Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Gundam - Γενική συζήτηση

• Please log in to reply
409 replies to this topic

#286 Flameking1

Flameking1

Ikkaku Rapeface

• Members
  • 181 posts

Posted 20 September 2011 - 14:55

Δες το 00 που έιναι ανεξάρτητο απο τα υπόλοιπa Gundam και έχει πάρει καλύτερες κριτικές απο το Seed στα διάφορα anime-vortal. Επίσης δες εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Εγώ πρόσφατα ξεκίνησα το Zeta Gundam και το ντρόπαρα στο επ. 20, αν και είχε πολύ πιο ενδιαφέροντες χαρακτήρες απο το 00 όπως amuro και char, οι διάλογοι και το character interaction ήτανε απο την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα τουλάχιστον έτσι το αντιλήφθηκα εγώ, ίσως φταίει και η μετάφραση των white base δεν ξέρω, δεν μπορώ να το συνεχίσω ακόμα 30 επεισόδια είναι πάρα πολλά, τα επόμενα που σκοπεύω να δω είναι οι ταινίες που καλύπτουν το one year war και το char's counterattack που πιστεύω οτι αξίζουν.

#287 Battlemage

Battlemage

Anime Freak

• Members
  • 376 posts

Posted 20 September 2011 - 23:29

Ευχαριστώ για την πρόταση. Απο μια ματιά που έριξα σε anidb και ann καθώς και στο thread που είπες φαίνεται παρα πολύ ωραίο! Θα το αρχήσω άμεσα!:)

Επίσης θα πω την κακία μου μιάς και το θυμήθηκα. Οι εντυπώσεις μου για το Gundam Age:
Spoiler:

Posted Image

#288 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 21 September 2011 - 01:44

Εγώ πρόσφατα ξεκίνησα το Zeta Gundam και το ντρόπαρα στο επ. 20, αν και είχε πολύ πιο ενδιαφέροντες χαρακτήρες απο το 00 όπως amuro και char, οι διάλογοι και το character interaction ήτανε απο την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα τουλάχιστον έτσι το αντιλήφθηκα εγώ, ίσως φταίει και η μετάφραση των white base δεν ξέρω, δεν μπορώ να το συνεχίσω ακόμα 30 επεισόδια είναι πάρα πολλά, τα επόμενα που σκοπεύω να δω είναι οι ταινίες που καλύπτουν το one year war και το char's counterattack που πιστεύω οτι αξίζουν.

Really?

Εγώ βρήκα το Zeta ισάξιο του original Gundam, αν όχι και καλύτερο! Και γενικά ένα σκαλί πιο πάνω (το λιγότερο) από οτιδήποτε έχω δει Gundam-wise..

Το μεγάλο λάθος που κάνουν πολλοί είναι να μην πέρνουν το Universal Century με τη σωστή σειρά, οπότε χάνουν το μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας, μην ξέροντας το background. Αυτό συν ότι παρακολουθούν παλιά fansubs :P

BTW οι ταινίες για μένα δεν είναι αντικατάστατο της σειράς, γιατί καί διαφορές έχουν στο plot, καί λείπει το μεγαλύτερο μέρος από αυτό..

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#289 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,785 posts

Posted 21 September 2011 - 08:33

Η ερώτηση είναι η εξής: Υπάρχει κάποια χρονική-λογική σειρά που πρέπει να τα δω ή μπορώ να τα δω με όποια σειρά θέλω? Επίσης έχετε να προτείνεται κάποιο συγκεκριμένο?(αν είναι κοντά στο στυλ του Seed θα ήταν το καλύτερο)

Αν και δεν τα έχω δει όλα τα Gundam, ότι αφορά το universal century θα πρέπει να το δεις σε σειρά, για τα υπόλοιπα έχεις το ελεύθερο να τα δεις όπως θες μιας και που δεν έχουν τόση σχέση μεταξύ τους.

Άμα πας στο anidb σε κάποιο από τα gundam και πατήσεις relations θα δεις ακριβώς το χάρτη με όλα τα gundam και τι είναι το καθένα. Βέβαια για χάρτης είναι τέρας :dazed:
rsrGbGx.gif

#290 Battlemage

Battlemage

Anime Freak

• Members
  • 376 posts

Posted 26 November 2011 - 20:16

Μόλις τέλειωσα Zeta Gundam. Υπέροχο. Καλύτερες μάχες, περισσότερα gundams και το κυριότερο πολύ ενδιαφέροντες χαρακτήρες.

Spoiler:

Ας πω και λίγα λόγια για τα OVA του universal century που είδα.

War in the Pocket: Δεν ήταν άσχημο αλλά μίσησα άπειρα τον πρωταγωνιστή(αυτό το ενοχλητικό παιδί) οπότε δεν το απόλαυσα όσο θα ήθελα.

Stardust Memory: Ενδιαφέρον καθώς προετοιμάζει το έδαφος για το zeta αλλά όχι και κάτι τρομερό.

The 8th MS Team: Αυτό παίζει να είναι οτι καλύτερο έχω δει απο Gundam μέχρι στιγμής(απο τα OVA σίγουρα το καλύτερο). Τα είχε όλα. Μάχες με στρατηγική, χαρακτήρες και ωραίο τέλος(αφου δεν το πίστευα με τίποτα οτι όντως τέλειωσε τόσο ωραία).

