πιστεύω ότι είναι θέμα ηλικίας.
Ο Van Der Sar είναι αυτή τη στιγμή (και γενικά την τελευταία δεκαετία, αν όχι 15ετία) από τους Top Goalkeepers παγκοσμίως. Και είναι στα 38. (Τον Οκτώβριο του 70 γεννήθηκε).
Γενικά οι τερματοφύλακες μέχρι τα 40 αντέχουν. Π.χ. ο Σμάιχελ σταμάτησε στα 39-40.
Φυσικά δεν λέω κι ο Νικοπολίδης να κάτσει μέχρι τα 40.
Edited by gpanos, 17 June 2008 - 15:25.
Posted 17 June 2008 - 14:47
όσο κ επαγγελματίας να είναι ο Νικοπολίδης [που θεωρώ ότι είναι από τους πιο "σωστούς" αθλητές] αν το επίπεδο της ομάδας/χώρας/προπόνησης είναι χαμηλό τότε θα μείνει χαμηλά...
ο Σμάιχελ [ο οποίος πλέον παρουσιάζει το dirty jobs στο discovery :D ]όταν έφυγε από τη Μαντσεστερ έφυγε γιατί δεν άντεχε άλλο το ρυθμό των προπονήσεων και όχι των αγώνων... μπορείς να το διανοηθείς;
εδώ με ποιον να προπονηθεί ο Αντωνάκης; για θύμισε μου τους τερματοφύλακες του Ολυμπιακού που έχουν περάσει από την Εθνική;
και το πάω εκεί γιατί αν δείτε ό,τι σε τέρμα έχουμε κάποια στιγμή έχει περάσει από Παιανία μεριά... κάτι σημαίνει αυτό...
Posted 17 June 2008 - 17:04
Edited by ATANASHIOSU, 24 January 2009 - 08:51.
Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.
Posted 17 June 2008 - 18:19
Για να δούμε αν η Ιταλία παίξει καλά όπως έπαιξε στον δεύτερο αγώνα ή αν τα θαλασσώσει πάλι... Βέβαια και η Ιταλία έχει "γερασμένους" παίκτες αυτή την στιγμή, και δεν νομίζω ότι θα αντέξει ενάντια σε μία πιο νέα ομάδα όπως η Κροατία π.χ.
Posted 17 June 2008 - 18:27