Αυτά μέχρι στιγμής. Συνεχίζω με Gundam ZZ.
Posted Image

#291 AfrObOy

AfrObOy

Anime Newbie

• Members
  • 48 posts

Posted 10 December 2011 - 17:51

που μπορω να κατεβασω ολα τα επεισοδια του mobile suit gundam?

#292 Yojimbo

Yojimbo

Yokai enthusiast

• Members
  • 151 posts

Posted 10 December 2011 - 18:52

που μπορω να κατεβασω ολα τα επεισοδια του mobile suit gundam?

Πήγαινε στο google και γράψε το όνομα της σειράς και δίπλα bakabt. Δεν σου γράφω το bakabt link για να ξέρεις πως να το κάνεις μόνος σου σε άλλες περιπτώσεις.

Επίσης να ξέρεις πως το bakabt αλλάζει όνομα του tracker του κάθε 1η του μήνα, οπότε αν σκοπεύεις να το κατεβάσεις σιγά-σιγά με την ταχύτητα που θα το βλέπεις και την 1η του Ιανουαρίου δεν το έχεις κατεβάσει ακόμα όλο, τότε θα πρέπει να κάνεις delete το torrent file απ'τον torrent-client σου, και να το ξανακλικαρεις το torrent απ'το bakabt με save location το σημείο που είχες βάλει τα αρχεία την προηγούμενη φορά για να συνεχίσει να κατεβάζει.

#293 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 10 December 2011 - 19:34

Ευχαριστώ για την πρόταση. Απο μια ματιά που έριξα σε anidb και ann καθώς και στο thread που είπες φαίνεται παρα πολύ ωραίο! Θα το αρχήσω άμεσα!:)

Επίσης θα πω την κακία μου μιάς και το θυμήθηκα. Οι εντυπώσεις μου για το Gundam Age:

Spoiler:

Πόσο σε νιώθω, αυτή η βλακεία ακόμα με στοιχειώνει, τσάμπα τα η μία ώρα που χαράμισα στα πρώτα 3 επεισόδια.
Πολύ μου την έσπασε το όλο concept του Weapon of the Week οι χαρακτήρες είναι σαν να τους πήραμε
από το Baka to Test to Shoukanjuu (όχι ότι για το genre του δεν είναι τέλειο).

Κατέβασα το Victory Gundam. Απογοητεύτηκα λίγο. Σαν κομμάτι καλό ήταν, αλλά οι χαρακτήρες
μου κάθονταν στον λαιμό και το story δεν άλλαξε καθόλου από τα προηγούμενα.

Οι δύο κορωνίδες της σειράς πιστεύω ότι είναι το Zeta και το Turn A. Μοναδικοί χαρακτήρες
με προσεγμένο χαρακτήρα, το δράμα και στις 2 σειρές ήταν παντού, ότι θα μπορούσες να ζητήσεις
από action, space opera, mecha anime.

#294 mjj

mjj

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 16 December 2011 - 21:31

http://www.animenewsnetwork.com/news/2011-12-16/gundam-age-2nd-generation-arc-to-launch-in-january ρε σεις τι λεει τουτο το αρθρο?εγω το αντιλαμβανομαι ως εξης το νεο gundam δεν εχει αρεσει σε πολλους με αυτους τους σαπιους χαρακτηρες και λεει η sunrise να κανω time skip να γινουν πιο μεγαλοι να βαλουμε νεους και ετσι θα εχουμε παλι απειχηση σε ενα πιο ευρυ κοινο!

#295 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,136 posts

Posted 16 December 2011 - 22:47

Το σενάριο του AGE είχε γίνει γνωστό σ'εμας πολυ πριν αρχίσει το anime.
Μαλιστα θα καλύψει 100 χρόνια και θα υπάρξει και 3η γενιά με πρωταγωνιστή τον εγγονό του Flit.

Αληθινά νέα είναι οτι θα υπάρξει νεο side-project του Age για οπαδούς του 0079 όπως είπαν άνθρωποι της Sunrise.

LfNX0dh.png

#296 mjj

mjj

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 16 December 2011 - 22:59

thanks for the info :3

#297 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 15 January 2012 - 03:48

Δεν ξέρω πού να το ποστάρω οπότε here you go:

Οι sage ξεκίνησαν να βγάζουν το Gundam SEED HD Remaster.
Ευκαιρία να το δω κιόλας. :P
Posted Image
Posted Image

#298 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 15 January 2012 - 12:16

Σιγά μη περιμένω τους Sage, πρώτα βλέπω το SQ rip από το livestream (ναι, remaster in SQ), και rewatch από αυτούς :P
Yea, καμμένος εδώ

Θα ήταν γαμάτα βέβαια να το ξανακάνουν animate από την αρχή, είχε βγάλει τόσα φράγκα από αυτό η Sunrise που θα δικαιολογούσαν τη κίνηση, αλλά οκ δε παραπονιέμαι, και αυτό καλό είναι.

anyway, αυτό και μόνο να βλέπω από ongoing και θα βγάζω τη season τέλεια ^^

qzMHWHd.png

#299 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,136 posts

Posted 17 January 2012 - 15:39

Speaking of G.SEED

Youtube Video

Oh China, You so funny!

LfNX0dh.png

#300 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 17 January 2012 - 15:54

To 1 μάτι στους εξωγηίνους δεν είναι σύμπτωση!

qzMHWHd.png